Poltetut sivut luotaa Joensuun sarjakuvaseuran alkutaivalta

Multimediateos sisältää mm. tekijäesittelyjä, katsauksen vuonna 1996 perustetun seuran historiaan, havainnollisen esityksen sarjakuvan tekemisen työvaiheista ja tietenkin sarjakuvia. Ennen julkaisemattoman materiaalin ohella romppu sisältää parhaita paloja Joensuun sarjakuvaseuran julkaisemista neljästä sarjakuva-albumista Karelikummaa, Sariola, Divarin helmi sekä Luurankoja pöytälaatikoista.

Poltetut sivut CD-ROM on toteutettu Joensuun sarjakuvaseuran ja Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulun viestinnän koulutusohjelman opiskelijoiden yhteistyönä. Päävastuun laadullaan ainakin yllekirjoittaneen yllättäneen rompun toteutuksesta kantaa työpari Janne Heinonen ja Jussi Santaniemi. Kokeilman noin 40 hengen piirtäjäkaartin kuuluvat nimekkäimpinä mm. Maria Björklund, Hunt Emerson, Petri Hiltunen, Pauli Kallio, Ville Pirinen ja Timo Ronkainen.

Ammattitaidolla toteuteuttua kuuteentoista grammaan pakattua kokoelmaa voi tilata 5 euron hintaan (sisältäen postikulut) osoitteesta

Kimmo Niiranen
Kirkkokatu 33a A 9
80100 JOENSUU