Viivin ja Wagnerin oma lehti tulee

Ensimmäisen numeron kansi.
Ensimmäisen numeron kansi.

Moni sitä jo odotti. Suomen suosituin sarjakuvastrippi saa tänään 7.5. oman, joka toinen kuukausi ilmestyvän sarjakuvalehtensä. Viivin ja Wagnerin sarjakuvalehdessä julkaistaan klassisimpien strippien lisäksi albumeissa ennen julkaisematonta materiaalia.

Lehti koostuu muustakin materiaalista ja sika ja nainen saavat seurakseen sekä kotimaista että ulkomaista uutta sarjakuvaa. Ensimmäisessä numerossa on mukana Sarjakuva-Finlandialla palkittu Milla Paloniemi siilinsä kera sekä Puupäähatutetun
Juho K. Juntusen kädenjälkeä.

Oman panoksensa lehteen tuo kolumnillaan Mad-lehden legendaarinen ”The M” alias Metsänen, ja suuren maailman tuulia tuovat Lewis Trondheim sekä Gilbert Shelton.

Tänään keskiviikkona 7.5. aukeaa myös Juban maalauksia, strippejä ja grafiikkaa esittelevä näyttely Galleria Dixissä Helsingissä.

Egmont Kustannuksen julkaiseman Viivi ja Wagner – sarjakuvalehden ensimmäinen numero on myynnissä R-kioskeissa ja lehtipisteissä tästä päivästä alkaen. Lehti on myös tilattavissa. Sivuja: 32 + kannet. Irtonumerohinta: 4,90 €

Galleria Dix

Keskustele uudesta lehdestä Kvaakissa

www.viivijawagner.net