Ilmaiseksi jaettava sarjakuvalehti

Dodger on Helsigin kapakoissa ja festareilla jaeltava mainosrahoitteinen lehti. Sivuja uutukaisessa beevitosessa on 52, ja noin puolet sisällöstä näkyy väreissä.

Dodgeria päätoimittaa Johan Komonen. Piirtäjistä näkyvimmin lehdessä on esillä Jan Lindström, joka ns. piireissä tunnetaan myös hiljakkoin ilmestyneestä Tähtivaeltajan kannesta. Muita tekijöitä ovat Jan Konsin, Markku Sipi, Sami Mannerheimo, Antti Vuornos, Bob Makkonen, Miiku Lehtelä, Elina Hakala ja Sanna Kauppinen.

Dodger toivottaa uudet tekijät tervetulleeksi mukaan. Toimitukselle voi tarjota myös pelkkiä käsikirjoituksia. Jakelupaikat ja toimituksen yhteystiedot löytyvät Dodgrerin kotisivulta. Lehden painos on 3000kpl.

Yksi vastaus artikkeliin “Ilmaiseksi jaettava sarjakuvalehti”

  1. Aika hieno idea. Jospa uusi konsepti toimii. Ja luulisi toimivan, jos vain mainosrahoittajia riittää.

Kommentit on suljettu.