HYY:n sarjakuvakilpailu

Kerro tarina opiskelijaelämästä! Kerro se sarjakuvin!Osallistu HYY:n sarjakuvakilpailuun! Helsingin yliopiston ylioppilaskunta (HYY)järjestää kaikille avoimen sarjakuvakilpailun. Kilpailun aihe on ”opiskelijaelämää”. Toteutustapa on vapaa. Kilpailuun voi siis osallistua niin monisivuisella sarjakuvanovellilla kuin yksittäisellä stripillä. Sarjakuvien tulee olla ennen julkaisemattomia.

Kilpailutyöt tulee palauttaa viimeistään 13.11.2003 klo 16 mennessä HYY:n keskustoimistolle osoitteeseen Mannerheimintie 5 A 2 krs. Kilpailutyön mukaan tulee liittää yhteystiedot. Kilpailuun voi osallistua myös nimimerkillä, mutta tällöinkin on liitettevä mukaan kirjekuori,josta löytyvät osallistujan yhteystiedot.

Kilpailussa palkitaan kolme parasta loistavin palkinnoin keskiviikkona 19.11. Vanhan BeerCafessa. Parhaat työt pyritään mahdollisuuksien mukaan myös julkaisemaan. Palkittavat valitsee sarjakuva-alan ammattilaisista koottu
raati (mm. sarjakuvapiirtäjä Katja Tukiainen).

Lisätietoja: HYY:n kulttuurisihteeri Petri Talvitie
(kulttuurisihteeri@hyy.helsinki.fi tai 1311 4212).