Tavoita sarjakuvaharrastajat kotimaassa! Tutustu Kvaak.fi:n mediatietoihin.Mediatiedot: Tekstiviestimainos 234 x 60

HUOM!
Mainosjärjestelmä on toistaiseksi pois käytöstä

Ylläpidossa tapahtuneiden muutoksien johdosta on mainosjärjestelmä tällä hetkellä pois käytöstä. Järjestelmä pyritään saamaan toimintakuntoon mahdollisimman pikaisesti. Lisätietoja voi kysellä osoitteesta info@sarjakuvaseura.fi

------------------------------------------------------------

Saat 1,30 € hintaisella tekstiviestillä 10 000 näyttökertaa!

Pikkuilmoitus on tekstiviestillä tilattava mainospaikka, joka on tarkoitettu ei-kaupallisten tahojen sarjakuva-aiheiseen mainontaan. Paikalla voivat kampanjoida esimerkiksi verkkosarjakuvien tekijät, omakustantajat, sarjakuva-aiheisten sivujen ylläpitäjät ja muut sarjakuviin tavalla tai toisella liittyvät mutta kaupallista hyötyä tuottamattomat tahot. Mainospaikan tarkoituksena on tarjota erittäin edullista näkyvyyttä sarjakuvantekijöille ja -harrastajille ja heidän ylläpitämilleen verkkopalveluille. Tekstiviestimainos näkyy Kvaak.fi:n etusivun keskiosassa sekä keskustelufoorumilla oikeassa yläreunassa.

HUOM! Tälle mainospaikalle ei hyväksytä selkeästi kaupallisten kustantajien, sarjakuvakauppojen tai muiden kaupallisten tahojen mainoksia. Mikäli edustat em. tahoa, tutustu mediakorttiimme ja monipuolisempiin, laajemman näkyvyyden tarjoaviin mainospaikkoihin klikkaamalla tästä. Mainospaikalle ei myöskään hyväksytä mainoksia tai sivustoja, jotka eivät liity sarjakuviin millään tavalla! Pidätämme myös oikeuden olla hyväksymättä palveluun mainoksia tai sivustoja, jotka eivät täytä sisällöllisesti tai graafisesti edellyttämäämme tasoa.

Mediavaatimukset:

Aloittaaksesi mainoskampanjan 234 x 60 -kokoluokassa, sinulla tulee olla valmiina seuraavat vaatimukset täyttävä kuvamuotoinen mainosbanneri:
  • tiedostomuotoina GIF tai animoitu GIF
  • leveys 234 pikseliä, korkeus 60 pikseliä
  • tiedoston maksimikoko 20 kB
  • ei saa sisältää läpinäkyviä värejä
  • ei tarvitse olla kehystä, se lisätään automaattisesti
  • yleisilme: graafisesti laadukas, ei liian vilkkuva, oltava ehdottomasti sarjakuva-aiheinen tai sarjakuviin liittyvä! Mainoksen täytyy olla myös hyvän maun mukainen ja soveltua kaikille kohderyhmillemme.
Tämän lisäksi tarvitset sivuston, johon banneri linkitetään. Mikäli tuotteellasi tai palvelullasi (esim. omakustanteen myynti, sarjakuvakäsikirjoittajan haku) ei ole verkkosivustoa, voit luoda kampanjaa varten lisätietoja antavan ilmoitusluontoisen sivuston esimerkiksi foorumillemme sarjakuvamarkkinat-osioon ja linkittää bannerin osoittamaan siihen.

Miten mainoskampanjan tilaaminen tapahtuu?

Täytä aluksi alla oleva lomake. Syötä oikea, toimiva sähköpostiosoitteesi, sivustosi URL-osoite ja bannerisi yhteydessä näkyvä ALT-kuvausteksti niille varattuihin kenttiin sekä lataa Browse/Lataa -painiketta käyttäen banneritiedostosi omalta kiintolevyltäsi. Syöttämäsi tiedot ja bannerisi siirtyvät odottamaan ylläpitomme tarkistusta.

Kun olemme hyväksyneet tai hylänneet mainosbannerisi (kestää n. 1-3 vrk), saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi. Jos mainosbannerisi on hyväksytty, sähköpostin mukana on ohjeet tekstiviestin lähettämiseksi, jolla voit tilata mainitun määrän näyttökertoja bannerillesi. Huomaa kuitenkin, että pidätämme oikeuden hylätä mainosbannerisi, mikäli se ei täytä yllä mainittuja mediavaatimuksiamme ja ehtojamme.

Heti kun olet lähettänyt tekstiviestin, kampanja käynnistyy ja mainoksesi alkaa näkyä Kvaak.fi:ssä. Mainosbanneriasi näytetään Pikkuilmoitus-paikalla Kvaak.fi:n etusivun keskiosassa sekä keskustelufoorumin oikeassa ylälaidassa. Mikäli mainoksia, joilla on näyttökertoja jäljellä, on yhtä aikaa mukana useampia, arvotaan mainospaikalla näytettävä mainos sivun latausvaiheessa (mikäli siis sinun mainostasi ei näytetä tällä latauskerralla, eivät ostamasi näyttökerrat myöskään vähene). Tällä tavoin näkyvyys on taattu jokaiselle mainostajalle tasapuolisesti jokaisella palvelun sivulla.

MAINOSKAMPANJAN TILAUSLOMAKE:


» Paluu edelliselle sivulle

© Copyright Kvaak.fi - sarjakuvaportaali