J. Tilsa keikalla Tampereella

Tilsan jatsipotrettinäyttely avataan Tampere Jazz happeningin yhteydessä Klubilla (Tullikamarinaukio 2) torstaina 30.10. kello 21 lähtien. Yksi Tilsan neljästä nykyisestä yhtyeestä eli Jahnukaiset esiintyy tilaisuudessa.

Harvakseltaan keikkaileva maanviljelijä-sarjakuvantekijä Jukka Tilsa astuu tuolloin yleisön eteen klarinetistin roolihahmossa. Hänen lisäkseen mm. Pasi Heikuran sisältävä yhtye Jahnukaiset soittaa jokamiesluokan bebopia. Yhtyeen soitantoa on aiemmin taltioitu levylle Zuurehkot Zetelit, joka on sisällöltään yhtä arvoituksellisen riemukkaan absurdi kuin Tilsan sarjakuvatkin ovat. Tilsan uusin albumi, pitkän tarinan sisältävä ”Ketsuppi on punaista, Super-Mauno” on juuri ilmestynyt. Suuri Kurpitsa myy avajaisten yhteydessä sitä ja muita julkaisemiaan kuvasarjakirjasia. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.