Tavoita sarjakuvaharrastajat kotimaassa! Tutustu Kvaak.fi:n mediatietoihin.


Uutiset: Disney palaa Tammen Kultaiseen Kirjastoon (28.03.2019 klo 18:00:09)
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?
21.04.2019, klo 22:06:46

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Haku:     Tarkempi haku
473456 viestiä 10509 aihetta kirjoittanut 7386 jäsentä. Uusin jäsen: samtoivo
Lue lisää pikkuilmoituksesta.
   Etusivu |   Ohjeet | Haku | Jäsenet | Galleria | Ylläpito ja toimitus | Kirjaudu | Rekisteröidy  
+  Kvaak.fi - keskustelu
|-+  Kvaak.fi
| |-+  Palaute & uudistukset
| | |-+  Kvaak on laatufoorumi
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
Sivuja: 1 [2] 3 4 | Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Kvaak on laatufoorumi  (Luettu 21239 kertaa)
Lönkka
Vieras
« Vastaus #15 : 02.02.2006, klo 21:58:15 »

Viittaatko tällä käytäntöön, jonka mukaan uudet jäsenet eivät saa aloittaa uusia ketjuja? Muunlaisesta käytännöstä en ole tietoinen.

Viittaan siihen kirjoittamattomaan käytäntöön millä olen havainnut kirjoitusvirheisiin jne puututtavan. Usein käytetään metodeja joilla tulisi keskusteluja esimiehen kanssa jne koulutuspuolella/palvelualalla.

Vai viitannetko siihen, että kirjoitustaidottomuudesta tulee banneja? Mitä sitten pitäisi tehdä?

Tuosta en ollutkaan tietoinen. Kuulostaa reputtaneiden tai wanna-be äidinkielenopettajien pätemiseltä...
tallennettu
J.Salo
Valvoja
***
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 2 987


..ja valmis!


« Vastaus #16 : 02.02.2006, klo 22:12:50 »

Poistin linkit käyttäjiin PTJ:n viestissä (ja lainauksesta), asia ei tuntunut aivan loppuun asti mietityltä. Toinen käyttäjistä oli vain nuori ja kasvaa ja oppii vielä; toinen ilmeisesti vanhempi ja saa kuulla ongelmistaan muutenkin tarpeeksi. Turha heitä on tässä päähän hakata.

PTJ nitisee: Kolmesta mainitusta kaksi oli viimeksi käynyt viime vuoden puolella, ja kolmas tuskin lukee muuta kuin mangaosiota.

Mitä tulee Lönkän kommentteihin. Puhun omasta puolestani, mutta luulenpa että jotkut ovat samaa mieltä;
Ensinnäkin. Moderaattorit/valvojat ovat vain ihmisiä. Meillä kaikilla on huonoja päiviä, ja saman virheen toistuva uudelleennäkeminen ei ole omiaan rohkaisemaan ihmisluontoa. Jos ihmiset iskevät kommenttia väärään keskusteluun (mitä olen itsekin tehnyt, ja josta minua on nuhdeltu, huom), niin ei se ole aina kivaa eikä edes järkevää. Virheitä sattuu.
Sen sijaan, kun paikalle tulee täysin ummikkona, ilman minkäänlaista kunnioitusta talon tapaa kohtaa.. se pistää vihaksi. Ellei muuta, niin ei pitäisi olla liikaa toivottu että uuteen paikkaan saapuessa katsotaan vähän miten homma toimii ennenkuin itseen vedetään huomiota. Ei supermarkettiinkaan mennä ja huudeta keskellä pääkäytävää "MISTÄ LÖYTYY MAITOA?". Sen sijaan voisi katsella kylttejä, jossain varmaan lukee "maitotuotteet" tai sitten kysyy hiljaa myyjältä neuvoa (kun sellaisen jostain löytää). Periaate on mielestäni täällä ihan sama. Katsotaan kylttejä (FAQ) tai kysytään myyjältä (valvoja).
Ei sen puoleen, luulenpa että aivoja käyttämällä pääsee aika pitkälle vaikka netikettiä ei lue. Mäkin luin sen vasta kuukausia sen julkaisun jälkeen, ja tänä aikana sain yhden piikin viestistä joka meni hieman offtopic (henkilökohtaisesti olen tietenkin sitä mieltä että en olisi sitä ansainnut Wink).
Täytyy kyllä olla aika Buddha että tuossa kohtaa ei tule pirullisia viestejä, jos jätkä käyttäytyy kuin mielipuoli. Ja musta valvojilla on toi kyl aika hyvin pysyny hanskassa. Vaikka itse sanonkin.
Kirjoitin manga-alueen FAQiin, että jos kymmenen viimeisintä viestiä jaksaa lukea niin hauskaa olis. Ei sitä koko ketjua välttämättä aina tarvi.. mutta olisi se hyvä tietää missä mennään ennenkuin lähtee vastaamaan.. Mutta tuntuu olevan se liian vaikeaa.

Ei hyvä suomenkieli ole tärkeää. Mutta olisi kivaa jos viestistä näkisi että edes olisi yritetty (lue; ei viittäkymmentä hymiötä putkessa). Omasta mielestäni ongelmista on huomautettu aika ystävällisesti.

Jos oikein käsitän, niin kaikilla on kirjoitusoikeus, millaista suomea he sitten kirjoittavatkin. Jollain alueilla pitää olla tietty määrä viestejä että keskustelun voi aloittaa - juuri sitä varten että ennen yllä mainitut keskustelunpätkät saivat aina oman viestiketjunsa. Käsittääkseni raja ei ole edes älyttömän korkea (en ole kyllä asiaan kiinnittänyt huomiota), jotain parinkympin luokkaa. Kirjoitusoikeuden poiston, edes väliaikaisesti, saavan pitää kyllä olla aika antisosiaalinen henkilö. Onko viimeisen puolen vuoden aikana yksi heppu saanut viikon jäähyä? Onko niinkään montaa?

Ja joskus sitä on tylsää ja yrittää keksiä tekemistä ja tulee ylilyöntejä. Mullakin. Pitää vain yrittää jaksaa olla kärsivällinen ja pelata vaikka miinaharavaa..

[huomaan kyllä että osa kommenteista oli saanut jo vastauksen, mutta ehkä tästä on siltil jotain hyötyä]
« Viimeksi muokattu: 02.02.2006, klo 22:32:51 kirjoittanut PTJ Uusitalo » tallennettu
Veli Loponen
Isoveli
Ylläpitäjä
****
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 10 956


<><


« Vastaus #17 : 02.02.2006, klo 22:19:38 »

Valvojien viestien suhteellisesta lukumäärästä on oma mielipiteeni syntynyt.
Miten paljon olettaisit sen olevan? Laskin nopsaan ja top kympissä olevien valvojien viestit kattavat noin 20 % koko foorumin viesteistä. Surfin Joe ja minä yksinään ollaan kirjoitettu niistä yli puolet, joten jos meidät kaksi otetaan pois laskuista, niin valvojien osuus olisi noin 10% (sama varmaankin, vaikka laskisi kaikki valvojat miinus minut ja Joe), joten se ei ole enää niin kova luku, kun valvojia kuitenkin on muistaakseni jo lähemmäs 15 (yli kymmenen joka tapauksessa).
Noita muita mainitsemiasi en viitsinyt nyt laskea, mutta lasken vähän myöhemmin. Aikaisemmin olen niitä kyllä välillä laskenutkin ja sen perusteella Kvaakissa on ollut n. 100 selkeästi aktiivista kirjoittelijaa.
Lainaus
Ongelma on se että foorumin ilmapiiriä ei aivan kaikki koe kovinkaan houkuttelevaksi? Ehkäpä se että joutuu koulukiusatuksi koulussa riittää eikä sama enää foorumeilla kiinnosta?
Olen samaa mieltä ja siksi esim. kirjoitusvirheisiin ei mielestäni kannata puuttua liian rankalla kädellä. En nyt tähän hätään tosin muista, että onko ketään oikeasti bannattu kirjoitusvirheiden vuoksi, mutta virallisia varoituksia on annettu. Varoituksissakin voisi olla helläkätisempi ja koittaa panostaa enempi käyttäjän ohjaamiseen.
tallennettu

Perry Rhodan ei polta tupakkaa!
http://www.veliloponen.com/sarjakuva
Lönkka
Vieras
« Vastaus #18 : 02.02.2006, klo 22:37:55 »

Miten paljon olettaisit sen olevan? Laskin nopsaan ja top kympissä olevien valvojien viestit kattavat noin 20 % koko foorumin viesteistä. Surfin Joe ja minä yksinään ollaan kirjoitettu niistä yli puolet,

OK,
jotenkin itselle tullut vaan sellainen kuva että olisi ollut reilusti isompi.

Varoituksissakin voisi olla helläkätisempi ja koittaa panostaa enempi käyttäjän ohjaamiseen.

Jep, juuri tuo on se minun pointtini!

Mutta kaikki ollaan ihmisiä ja joskus huono päivä näkyy liian helposti läpi vaikkei saisi. Toisaalta jotkut kovapäiset tapaukset eivät ota uskoakseen kun sanoo kiltisti, mutta eipä sen pitäisi olla myöskään peruste sanoa usein pahasti ainakaan liki heti kättelyssä.

Kommenteillani ei ollut varsinaisesti tarkoitus suomia varlvojia. Hieno homma että jotkut jaksaa & viittii, mutta aina pitäsi muistaa että huonosta maineesta on yleensä hankala päästä eroon.

With great power comes great responsibility Wink
tallennettu
Jiksi
Toimittaja
**
Paikalla

Sukupuoli: mies
Viestejä: 6 495« Vastaus #19 : 02.02.2006, klo 22:40:11 »

Toinen käyttäjistä oli vain nuori ja kasvaa ja oppii vielä; toinen ilmeisesti vanhempi ja saa kuulla ongelmistaan muutenkin tarpeeksi. Turha heitä on tässä päähän hakata.

Tässä on esimerkki hyvästä, suoraselkäisestä moderoinnista. Inhimillistä ja samalla hyvin perusteltavissa.

PTJ on samaa mieltä, eikä aloita aiheesta uutta ketjua ja ala vikistä siitä että hänen viestejään muutellaan.
« Viimeksi muokattu: 02.02.2006, klo 22:59:32 kirjoittanut PTJ Uusitalo » tallennettu
puro
Multirajoitteinen
Toimittaja
**
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 2 343


Ei se siitä suttaannu.


« Vastaus #20 : 02.02.2006, klo 23:53:01 »

Tässä on vissejä pointteja ja niitä pitää harkita. Olemme kaikki ihmisiä ja kaikki meistä toimivat fiksusti sillä tavalla, kuin me näemme. Oikea ja väärä ovat subjektiivisia käsitteitä.

Pari pointtia:

1) Tällaisesta keskustelusta unohtuu todella helposti kaikki hyvä, mitä on tehty ja keskitytään vain niihin ylilyönteihin. Ylilyöntejä kun voi olla 2% tai 90% tapauksista, suuruusluokka jää pimentoon. Positiivisesta toiminnasta taas hyvin harvoin saa kiitosta.

2) Negatiivinen demokratia on sitä, että muutama äänekäs muuttaa omalla käsityksellään vallitsevan asiantilan, joka on enemmistön puolesta se hyvä toimintatapa. Millä ehkäistään, ettei näin käy? Onko oikeasti tämän suuruusluokan foorumeita, missä asioista keskusteltaisiin ja alistettaisiin (jokainen) päätös tällaisen rutinan alle?

Minä lupaan luopua omasta valvojan roolistani ja ruveta rivikvaakkaajaksi, jos tuntuu siltä, että hyvää tarkoittava sakki on näin väärässä suhteessa yhteiseen etuun. No hard feelings and no harm done. Keep on Kvaakin'!

-P.
tallennettu
Feikki
Jäsen
****
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 183


"Truth is revealed in the smallest detail"


« Vastaus #21 : 03.02.2006, klo 00:31:33 »

No huh! Heittää lyhyen mielipiteensä ilmoille ja sen jälkeen ilmestyy iso liuta viestejä. Shocked Tuo modejen foorumi lähti mulla tuosta viestistä: http://www.kvaak.fi/keskustelu/index.php?topic=5097.msg80430#msg80430

On se oikeasti kiva kun joku jaksaa täällä karsia kuonaa, ja viilata virheet. Se on ihan aikuisten oikeasti mukavaa kun teksti on luettavaa. Kolikon toisella puolella on vain se pikkuinen foorumilainen, joka saattaa pahoittaa mielensä kun hänen viestiään mennään sorkkimaan. Eli pointsit tehokkuudesta, mutta miinukset tarkkuudesta, joskus tulee vaa huteja.

Jännä muuten, ettei tätä ole vielä pilkottu omaan ketjuun tai liitetty valvojien toiminta-ketjuun. Wink
tallennettu

Englanninkielisiä Transformers sarjiksia saa tarjota!
Laura Sivonen
Tunteikas siili
Valvoja
***
Poissa

Sukupuoli: nainen
Viestejä: 1 414« Vastaus #22 : 06.02.2006, klo 13:46:24 »

Kannattaa muuten ottaa huomioon, että ne muiden postauksia ankarasti kritisoivat säätäjät eivät välttämättä aina ole valvojia. Itse tunnustan monesti aika tiukkaankin sävyyn ilmaisseeni mielipiteeni eräiden nimeltä mainitsemattomien henkilöiden viesteistä ja niiden sisällöstä, mikä helposti voi antaa sen kuvan kuin siinä olisi ihan oikea mode pätemässä.

Tiukka sävy johtuu taas siitä, että näin taataan viestin menevän vastaanottajalle perille asti. Sellainen "voi sua pikkuista höpönöpönassukkaa, kun siinä niin hupsuilet" (vaikea oikesti kuvitella kenenkään kvaakin valvojan nassuttavan tuolla tavoin..) ei ole tehokas tapa kertoa kirjoittajalle virheestään, sen sijaan "perkeleen pässinpää, eikö se jumankauta mene sun paksuun kalloos" jää selkärankaan. Animeunioni oli ensimmäinen foorumi, jonne koskaan rekisteröidyin, ja modelta tuli tuollainen (sävyltään sama) viesti nettikettirikkomuksestani ja olenpahan sen jälkeen oppinut tavoille.

Ken vitsaansa säästää, se lastansa vihaa. Asiallinen pitää muistaa olla, mutta turha nassutus ei paksukalloisimmille mene perille.
tallennettu

Dusting is a good example of the futility of trying to put things right. As soon as you dust, the fact of your next dusting has already been established.
Kapteeni Kenguru
Groupie
Jäsen
****
Poissa

Viestejä: 1 562


¿Cuándo se come, aquí?


« Vastaus #23 : 07.02.2006, klo 00:52:34 »

Kannattaa muuten ottaa huomioon, että ne muiden postauksia ankarasti kritisoivat säätäjät eivät välttämättä aina ole valvojia. Itse tunnustan monesti aika tiukkaankin sävyyn ilmaisseeni mielipiteeni eräiden nimeltä mainitsemattomien henkilöiden viesteistä ja niiden sisällöstä, mikä helposti voi antaa sen kuvan kuin siinä olisi ihan oikea mode pätemässä.

Eihän?

Ja Jippo, jos koskaan satumme olemaan baarissa samaan aikaan ja rohkenet tulemaan jotain ehdottelemaan, niin teen maailman naisille palveluksen raahaamalla sinut baarin takahuoneeseen, riuhtomalla housusi kinttuihin ja.. nylkemällä esinahkasi ruosteisella leukulla. Suosittelen jättämään punapäät rauhaan.

Nooo, ehkä mä tuosta otin opikseni. Sä oot muuten söpö vihaisena.


Ja tuo ylläolevahan on oikein malliesimerkki sisäpiiriläpästä, joka tuskin aukeaa niille jotka eivät foorumilla pyöri aktiivisesti. Niille jotka eivät lue vapaan keskustelun aluetta, voi jäädä hämäräksi mistä hyvästä tuollainen lausunto on tullut ja ihan tosissaanko siellä meinataan kuohita sovinistisikoja.

Joillakin ei taida olla muuta huvia kuin urputtaa valvojien toiminnasta, no sitä kyllä näkee joka paikassa, mutta mun mielestä jotakin ketjujen siirtelyjä paljon huolestuttavampi asia on mielenkiinnon hiipuminen. Sarjakuvat eivät valitettavasti kiinnosta suurta yleisöä ja sen takia tämä virtuaaliyhteisö on jäänyt aika pieneksi. Pieni ryhmä kirjoittaa suurimman osan viesteistä ja muut sitten hieman vähemmän. Sekin kyllä taitaa olla ihan yleinen ilmiö, joka paikassahan on ne omat vakionaamansa. Mutta kun ei löydy tarpeeksi keskustelijoita, niin alkaa rappeutuminen. Himokäyttäjät lähinnä heittävät keskinäistä läppää paremman tekemisen puutteessa ja se saattaa jopa karkoittaa uusia potentiaalisia käyttäjiä, kun luulevat että tää on taas joku kersojen oma temmellyskenttä. Toisaalta on myös sellaisiakin käyttäjiä, jotka vierastavat liian suuria foorumeita, koska niissä hukkuu helposti massaan.

Mutta minkäs teet? Kaikella on oma elinaikansa ja kaikki kuolevat joskus, myös nettifoorumit. Ongelmia on helppo tuoda esiin ja varsinkin vaatia että niille tarttis vissiin tehdä jotakin, mutta ratkaisuja, varsinkin järkeviä, on jo vaikeampi keksiä. No olis mulla sellainen idea, että pidetään joskus Kvaak-päivä, pukeudutaan ankoiksi ja pidetään Helsingin rautatieasemalla mielenosoitus, jossa vaaditaan ohikulkevia ihmisiä tulemaan kvaakkaamaan. Voidaan hyvässä lykyssä päästä Kymmenen uutisten loppukevennykseen.

Pitäisiköhän mun hakea valvojan pestiä, kun heitä niin kovasti arvostellaan? Että jakautuisi kuormitus tasaisemmin, mikä vähentäisi ylikuormituksen vaaraa. Sitten jos joku sattuisi pilkkaamaan Nemiä niin käskisin tarkistamaan vähän äkkiä niitä mielipiteitä vai pitääkö mun selvittää asiaa lisää ruosteisella moralla.
tallennettu

POLKU PYÖRÄ VARKAAT KURIIN!!1

http://www.youtube.com/user/Satelliittifillari
TeroH
Latteuksien latelija
Jäsen
****
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 254« Vastaus #24 : 12.02.2006, klo 00:04:36 »

Käyttäjiä pitäisi varmaan aktivoida jotenkin enemmän. Miten, en tiedä. Onhan noita sarjakuvanteko- ynnä muita hankkeita ollut täälläkin jatkuvasti, mutta niiden tulokset hukkuvat turhan helposti pitkiin ketjuihin, joista niitä eivät varmasti kaiva esiin kuin kaikkein kiinnostuneimmat. Ehkä Kvaakin tuotoksia voisi keräillä aina silloin tällöin kokonaisuuksiksi, ja pistää sitten lyhyitä juttuja etusivulle? Tämä antaisi edes vähän näkyvyyttä portaalin ja sen keskustelualueitten välille, ja voisi (toivottavasti) houkutella uusia käyttäjiä.

Joillakin ei taida olla muuta huvia kuin urputtaa valvojien toiminnasta, no sitä kyllä näkee joka paikassa, mutta mun mielestä jotakin ketjujen siirtelyjä paljon huolestuttavampi asia on mielenkiinnon hiipuminen. Sarjakuvat eivät valitettavasti kiinnosta suurta yleisöä ja sen takia tämä virtuaaliyhteisö on jäänyt aika pieneksi. Pieni ryhmä kirjoittaa suurimman osan viesteistä ja muut sitten hieman vähemmän.

Onhan täällä kai jatkuvasti ihan uusiakin keskustelijoita, mutta suurin osa taitaa olla hieman lokalisoituneita tietyille alueille. Ja kovin moni ei kai jatka kirjoitteluaan muutamaa päivää/viikkoa/kuukautta pitemmälle. Ja sitten on näitä kuten mie, jotka kirjoittaa ehkä muutaman viestin kuukaudessa, kun ei keksi mitään järkevää sanottavaa jatkuvasti.

Toisaalta on myös sellaisiakin käyttäjiä, jotka vierastavat liian suuria foorumeita, koska niissä hukkuu helposti massaan.

Isojen foorumien ongelmana on pikemminkin viestien suuri määrä: Kvaakissakin on välillä (niin kuin nyt, parin viikon tauon jälkeen) hankalaa seuloa läpi ketjuja etsiessä niitä itseä kiinnostavia keskusteluja.

Ei hyvä suomenkieli ole tärkeää.
(Yo. lainaus on hieman huonosti kontekstissaan, mutta...)

Olen hieman eri mieltä, mutta mie olenkin kielioppi-natsi. Eivät kielioppi ja oikeinkirjoitus todellakaan ole tärkeimpiä asioita (sisältö on), mutta edes jonkinlainen taso olisi syytä yrittää pitää yllä, jos vain mahdollista. Moderoimattomilla keskustelupalstoilla voi palaa hermot nopeasti etsiessä järkeviä viestejä satojen seasta, jos/kun suuri osa viesteistä on täynnä kirjoitusvirheitä. Luettavuus kärsii ja hällä-väliä asenne lisääntyy, mikä lopulta johtaa kyllästymiseen ja lopulliseen keskustelusta poistumiseen.
« Viimeksi muokattu: 12.02.2006, klo 11:29:09 kirjoittanut TeroH » tallennettu

Tässä tekstissä ei ole mitään henkilökohtaista.
Kapteeni Kenguru
Groupie
Jäsen
****
Poissa

Viestejä: 1 562


¿Cuándo se come, aquí?


« Vastaus #25 : 12.02.2006, klo 01:58:56 »

Isojen foorumien ongelmana on pikemminkin viestien suuri määrä: Kvaakissakin on välillä (niin kuin nyt, parin viikon tauon jälkeen) hankalaa seuloa läpi ketjuja etsiessä niitä itseä kiinnostavia keskusteluja.

Tuo on kyllä totta. Paradoksaalista on, että jos on paljon käyttäjiä ja viestejä, niin on myös kiinnostavia viestejäkin mutta ne kiinnostavatkin ketjut voivat helposti hukkua hölynpölyn alle. Mutta jos taas on hiljaista, niin uudet viestit ainakin löytää helposti, vaikkei niissä sitten välttämättä mitään tähdellistä luettavaa olisikaan.

Jotakin apua on sentään, että kun on kirjautuneena voi katsoa "edellisen käynnin jälkeen saapuneet viestit" sekä "vastaukset omiin viesteihin". Vieläpä jos klikkaa jonkin ketjun kohdalla siihen siniseen lätkään missä lukee "uusi", niin se vie niiden viestien alkuun mitkä ovat tulleet viime lukukerran jälkeen. Ovathan kaikki nämä asiat huomanneet?
tallennettu

POLKU PYÖRÄ VARKAAT KURIIN!!1

http://www.youtube.com/user/Satelliittifillari
Antti Vainio
Karpaattien nero
Avustava toimittaja
*
Poissa

Viestejä: 4 337« Vastaus #26 : 12.02.2006, klo 19:01:05 »

Olen saanut kai kaksi kertaa huomautuksen törkeästä ja epäasiallisesta kirjoittelusta ja ne molemmat oli ihan perusteltua tukkapöllyä. Mitään ei silti sensuroitu. Kyllä haluaisin antaa  ison käden moderaattoreille, minulle ei tosiaankaan ole ikinä tullut sellainen olo että valvojasedät dominoisivat jollain tapaa. Paitsi ehkä joissain rajatuissa keskustelunaiheissa - jätän esim Velin pohdinnat kristinuskosta vaikean allergian takia lukematta. Siitä kiva juttu tuo sananvapaus että ei ole pakko lukea jos ei aihe kiinnosta
tallennettu

"This country sucks. It's all about the nature and who the fuck cares about the nature".
Jiksi
Toimittaja
**
Paikalla

Sukupuoli: mies
Viestejä: 6 495« Vastaus #27 : 12.02.2006, klo 19:53:48 »

Kyllä haluaisin antaa  ison käden moderaattoreille, minulle ei tosiaankaan ole ikinä tullut sellainen olo että valvojasedät dominoisivat jollain tapaa. Paitsi ehkä joissain rajatuissa keskustelunaiheissa - jätän esim Velin pohdinnat kristinuskosta vaikean allergian takia lukematta.

Veljen aatokset ovat kuitenkin asiallista ja asiantuntevaa tavaraa, uskonto-ateismi-deathmatch-ketju on kuonaa minunkaltaisten käyttäjien takia.

Mutta koska valvojat antavat deathmatch-kaltaisten ketjujen elää, puretaan siellä höyryjä. Vähän rotia valvojilta myös sekalaisten kohdalla ja valvonta on kautta linjan tällä foorumilla yhdenmukaista.
tallennettu
Tuukka Saturi
Sosiaalilehmä
Jäsen
****
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 641


"That's a fact Jack!"


« Vastaus #28 : 13.02.2006, klo 16:03:11 »

Vaikka itsekin arvostan kirjakieltä keskustelupalstoilla, ja näin ollen oikeinkirjoitusta sen mukaisesti, niin liikaa lukioäpärä-asennetta sniffanneet kielioppifasistit häiritsevät vielä enemmän kuin huonosti kirjoitettu postaus. Tärkeintä kumminkin pitäisi olla sanoma, eikä sen muoto.

Itse olen sen verran tuore tällä sivustolla, ettei oikein osaa muuhun sanoa juuta eikä jaata. Lähinnä tullut surffailtua pelit.fi:n keskustelupalstalla, jossa pätemisentarve joillakin on vielä pahempaa, kuin demi.fi:n tai suomi24:n käyttäjillä.
tallennettu
tompelo
Jäsen
****
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 385


Fakta on vain jähmeä mielipide.


« Vastaus #29 : 13.02.2006, klo 20:27:33 »

Vähän asian sivusta: Onko tuo joidenkin käyttäjien "ongelma"-titteli yläpidon antama kunnia? Kun olen katsellut, että ainakin muutamalla eri nuorella käyttäjällä sellainen on.
tallennettu

Sivuja: 1 [2] 3 4 | Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry: