Yoshihiro Takahashi toistamiseen Suomeen

Viime syyskuussa ensimmäisen kerran Suomessa vieraillut sarjakuvapiirtäjä Yoshihiro Takahashi saapuu maahan toistamiseen heinäkuussa. Vierailu ajoittuu ajalle 12.-17.7. jonka aikana mangaka on nähtävissä niin Kuopiossa, Helsingissä kuin Oulussakin. Takahashin vierailun pääkohteena on 14.-15.7. Kuopiossa järjestettävä Animecon IX-tapahtuma.

Animeconin lisäksi Takahashin mangasarjoja Suomessa julkaiseva Tammi on järjestänyt ohjelmaa sarjakuvapiirtäjän ympärille. Näihin kuuluvat kirjakauppavierailut Helsingissä ja Oulussa sekä pienempi fanitapaaminen Helsingissä Tammen omissa toimitiloissa.

Yoshihiro Takahashi vierailuohjelma:

12.7. klo 16-17:30 Helsingin keskustan Akateeminen kirjakauppa; lyhyt haastattelu, nimikirjoitusten jakoa

klo 18-19 fanitapaaminen Tammen toimitiloissa, Korkeavuorenkatu 37 (vain ilmoittautuneille)

13.7. 13:30-15:00 Oulun akateeminen kirjakauppa; lyhyt haastattelu ja nimikirjoitusten jakoa

14.-15.7. Kuopion musiikkikeskus, Animecon; haastatteluja, nimmareita, yhteiskuvia, Hopeanuoli-musikaali.

17.7. Helsinki, Suomalainen kirjakauppa (tarkka aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin); lyhyt haastattelu, nimikirjoitusten jakoa

Fanitapaamisesta kiinnostuneiden kannattaa olla nopeasti yhteydessä Tammeen, sillä tilaa on rajoitetusti. Jos ilmoittautuneita on enemmän kuin tapaamiseen mahtuu, etusijan saavat ensimmäisinä ilmoittautuneet sekä ne, jotka eivät ole Takahashia tavanneet aiemmissa fanitapaamisissa. Tapaamiseen ilmoittaudutaan sähköpostitse osoitteeseen postiaÄTsangatsumanga.fi.

Yoshihiro Takahashi on osoittautunut Suomessa suosituksi. Tammen mangasarjoja julkaiseva linja Punainen jättiläinen julkaisi Takahashin sarjan Hopeanuoli vuosina 2010-2011 ja on tämän jälkeen julkaissut Hopeanuolen pojasta kertovaa Weediä. Myös uusimman vierailun yhteyteen on ajoitettu uusi Ginga-universumin julkaisu kun Hopeanuolen isästä kertova Riki julkaistaan heinäkuun puolivälissä. Yksiosainen koiramanga on ensiksi saatavissa Akateemisista kirjakaupoista Takahashin vierailujen yhteydessä ja pian tämän jälkeen myös Animeconista ja lehtipisteistä.

Sangatsu Manga
Animecon