Kemin kilpailuissa nettisarjakuvia, lastensarjakuvia ja pienlehtiä


Vuoden 2008 tapaan Kemin pohjoismaisessa sarjakuvakilpailussa etsitään jälleen uusia nettisarjakuvia. Kilpailun toinen sarja on omistettu lastensarjakuville, joista Kemin sarjakuvakeskus pyrkii koostamaan vuoden tauon jälkeen jälleen kilpailualbumin. Tarkempia tietoja kilpailusta ja kilpailun säännöt löytyvät Kemin sarjakuvakeskuksen nettisivuilta osoitteesta www.kemi.fi/sarjis.

22.-24.5.2009 järjestettävien Kemin sarjakuvapäivien yhdeksi teemaksi nostettujen pienlehtien tiimoilta kisaillaan myös. Pienlehtikilpailun voittaja palkitaan 500 eurolla ja kaikki kilpailuun lähetetyt työt pääsevät osaksi pienlehtinäyttelyä. Tämänkin kilpailun tarkemmat tiedot löytyvät Kemin sarjakuvakeskuksen nettisivuilta.

Keskustelua Kemin kilpailuista ja Kemin sarjakuvapäivistä 2009

Kemin sarjakuvakeskus