Helsingin 23. sarjakuvafestivaalit etsii vapaaehtoisia!

Helsingin 23. sarjakuvafestivaalit järjestetään 12. – 14.9.2008 Helsingissä. Festivaalien pääareenoina toimivat G18 (Yrjönkatu 18) ja Gloria (Pieni Roobertikatu 12, Helsinki), muuta ohjelmaa nähdään myös Sarjakuvakeskuksessa, Kirjasto 10:ssä, MUU-galleriassa, Galleria Jangvassa, Black Doorissa, Voimalassa ja TAIK:in tiloissa Arabianrannassa.

Festivaaliviikonloppuna tarvitaan taas talkoolaisia erilaisiin tehtäviin.
Festivaalipaikkojen valmistelu alkaa perjantaina 12.9 (näyttelyjen pystytys aikaisemmin) ja talkoolaiset ovat niitä, joiden harteilla Festareiden käytännön järjestelyt lepäävät. Vapaaehtoisia tarvitaan muun muassa miehittämään infotiskiä, opastamaan festivaalikävijöitä, toimimaan lavaohjelman tekniikka-assitentteina, vieraiden houstauksessa,julisteiden levityksessä, lipunmyynnissä iltaklubille ja avustamaan Festareiden rakennus- ja purkutöissä.

Jos sinä haluat olla mukana tapahtumien sykkeessä, nähdä läheltä sarjakuvan supertähtiä, ojentaa auttavan kätesi ja vaikuttaa Helsingin 23. sarjakuvafestivaaleilla, niin mahdollisuutesi on tässä! Työntekijät palkitaan tarjoamalla ruokaa, liput iltaklubille ja Mari Ahokoivu suunnitteleman festivaalipaidan.

Ilmoittautumiset ja lisätietoa:

warda.ahmed@sarjakuvafestivaalit.fi

www.sarjakuvafestivaalit.fi