Tampereella kuplii jälleen

Tampere Kuplii on Tampereella jo neljättä kertaa järjestettävä sarjakuvatapahtuma. Ohjelma on jaettu neljälle eri päivälle 17.-21.3.2010.

Ohjelmassa monipuolisesti näyttelyitä, albumien julkistamistilaisuuksia ja paneelikeskusteluja. Tapahtuma pääsee vauhtiin kun kirjailija ja toimittaja Matti Rönkä jakaa huomenna perjantaina Sarjakuva-Finlandia -tunnustuspalkinnon 2010.

Vieraina mm. Spider-man-piirtäjä Marcos Martin ja Helsingin Sanomista tuttu strippipiirtäjä Malin Biller.

Tapahtuman juliste
Tapahtuman juliste

Ruutukaava kuplii -näyttely esittelee arkkitehtuuria suomalaisessa sarjakuvassa ja suomalaisia arkkitehtejä sarjakuvantekijöinä ja pilapiirtäjinä. Hannu Eskon (1983 – 2009) muistonäyttelyssä esillä tekijän monipuolista tuotantoa. Raivoa ja lamaannusta -antologian töitä on esillä Bukra-galleriassa.

Ohjelmaan kuuluu myös cosplay.

Tarkempaa tietoa:
2010.tamperekuplii.fi