Animen taikaa

Ks. Animen aika Facebookissa

Animen aika on kattava tietoteos japanilaisesta animaatiosta: animesta.

Animen aika: Japanilaisen animaation historia
Kovakantinen, 256 s.
ISBN: 978-951-792-500-6
(Kustantaja Finn Lectura, 2011)

Jari Lehtisen kirja esittelee, persoonallisin äänensävyin, tärkeimmät animesarjat ja -elokuvat. Tekijät esitellään perinpohjin: studiot, ohjaajat, animaattorit, käsikirjoittajat ja säveltäjät. Myös erilaiset animen lajit ja levityskanavat saavat osansa. Lehtinen on Japan Pop -lehden vanhempi päätoimittaja.

Japanilaisen animaation suurimmat saavutukset on esitelty kirjassa perusteellisesti, mutta Animen aika johdattaa lukijan myös lukuisten unohdettujen animeaarteiden äärelle. Kirjassa on myös yllättävä Suomi-osuus!

Animen aika on ainutlaatuinen, korvaamaton hakuteos ja tietolähde jokaiselle animen ystävälle ja japanilaisesta populaarikulttuurista kiinnostuneelle.