Tavoita sarjakuvaharrastajat kotimaassa! Tutustu Kvaak.fi:n mediatietoihin.


Artikkelit ja henkilökuvat: 1942 / 100 – Thor Fredrics Nyhetsjournal (16.12.2017 klo 09:05:58)
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?
19.01.2018, klo 22:56:11

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Haku:     Tarkempi haku
462512 viestiä 10238 aihetta kirjoittanut 7229 jäsentä. Uusin jäsen: Ruu
Lue lisää pikkuilmoituksesta.
   Etusivu |   Ohjeet | Haku | Jäsenet | Galleria | Ylläpito ja toimitus | Kirjaudu | Rekisteröidy  
+  Kvaak.fi - keskustelu
|-+  Sarjakuvanlukijoiden keskustelut
| |-+  Sarjakuvaelokuvat, -TV-sarjat ja animaatiot
| | |-+  Tulevat DC-filmatisoinnit
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
Sivuja: 1 ... 54 55 56 57 58 [59] | Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Tulevat DC-filmatisoinnit  (Luettu 144630 kertaa)
Lurker
Valvoja
***
Paikalla

Sukupuoli: mies
Viestejä: 15 298« Vastaus #870 : 16.12.2017, klo 11:09:44 »

Flashpoint on varmaankin hyvä "pointti" vaihtaa osa roolituksista ja muuttaa leffauniversumia.tallennettu
q-mies
Jäsen
****
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 2 560


Muso Shinden Ryu


« Vastaus #871 : 16.12.2017, klo 20:40:26 »

Tähän täytyy sanoa, että ei kai näistä "listalta kadonneista" mikään ollut virallisesti vahvistettu? Huhuja vaan kaikki lähinnä. Tai ehkä korkeintaan joskus päättävien tahojen pöytäkeskusteluissa esille tulleita.

Justice League 2 ja Cyborg olivat siinä aikanaan julkaistulla "virallisella" listalla, silloin kun GLC oli vielä pelkkä "Green Lantern" ja Flashpoint oli "The Flash". Loput ovat enemmän ja vähemmän virallisia projekteja, mutta kaikista on ilmoitettu että ovat tekeillä tai kehitteillä; osaan on vahvistettu ohjaajatkin kuten GCSirens ja Nightwing, jne.
tallennettu

t.Q
Curtvile
Ylläpitäjä
****
Paikalla

Sukupuoli: mies
Viestejä: 14 837


« Vastaus #872 : 04.01.2018, klo 23:14:05 »

Walter Hamada siirtyy ohjastamaan DCEUta

linkki vie Varietyyn.

tämä on ehkä fiksuin veto mitä voivat tehdä. Wonder Woman oli menestys mittarilla millä hyvänsä jotem se sulkee ovea täydeltä nollaukselta.

Kauhutausta on plussaa. Justice League oli yritys "marvelistaa" DCn elokuvapuolta ja toisin kuin Suicide Squadin ja Batman vs Superman Dawn of Justicen kohdalla se oli juuri niin virheinen otanta kuin olla pääsee.

tallennettu
q-mies
Jäsen
****
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 2 560


Muso Shinden Ryu


« Vastaus #873 : 05.01.2018, klo 00:00:12 »

Walter Hamada siirtyy ohjastamaan DCEUta

linkki vie Varietyyn.

tämä on ehkä fiksuin veto mitä voivat tehdä. Wonder Woman oli menestys mittarilla millä hyvänsä jotem se sulkee ovea täydeltä nollaukselta.

Kauhutausta on plussaa. Justice League oli yritys "marvelistaa" DCn elokuvapuolta ja toisin kuin Suicide Squadin ja Batman vs Superman Dawn of Justicen kohdalla se oli juuri niin virheinen otanta kuin olla pääsee.Aika näyttää onko tällä vaikutusta ja millaista. Vastahan sitä puhallettiin vappupalloja ja ammuttiin paukkuserpentiiniä kun Geoff Johns nostettiin "ylivalvonta-tiimiin" ja silti ulos tuli tuollainen ripulipäästö kuin Justice League. Spekulaatio käy kuumana että Wonder Woman sai valmistua rauhassa vain siksi että ylin johto ei uskonut siihen pätkääkään, tyyliin Deadpool, ja antoi tiimin tehdä leffansa rauhassa; jos tämä on totta, ja jos Warnerilla ei olla umpi-ääliöitä niin ehkä on vielä toivoa laajemman DC-leffaversumin suhteen.

DCEU on muuten kuulemma jenkki-lehdistön keksimä termi, DC-leffajatkumolla ei ilmeisesti ole virallista nimeä/lyhennettä jostain syystä.
tallennettu

t.Q
Curtvile
Ylläpitäjä
****
Paikalla

Sukupuoli: mies
Viestejä: 14 837


« Vastaus #874 : 05.01.2018, klo 00:22:28 »

Spekulaatio käy kuumana että Wonder Woman sai valmistua rauhassa vain siksi että ylin johto ei uskonut siihen pätkääkään, tyyliin Deadpool, ja antoi tiimin tehdä leffansa rauhassa; jos tämä on totta, ja jos Warnerilla ei olla umpi-ääliöitä niin ehkä on vielä toivoa laajemman DC-leffaversumin suhteen.

Tämähän on se malli johon on kaikkein helpoin uskoa, se etteivät uskoneet pätkääkään Wonder Womaniin eivätkä puuttuneet asiaan.
Elokuvapuolella on päättävissäkin tahoissa umpiääliöitä, ei yksin Warnerilla.

Ilmiö on sama kuin foorumimme teemassakin: daredevil, X-men ja mm Batman nousivat uuteen kasvuun vasta kun oltiin tilanteessa "no tämä ei myy joten pölkylle mennään, sinulla on aika vapaat kädet siihen asti"

Warner munasi jo muutamia kertoja DCn kanssa: 70-luvun Teräsmies sai jatkoja vaikkei niitä juurikaan halunnut nähdä ja sen jälkeen kun 80-luvun lopulla Burtonin Batman toi lepakot ihan kaikkialle ja karkoitti 60-luvun camp satiirin varjon tulivat sitten Batman Forever ja Batman &Robin jotka melkein nitistivät koko supersankarigenren.

Ja silti niistä on noustu.

Pohjamateriaalissa ei ole vikaa, jos studion dirikat saa hölläämään tarvetta myydä oheiskrääsää ja pitämään otteensa erossa suitsista...  no hyvällä tuurilla saadaan juurikin tätä:
Walter Hamada on juurikin kauhuelokuvien ja elokuvasarjojen takana ja on tahkonnut niillä rahaa juuri samalla konseptilla "ette usko että myy? Selvä. No meillä on pienempi budjetti kuin isoilla panostuksillanne muta me nyt tehdään tämä"

Ja vaika elokuva on taiteenlaji on aina kyse rahasta.
taikasanana It- Se
tai kuten Forbes asian ilmaisee Warnerin isoin voitto 2017

tallennettu
Sivuja: 1 ... 54 55 56 57 58 [59] | Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry: