Jyrki Nieminen Arktisen Banaanin toimitusjohtajaksi

Entinen WSOY:n Johnny Knigan kustannuspäällikkö Jyrki Nieminen, 54, on nimitetty kustantamo Arktisen Banaanin toimitusjohtajaksi 09.09.2011 alkaen.

Nyt tehty nimitys liittyy Arktisen Banaanin sisäiseen järjestelyyn, jossa yhtiön perustaja ja pitkäaikainen keulakuva Harto Pasonen jatkaa yhtiön hallituksen puheenjohtajana ja vastaa jatkossa yhtiön strategisesta sekä luovasta suunnittelusta.

Jyrki Nieminen on toiminut kustannusalalla aiemmin mm. Like Kustannus Oy:n markkinointipäällikkönä ja WSOY:n Johnny Kniga -yksikön kustannuspäällikkönä. WSOY:n Nieminen jätti vuonna 2009 yhtiössä pitkään jatkuneiden sisäisten kiistojen jälkeen.

Sarjakuvakustantajana jo pitkään toiminut Arktinen Banaani on viime vuosina laajentanut julkaisuvalikoimaansa kauno- ja tietokirjojen puolelle.

www.sarjakuva.com/