Tavoita sarjakuvaharrastajat kotimaassa! Tutustu Kvaak.fi:n mediatietoihin.


Kolumnit ja matkaraportit: Fluctuat nec mergitur (28.05.2020 klo 19:09:38)
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?
12.08.2020, klo 20:36:39

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Haku:     Tarkempi haku
483928 viestiä 10428 aihetta kirjoittanut 3837 jäsentä. Uusin jäsen: sipsivaras
Lue lisää pikkuilmoituksesta.
   Etusivu |   Ohjeet | Galleria | Kirjaudu | Rekisteröidy  
+  Kvaak.fi - keskustelu
|-+  Sarjakuvanlukijoiden keskustelut
| |-+  Netti- ja mobiilisarjakuvat
| | |-+  FinnishComicsDA, ryhmällinen suomalaista sarjakuvaa
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
Sivuja: 1 ... 17 18 19 20 21 [22] | Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: FinnishComicsDA, ryhmällinen suomalaista sarjakuvaa  (Luettu 70555 kertaa)
Rami Rautkorpi
Siirtäjä ja vääntäjä
Ylläpitäjä
****
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 4 083« Vastaus #315 : 17.02.2012, klo 21:54:51 »

Mutta sitä  luulin, että VesaK tarkoitti tosiaan sitä, että kirjoitan liian pitkiä tekstejä. Vai tarkoittiko hän sitä?

No sehän luki jopa kahdella eri tavalla hänen ensimmäisessä lauseessaan.

Örjan, kirjoitat paljon mutta pitkästi.

Mutta en vain nähnyt viestissäsi mitään viitettä siitä, että olisit ymmärtänyt, että sen jälkeen hän moitti tapaasi kirjoittaa sana "enää" väärin, minkä takia katsoin tarpeelliseksi esittää tuon oman vajavaisen ymmärrykseni mukaisen tulkintani.

Ja nyt katson tarpeelliseksi tarkastella hymiöiden käyttöäsi.

Huomasithan ensiksikin minun kommenttini perässä tuolla sivu taakseppäin juuri siinä, kun sanon VesaK:lle, että siinä viestissäni on niitä hymiöitä oikein kaksin kappalein. Eli tuosta voin sanoa, että hieman pilke silmäkulmassa kirjoitin, [...]

Ei saa ketään VesaK uhkailla......olin ihankuin selaista pientä näkevinäni tuossa kommentissasi.  Huh Roll Eyes

Nuo hymiöt eivät tarkoita, että sinulla on pilkettä silmäkulmassa. Ensimmäinen hymiö tarkoittaa, että olet ymmälläsi. Jälkimmäinen tarkoittaa, että pyörittelet silmiäsi -- mikä on eleenä ehkä hieman kontekstiriippuvainen, mutta yleensä tarkoittaa jonkinlaista ylenkatsetta. Kun käytät hymiöitä väärin, sinut tulkitaan väärin. Kun ylipäänsä käytät hymiöitä, otat sen riskin, että sinut tulkitaan väärin. Jos haluat olla varma, että sinut tulkitaan oikein, kirjoita se, mitä tarkoitat, sanoilla joita tarkoitat, äläkä kirjoita mitään muuta.

Tätäkään ei saa ottaa vakavasti, mutta ehkä natsimuumiot ovat ilkeitä-syytöksissä on jotain perää? Cheesy

Onhan siinä se vinha perä, että esimerkiksi minä -- en tässä yhteydessä haluaisi tietenkään puhua kenenkään muun puolesta -- olen ilkeä, ja myös natsimuumio. Mutta olen ollut ilkeä huomattavasti kauemmin kuin olen ollut natsimuumio. Natsimuumion toimessani en ole ilkeydelle vielä löytänyt käyttöä, ja sikäli kuin tämän ketjun yhteydessä on pyritty nostamaan esiin epäkohtia Suomen sarjakuvaseuran toiminnassa, en oikein näe, miten ne olisivat johdettavissa meidän natsimuumioiden ilkeydestä.

Siis jos pysytellään tiukassa yhtäläisyydessä natsimuumio = Suomen sarjakuvaseuran aktiivi. Täällä Kvaakin foorumilla on näkynyt jonkinlaisessa Spartacus-hengessä vähän yleisempääkin natsimuumion kääröihin kietoutumista, joten ehkä leima voidaan lyödä vähän yleisemmin suomalaisen sarjakuvaskenen jääriin. Ja täysin kiistaton tosiasiahan se on, että Kvaakin foorumilla tykätään lytätä toisia sanan voimalla, eikä pelkästään keskusteluilmapiirille haitallisten ainesten hillitsemiseksi.

Tämä ketju on nyt alkuperänsä takia saanut kokea kaikenlaista natsimuumiointia, mutta mielestäni esille on tullut välillä kovankin väännön kautta ihan arvokasta keskustelua mm. sarjakuva-alan aktiviteettien tiedottamisesta. Jos kuitenkin alkaa näyttää siltä, että tällä ketjulla ei ole enää muuta kuin viihdearvoa, niin sitten se on syytä lukita, vaikka itse kullakin natsimuumiolla olisi varmasti vaikka mitä nokkelaa vielä sanottavana.
tallennettu

"Vaikka onhan joukossa Anssi Rauhalaa ja Rami Rautkorpea, jotka ovat paremmasta päästä verrattuina tekijöihin, joiden taso olisi jokin aika sitten supistunut omakustanteisiin ja sarjakuvaseurojen julkaisuihin." -- Kari T. Leppänen (https://tinyurl.com/ycbb3cw2)
Aura
Wannabe
Jäsen
*
Poissa

Viestejä: 2 457« Vastaus #316 : 17.02.2012, klo 22:30:52 »

ja sikäli kuin tämän ketjun yhteydessä on pyritty nostamaan esiin epäkohtia Suomen sarjakuvaseuran toiminnassa, en oikein näe, miten ne olisivat johdettavissa meidän natsimuumioiden ilkeydestä.

Sanoisin että Sarjakuvaseura ja "normaalit" sarjakuvaharrastajat menevät tosiaan molemmat helposti muumionimikkeen alle. Ainakin ennakkoluulot ovat usein sellaisia ettei kääkkiläisiä sun muita muumioharrastajia välttämättä erotella seuran aktiiveista, ja monihan heistä pyörii myös täällä.

Ja jos todella moni sanoo että yritti käydä täällä mutta koki ilmapiirin ahdistavaksi, silloin siinä olisi parantamisen varaa.

Aina sanotaan ettei nettikommentointia kannata huomioida, mutta yhä suuremmassa osin ihmisten kanssakäyminen tapahtuu nimenomaan netissä ja ihmisethän siinä kirjoittelevat. Vähän hassua että nettikäyttäytyminen on ikään kuin oletuksena jonkinlaista road ragea. Sitten yhdellä jos toisella foorumilla käy niin että suurin osa fiksuista luovuttaa (enpähän ole itse fiksu, mutta sen te varmaan tiedätte jo. Hoh hoh hoo!)
tallennettu

Jukka Koivusaari
Galleriataiteilija
*
Poissa

Viestejä: 1 344« Vastaus #317 : 17.02.2012, klo 22:54:03 »

 Grin
Tapelkaa !

tallennettu

J Lehto
Ulvova molopää
Jäsen
*
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 735« Vastaus #318 : 17.02.2012, klo 22:56:14 »

Jos kuitenkin alkaa näyttää siltä, että tällä ketjulla ei ole enää muuta kuin viihdearvoa, niin sitten se on syytä lukita, vaikka itse kullakin natsimuumiolla olisi varmasti vaikka mitä nokkelaa vielä sanottavana.

tallennettu
Curtvile
Ylläpitäjä
****
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 15 445


« Vastaus #319 : 17.02.2012, klo 23:48:52 »

Hyvää iltaa.
viittaan aiempaan ylläpidon viestiin:

 Jos kuitenkin alkaa näyttää siltä, että tällä ketjulla ei ole enää muuta kuin viihdearvoa, niin sitten se on syytä lukita, vaikka itse kullakin natsimuumiolla olisi varmasti vaikka mitä nokkelaa vielä sanottavana.

ketju on täten lukittu.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 17 18 19 20 21 [22] | Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry: