Tavoita sarjakuvaharrastajat kotimaassa! Tutustu Kvaak.fi:n mediatietoihin.


Artikkelit ja henkilökuvat: 1959 / 100 – Välskärin kertomuksia (03.03.2018 klo 22:57:16)
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?
22.01.2019, klo 17:47:13

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Haku:     Tarkempi haku
470841 viestiä 10472 aihetta kirjoittanut 7355 jäsentä. Uusin jäsen: jonna88
Lue lisää pikkuilmoituksesta.
   Etusivu |   Ohjeet | Haku | Jäsenet | Galleria | Ylläpito ja toimitus | Kirjaudu | Rekisteröidy  
+  Kvaak.fi - keskustelu
|-+  Sarjakuvanlukijoiden keskustelut
| |-+  Toimintasankarit
| | |-+  Kilttejä superkonnia ja ilkeitä supersankareita
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
Sivuja: 1 [2] | Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Kilttejä superkonnia ja ilkeitä supersankareita  (Luettu 5014 kertaa)
Doctor Phantomizer
Kesyttämätön outolintu
Jäsen
****
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 6 594


Bite from the dust til the dawn


« Vastaus #15 : 17.02.2010, klo 20:53:05 »

Toukokuussa GALACTA: DAUGHTER OF GALACTUS tuo Galactuksen tyttären Galin Marvel Universumiin. Toisin kuin isänsä, Gali syö vain joitakin pienempiä alieneita, kunnes isänsä kosminen nälkä tarttuu myös häneen. Eli jälleen on luvassa yksi on-off hyvä-paha hahmo.
« Viimeksi muokattu: 17.02.2010, klo 20:58:55 kirjoittanut Michael Riddle » tallennettu

"Ollie, the only people who have to worry about Big Brother are the people who are doing something wrong."-Green Lantern, Hal Jordan.
Vincent
Jäsen
****
Poissa

Viestejä: 1 128« Vastaus #16 : 18.02.2010, klo 22:07:25 »

Toukokuussa GALACTA: DAUGHTER OF GALACTUS tuo Galactuksen tyttären Galin Marvel Universumiin. Toisin kuin isänsä, Gali syö vain joitakin pienempiä alieneita, kunnes isänsä kosminen nälkä tarttuu myös häneen. Eli jälleen on luvassa yksi on-off hyvä-paha hahmo.

Entä kukapa mahtaa olla äiti?
Itse en kyllä lämpene tuolle lainsinkaan. Galactus on yksi sellaisista Marvel hahmoista joille vähiten perhettä kuvittelisi.
tallennettu
Gothicus
Jäsen
****
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 2 770« Vastaus #17 : 18.02.2010, klo 22:42:15 »

Itse en kyllä lämpene tuolle lainsinkaan. Galactus on yksi sellaisista Marvel hahmoista joille vähiten perhettä kuvittelisi.
Samaa mieltä! Pian lukijoille varmaan esitellään myös Galactuksen kosminen kultainennoutaja, sekä kesämökki puulämmitteisine järvenrantasaunoineen jossain maailmankaikkeuden laidalla. Täytyy ihmetellä, että idea Galactuksen tyttärestä on mennyt läpi. Hölmöä. 
tallennettu

"Ihminen on ihmiselle kettu."
Jiksi
Toimittaja
**
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 6 420« Vastaus #18 : 18.02.2010, klo 22:51:35 »

Eiköhän tuon kannen perusteella ole selvää, että hahmo on kieli poskella väännetty. Kertajulkaisuun tuo jäänee, elleivät lukijat siitä vallan innostu. Tuskin innostuvat, koska kannen perusteella tuollaisia syntyy, kun perinteiset kustantamot koettavat kosiskella manga-sukupolvea.

Turha näitä on Suomessa edes huomioida.
tallennettu
Mon of Olay
Fakta-police
Jäsen
****
Poissa

Viestejä: 925« Vastaus #19 : 18.02.2010, klo 22:54:28 »

Turha näitä on Suomessa edes huomioida.

Bullshit, se on Adam Warrenia, eli hyvää noin 99 prosentin todennäköisyydellä.
tallennettu
Jukka Laine
Ylläpitäjä
****
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 36 074« Vastaus #20 : 18.02.2010, klo 23:16:00 »

Luin tuon lyhyen ensiesiintymisstoorin. Se oli varsin hauska, eli Warrenin huumorista on kyse.
tallennettu

Jiksi
Toimittaja
**
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 6 420« Vastaus #21 : 19.02.2010, klo 19:39:48 »

Bullshit, se on Adam Warrenia, eli hyvää noin 99 prosentin todennäköisyydellä.

Äh, no toki jos se on Adam Warrenia, niin sitten on varmasti hyvä. En huomannut tekijää, eikä pienestä kuvasta erottanut tyyliä.
tallennettu
Vincent
Jäsen
****
Poissa

Viestejä: 1 128« Vastaus #22 : 26.02.2010, klo 22:33:14 »

Muistuipa mieleen yksi vuoden 1988 Marvel, jossa Doom kohtelee Kristoff nimistä poikaa, kuin omaansa ja "kertoja" laatikossakin lukee "...siitä lähtien pojasta on pidetty huolta ja häneltä ei ole puuttunut mitään, ei edes rakkautta."
Tosin viellä saman tarinan aikana Doom käy Kristoffiin käsiksi, kun tämä julkeaa pitää Magneton voimia Doomin veroisina ja paljon myöhemminhän hänet aivopestään Doomin seuraajaksi.
tallennettu
Doctor Phantomizer
Kesyttämätön outolintu
Jäsen
****
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 6 594


Bite from the dust til the dawn


« Vastaus #23 : 10.09.2011, klo 09:53:12 »

Tällä viikolla nähtiin kuinka yksi Marvelin hahmo kääntyi pahaksi. Sen kunniaksi, käydäänpä läpi 10 huonointa sankarista pahaksi muuttumista:

10. Superboy-Prime

Superboy-Primen kääntymisen pahaksi lähtökohdat olivat hyvät. Hahmo oli Crisis on Infinite Earths sarjassa menettänyt oman kotimaailmansa ja käytännössä kaiken mitä hänellä ikinä oli. Oli siis täysin ymmärrettävää että hän oli katkera ja vihainen. Mutta sen sijaan että hahmosta olisi tehty empatiat puolelleen saava kaiken menettänyt sankari, joka kääntyy kohti pimeää ja on lisäksi vielä äärimmäisen voimakas, hahmosta tehtiin valittava, ruikuttava, ärsyttävä, itsekeskeinen, huvittava, ei-vakavasti otettava kauhukakara, täysi ääliö. Superboy-Primen omat parodiaa lähentelevät seikkailut olivat hyviä ja hauskoja, mutta hahmon käytös pilasi lähes tulkoon koko Infinite Crisis:in, jonka kuitenkin pelasti onnistunut pahaksi kääntynyt hahmo, Earth one Superman, joka tajusi lopussa tehneensä virheen, ja kolmannen pahikseksi kääntyneen, Alexander Luthorin, taas luullessa tekevänsä oikein. Nämä kaksi olivat onnistuneita pahikseksi kääntyneitä, siinä missä Superboy-Prime oli epäonnistunut.

9. Hawk/Kapteeni Atomi

Vuonna 1991 DC julkaisi crossover eventin nimeltä Amageddon 2001. Siinä aikamatkustajalle paljastui, että yksi DC sankareista kääntyisi tulevaisuudessa pahaksi tyranniksi nimeltä Monarch. Hän päättää lähteä menneisyyteen estääkseen tämän. Alunperin oli tarkoitus, että Kapteeni Atomi olisi paljastunut Monarchiksi. DC kuitenkin päätti kesken kaiken, että Hawk onkin Monarch, vaikka tarinassa oli jo paljastunut, että Monarch tappoi Hawkin. Myöhemmin DC yritti korjata virheen. JSA:n sivuilla paljastui, että tapahtuma olikin Mordrun luoma harha, ja että Kapteeni Atomi onkin Monarch. Ja Kapteeni Atom kääntyi pahaksi koska...itseasiassa tämä asia ei missään kohtaa ilmene.

8. Magneto

Magneton hyvä-paha historia on pitkä. Ja hän on vaihtanut puolta ainakin 6 kertaa.
Ensin hän oli Xavierin ystyävä. Sitten hän kääntyi tätä vastaan perustaessaan Veljeskunnan. Sitten hän myöhemmin Xavierin viimeisenä toiveena ottaa Ryhmä-X:n johdettavaksi. Hetken päästä hän kuitenkin päättää että ei ole kummankaan puolella. Sitten hän paljastuukibn taas pahaksi ja melkein tappaa Wolverinen repimällä tämän adamantiumin pois. Sitten Magneto huomaa Onslaughtin uhan alla että hänen on muututtava ja kääntyy taas Xavierin puolelle. Mutta sitten tämä Magneto paljastuu klooniksi, ja oikea on paha. Muutama vuosi myöhemmin hän naamioituu Xorniksi ja esittää hyvää. Sitten hän onkin taas paha. Ja NYT hän on taas Xavierin puolella. Tämä jatkuva venkslaaminen alkaa pikku hiljaa kyllästyttää.

7. Purppuranoita

Purppuranoita kääntyi pahaksi Avengers:Dissasemblessä. Ongelma on hänen voimansa. Ja motivaatio. Purppuranoita vain yksinkertaisesti sekosi koska oli menettänyt lapsensa, ja alkoi teurastamaan porukkaa päättömästi. Miksi? Mitä pahaa hänen tappamansa henkilöt ovat hänelle tehneet? Purppuranoidan riehuminen päättyi House of M sarjaan, jossa hahmo yritti tehdä maailmasta utopian toteuttamalla kaikkien toiveet. Mutta homma tietysti epäonnistuu ja Purppuranoita päättyy lopettamaan kokonaisen lajin sukupuuton partaalle. Kaiken typeryys piile myös siinä, että sankarit ovat päättäneet TAPPAA Purppuranoidan. Ja tämä on täysin vastoin heidän hahmoaan. Ja Purppuranoidan voimat jotka joskus vielä olivat kohtuulliset, ovat yhtäkkiä paisuneet aivan järjettömäksi.

6. Hal Jordan

DC oli saanut käsityksen, että Hal Jordanin hahmoa pidettiin tylsänä. Niinpä he päättivät tehdä hänestä pahan. Hal Jordanin kotikaupungille käy pahasti, ja Hal päättää tappaa kaikki Lyhdyt ja kerää heidän sormuksensa. Hetkinen. Miksi hän kävi Lyhtyjä vastaan? Eikö tuo ole vähän yliragointia? No, myöhemmin tälle kaikelle annettiin selitys. Parallax teki hänestä pahan. Ja kaiken tämän jälkeen Hal pääsee kiltisti jatkamaan Lyhdyissä.

5. Sentry

Bendis otti ja loi uudelleen Sentryn hahmon The New Avengers juoksussaan. Hän teki hahmosta synkemmän, modernin ja kiinnostavan. Sitten hän meni ja pilasi kaiken. Sentry nimittäin kääntyi pahaksi Dark Reignin aikana, ja hänestä tuli uhka kaikille sankareille. Minkäänlaista motivaatiota ei annettu. Lisäksi hahmo muuttui aivan tolkuttoman typerän näköiseksi hirviöksi ja rupesi teurastamaan porukkaa aivan päättömästi. Hän repi kahtia Areksen niin että suolet vain lentelivät. Ainoa Sentryn motivaatio oli pahuus. Ei mikään muu.

4. Daredevil

Daredevilistä tuli Shadowland tarinan myötä Käden johtaja. Napakympin tapettua joukon ihmisiä Daredevil kääntyy pimeän puolelle. Hän tappaa Napakympin. Hän ryhtyy pitämään tyranniaa New Yorkin kaduilla Käden ninjojen avulla ja pistää kaiken hösseliksi. Lopulta selviää että Daredevilin on vallanut jokin Käden ninjojen vanha pimeä voima ja lopulta hänet joudutaan tappamaan. Ja kun hahmo sitten myöhemmin selviääkin olevan elossa, hän palaa kevysti vain takaisin ilman sen kummempaa ihmetystä.

3. Wonder woman ja Amazonit

DC teki Wonder Womanin originissa selväksi että amazonit ovat tehneet rauhan ihmisten kanssa jo kauan sitten. Kuitenkin Amazons attackissa Amazonit hyökkäävät Amerikkaan ja alkavat teurastamaan porukkaa. Aseistus heillä on typerä ja vajavainen. Ja kaiken takana ollut tahokaan ei ollut kovin kummoinen. Sarja käsitteli kaikintavoin huonosti amazonien ja Wonder Womanin historiaa. Tämän lisäksi Wonder Woman ennen Infinity Crisista tappoi Maxwell Lordin. Kummallakin kerralla on menty täysin metsään hahmon kanssa.

2. Teräsmies

Huomiselle tarina.

Ja kaikkien aikojen huonoin pahikseksi kääntymistarina on...
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi piilotetun sisällön)
tallennettu

"Ollie, the only people who have to worry about Big Brother are the people who are doing something wrong."-Green Lantern, Hal Jordan.
Jukka Laine
Ylläpitäjä
****
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 36 074« Vastaus #24 : 30.12.2014, klo 18:18:15 »


Vuonna 1991 DC julkaisi crossover eventin nimeltä Amageddon 2001. Siinä aikamatkustajalle paljastui, että yksi DC sankareista kääntyisi tulevaisuudessa pahaksi tyranniksi nimeltä Monarch. Hän päättää lähteä menneisyyteen estääkseen tämän. Alunperin oli tarkoitus, että Kapteeni Atomi olisi paljastunut Monarchiksi. DC kuitenkin päätti kesken kaiken, että Hawk onkin Monarch, vaikka tarinassa oli jo paljastunut, että Monarch tappoi Hawkin.

Joo, kysehän oli siitä että Monarchin henkilöllisyys oli vuotanut. Tietäis vaan miten se oli vuotanut, eihän näistä silloin netissä keskusteltu.

Marvel teki myöhemmin vähän saman liikkeen. New Avengersissa Roninin piti olla Daredevil, mutta koska "kaikki arvasivat sen", niin Ronin muutettiin Haukansilmäksi.
tallennettu

Jukka Laine
Ylläpitäjä
****
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 36 074« Vastaus #25 : 20.01.2019, klo 12:22:26 »

Back Issue # 82:

Monarchin henkilöllisyyden vuotaja lehdistölle ei koskaan paljastunut, mutta DC:llä hän oli töissä.

Monarchiksi oli useampi vaihtoehto. Aivan aluksi oli tarkoitus antaa mennä kuten oli tarkoituskin, eli Kapteeni Atomi on Monarch. Se herätti suurta vastustusta. Pitää tehdä uusi Monarkki, jotta lehdet saisivat pitkän nenän ja vuotajan maine menisi.

Kapteeni Atomin lehti oli saamassa kirvestä, mutta niin oli myös Hawk & Dove. Seuraava vaihtoehto oli että Hawk ja Dove olisivat sulautuneet yhdeksi hahmoksi ja tästä olisi tullut Monarch. Ehkä sulautumisen aiheuttamasta traumasta.

Olisi tuo ollut paljon jännempi vaihtoehto kuin toteutunut.
tallennettu

Sivuja: 1 [2] | Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry: