Tavoita sarjakuvaharrastajat kotimaassa! Tutustu Kvaak.fi:n mediatietoihin.


Arvostelut: Lapsuuden satakielet (03.05.2019 klo 22:44:01)
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?
20.05.2019, klo 02:29:57

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Haku:     Tarkempi haku
474204 viestiä 10525 aihetta kirjoittanut 7397 jäsentä. Uusin jäsen: seitani
Lue lisää pikkuilmoituksesta.
   Etusivu |   Ohjeet | Haku | Jäsenet | Galleria | Ylläpito ja toimitus | Kirjaudu | Rekisteröidy  
+  Kvaak.fi - keskustelu
|-+  Sarjakuvanlukijoiden keskustelut
| |-+  Aku Ankka ja kumppanit
| | |-+  Mitä olisi voinut tapahtua?
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 | Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Mitä olisi voinut tapahtua?  (Luettu 22751 kertaa)
Jukka Laine
Ylläpitäjä
****
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 36 509« Vastaus #60 : 13.09.2007, klo 22:25:29 »

Millahan on aivan Akun näköinen.
Milla ja Della saundaa.
Milla on italialainen ja Della on italialainen nimi.
tallennettu

Quack
Jäsen
****
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 83« Vastaus #61 : 13.09.2007, klo 22:32:07 »

Mutta miten Dellasta tuli Milla, noita joka epätoivoisesti tahtoo enonsa ensimmäisen kolikon?

Mä en oikein tykkää ideasta että Della olisi Milla. Mä oon vähän Roope ja Milla shipperi. 
« Viimeksi muokattu: 13.09.2007, klo 22:45:12 kirjoittanut Quack » tallennettu
Jukka Laine
Ylläpitäjä
****
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 36 509« Vastaus #62 : 13.09.2007, klo 22:40:59 »

Siitä odotamme tarinaa.
tallennettu

Quack
Jäsen
****
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 83« Vastaus #63 : 14.09.2007, klo 17:05:42 »

Miten Della Ankasta tuli Milla Magia?Della oli lomamatkalla yksin Egyptissä. Hän muiden turistien joukossa tutustui pyramideihin. Della pudotti vahingossa tärkeän tavaran ja jäi jälkeen muista turisteista, yhtäkkiä Della putosi pimeään kuiluun ja sitä kautta tuntemattomaan ja tutkimattomaan hautakammioon. Della huusi apua, mutta turhaan, kuilu oli sulkeutunut. Hautakammiossa näki juuri ja juuri ympärilleen koska jostain sinne pääsi valoa. Hautakammio oli täynnä vanhoja aarteita. Erityisesti Dellan silmiin iski antiikkinen ja kultainen käsipeili, hienoin käsipeili jonka Della on ikinä nähnyt. Käsipeili oli Kirken vanha peili, miten se on päätynyt Egyptiin tuohon hautakammioon on arvoitus. Kirke oli laittanut peiliin erittäin voimakkaan, harvinaisen taian. Samalla hetkellä kun Della katsoi käsipeiliin, peili lumosi Dellan. Muutamaa päivää myöhemmin Della löydettiin harhailemasta pyramidin ulkopuolelta nälkäisenä ja heikkona, hän oli löytänyt pääsyn hautakammiosta pois tutkimalla mistä valo tuli sinne. Dellan passi oli hukkunut hautakammioon ja Della ei muistanut kuka hän oli. Ainoa esine joka hänellä oli mukaan harhaillessaan oli tuo peili, joka oli nyt oudosti muuttanut muotoaan tavalliseksi käsipeiliksi. Kukaan ei arvannut että peili oli arvokas antiikkinen muinausesine.

Peilin taika oli erittäin voimakas, Della koki mielenkiintoa tutkia Kirken asioita. Peili jotenkin ohjasi Dellan Kirken taikojen luo Kreikkaan (sama luola kuin Odysseuksen aarteessa). Tutustuessaan Kirken tavaroihin ja kirjoituksiin, Della löysi tiedon että maailman rikkaimman ensimmäisestä lantista tehty amuletti joka on sulatettu tulivuoressa, tekisi hänestä erittäin rikkaan.

Della värjäsi hiuksensa mustiksi.

Myöhemmin hän päätti muuttaa Vesuviuksen juurelle Italiaan. Della tapasi kerran miehensä lentokentällä vahingossa, hänen miehensä näki Dellassa jotain tuttua mutta ei kumminkaan tunnistanut häntä Dellaksi, hän oli muuttunut niin paljon. Peilin taika oli niin voimakas, ettei Milla Magiaksi itsensä nimennyt Della tuntenut mitään vaikka näki ohimennen miehensä.

Milla pitää tuota peiliä yhä mukanaan, vaikka Millan mökki on monta kertaa ollut hajoamispisteessä (kuten varsinkin silloin kun hän kävi hopealautasen kautta sotaa Roopen kanssa), peili oli aina ihmeellisesti säilynyt. Ainoastaan maailman rikkaimman ensimmäisestä kolikosta tai Kroisoksen ensimmäisestä kolikosta tehty amuletti pystyisi rikkomaan käsipeilin ja ainoastaan silloin lumous särkyisi ja Della muistaisi olevansa Della. Kroisoksen ensimmäisestä lantista tehty amuletti Millalla on, mutta tähän mennessä se ei ole ollut kosketuksissa käsipeilin kanssa (joka Millan käytyä Kirken luolassa muuttui taas kultaiseen ja antiikkiseeen muotoonsa). Ja miksi Milla edes tahtoisi rikkoa tämän käsipeilin tahallaan?

 
« Viimeksi muokattu: 14.09.2007, klo 18:23:32 kirjoittanut Quack » tallennettu
Jukka Laine
Ylläpitäjä
****
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 36 509« Vastaus #64 : 14.09.2007, klo 17:40:23 »

Tuo herättää monia kysymyksiä.

Miksi Della oli matkalla yksin?
Miksi Della värjäsi hiuksensa mustiksi?
Miksei kukaan ole kaivannut häntä? (No, varmaan onkin)
tallennettu

Tohtori
Sarjakuvien röhvessöhri
Galleriataiteilija
****
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 63


työssään


« Vastaus #65 : 17.09.2007, klo 09:00:19 »

 Näin varmasti kävi. Alkuperäinen tarina on että Akun sisko tekee Ankan kanssa pentuja, jotka räjäyttävät isänsä ilmaan. Mutta oikeasti tarina menee näin. Ennen T,H ja L syntymään eräs Della menee mafia pomon kanssa naimisiin. Mutta parin onnettoman kuukauden jälkeen Della tahtoo lapsia, mutta herra Ankka ei suostu. Niinpä Della pettää miestään ja paniskelee satamassa Akun kanssa. Dellan miehen alaiset saavat asiasta vihiä ja Akun henki on vaarassa. Mutta Aku ilmoittautuu Dellan "veljeksi", jolloin parittelu juoru olisi mahdoton ja Aku saisi koskemattomuuden. Samaan aikaan Dellan mies yllättää Dellan parittelulla. Yhdeksän kuukautta kuluu. kolme ankan poikasta syntyy. Koska lääkäri on Dellan hyvä ystävä, nämä pitävät vale-isyystestin, joiden mukaan herra Ankka olisi muka isä. Oikeasti Aku on kolmen ankan pojan isä. Sillä aikaa kun ipanat kasvavat äitinsä ja "isänsä" luonna, Aku köyhtyy ja huomaa tarvitsevansa rahaa. Hän muistaa "siskonsa" miehen, joka on mafioso. Niinpä Aku päättää salamurhata hänet. Hän asettaa pommin tämän tuolin alle ja räjäyttää herran. Tämä ei pahaksi onneksi kuole, mutta ei tiedä Akun osuudesta. Della luulee, että syy oli ankan poikien. Kukaan sukulainen ei halua räjäytteleviä lapsia kotiinsa. Niinpä Della lähttää Tupun, Hupun ja Lupun Akun luokse.
tallennettu

Kalansilmät näkevät kaiken väärin ja vääristyneenä. Ne eivät huomioi mitään oikeasti tärkeää, vaan vaeltavat kylmyydessä.
Quack
Jäsen
****
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 83« Vastaus #66 : 17.09.2007, klo 18:09:24 »

Aika erikoinen, mutta uskon kumminkin että Della on Akun sisko, joten noin ei käynyt.

Mutta entä jos Aku oikeasti onkin Tupun, Hupun ja Lupun isä, mutta äiti onkin tuntematon? Jostain syystä Tupu, Hupu ja Lupu adoptoitiin Dellalle aikaisemmin.
Ei mutta, Akuhan tapasi Tupun, Hupun ja Lupun ensi kertaa silloin kuin Della lähetti heidät kylään... Mutta entä jos Aku onkin heidän oikea isänsä sitä itse tietämättään, mutta erinäisten sattumuksien kautta Tupu, Hupu ja Lupu päätyivät kumminkin Dellalle? Entä jos Akulla onkin nuoruudessaan ollut suhde Milla Magiaan, joka oli täysin erilainen silloin kuin nykyään (Aku ei vieläkään tiedä että se oli Milla), Milla tuli raskaaksi Akun tietämättä, Milla ei halunnut lapsia ja he päätyivät Dellalle adoption kautta? Ja jotenkin on käynyt niin että Milla ei enää tiedä että hän oli raskaana ja sai kolmoset. Tai sitten tietää? Entä jos Milla jopa järjesti niin että nimenomaan Della sai lapset? Tai entä jos Millalle kävi niinkuin Dellalle tossa Della onkin Milla tarinassa, Milla ei ennen ollut Milla vaan Merja ja Merja sai Tupun, Hupun ja Lupun ennen kuin tämä tapahtui?

Tää alkaa kuulostaa jo saippuaoopperalle.  Wink


Della on Milla vaihtoehto.

Tuo herättää monia kysymyksiä.

Miksi Della oli matkalla yksin?
Miksi Della värjäsi hiuksensa mustiksi?
Miksei kukaan ole kaivannut häntä? (No, varmaan onkin)
1. Hänen miehensä oli sairaana eikä päässytkään matkalle mukaan / Dellalla oli joku tärkeä asia Egyptiin ja halusi mennä yksin /  Della voitti lomamatkan Egyptiin yhdelle arpajaisissa / Della halusi muuten vain mennä yksin / Dellalla oli iso riita miehensä kanssa vähän ennen matkaa ja lähti yksin / Dellan joku kaveri asui Egyptissä ja oli kutsunut hänet kylään / Della oli työmatkalla / hänen miehensä tuolin alla oli juuri räjähtänyt pommi ja hän oli sairaalassa, Della oli hoitanut miestään paljon mutta lähti nyt lomalle.

2. Muuten vain, ei halunnut olla blondi enää. Halusi olla viettelevämpi ja ehkä jokseenkin vähän uhkaavampikin, ei tykännyt olla blondi. Tykkäsi mustasta hiusväristä niin paljon että jätti sen.

3. Dellaa kaivattiin todella paljon, etsittiin myös, mutta häntä ei koskaan löydetty. Jäljet katosivat Egyptiin. Myöhemmin muut ajattelivat että Della oli kuollut.
« Viimeksi muokattu: 17.09.2007, klo 18:35:53 kirjoittanut Quack » tallennettu
Jukka Laine
Ylläpitäjä
****
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 36 509« Vastaus #67 : 25.04.2010, klo 16:45:49 »

Toisaalta kun Aku tapasi ekan kerran Mortin ja Vertin niin Mikki ehdotti että voitte kutsua häntä sedäksi. Aku taas vaati että lapset kutsuvat häntä Mr. Duckiksi.

Hei, Aku sanoo tuossa sarjassa ettei ole kenenkään setä. Myös alkukielellä, se on Minä Aku Ankassa esipuheen yhteydessä.
tallennettu

hdc
Architectus urbis caelestis
Jäsen
****
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 2 303« Vastaus #68 : 25.04.2010, klo 18:43:15 »

Mutta entä jos Aku oikeasti onkin Tupun, Hupun ja Lupun isä, mutta äiti onkin tuntematon? Jostain syystä Tupu, Hupu ja Lupu adoptoitiin Dellalle aikaisemmin.
Ei mutta, Akuhan tapasi Tupun, Hupun ja Lupun ensi kertaa silloin kuin Della lähetti heidät kylään... Mutta entä jos Aku onkin heidän oikea isänsä sitä itse tietämättään, mutta erinäisten sattumuksien kautta Tupu, Hupu ja Lupu päätyivät kumminkin Dellalle? Entä jos Akulla onkin nuoruudessaan ollut suhde Milla Magiaan, joka oli täysin erilainen silloin kuin nykyään (Aku ei vieläkään tiedä että se oli Milla), Milla tuli raskaaksi Akun tietämättä, Milla ei halunnut lapsia ja he päätyivät Dellalle adoption kautta? Ja jotenkin on käynyt niin että Milla ei enää tiedä että hän oli raskaana ja sai kolmoset. Tai sitten tietää? Entä jos Milla jopa järjesti niin että nimenomaan Della sai lapset? Tai entä jos Millalle kävi niinkuin Dellalle tossa Della onkin Milla tarinassa, Milla ei ennen ollut Milla vaan Merja ja Merja sai Tupun, Hupun ja Lupun ennen kuin tämä tapahtui?

Tää alkaa kuulostaa jo saippuaoopperalle.  Wink

Tarjous ajatukseksi: Milla onkin Donna Duck, jonka kanssa Aku heilasteli aikoinaan, ja TLH ovat Akun ja Donnan lapsia. Etelä-Amerikassa oli ja on paljon italialaisia siirtolaisia, ja Donna toisen polven siirtolaisena, puoliksi italialaisena ja puoliksi meksikolaisena haeskeli identiteettiään...mutta kun Aku ihastuikin Donnan sisarpuoleen Iinekseen, Donna katkeroitui ja lähti etsimään juuriaan Napolin seuduilta. Sitä ennen oli kuitenkin muninut TLH:n mutta hylkäsi nämä.
Aku ei tiennyt tästä mitään mutta Della Donnan ystävättärenä tiesi, ja otti ensin lapset omiin nimiinsä ja lopulta lähetti nämä Akun hoitoon. Tästä syystä häntä ei ole juuri näkynyt, hän on yhä vihainen Akulle tämän käytöksestä.

Donna, nykyinen Milla, on yhä katkeroitunut mutta koska tunteet Akua ja poikia kohtaan ovat yhä jossain määrin olemassa, kohdistaa hän kostonsa plutokraatti Roopeen, koko suvun ylläpitäjään. Hän näyttäisi heille kaikille!

Edit: tuosta voisi saada selityksen myös sille kirjeiden erolle sarjakuvassa ja elokuvassa: oikean kirjeen sisältöä jossa Della sanoo suorat sanat ei voinut julkaista, niinpä kirjeen sisällöstä valehdeltiin, mutta eri lähteissä meni yksityiskohdat ristiin...
« Viimeksi muokattu: 25.04.2010, klo 19:59:36 kirjoittanut hdc » tallennettu
PurPur
Vieras
« Vastaus #69 : 25.04.2010, klo 21:30:44 »

Hei, Aku sanoo tuossa sarjassa ettei ole kenenkään setä. Myös alkukielellä, se on Minä Aku Ankassa esipuheen yhteydessä.

Aku oli silloin vielä nuori jäpikkä, T,H & L eivät olleet vielä tuolloin syntyneet.
tallennettu
DanyB
Jäsen
****
Poissa

Viestejä: 226


« Vastaus #70 : 13.06.2018, klo 15:15:14 »

Al Taliferro piirsi ainakin yhden tarinan jossa Aku lähettää Ankanpojat takaisin äidilleen ja on onnellinen päästyään rasavilleistä viikareista eroon. Siitä olen ajatellut että tarinat joissa pojat ovat mukana sijoittuvat niihin kertoihin jolloin he ovat Akun luona ja vuorottelevat näin vanhempiensa ja Akun välillä. Onhan se toki aika kaukaa ajettua, mutta jossaihan poikien on oltava silloin kun he eivät ole Akun luona. Muita vaihtoehtoja poikien poissaololle joissain tarinoissa on myös sudenpentuleirit ja Mummon maatila, mutta miksipä vuorottelu ei olisi yksi pois suljettu vaihtoehto.
tallennettu
Kääk13
Jäsen
****
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 566


Tripla Kääk!


« Vastaus #71 : 13.06.2018, klo 21:14:06 »

Al Taliferro piirsi ainakin yhden tarinan jossa Aku lähettää Ankanpojat takaisin äidilleen ja on onnellinen päästyään rasavilleistä viikareista eroon. Siitä olen ajatellut että tarinat joissa pojat ovat mukana sijoittuvat niihin kertoihin jolloin he ovat Akun luona ja vuorottelevat näin vanhempiensa ja Akun välillä.
Minä muistan tuon tarinan. Sen jälkeenhän pojat vain ilmestyivät takaisin Akun luokse(vai olisivatko jälleen tulleet saatekirjeen kera? Huh) ja sen koommin eivät ole takaisin palanneet.

Tämäkin on taas näitä tulkinta-asioita, mutta liekö rakettionnettomuuden aiheuttama ankanpoikien isän tila kohentunut ensimmäisen vierailun jälkeen ja vanhemmilla/Dellalla on taas ollut aikaa huolehtia jälkikasvustaan, mutta pian sen jälkeen on tapahtunut jotain (esim. se Hollannissa tuotettu tarina Dellasta ensimmäisenä naisastronauttina tai mikä selitys ikinä uudessa DuckTalesissa hahmon katoamiselle annetaankaan) ja tämän jälkeen ankanpojat ovat muuttaneet Akun luo lopullisesti.


Olen tulkinnut Mortin ja Vertin, sekä Leenun, Liinun ja Tiinun sellaisiksi hahmoiksi jotka asuvat yhä molempien tai edes toisen vanhempansa luona, mutta vierailevat usein Mikin ja Iineksen luona yökylässä.
Mikin siskokin on nähty mukana muutamissa tarinoissa: https://inducks.org/character.php?c1=date&c=Mrs.+Fieldmouse&view=4
Suomenkielistä nimeä hahmolle ei liene annettu?

Iineksen sisaruksista ei kai ole mitään tietoa?

Onhan näitä sukulaispoikia vaikka kuinka laajalti. Tunnetuin on varmasti Hessun veljenpoika pikku-Pelle. Samoin Pelle Pelottoman sukulaispoika Tarmo vierailee silloin tällöin setänsä luona ja Touhon luona kyläilee myös Toimi niminen sukulaispoika. Jopa Pennosellakin olen nähnyt veljenpoikatrion. Eri asia sitten kuka haluaa tulkita nämä osaksi ns. "oikeaa ankkauniversumia".

Olen välillä koittanut haeskella paikkaa sukupuussa näille kaikille sukulaislapsille ja mielestäni joillekin sellainen löytyy jopa yllättävän loogisesti.
Toimi olisi luonnolisesti Touhon veljen Sisuviuksen poika ja lienee setänsä suuri fani kun pukeutuukin samalla lailla.
Kun taas pikku-Pellen isän olisi oltava Hessun Afrikan viidakoihin muuttanut veli, Tessu.

Ihme, ettei kukaan ole jo tehnyt näistä tarinaa.
tallennettu

Kääk13-kirjoittaa!
DanyB
Jäsen
****
Poissa

Viestejä: 226


« Vastaus #72 : 13.06.2018, klo 22:04:41 »

Minä muistan tuon tarinan. Sen jälkeenhän pojat vain ilmestyivät takaisin Akun luokse(vai olisivatko jälleen tulleet saatekirjeen kera? Huh) ja sen koommin eivät ole takaisin palanneet.

Tämäkin on taas näitä tulkinta-asioita, mutta liekö rakettionnettomuuden aiheuttama ankanpoikien isän tila kohentunut ensimmäisen vierailun jälkeen ja vanhemmilla/Dellalla on taas ollut aikaa huolehtia jälkikasvustaan, mutta pian sen jälkeen on tapahtunut jotain (esim. se Hollannissa tuotettu tarina Dellasta ensimmäisenä naisastronauttina tai mikä selitys ikinä uudessa DuckTalesissa hahmon katoamiselle annetaankaan) ja tämän jälkeen ankanpojat ovat muuttaneet Akun luo lopullisesti.


Olen tulkinnut Mortin ja Vertin, sekä Leenun, Liinun ja Tiinun sellaisiksi hahmoiksi jotka asuvat yhä molempien tai edes toisen vanhempansa luona, mutta vierailevat usein Mikin ja Iineksen luona yökylässä.
Mikin siskokin on nähty mukana muutamissa tarinoissa: https://inducks.org/character.php?c1=date&c=Mrs.+Fieldmouse&view=4
Suomenkielistä nimeä hahmolle ei liene annettu?

Iineksen sisaruksista ei kai ole mitään tietoa?

Onhan näitä sukulaispoikia vaikka kuinka laajalti. Tunnetuin on varmasti Hessun veljenpoika pikku-Pelle. Samoin Pelle Pelottoman sukulaispoika Tarmo vierailee silloin tällöin setänsä luona ja Touhon luona kyläilee myös Toimi niminen sukulaispoika. Jopa Pennosellakin olen nähnyt veljenpoikatrion. Eri asia sitten kuka haluaa tulkita nämä osaksi ns. "oikeaa ankkauniversumia".

Olen välillä koittanut haeskella paikkaa sukupuussa näille kaikille sukulaislapsille ja mielestäni joillekin sellainen löytyy jopa yllättävän loogisesti.
Toimi olisi luonnolisesti Touhon veljen Sisuviuksen poika ja lienee setänsä suuri fani kun pukeutuukin samalla lailla.
Kun taas pikku-Pellen isän olisi oltava Hessun Afrikan viidakoihin muuttanut veli, Tessu.

Ihme, ettei kukaan ole jo tehnyt näistä tarinaa.

Tupun, Hupun ja Lupun (ihan oikean) isän nimi on muuten Alfred tai koko mitaltaan Charles Alfred Taliaferro jos ihan tarkkoja ollaan. Pojat olivat Al Taliaferron leikkisä idea. Tosin Dellan (Thelma, Della, Dumbella, etc) mies jää sarjakuvissa nimettömäksi ja Rosan sukupuussa piiloon. Mutta juuri Ankanpoikien vanhempia ja sitä, minne nämä voisivat olla kadonneet, tämä ketju alunperin käsittelikin. Joten tämä alkaa olemaan off-topic.

Jos laajennetaan Barksin ulkopuolelle, niin noita sukulaisia on monia ja aina uusia sukulaisia voidaan luoda tarpeen mukaan, mikä sekoittaa pakkaa ja lisää ristiriitaisuuksi. Iineksen (Daisy Duck) sukupuu kuitenkin lienee se kaikkein helpoin hahmottaa. Iineksellä on sisko (Flip Decision W WDC 149-01) ja kolme siskon tytärtä Leenu, Liinu ja Tiinu (April, May ja June). Lisäksi Iineksellä on nimetön äitimuori (Donald's Love Letters W WDC 111-02) ja Drusilla niminen täti (The Not-so-Ancient Mariner W WDC 312-01). Nämä ovat siis ns. Barks -faktoja (minun versio Iineksen sukupuusta alla).

Hessu on taas Disney hahmoista kaikkein vaikein. Ensinnäki  Hessulla on jopa kaksi omaa poikaa (vanhempi on nimeltään Junior ja nuorempi on Max), sekä serkku nimeltä Indiana. Mutta hirveästi Hessun sukulaisiin ei kannata panostaa, ellei halua oikeasti päätään pyörälle (esim. Hessulla on vaimo joka karkasi maitomiehen matkaa, sukulaispoika Pelle on nero ja toinen on futaaja nimeltä Peltsi).
tallennettu
hdc
Architectus urbis caelestis
Jäsen
****
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 2 303« Vastaus #73 : 14.06.2018, klo 17:33:37 »

Olen kyllä käsittänyt että Pelle ja Peltsi ovat sama hahmo, vaikkakin hieman erilainen tulkinta Mutta Ylävirran yritys on muutenkin vähän muista hiiriversumin jutuista irrallaan (tai jos ne haluaa nähdä eri hahmoina niin silloin kai Akun Ankkojakin olisi useampi, yksi joka on Taikaviitta, yksi joka on Tuplanolla, yksi joka ei ole kumpikaan...)

Ja omia lapsia Hessulla taitaa olla vain filmeissä ja suoraan niihin perustuvissa sarjakuvissa? Kun animaatio-Hessu vietiin hyvin pitkälle eri suuntaan kuin mitä kukaan sarjakuvatekijä teki...
tallennettu
Kääk13
Jäsen
****
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 566


Tripla Kääk!


« Vastaus #74 : 14.06.2018, klo 21:55:40 »

Olen kyllä käsittänyt että Pelle ja Peltsi ovat sama hahmo, vaikkakin hieman erilainen tulkinta
Sama hahmo ne ovatkin. Hessu ja Mortin & Vertin äiti kutsuvat hahmoa pikku-Pelleksi ja Ylävirran yrityksen jalkapallojoukkue(Morttia ja Verttiä myöten) kutsuu Pelleä kaverillisesti Peltsiksi. Kyseessä on selkeästi vain (tarinasarjaa varten luotu) lempinimi. Mielestäni jopa oikein hauska sellainen.

Myös inducksin hahmolistasta käy ilmi, että tuttu pikku-Pellehän se siellä sitä palloa potkii.
https://inducks.org/story.php?c=D+99290
tallennettu

Kääk13-kirjoittaa!
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 | Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry: