Petoviikon sarjakuvanäyttely

Petoeläinten oikeudet ovat esillä Helsingin Korkeasaaressa 31.10 avautuneessa sarjakuvanäyttelyssä.

Korkeasaaren Petoviikko on osa eurooppalaisten eläintarhojen Carnivore-kampanjaa, joka pyrkii poistamaan petoeläimiin liittyviä ennakkoluuloja kertomalla tutkittua tietoa ilveksistä, karhuista, ahmoista ja muista pedoista.

Petoviikkoon kuuluvaan sarjakuvanäyttelyyn johon on koottu Milla Paloniemen, Jupu Kallion, Solja Järvenpään ja Pertti Jarlan töitä. He ovat haastaneet mukaan näyttelyyn myös omat suosikkinsa. Sarjakuvapiirtäjien työt myydään marraskuussa Huutonetin kautta ja varat ohjataan Korkeasaaren ystävien välityksellä petojen suojeluun.

Sarjakuvanäyttelyn ohella Korkeasaarella on myös Sarjispaja, jossa voi työskennellä sarjakuvapiirtäjien opastuksella. Pajaa vetää sarjakuvapiirtäjä Jupu Kallio, joka on paikalla la-su 31.10-1.11 ja 7. – 8.11. klo 12-15.

http://www.korkeasaari.fi/petoviikko

Hyväntekeväisyyshuutokaupan sarjakuvat Huuto.netissä