Nakki ja Tappi Cosmicissa

Mattipekka Ratian romanttinen homopariskunta esittäytyy Turussa, Cosmic Comic Cafessa 7. – 23.11. Esillä on kaikkiaan 26 strippioriginaalia sekä muuta alkuperäispiirrosta.

Cosmicissa esillä oleva näyttely on osa Vinokino -elokuvafestivaalia, johon sisältyy myös muita näyttelyitä, klubikeikkoja ym.
Tekijä on erittäin iloinen siitä, että tämä näyttely on saatu tasapainottamaan Kirkolliskokouksen aiheuttamaa hämmennystä turkulaisissa, ja toivottaa kaikki katsomaan näyttelyn. Näin kukin voi hahmottaa itselleen oikean kuvan siitä, mistä asioissa todella on kyse.

2 vastausta artikkeliin “Nakki ja Tappi Cosmicissa”

  1. Oli vain ajan kysymys, koska homot ilmestyvät sarjakuviin. Jokaisessa teevee sarjassakin kun on pakko olla se (yleensä blondi) idiootti ja homo/lesbo. Niin se vaan tuntuu menevän nykyään. Kohta sitä on erilainen vain jättämällä homot pois omista tarinoistaan.

Kommentit on suljettu.