Tavoita sarjakuvaharrastajat kotimaassa! Tutustu Kvaak.fi:n mediatietoihin.


Arvostelut: Hajoavan sellistin koko tarina (04.01.2020 klo 20:23:43)
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?
11.08.2020, klo 21:34:19

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Haku:     Tarkempi haku
483904 viestiä 10427 aihetta kirjoittanut 3836 jäsentä. Uusin jäsen: fastback
Lue lisää pikkuilmoituksesta.
   Etusivu |   Ohjeet | Galleria | Kirjaudu | Rekisteröidy  
+  Kvaak.fi - keskustelu
|-+  Sarjakuvamarkkinat
| |-+  Pienlehdet
| | |-+  Aseman syksyn uutuudet
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
Sivuja: [1] | Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Aseman syksyn uutuudet  (Luettu 1866 kertaa)
Asema Kustannus
Vieras
« : 14.09.2004, klo 18:00:52 »

Tervehdys!

Kotimaisen sarjakuvan pelastaja, pieni superkustantamo Asema julkistaa syksyn uutuutensa Helsingin sarjakuvafestivaaleilla lauantaina 18.9.!

Painotuoreita uutuuksia ovat uuden eurooppalaisen sarjakuvan klassikkoteos, tämänvuotisen festivaalivieraan Lewis Trondheimin laaja albumi MINÄ LEWIS TRONDHEIM, kauan odotettu LAIKKU 03 - Kotimaisia kirjailijoita sarjakuvina, joka kokoaa yhteen Suomen parhaat novellikirjailijat ja sarjakuvantekijät, sekä LAIKKU 04 - Lapsuus vaikea, keski-ikä mahdoton, Pauli Kallion 140- sivuinen omaelämäkerrallinen novellikokoelma parhaiden kotimaisten tekijöiden piirtämänä.

Lisäksi Asemalta on saatavilla festareilla kahdeksan uutta kaunista Minipulu-teosta, joiden tekijöinä nähdään Ina Kallis, Jan Konsin, Kaisa Leka, J. Nääs, Jope Pitkänen, Henna Raitala, Johanna Rojola ja Jukka Tilsa! Jaossa myös Ville Rannan kuvittama Asema 2005 -katalogi.

Albumeihin voi tutustua ja niitä voi tilata hetimiten Aseman kotisivuilta
http://www.asemakustannus.com

Aseman tilaajille albumit lisukkeineen lähetetään heti ensi viikon alussa!

Nähdään festareilla!

Alla uutuuksien täydelliset tiedot:

Lewis Trondheim
MINÄ LEWIS TRONDHEIM
160 sivua, ovh 16 euroa
Suomennos: Kirsi Kinnunen
Tekstaus: Ville Ranta
Ulkoasu: Mika Lietzen

Lewis Trondheimin (s. 1964) laaja omaelämäkerrallinen teos Minä Lewis Trondheim avaa suomalaislukijoille aivan uuden näkökulman Ranskan tämän hetken rakastetuimman sarjakuvantekijän tuotantoon. Aikaisemmin Trondheimilta on julkaistu suomeksi Jussi Jäniksen ihmeelliset seikkailut –sarjan albumeita.

Minä Lewis Trondheim tunkeutuu syvälle tekijänsä mielenmaisemaan, huumoria ja itseironiaa säästelemättä. Eläinhahmoina kuvatut henkilöhahmot tekevät teoksesta perinteisen ankkaviihteen ja uudenaikaisen sarjakuvakerronnan riemukkaan ristisiitoksen. Minä Lewis Trondheim oli klassikko jo ilmestyessään Ranskassa lehtinä vuosina 1993-1994.

- - -

Mika Lietzen, Ville Ranta (toim.)
LAIKKU 03 – Kotimaisia kirjailijoita sarjakuvina
72 sivua, ovh 12 euroa

Laikku 03 kokoaa yhteen maan parhaat sarjakuvantekijät ja novellikirjailijat. Tekijöinä Terhi Ekebom (Sari Malkamäen novellista), Pentti Otsamo (Jussi Kylätasku), Aapo Rapi (Juha Seppälä), Jenni Rope (Laura Honkasalo), Petri Tolppanen (Toivo Tarvas) ja Katja Tukiainen (Rosa Liksom). Piirtäjät ovat vapain käsin luoneet tutuista novelleista uusia, mielenkiintoisia sarjakuvatulkintoja. Kaikki tarinat ovat ennen julkaisemattomia. Albumin ovat toimittaneet Mika Lietzen ja Ville Ranta.

Laikku on Asema Kustannuksen teema-albumisarja. Vuosittain ilmestyvä näyttävä albumi sisältää aina vain ennen julkaisematonta uutta kotimaista ja ulkomaista sarjakuvaa, joka on tilattu ja toimitettu erityisesti Laikkua varten. Jokainen Laikku on oma kaunis, yhtenäinen kokonaisuutensa.

- - -

Mika Lietzen, Ville Ranta (toim.)
Käsikirjoittanut Pauli Kallio
LAIKKU 04 – Lapsuus vaikea, keski-ikä mahdoton
144 sivua, 16 euroa

Laikku 04 on Suomen ainoan täyspäiväisen sarjakuvakäsikirjoittajan, maineikkaan Pauli Kallion (s. 1960) omaelämäkerrallinen novellikokoelma parhaiden kotimaisten sarjakuvantekijöiden piirtämänä. Kahteen temaattiseen jaksoon (lapsuus ja keski-ikä) jaettu albumi koostuu yksittäisistä, eri piirtäjien toteuttamista novelleista, joista punoutuu elämänkokoinen kokonaisuus. Mukana Terhi Ekebom, Jyrki Heikkinen, Tuula Tuisku Honkanen, Kati Kovács, Joel Melasniemi, Christer Nuutinen, Ville Pirinen, Ville Ranta ja Mikko Väyrynen. Kaikki tarinat ovat ennen julkaisemattomia.

---
Asema Kustannus
PL 1371
00101 Helsinki
info@asemakustannus.com
http://www.asemakustannus.com
tallennettu
Sivuja: [1] | Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry: