Clint Eastwood sarjakuvasankariksi

Dynamite Entertainment jatkaa lisensointiaan. Nyt on vuorossa Clint Eastwoodin vähäsanaisesti tulkitsema sankari italialaisen Sergio Leonen menestyselokuvista Kourallinen dollareita (1964), Vain muutaman dollarin tähden (1965) sekä Hyvät, pahat ja rumat (1966).

Sarjaa kirjoittaa Christos Cage, joka on innokkaimmille Marvel-faneille tuttu toissavuotisesta minisarjasta World War Hulk: X-Men. Ensimmäinen numero ilmestyy toukokuussa.

Cagen mukaan sankarin nimeä ei kerrota vieläkään, mutta lehden nimeksi tulee The Man with No Name. Piirtäjänä on brasilialainen Wellington Dias.

Tarina alkaa välittömästi viimeisen elokuvan tapahtumien jälkeen. Sankari ratsastaa New Mexicon halki satulalaukuissaan sadan tuhannen dollarin arvosta Konfederaatin kultaa. Ja Unionin joukot ovat kannoilla.

Mukana ovat tietenkin myös Lee van Cleefin ja Eli Wallachin aikoinaan elokuvissa esittämät hahmot.

Cagen mukaan elokuvat kannattaa katsoa, ellei niitä ole ennen nähnyt, mutta sarjakuvasta nauttiminen ei edellytä niiden tuntemista.

Suunnitteilla on myös Nimettömän Miehen ja Yksinäisen Ratsastajan kohtaaminen. Dynamite on jo julkaissut Lone Ranger -lehteään, ja kohtaamisesta käydään neuvotteluja. Molempien hahmojen oikeudethan ovat muualla kuin Dynamitella.

Lähde: CBR, Newsarama