Asterix-näyttely Tampereella


Asterix-näyttely Tampereella!
10.3. – 19.4.2009 KAUTTA TEUTATEKSEN!
Asterixin maailma,
Lastenkulttuurikeskus Rulla

Piirtäjä Albert Uderzon (s. 1927) ja käsikirjoittaja René Goscinnyn (1926-1977) luoma Asterix näki päivänvalon 29.10.1959 ranskalaisen sarjakuvalehti Piloten ensimmäisessä numerossa. Tänä vuonna vietetään Asterixin 50. juhlavuotta. Tamperelaisen lastenkulttuurikeskus Rullan näyttely valottaa tarkemmin Asterixin syntyä sekä sarjakuvan keskeisiä teemoja. Esillä on Asterix-albumeja 33 eri kielellä sekä kaikki Suomessa julkaistut ensipainokset.

Näyttely on toteutettu Lastenkulttuurikeskus Rullan ja Asterixin suomalaisen kustantajan Egmont Kustannus Oy:n yhteistyönä. Näyttely soveltuu parhaiten 7-12-vuotiaille, mutta myös pienemmät kävijät saavat siitä elämyksiä. Asterix-näyttely on osa Tampereella 9.-22.3. vietettäviä Frankofonian viikkoja.

Lisätietoja Rullan ajankohtaista-sivulta.


Keskustele Asterixista Kvaakissa.