Nainen sarjakuvassa ja sarjakuvan tekijänä

Kuva ©Jupu Kallio
Kuva ©Jupu Kallio

Pohjaismaisen kiertonäyttelyn avaava seminaari Päivälehden museossa, Perjantaina 14.1. klo 15.30–17.00

Solja Järvenpään juontama avoimessa seminaarissa puhujina Carina Milde, EWK-museosta Ruotsista, viime vuoden puupäähatulla palkittu sarjakuvantekijä ja kirjailija Tiina Pystynen ja sarjakuvataiteilija, graafikko Kaisa Leka.

Paneelikeskustelussa keskustelevat sarjakuvantekijät Reetta Laitinen, Miia Vistilä ja Jupu Kallio.

Kuva ©Jupu Kallio
Kuva ©Jupu Kallio

Changing the woman image – woman in comics -näyttely on osa ruotsalaisen EWK-museon käynnistämää hanketta The Nordic Network for the Arts of Political Cartoon. Näyttelyssä on esillä sarjakuvia Ruotsista, Norjasta ja Suomesta.

Päivälehden museo
Ludviginkatu 2–4, 00130 Helsinki
Avoinna ti–su klo 11–17
www.paivalehdenmuseo.fi