Tavoita sarjakuvaharrastajat kotimaassa! Tutustu Kvaak.fi:n mediatietoihin.


Uutiset: Belzebubsin debyyttilevy ulkona (26.04.2019 klo 00:13:13)
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?
20.05.2019, klo 22:39:39

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Haku:     Tarkempi haku
474236 viestiä 10527 aihetta kirjoittanut 7397 jäsentä. Uusin jäsen: seitani
Lue lisää pikkuilmoituksesta.
   Etusivu |   Ohjeet | Haku | Jäsenet | Galleria | Ylläpito ja toimitus | Kirjaudu | Rekisteröidy  
+  Kvaak.fi - keskustelu
|-+  Kvaak.fi
| |-+  Palaute & uudistukset
| | |-+  KVAAK.FI:N PÄIVITYS
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
Sivuja: 1 ... 8 9 10 11 12 [13] | Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: KVAAK.FI:N PÄIVITYS  (Luettu 33597 kertaa)
Reima Mäkinen
Avustava toimittaja
*
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 8 917


Facts are meaningless. You can use facts to prove


« Vastaus #180 : 02.04.2005, klo 18:37:24 »

edullisuudesta. Ehkä se olisi kannattanut kerta laakista pistää hieman kalliimmaksi, tai ainakin nostaa hintaa kohta pian jos suosiota näyttää tulevan. Sitten kun hinta vakiintuu on sen nostaminen hankalaa. Miten kauan (tunneissa /päivissä) tuollainen 5000 näyttöä kestää? Meinaatko tehdä systeemiä jossa voisi ostaa kerralla enemmän näyttöjä maksamala suuremman summan vaikka tilille?
tallennettu

"Facts are meaningless. You can use facts to prove anything that's even remotely true." Homer Simpson
Juha Kouvalainen
Ylläpitäjä
****
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 532« Vastaus #181 : 02.04.2005, klo 20:09:46 »

Hyviä huomioita. Tekniset hintaluokkarajoitukset vain rajoittavat tuota tekstiviestin hintaa, joka on noissa käytössäni olevissa numeroissa maksimissaan tuo 1,30e. Tuostakin osasta melkoinen siivu jää operaattorille.

Uskoakseni tuo nyt ainakin alkuun voi toimia noinkin. Mikäli näyttökertoja haluaa tilata kerralla enemmän kuin 5000kpl, samaa tekstiviestiä voi lähettää useammankin kerran.

Näyttöjen päivittäisestä volyymista en osaa sanoa. Yksittäisiä käyntejä Kvaakissa näyttäisi päivittäin olevan 700-800 ja jos jokainen käy keskimäärin 20 eri alasivulla (foorumin viestejä lukiessa tuo määrä menee helpostikin), saadaan päivittäiseksi näyttövolyymiksi n. 15 000 kpl.

Eli periaatteessa kolme tilausta päivässä pystynee Kvaak käsittelemään. Toivottavasti mainosostoja tulisi kuitenkin sen verran, että palvelinkulut saisi katettua. Luulisi ainakin sarjakuvakustantajia kiinnostavan näin edullinen ja kohdennettu mainostila.
tallennettu

Doc Lomapäivä
Jäsen
****
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 2 766


« Vastaus #182 : 29.04.2005, klo 16:16:58 »

Puhekuplan listan lakkauttamiskeskusteluun liittyen:

Voisiko Kvaakiin tehdä "suodattimen" joka suodattaisi tyhmät jorinat asiapitoisista? Käyttäjä voisi itse merkitä alueet ja viestiketjut jotka häntä kiinnostaa, ja ne näkyisivät sitten vaikkapa eri värisinä ja ensimmäisenä "Näytä edellisen käynnin jälkeen tulleet viestit"-listalla.

Ja Puhekupla voisi tulla näkyväksi Kvaakiin niin, että listalle ei voisi kuitenkaan vastata Kvaakin kautta, vaan ainoastaan sähköpostilla Puhekuplan kautta. Puhekuplan listalla tulee hyvään infoa ja mielelläni sitä seuraan, mutta roskapostista en välittäisi.
tallennettu

Reima Mäkinen
Avustava toimittaja
*
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 8 917


Facts are meaningless. You can use facts to prove


« Vastaus #183 : 30.04.2005, klo 00:34:10 »

1. Toivoisin että Puhekupla-listaa
http://www.kvaak.fi/keskustelu/index.php?topic=3019.0
koskeviin juttuihin ja toiveisiin käytettäisiin sitä varten perustettua ketjua. Toki on perusteltua käsitellä aihetta täälläkin, koska palvelut yhdistyvät jossain mitassa jossain vaiheess (aikataulu EI riipu Kvaakin ylläpidosta) Toivoisin myös että Puhekuplalista-keskustelussa puhuttaisiin Puhekuplasta ja Kvaakia kritisoitaisiin muualla (jossain tämän ketjun suunnalla esmes).

2. Moisesta suodattimesta en tiedä. Ehkä Juha nikkaroi sellaisen jos oikein kauniisti pyydät? Ongelmaan on kuitenkin tee se itse-ratkaisu, että a)  laitat selaimesi bookmarkkeihin ne alueet joita haluat seurata ja hypit sieltä suoraan oikeille alueille. b) Viestiketjujen seuraamiseen saa apua sähköpostimuikkarilla. Se löytyy viestinkirjoituslaatikon alalaidasta lisäoptiona. (Siis pitäisi onnistua jos vaikka käyt uudelleen "muokkaamassa" ketjussa olevaa viestiäsi, tai vastaat viestiketjuun ja ruksit tämän option) Kun pidät tämän mielessäsi jatkossa, voit aina ketjuihin kirjoittaessasi halutessasi tilata ne. (Vanhoihin ketjuihin joihin et ole kirjoittanut tämä ohje ei kai pure, sori.)

3. Toivoisin että maailma olisi parempi paikka.
tallennettu

"Facts are meaningless. You can use facts to prove anything that's even remotely true." Homer Simpson
Rami Rautkorpi
Siirtäjä ja vääntäjä
Ylläpitäjä
****
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 4 074« Vastaus #184 : 30.04.2005, klo 09:50:04 »

Kun pidät tämän mielessäsi jatkossa, voit aina ketjuihin kirjoittaessasi halutessasi tilata ne. (Vanhoihin ketjuihin joihin et ole kirjoittanut tämä ohje ei kai pure, sori.)

Normaalissa ketjunäkymässä on ylä- ja alareunan vihreässä palkissa linkki Muistuta. Siitå saa tilattua muistutuksen, vaikka ei mitään kirjoittaisikaan.
tallennettu

"Vaikka onhan joukossa Anssi Rauhalaa ja Rami Rautkorpea, jotka ovat paremmasta päästä verrattuina tekijöihin, joiden taso olisi jokin aika sitten supistunut omakustanteisiin ja sarjakuvaseurojen julkaisuihin." -- Kari T. Leppänen (https://tinyurl.com/ycbb3cw2)
lasse
Jäsen
****
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 672« Vastaus #185 : 25.06.2005, klo 22:54:54 »

että tuolta näkee nyt mitä kukakin foorumilla tekee parhaillaan. En ole varma, haluanko muiden tietävän mitä kulloinkin katselen.
Mistä sen näkee?
tallennettu
Sivuja: 1 ... 8 9 10 11 12 [13] | Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry: