Väriä elämään

Maanantain jälkeen tulee loogisesti tiistai – niin myös Jenni Ropen albumituotannossa. Tuesday niin ikään jatkaa myös Ropen omaperäisen kokeilullista ja naivistista kerrontatyyliä.

Jenni Rope:
Tuesday
Napa Books

Jenni Ropen hauskan persoonallinen tyyli on mukavan värikästä ja melkeinpä käsinkosketeltavaa. Erityisesti albumin hahmojen huopakankaasta(?) tehdyt hiukset ovat hellyyttäviä. Vesivärikollaasitekniikalla toteutetulla ulkoasullaan albumi erottuu varmasti kauppojen kirjahyllyistä.

Tarinallisesti 12-sivuisen sarjakuvakirjan sisältö lienee paljon syvällisempi kuin ensilukemalta saattaisi olettaa. Itse olen ilmeisesti kuitenkin kenties hieman ”suoremman kerronnan” lukijoita, sillä useammankin lukukerran jälkeen Tuesdayn ”juonikuvio” jäi minun ymmärrykselleni hieman vaillinaiseksi. Tai sitten tarina nimenomaan on vain ja ainoastaan juuri sellainen kuin ensilukemalta käteen jää. Mikäpä siinä.

Vaikka en itse kyseisen lajityypin vankkumaton kannattaja olekaan, on kuitenkin hyvä, että tällaistakin ”rajoja rikkovaa” sarjakuvaa tehdään. Monipuolisuus on aina rikkautta.

www.jennirope.com
www.welcome.to/napa

Yksi vastaus artikkeliin “Väriä elämään”

Kommentit on suljettu.