Tavoita sarjakuvaharrastajat kotimaassa! Tutustu Kvaak.fi:n mediatietoihin.


Arvostelut: Bouncer keskellä kostoja (30.12.2018 klo 18:32:41)
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?
18.01.2019, klo 08:47:34

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Haku:     Tarkempi haku
470728 viestiä 10471 aihetta kirjoittanut 7355 jäsentä. Uusin jäsen: jonna88
Lue lisää pikkuilmoituksesta.
   Etusivu |   Ohjeet | Haku | Jäsenet | Galleria | Ylläpito ja toimitus | Kirjaudu | Rekisteröidy  
+  Kvaak.fi - keskustelu
|-+  Sarjakuvamarkkinat
| |-+  Divari: Myydään ja ostetaan
| | |-+  Sotakirjasto.net uutuuksia
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
Sivuja: [1] 2 | Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Sotakirjasto.net uutuuksia  (Luettu 9667 kertaa)
Mikael Mäkinen
maziwapp
Valvoja
***
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 297


Ostapa kuule sarjakuvaa.


« : 26.04.2015, klo 19:41:40 »

Sotakirjasto tosiaan laajeni sisältämään kaikkia niitä lehtiä ja albumeita plus muuta sälää mitä minulle on syystä tai toisesta kertynyt runsaasti myytäväksi. Tällä hetkellä meiltä löytyy mm. Musta Ritari kustannuksen, Seitin, Revontulen, Kumioravan, MKKEntertainmentin ja monen muun kustantamon tuotteita.

Tuotteita ei missään tapauksessa tulee lisää joka viikko, mutta aion kutsua niitä viikon uutuuksiksi joka tapauksessa.

Tämän viikon uutuudet (vaikka osa onkin vuodelta 1999):
Simo Häyhä - Valkoinen kuolema d-movie
Kansainvälisesti arvostetuimman tark'ampujan tarina tällaisena omituisena sarjakuvan ja leffan yhdistelmänä. Kyllähän se toimii, mutta on se erikoinen.


Kersantti Napalm: Burnout
PAFin (Patriotic American Force) erikoisagenttien kenttäesimies itärannikolta, komentaja Armstrong Cole, jolla on aina päällään 90-luvun Image-sarjissankareiden perusilme on tullut korvaamaan vakavasti sairaan komentaja Ironfrisbeen. Sillä aikaa kersantti Napalm, joka katosi pitkäksi aikaa Philadenphian tehtävän aikana, on ollut yli vuoden poissa pakollisista terveys-tarkastuksista, ja päätyy opettamaan seuraavan sukupolven agentteja. Pärjääkö kersanttimme oppilaiden kanssa ja pärjäävätkö oppilaat uuden opettajansa kanssa? Ha ha, se oli hauskasti sanottu, sillä kersantti pieksee kaikki.

Kersantti Napalm: Rakkaustarina
Kersantti Napalmin rakkaustarina. Lue miten sarjakuvamaailman ehkä tunnetuin pari, kersantti Napalm ja Francis Miller lipuvat avioliiton satamaan. Mutta tässä satamassa heitä odottaakin myrsky! Mutta kuinka tähän avioliittoon suhtautuu kersantin perivihollinen Diamon Manson, jota ei sattuneesta syystä oltu kutsuttu edellä mainittuun tilaisuuteen!

"Jos leikit niiden kanssa, sinulle nauretaan kuten niille."

Kersantti Napalm: Sirkkelin erikoisnumero
Sirkkeli-erikoisnumero: Kersantti Napalm! Lue! Tai itke ja lue. Tämähän on kovinta tykitystä sitten ikinä! Kersantti Napalm kohtaa neuvostomutanttiklovnit, ninjoja, Korpraali Karjun, sekä aina kuolettavan eversti Kozyrevin! Tämän kaiken nannan lisäksi tarinoiden taustaa ja sekä sankareiden että pahisten esittelyt!

"En enää koskaan nauranut klovneille. Enkä liion itkenyt. Vihasin vain."


Sergeant Napalm: Love story
For the first time ever (that I know of) Kersantti Napalm can be red in english! Sergeant Napalm's love story introduces readers of all around the world this phenomenon from Finland, it's the Finlands best american superhero! Read the tragic tale of special-agent sergeant Napalm and his lover Francis Miller, ex-ninja.

"I was taught the secrets of the armed and the unarmed combat. I no longer remembered the past or considered the future."

Sirkkeli #2
Mikkelin sarjakuva-akatemian antologia-lehti Sirkkelin toinen numero, vuodelta 1999! Mukana legendaarisia tekijöitä, jotka ovat sittemmin iskeneet Suomalaiseen sarjakuvaskeneen mm. albumeilla: Simo Häyhä - Valkoinen kuolema, Hiihtoa kryptasta, Kapteeni Kanki ja Lauri Törni!

Sirkkeli #6
Mikkelin sarjakuva-akatemian antologia-lehti Sirkkelin kuudes numero! Mukana legendaarisia tekijöitä, jotka ovat sittemmin iskeneet Suomalaiseen sarjakuvaskeneen mm. albumeilla: Simo Häyhä - Valkoinen kuolema, Lauri Törni ja Anni Isotalo sarja.
« Viimeksi muokattu: 03.06.2015, klo 20:38:35 kirjoittanut Mikael Mäkinen » tallennettu

Mikael Mäkinen
maziwapp
Valvoja
***
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 297


Ostapa kuule sarjakuvaa.


« Vastaus #1 : 03.06.2015, klo 20:53:50 »

Viikon uutuudet tässä kuussa:

Kompastuskivi #3: Itku ja hammasten kiristys
Kristillistä kauhua! Zombeja, vampyyreita, saatananpalvojia, huumoria ja muita semmoisia kauheita asioita!

Kompastuskivi #6: Valon lapset 1/2
Päätarinana löytyy Tommy Flickin Valon lapsien (Children of Light) ensimmäinen osa. "Kompastuskivi tekee minut onnelliseksi. Odotan aina innolla uutta Kompastuskiveä!"

Kompastuskivi #7: Valon lapset 2/2
Päätarinana löytyy Tommy Flickin Valon lapsien (Children of Light) toinen osa. "Okei, kaikki, lukekaa huuliltani... rakasta... sun... vi... hol... lis... ta... si."

Kompastuskivi #8: Luciferin aikakirja 1/2
Lehden aloittaa Mäkisen strippisarja, joka paneutuu Raamatun humoristiseen puoleen. Siitä päästäänkin sulavasti Veli Loposen Luciferin aikakirjan ensimmäiseen osaan, joka paljastaa, mistä paha ja synti maailmaan oikein tulivat. Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä, on Tuomas Myllylän jatkosarjakuvan viides osa. "Ollessaan valaassa Joona löysi puisen nuken."

Kompastuskivi #9: Luciferin aikakirja 2/2
Kuten totuttua, lehden aloittaa Mikael Mäkinen Raamatusta kumpuavallaan huumorilla. Tämän jälkeen on vuorossa lehtemme vierailevan tähden, Aapo Kukon (tuttu U-255:sistaan) ja Mäkisen yhteistyö Jaakobista. Kun vielä ollaan luettu Tuomas Myllylän jatkosarjakuvan kuudes osa, onkin Veli Loposen ja Brian Bradleyn Luciferin aikakirjan jälkimmäisen osan aika. Aikakirja paljastaa, mistä paha ja synti maailmaan oikein tulivat. "Ei! Tämä on minun oikeuteni! Ihmisyys valitsi minut!"

Kompastuskivi #10: Jeesustakin otti ristiselkään
Tällä kertaa aiheena on huumori ja sitä sitten riittääkin! Mukana mangaa ja artikkeli, uskokaa tai älkää! Mahtavan paluun tekee myös kaikkien rakastama australialainen Dean Rankine! "Vau. Katsokaa tuota huonosti piirrettyä konetta!"

Kompastuskivi #11: Kotiinpaluu 1/2
Aloitamme Veli Loposen itsenäisen jatkon Luciferin aikakirjoille nimeltä Kotiinpaluu. Mukana myös strippejä, jatkosarjakuvaa ja totta kai Dean Rankine, mahtavin australialainen sitten Crocodile Dundeen, jonka näin laulamassa 2001 Teneriffalla. "Sanotteko, että jokainen miehistön jäsen sai itselleen jonkin "super"-kyvyn?"


* KK8.jpg (65.53 kilotavua, 292x390 - tarkasteltu 186 kertaa.)

* KK107.jpg (137.27 kilotavua, 426x590 - tarkasteltu 171 kertaa.)
tallennettu

Mikael Mäkinen
maziwapp
Valvoja
***
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 297


Ostapa kuule sarjakuvaa.


« Vastaus #2 : 11.06.2015, klo 14:55:21 »

Uudet viikon uutuudet tässä kuussa:

Nicholas Gurewitch: The Perry Bible Fellowship Almanakka
Mm. Ignatz-verkkosarjakuvapalkinnon vuosina 2005 ja 2006 vinksahtaneen oivaltavilla stripeillään voittaneen Nicholas Gurewitchin The Perry Bible Fellowship käsittelee kaikenlaisia aiheita hyvinkin suorasukaisesti, absurdisti ja tietenkin mustan huumorin sävyttämänä.

Pauli Hokkanen: Pämpi ja Rotsi - Hittiä feissiin
Supersuosittujen (lähde?) Pämpin ja Rotsin hulvattoman huumoripainotteinen sarjakuva-albumi Hittiä feissiin kokoaa yhteen suuren humoristin ja taiteilijan Pauli Hokkasen rakastetuimpia strippejä, uusia hillittömiä lohkaisuja unohtamatta. 64 sivua elämänmakuisia kaskuja saavat sinut hytkymään naurusta ja hymyilemään korvat leveinä!

Tuomas Myllylä: Aika kuvia
Tuomas "Matkamies" Myllylä, tuo legenda miesten (ja naisten) joukossa, hän joka on luonut Pakanat, hän joka lausui julki Rhenuksen, hän jonka parta yltää maan alta avaruuteen ja takaisin, heittää kehiin yksittäisiä tarinoita lehdessä Aika kuvia. Tai siis heitti, sillä tämähän ilmestyi jo 2010, eli siis ennen Pakanoita ja Rhenusta.

No siis kuitenkin, sisältää ylivertaisen sarjakuvantekijän tarinat: Viikingit (Julkaistu myöhemmin myös Säilässä), Sankari, Avaruuskolonisaatio, Mariyanna - Vaunusoturi, Epätoivo, Mars 2000 ja Prahassa, 1648! Astu mukaan Tuomas Myllylän mielen syövereihin, matkalla villistä lännestä Marsin ulkokehille, mutta ei Grönlantiin. Ainakaan niin emme usko.

Vesa Vitikainen ja Markus Tuppurainen: Violence Man
Ilkeät ja pahat mongolirosvot hyökkäsivät rauhaa rakastavien munkkien kimppuun srjäisessä tiibetiläisluostarissa. Hävityksen nähdessään, nuori munkki En'smon Vael Ol, löysi mielessään lopullisen ratkaisun maailman kaikkiin ongelmiin. Jos rosvot eivät suostu kuuntelemaan puhetta, eivätkä suostu rauhanomaisiin neuvotteluihin, jäljelle jää vain ylenmääräinen väkivalta!

Lihasten jäykistämiseen perustuvat taistelutekniikat eivät vedä vertoja Violence Manin lähes yli-inhimilliselle rentoudelle! Tässä upeassa lehdessä Violence Man pätkii rosvoja, Napoleon VI:n, e-m@ilmanin, Syövyttäjän, Satakasvon, Violence Boyn, Ruttopojan, Peace Manin ja Lopettajan! Turpakäräjät alkakoot!

TUTTU TV:STÄ!


* Violenceman.jpg (64.06 kilotavua, 279x400 - tarkasteltu 168 kertaa.)

* matkamieskansi.jpg (36.17 kilotavua, 273x390 - tarkasteltu 193 kertaa.)
tallennettu

Mikael Mäkinen
maziwapp
Valvoja
***
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 297


Ostapa kuule sarjakuvaa.


« Vastaus #3 : 17.06.2015, klo 21:17:07 »

Sotakirjasto jalkautuu kivijalkakaupaksi viikon ajaksi Sastamalaan (Puistokatu 21, 38200)! Kauppa aukeaa tiistaina 23.6 klo 10, ja loppuu samoihin aikoihin kuin siinä lähellä pidettävät Vanhan kirjallisuuden päivät.

Tervetuloa ostoksille!

https://www.facebook.com/events/645429132258561/

Mukana totta kai kaikkea mitä nettikaupastakin löytyy, mutta mukana paljon muutakin, mm. ihan perinteistä Aku Ankan taskukirjaa ja yli 800 manga-albumia.
tallennettu

Mikael Mäkinen
maziwapp
Valvoja
***
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 297


Ostapa kuule sarjakuvaa.


« Vastaus #4 : 05.07.2015, klo 20:31:06 »

Viikon sarjakuvakauppa onnistui hyvin, kiitos kysymästä! Ihan kaikkea ei kuitenkaan myyty, ja uuttakin on taas hommattu, joten kaikki äkkiä ostoksille osoitteeseen http://www.sotakirjasto.net/

Mutta, menkäämme itse asiaan, eli tämän viikon uutuuksiin. Totta kai ne päivitetään sunnuntaina, sunnuntai kuuluu viikkoon.

Kapteeni Hyperventilaattorimies
"Kersantti Napalm, Kateeni Kuolio ja Kapteeni Hyperventilaattorimies tappelivat. Kapteeni Hyperventilaattorimies voitti, sillä muut kaksi eivät olleet todellisia."
Kapteeni Hyperventilaattorimies pelastaa aivan kaiken. Muistakaa, Kapteeni Hyperventilaattorimies. Mukana myös Anssi Rauhala, joka on myös todellinen.

Otto Sinisalo ja Rami Rautkorpi: Fasilitaattori - Maailmankaikkeuden vaarallisin mies
Minun versiossani on nimmarit ja Batman-kuva molemmilta tekijöiltä, mutta sitä en myy. Te saatte nimmaroimattomia versioita, joihin joudutte itse metsästämään Batmaninne.

Ninni Aalto: Sähköjänis
Blogi-sarjakuvaa sieltä parhaasta päästä. Ai niin, siellä mainitaan Hitler jota verrataan pupuun. Suosittelen.

Jarkko Vehniäinen: Kamala luonto - Karhunvatukoita
"Kaupallisuutta", huudetaan sieltä takarivistä. "Olette myyneet itsenne kapitalismille, hukanneet identiteettinne ja koitatte vain tehdä rahaa suosituilla tuotteilla!"

Vastauksena tähän: Kyllä. Tosin tämä kauppa oli kapitalistinen alusta lähtien. Vaikka sen nimi onkin kirjasto. Lisäksi, Kamala luonto on hauska. Mutta löytyy meiltä undergroundimpaakin Jarkko Vehniäistä, kuten Sandaalit sauhuten.

Mikko Mustasaari ja Aapo Kukko: Aave Stream cityssä
"Kaupallisuutta", huudetaan sieltä takarivistä. "Kommunismi vie meidät onneen!"

Kommunismia ja länkkäriä yhdessä! Paras lännentarina jonka olen lukenut.

Mika Lietzén: 1986
1986 on nostalginen kasvukertomus lähimenneisyydestä, hevin, pöytäroolipelien ja kauhupokkareiden kulta-ajasta. Ajasta, jolloin päivät olivat pidempiä ja kesät tuntuivat kestävän ikuisesti. Tämän kohdalla käytän suoraan lainattua tekstiä, sillä en olisi itse voinut kuvailla tätä paremmin.

JP Ahonen ja KP Alare: Perkeros
Ah, tämän paremmaksi on todella vaikea pistää! Suosittelen aivan kaikille! Oikeasti! En ole varmaan ikinä hehkuttanut tutuille ja tuntemattomille näin paljon mitään muuta kuin tätä albumia ja uutta Mad Maxia. Ne oli niin hyviä.

Jos luet tänä vuonna vain yhden sarjakuvan ja katsot yhden leffan, niin Perkeros ja Mad Max: Fury road. Ehdottomasti.

Marko Tiainen: Kaukopartio Verkko
Uutuuksien lopuksi voidaankin palata juurille ja tarjota sitä sotasarjakuvaa! Syväri 1943, kaukopartio Verkko. Tekijänä aina yhtä luotettava Marko Tiainen.


* 1986.jpg (81.4 kilotavua, 450x635 - tarkasteltu 172 kertaa.)

* hypis.jpg (207.39 kilotavua, 742x1000 - tarkasteltu 184 kertaa.)

* perkeros.jpg (121.34 kilotavua, 400x564 - tarkasteltu 158 kertaa.)
tallennettu

Mikael Mäkinen
maziwapp
Valvoja
***
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 297


Ostapa kuule sarjakuvaa.


« Vastaus #5 : 01.09.2015, klo 00:20:28 »

Helsingin sarjisfestareiden kolme ehdottomasti parasta julkaisua on lisätty nettikauppaan! Nää tykittää täysillä!

Teräslilja vs. Mutanttizombiet
"Minun täytyy taistella tieni läpi suunnattoman mutanttiarmeijan, kahlata polviani myöten niiden paakkuuntuvassa veressä ja pilaantuvassa lihassa..... ja tulen rakastamaan joka ainoaa sen mielettömän teurastuksen hetkeä! Minun pitäisi suudella teitä, amiraali Nakunalle!" - Teräslilja
Tässä on kaikkien upeiden tekijöiden lisäksi paras esipuhe maailmassa. Siinä mainitaan lypsyjakkara.

Eino Leinon Helkavirsiä
Petri Hiltunen otti maan parhaat tekijät, jotka tulkitsivat Eino Leinon runoja sarjakuviksi. Se kuulostaa nössöltä mutta on aivan jumalattoman siistiä!

Antti Kosonen: Monkey Business
Haulikoita, huumeita ja korruptuneita kyttiä! Nyt iskee ja lujaa! Näytteitä löytää Kvaakin galleriasta.


* 11875025_741182909319254_2957726857901107667_o.jpg (265.66 kilotavua, 1512x2048 - tarkasteltu 144 kertaa.)

* terslilj_mutanttizombiet.jpg (331.9 kilotavua, 800x1131 - tarkasteltu 155 kertaa.)

* 9281_06_08_15_11_38_39.jpg (297 kilotavua, 700x982 - tarkasteltu 173 kertaa.)
tallennettu

Mikael Mäkinen
maziwapp
Valvoja
***
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 297


Ostapa kuule sarjakuvaa.


« Vastaus #6 : 25.11.2015, klo 10:46:17 »

Sotakirjasto jalkautuu kivijalkakaupaksi viikon ajaksi Poriin (Gallen-Kallelankatu 13, täsmälleen kirjastoa vastapäätä)! Kauppa aukeaa tiistaina 1.12 klo 10, ja loppuu itsenäisyyspäivän aattona 5.12 kello 18.00.

Tervetuloa ostoksille!

https://www.facebook.com/events/118929855140282/

Mukana totta kai kaikkea mitä nettikaupastakin löytyy, mutta mukana paljon muutakin, mm. ihan perinteistä Aku Ankan taskukirjaa ja yli 700 manga-albumia.
« Viimeksi muokattu: 25.11.2015, klo 11:10:31 kirjoittanut Mikael Mäkinen » tallennettu

Mikael Mäkinen
maziwapp
Valvoja
***
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 297


Ostapa kuule sarjakuvaa.


« Vastaus #7 : 11.12.2015, klo 21:06:18 »

Hetkinen! Onko tosiaan niin, että aiomme taas pistää pop-up sarjiskaupan pystyyn? Eihän viimeisestä ole kulunut kuin viisi päivää? No mutta tottahan se on!

Sotakirjasto siis jalkautuu kivijalkakaupaksi viikon ajaksi Sastamalan Vammalaan (Tapahtumapaikkana on vanha kunnon Puistokatu 21, jossa viimeksikin aikaamme vietimme)! Kauppa aukeaa maanantaina 14.12 klo 10, ja loppuu lauantaina 19.12 kello 18.00.

Mukana totta kai kaikkea mitä nettikaupastakin löytyy, mutta mukana paljon muutakin, mm. ihan perinteistä Aku Ankan taskukirjaa ja yli 700 manga-albumia. Tämän lisäksi saimme uudet lähetykset sisältäen Kreegah Bundolon ja Kumioravan parhaimmistoa!

Tervetuloa ostoksille!
tallennettu

Mikael Mäkinen
maziwapp
Valvoja
***
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 297


Ostapa kuule sarjakuvaa.


« Vastaus #8 : 30.12.2015, klo 21:38:32 »

Viikon uutuudet!

Saatiin niin paljon uutta että ei niitä luetella voi. Ei siinä sitten oikein muu auttanut kuin laittaa nettisivut fiksummin. Kaikki on nyt luokiteltu genreittäin. Supersankareita tuli paljon lisää, sekä Kreegah Bundolon tuotantoa.

http://www.sotakirjasto.net/
tallennettu

Mikael Mäkinen
maziwapp
Valvoja
***
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 297


Ostapa kuule sarjakuvaa.


« Vastaus #9 : 04.03.2016, klo 15:54:26 »

Onko tämä Sotakirjaston piilomainontaa, vai pelkästään Sotakirjaston omistajan fiilistelyä uudesta kypärästä? Voiko sitä tietää?* 10351177_978307778872885_2901776802868301734_n.jpg (16.88 kilotavua, 296x394 - tarkasteltu 129 kertaa.)
tallennettu

Jukka Laine
Ylläpitäjä
****
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 36 061« Vastaus #10 : 25.09.2016, klo 21:29:57 »

Pidä tätä itse yllä ja päivitä. Muuten poistuu 6 kk päästä.
tallennettu

Mikael Mäkinen
maziwapp
Valvoja
***
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 297


Ostapa kuule sarjakuvaa.


« Vastaus #11 : 23.11.2016, klo 20:40:53 »

Nyt olisi sarjakuva-dekkareita tarjolla oikein pakettina! Hintanakin vain vaivaiset 30 euroa. Se on halvempi kuin moni kalliimpi tuote.


tallennettu

Jukka Laine
Ylläpitäjä
****
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 36 061« Vastaus #12 : 03.06.2017, klo 00:08:41 »

Mikael, muistutus.
tallennettu

Mikael Mäkinen
maziwapp
Valvoja
***
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 297


Ostapa kuule sarjakuvaa.


« Vastaus #13 : 22.08.2017, klo 19:02:46 »

Sotakirjastolla on tällä hetkellä alennus käynnissä, osa tuotteista - 25% tai enemmän!

http://sotakirjasto.net/* 1.jpg (241.12 kilotavua, 700x984 - tarkasteltu 44 kertaa.)
« Viimeksi muokattu: 31.10.2017, klo 00:05:20 kirjoittanut Mikael Mäkinen » tallennettu

Mikael Mäkinen
maziwapp
Valvoja
***
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 297


Ostapa kuule sarjakuvaa.


« Vastaus #14 : 31.10.2017, klo 00:14:15 »

Sotakirjaston viikon uutuudet!

Hannu Kesola: Kyyti ja muita tarinoita
(Okei okei, tää tuli jo aiemmin, mutta mainitsen sen vasta nyt...)

Isku Porkkalaan!

Greg Pak ja Emma Rids: Doctor Strange - Alku  

Sitten Sinisen jäniksen uutuudet!

Trondheim ja Oiry: Maggy Garrison 1: Hymyile vähän, Maggy  

Hermann: Bois-Mauryn tornit 1 - Babette

Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä... Kersantti Napalmia!!

Kersantti Napalm: 25-vuotisjuhlajulkaisu  

Vesa Vitikainen ja Katja Louhio: Kersantti Napalm - Joulumanteli 2017  * mantelikansi.jpg (149.47 kilotavua, 946x449 - tarkasteltu 35 kertaa.)

* maggy1.jpg (181.72 kilotavua, 603x861 - tarkasteltu 36 kertaa.)

* napalm kansi.jpg (89.27 kilotavua, 431x612 - tarkasteltu 34 kertaa.)

* bmt1.jpg (199.96 kilotavua, 784x1079 - tarkasteltu 42 kertaa.)
« Viimeksi muokattu: 31.10.2017, klo 13:54:27 kirjoittanut Mikael Mäkinen » tallennettu

Sivuja: [1] 2 | Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry: