Guy Delislen originaalinäyttely Helsingissä

Guy Delisle Shenzhen – Pjongjang – Burma

Lasipalatsin näyttelytila 17.8.-5.9.2010

Kanadalaisen animaattorin ja sarjakuvantekijän Guy Delislen (s. 19.1.1966 Quebecissä) Pjonjang-, Burma- ja Shenzhen -reportaasisarjakuva-albumien materiaalista kootussa originaalinäyttelyssä nähdään katkelmia länsimaisen ihmisen näkökulmasta usein erikoisilta ja huvittaviltakin vaikuttavista havainnoista, joita Delisle teki tarkastellessaan elämää Pohjois-Koreassa, Burmassa ja Kiinassa.Lasipalatsin Näyttelytila
Mannerheimintie 22-24
Avoinna: ti-su klo 12-18
Vapaa pääsy

Eksoottisiin ympäristöihin animaattorina ja lääkärivaimonsa mukana päätynyt Delisle havainnoi ympäristöään tarkkanäköisesti ja kiinnittää huomionsa sellaisiinkin mielenkiintoisiin yksityiskohtiin, jotka monilta jäisivät huomaamatta.

Lasipalatsin galleriassa esillä olevat Delislen sarjakuvaoriginaalit olivat näytteillä ensimmäistä kertaa Suomessa viime keväällä Kemin sarjakuvapäivillä.


Keskustele Kvaakissa Guy Delislen sarjakuvista

Ks. myös arvostelut Pjongjang ja Merkintöjä Burmasta sekä artikkelisarja Guy Delisle kertoo.