Pienlehtitaivas ja Taivaallisin pienlehti 2008

Helsingin sarjakuvafestivaaleilla syyskuun 13.-14. 2008 pien- ja omakustantajilla on taas mahdollisuus myydä tuotteitaan Pienlehtitaivaassa. Tänä vuonna Suomalaiset pienlehteilijät löytyvät G18 juhlasalista ja ulkomaiset Kulttuuriareena Gloriasta. Gloriaan suunnitellaan myös kotimaisten tekijöiden yhteispöytää vaihtuvilla myyntivuoroilla. G18 saliin pääsee valmistelemaan pöytiä perjantaina 12.9.

Myyntipöydät ovat ilmaisia, mutta kaikkien myyjien tulee luovuttaa myynnissä olevista uusista tuotteistaan kaksi sarjakuvalehteä sarjakuvaseuran kokoelmiin. Pöydän voi varata osoitteesta hannele.richert(ättä)gmail.com elokuun loppuun mennessä. Koska mukaan haluavia on paljon ja tilaa rajallisesti, ilmoittautuessa on hyvä kertoa mahdollisimman tarkkaan, paljonko tilaa tarvitsee. Tarjolla on kokonaisia (n. 180x80cm) ja puolikkaita pöytiä sekä yhteispöytiä, joihin osallistumista suositellaan, jos myytävää on vähän. Ilmoita varausta tehdessäsi seuraavat tiedot:

– Nimi
– Yhteystiedot
– Tarvitsemasi pöytätila
– Erikoistoiveet (esim. pistorasian tarve)

Kaikille suomalaisille omakustannesarjakuville tarkoitettu Taivaallisin pienlehti -kisa järjestetään myös tänä vuonna. Kilpailussa palkitaan vuoden paras suomalainen omakustannesarjakuva. Kilpailuun voivat osallistua kaikki viime vuoden kilpailun deadlinen (10.9.2007) jälkeen ilmestyneet sarjakuvalehdet, jotka eivät ole yrityksen tai yhdistyksen julkaisemia (eli ns. kaupallisia julkaisuja). Tuomaristo pidättää itsellään oikeuden sulkea tarvittaessa lehtiä pois kisasta.

Kolmihenkinen tuomaristo palkitsee osallistuneiden töiden joukosta kolme parasta. Voittajat julkistetaan lauantaina 13.9. Kisan palkinnot julkistetaan myöhemmin.

Kilpailuun osallistuvat lehdet on lähetettävä maanantaihin 25.8.2008 mennessä osoitteeseen:

Hannele Richert Katajaharjuntie 5 A 1 00200 Helsinki

Lähetä 3 kappaletta osallistuvaa lehteä ja yhteystietosi. Kilpailuun lähetettyjä lehtiä ei palauteta.

Kilpailuun osallistuvien töiden parhaimmisto laitetaan festareille esille yleisön luettavaksi.