Tavoita sarjakuvaharrastajat kotimaassa! Tutustu Kvaak.fi:n mediatietoihin.Mediatiedot: 140 x 350 bannerimainos

HUOM!
Mainosjärjestelmä on toistaiseksi pois käytöstä

Ylläpidossa tapahtuneiden muutoksien johdosta on mainosjärjestelmä tällä hetkellä pois käytöstä. Järjestelmä pyritään saamaan toimintakuntoon mahdollisimman pikaisesti. Lisätietoja voi kysellä osoitteesta info@sarjakuvaseura.fi

------------------------------------------------------------

Pääosin sivun oikeassa ylälaidassa näytettävä standardimuotoinen 140 x 350 pikselin kokoinen pystymuotoinen banneri on myös reilun näkyvyyden tarjoava mainospaikka, jonka suuri pinta-ala takaa hyvän huomioarvon. Mainospaikka on näkyvissä ainoastaan valikoiduilla Kvaak.fi:n osa-alueilla: etusivulla, juttuarkistossa, linkkihakemiston etusivulla, keskustelufoorumilla (profiilitiedoissa sekä viestiä kirjoitettaessa) sekä muutamilla muilla sivusto-osilla. Voit kuitenkin myös kohdentaa mainoksesi haluamillesi Kvaak.fi -sarjakuvaportaalin osa-alueille siten, että mainos näkyy ainoastaan haluamillasi sivustokokonaisuuksilla.

Tälle suuren huomioarvon tarjoavalle paikalle myydään mainostilaa näyttökertaperusteisesti, jolloin paikalla voi näkyä useiden mainostajien eri mainoksia: tällöin yksittäisen mainoksen teho on vaihtuvuuden vuoksi korkea, kun sama käyttäjä ei näe samaa mainosta niin useasti kuin esimerkiksi yksinoikeudella aikaperusteisesti myydyssä mainospaikassa.

Mediavaatimukset:

Aloittaaksesi mainoskampanjan 140 x 350 -kokoluokassa, sinulla tulee olla valmiina seuraavat vaatimukset täyttävä kuvamuotoinen mainosbanneri:
 • tiedostomuotoina GIF, animoitu GIF, JPEG, Flash- tai muu ns. Rich Media -mainosbannerimuoto.
 • leveys 140 pikseliä, korkeus 350 pikseliä
 • kuvatiedoston maksimikoko 30 kB
 • ei saa sisältää läpinäkyviä värejä
 • ei tarvitse olla kehystä, se lisätään automaattisesti
 • yleisilme: graafisesti laadukas, ei liian vilkkuva, mielellään sarjakuva-aiheinen tai sarjakuvia sivuava

Tämän lisäksi tarvitset sivuston, johon banneri linkitetään. Mikäli tuotteellasi tai palvelullasi ei ole verkkosivustoa, voit luoda kampanjaa varten lisätietoja antavan ilmoitusluontoisen sivuston esimerkiksi foorumillemme sarjakuvamarkkinat-osioon ja linkittää bannerin osoittamaan siihen. Mainoksia ja verkkosivuja toteuttaa tarvittaessa erillistä korvausta vastaan Kvaak.fi:n kehittämisestä ja mainosmyynnistä vastaava mediatoimisto Sarjamedia Oy.

Mediahinnasto:

Mainostilaa myydään 140 x 350 banneripaikalle seuraavan hinnaston mukaisesti:

Näyttökertamäärä: Hinta: CPM-hinta (* : CPC-hinta (** :
100 000 näyttökertaa 139 € 1,39 € 0,14 €
200 000 näyttökertaa 249 € 1,25 € 0,13 €
500 000 näyttökertaa 549 € 1,10 € 0,11 €
1 000 000 näyttökertaa 990 € 0,99 € 0,10 €
Ilmoitettuihin hintoihin lisätään ALV 22%. Laskutus kampanjan alkaessa 7 pv netto.

(* CPM (Cost per mille) -hinta ilmaisee kustannuksen tuhatta näyttökertaa kohti. Mitä suurempi näyttökertamäärä tilataan kerralla, sitä alhaisempi on CPM-kustannus.

(** CPC (Cost per click) -hinta ilmaisee kustannuksen jokaista mainosta klikannutta kohti, eli sivuillenne siirtynyttä potentiaalista asiakasta. Arvon laskemisessa on käytetty 1% arviota klikkausten määrästä, johon kohderyhmälle sopivilla tuotteilla on hyvinkin realistista päästä. Arvo voi kuitenkin olla pienempi tai suurempi riippuen kampanjan koosta, aikavälistä ja onnistumisesta.

Kampanjointi Kvaak.fi -sarjakuvaportaalissa on siis edullista ja tehokasta: yksittäisen potentiaalisen sivuillenne ohjatun asiakkaan hinta voi olla vain n. 10-14 senttiä kappale. Lisäksi mainostaessasi saat kampanjan näyttökerran määrän verran näkyvyyttä yrityksellesi, mikä vahvistaa yrityskuvaasi suomalaisten sarjakuvanharrastajien keskuudessa.

Kampanjan seuranta:

Mainostaessasi Kvaak.fi -sarjakuvaportaalissa saat tunnukset mainosjärjestelmäämme, jonka kautta voit reaaliajassa seurata kampanjasi onnistumista: toteutuneita näyttömääriä, klikkausmääriä ja klikkausprosenttia. Voit myös itse vaihtaa mainoksiasi tunnuksesi kautta sekä muuttaa kampanjan kohdennusta kullekin mainokselle valitsemalla ne sivuston osa-alueet, joissa haluat mainoksen näkyvän (esim. etusivu, foorumi, linkkihakemisto jne.)

Järjestelmän kautta näet mainoksesi tuoman tuloksen selkeinä graafisina päivä- ja kuukausikohtaisina tilastoina. Lisäksi järjestelmä näyttää mainosbannerisi näyttö- ja klikkausmäärät myös valitsemiesi aihealueiden mukaan.

Kampanja voidaan myös tarvittaessa ajoittaa alkavaksi ja päättyväksi tietyille päivämäärille, jolloin mainokset näkyvät ainoastaan haluttuna ajankohtana. Mainosten esiintymistiheys on myös säädettävissä siten, että tietty näyttökertamäärä voidaan tarvittaessa "harventaa" pidemmälle ajalle.

Perinteisten kuvamuotoisten GIF- ja JPEG -mainosbannereiden lisäksi voit halutessasi käyttää myös tehokkaampia Flash- ja muita Rich Media -mainosbannerimuotoja.

Kampanjan tilaaminen:

Halutessasi aloittaa kampanjoinnin 140 x 350 -mainoskoossa, toimi seuraavasti:

1. Rekisteröidy 140 x 350 -mainosjärjestelmään
Luo itsellesi mainostunnus klikkaamalla tästä (linkki avautuu uuteen ikkunaan).

Valitse rekisteröityessäsi haluamasi käyttäjätunnus ja salasana sekä syötä vaaditut tiedot niille varattuihin kenttiin (jäsenen nimi, sähköpostiosoite, sivuston URL-osoite johon mainos linkitetään sekä haluamane osa-alueet, joissa haluat mainoksesi näkyvän). Lataa tämän jälkeen tunnuksellesi haluamasi mainosbanneri.

Tunnus jää odottamaan ylläpitomme tarkistusta ja saat tiedon tunnuksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä ilmoittamaasi sähköpostiin. (HUOM! Pidätämme oikeuden hylätä mainostajat, jotka katsomme sopimattomiksi mainostamaan järjestelmäämme, esim. erilaiset aikuisviihdesivustot).

2. Tilaa haluamasi kampanja
Odota, kunnes tunnuksesi on hyväksytty ja saat viestin sähköpostiisi. Vastaa viestiin ilmoittamalla seuraavat tiedot (voit lähettää kampanjatilauksen tarvittaessa myös suoraan osoitteella kvaak@kvaak.fi):
 • minkä kokoisen kampanjan haluat tilata (esim. 500 000 näyttökertaa)
 • milloin haluat kampanjan alkavan (esim. välittömästi tai 24.5.200x) ja mihin asti haluat sen olevan voimassa.
 • laskutusosoitteesi, johon kampanjalasku lähetetään
 • liitä myös haluamasi mainosbanneri/-bannerit sähköpostin liitteeksi (mikäli et ole ladannut niitä luomallesi tunnukselle tai kyseessä on Flash/Rich Media -mainos)
 • sekä ilmoita myös www-osoite, johon mainos tulee linkittää (mikäli et ole syöttänyt sitä luomallesi tunnukselle).
Voit tämän jälkeen seurata kampanjasi onnistumista kirjautumalla tunnuksellesi tästä.

Kvaak.fi:n mediatilan myynnistä vastaa Suomen Sarjakuvaseura. Tulot käytetään lyhentämättöminä kvaak.fi palvelun kehittämiseen.


» Paluu edelliselle sivulle

© Copyright Kvaak.fi - sarjakuvaportaali