Mustanaamio tekee paluun lehtipisteisiin!

Egmont Kustannus ilmoitti tänään keskiviikkona Mustaa valkoisella -blogissaan Mustanaamion paluusta. Yhtiö julkaisi viimeisen Mustanaamio-lehden viime marraskuun lopussa, mutta yleisön vaatimuksesta tämä kaikkien trikoosankarien isä tekee paluun ensi heinäkuussa.

Silloin ilmestyy 128-sivuinen Mustanaamio-spesiaali, joka kokoaa yksiin kansiin sankarin kohtaamisia vampyyrien kanssa. Mustanaamio-spesiaali pitää sisällään vain ja ainoastaan Mustis-tarinoita ja mustavalkoisina, jollaisina valtaosa Mustiksen lukijoista ne haluaa.

Uusi Mustanaamio ilmestyy yhteensä kolme kertaa vuoden 2011 aikana. Kaksi muuta ovat ilmoituksen mukaan 96-sivuisia.

Mustanaamio aloitti ilmestymisensä vastikään myös Ilta-Sanomissa, joten Vaeltava Aave ei näemmä kuole koskaan.

Egmontin blogikirjoitus

Keskustelua Mustanaamiosta Kvaakissa