Tavoita sarjakuvaharrastajat kotimaassa! Tutustu Kvaak.fi:n mediatietoihin.


Artikkelit ja henkilökuvat: 1959 / 100 – Välskärin kertomuksia (03.03.2018 klo 22:57:16)
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?
17.02.2019, klo 16:59:41

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Haku:     Tarkempi haku
471638 viestiä 10487 aihetta kirjoittanut 7362 jäsentä. Uusin jäsen: voma
Lue lisää pikkuilmoituksesta.
   Etusivu |   Ohjeet | Haku | Jäsenet | Galleria | Ylläpito ja toimitus | Kirjaudu | Rekisteröidy  
+  Kvaak.fi - keskustelu
|-+  Sarjakuvamarkkinat
| |-+  Haetaan ja tarjotaan ammattitaitoa
| | |-+  Etsitään piirtäjää rock-oopperalle
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
Sivuja: [1] | Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Etsitään piirtäjää rock-oopperalle  (Luettu 1384 kertaa)
Agent Hello
Uusi jäsen
*
Poissa

Viestejä: 2


« : 09.04.2016, klo 20:07:37 »

Hei! Yhtyeemme Evil Kangaroo hakee piirtäjää rock oopperan muotoon sävelletylle ja kirjoitetulle agenttitrilogialle. Trilogian kaksi ensimmäistä osaa on valmistunut 2004 ja 2008 ja nyt työstämme päätösosaa. Sivulta www.sonicbids.com/evilkangaroo pääsee tutustumaan musiikkiin, arvosteluihin sekä sanoituksiimme, jotka ovat englanniksi ja espanjaksi. Koko trilogian kattavan suomenkielisen käsikirjoituksen voimme jakaa kiinnostuneille, mutta kurkkaisimme ensin mielellämme menneitä piirroksianne.

Tarinan loglinen olemme puristaneet näin: Päähenkilöitä on neljä: hyvä, paha, kaunis ja rohkea. Paha kerää saatanalliset voimat, jolla hän ajaa maailman vääjäämättömään kadotukseen, mutta kolme epätodennäköistä sankaria onnistuvat pelastamaan sen vähän, mitä pelastettavissa on. Pahuus nujerretaan ja ihmiset opettelevat elämään harmoniassa luonnon, kaiken elävän, elävien kuolleiden sekä yllättävien sukulaisuuksien kanssa.

Trilogia koostuu yhteensä 20 episodista eli biisistä. Tarinassa on agenttivivahteita, gotiikkaa ja kauhua, spaghetti-länkkäriä, tragediaa, komediaa ja rakkautta. Musiikkimme on rokkia, heviä, diskoa, bossanovaa, funkia, skata, tangoa, jazzia, flamencoa ja niin edelleen. Muuan (sarjakuvapiireissäkin tunnettu) kriitikko tuumasi 2008 julkaisemastamme levystä näin: ”Hillittömän hämmentävää ja mielipuolisen mielenkiintoista rockteatteria pyörittävä Evil Kangaroo on kuin kadotettu linkki 1970-luvun yltiöprogesta tai fuusioluukutuksesta niiden tuhoksi koituneiden diskoilun ja punkin ylitse uusimpaan vakavaan pop-musisointiin.”

Visioissamme tuotanto siirtyisi ajan myötä teatterilavalle rock-oopperaksi, jolloin sarjakuva toimisi kuvakäsikirjoituksena sekä "ohjelmalehtisenä". Olemme poikkitaiteellisen kulttuurin kannattajia ja vaikutteemme tulevat tasaisesti monelta kulttuurin saralta. Musiikki ja käsikirjoitus on pullollaan hienovaraisia viitteitä muiden taiteilijoiden töihin. Käsikirjoituksen vääntäjänä minua viehättää erityisesti Alan Mooren ja Don Rosan ajatuksenjuoksu. Referenssit piirrosjäljelle löytyvät enimmäkseen amerikkalaisesta supersankariperinteestä (Watchmen, V for Vendetta, Sin City, ym.), mutta eri tyylien sekoitus ja tietysti aivan uniikki jälki olisi huikeata.

Piirroksista syntyisi arviomme mukaan kolme kohtalaisen pitkää albumia, sellaista Asterixin paksuista, tai yksi kirja. Rahoituksen osalta bändillämme voisi olla hyvin pieni pesämuna (puhutaan useammista satasista, muttei useista tonneista) ja rahoittajien kanssa on keskustelut kesken. Auttaisi, jos piirtäjä olisi tiedossa ja olisi näyttää rahoittajille lyhyt luonnos kuvituksesta. Lisäksi kuulemme mielellämme millaisia rahoituslähteitä olette itse käyttäneet aiemmin (esim. apurahat) ja jos näette niissä näin lyhyellä kuvauksella mahdollisuuksia rahoittaa osan tällaisesta työstä.

Tämä on joka tapauksessa pelin avaus ja jäämme mielenkiinnolla odottamaan, syntyykö aiheesta keskustelua Kvaakissa tai yksityisviesteinä. Kiitoksia! 


* Goodbye's Sober Day.jpg (113.7 kilotavua, 350x311 - tarkasteltu 154 kertaa.)
tallennettu
Agent Hello
Uusi jäsen
*
Poissa

Viestejä: 2


« Vastaus #1 : 12.04.2016, klo 08:38:48 »

Tässä linkki yhteen "musiikkivideoomme" vuodelta 2008: Rockabilly the Sid https://www.youtube.com/watch?gl=SN&hl=fr&v=-9jRGLjPd48

Teimme näitä aikanaan liveshown taustalle. Matsku on koottu creative commons -lähteistä.

Olemme myös laatineet noin 10 minuuttia kestävän leikevideon koko trilogiasta. Musiikin taustalle on liimattu internetistä haettuja kuvia elokuvista, sarjakuvista, ym. kertomaan, millaisena näemme tarinan maailman. Tätä emme voi jakaa yleiseen katseluun pelkästään copyright-syistä, mutta samoin kuin kässärin kanssa, jaamme sen mielellämme kiinnostuneille.
tallennettu
Sivuja: [1] | Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry: