Tavoita sarjakuvaharrastajat kotimaassa! Tutustu Kvaak.fi:n mediatietoihin.


Uutiset: Disney palaa Tammen Kultaiseen Kirjastoon (28.03.2019 klo 18:00:09)
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?
21.04.2019, klo 22:05:38

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Haku:     Tarkempi haku
473456 viestiä 10509 aihetta kirjoittanut 7386 jäsentä. Uusin jäsen: samtoivo
Lue lisää pikkuilmoituksesta.
   Etusivu |   Ohjeet | Haku | Jäsenet | Galleria | Ylläpito ja toimitus | Kirjaudu | Rekisteröidy  
+  Kvaak.fi - keskustelu
|-+  Sarjakuvantekijöiden keskustelut
| |-+  Luomistyö, käsikirjoittaminen ja kääntäminen
| | |-+  Kerro sarjakuvaideasi!
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
Sivuja: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 | Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Kerro sarjakuvaideasi!  (Luettu 44120 kertaa)
Juho
Tadaa
Jäsen
****
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 180

Hän, joka yrittää osata piirtää.


« Vastaus #120 : 09.01.2011, klo 19:37:52 »

Kiitän Jukkaa siitä että sain idean värkätä aivan päättömän sotasarjiksen, mutta aion toki myös toteuttaa tämän mitä olen tässä pitemmän aikaa miettinyt. Grin
tallennettu

Jukka Koivusaari
Galleriataiteilija
****
Poissa

Viestejä: 1 343« Vastaus #121 : 09.01.2011, klo 21:28:33 »

Tämä on niin paljon hauskempaa kuin töitten tekeminen. Embarrassed

 Muuten hyvä, mutta unohdit ne cheerleaderit suihkussa.

 Vaikka rupesin miettimään olisko kuitenkin parempi, jos ne olisivat koulun pukuhuoneessa. Osalla voisi olla vaikka esim joitain alusvaatteita . Saisi vähän vaihtelevampaa ihmiskuvausta.
Asusteet toisivat myös hahmoihin syvyyttä, kun yksilöt voisi tunnistaa myös erillään näkyvistä ruumiinosista. Rakennetaan kato näitä henkilöhahmoja .
tallennettu

Curtvile
Ylläpitäjä
****
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 15 141


« Vastaus #122 : 09.01.2011, klo 21:31:42 »

Asusteet toisivat myös hahmoihin syvyyttä, kun yksilöt voisi tunnistaa myös erillään näkyvistä ruumiinosista. Rakennetaan kato näitä henkilöhahmoja .

ei nyt ruveta sotkemaan termejä! Henkilöhahmojen rakentamiseen vaaditaan eroavaisuuksia.

Lähinnä kuppikoossa.
tallennettu
Curtvile
Ylläpitäjä
****
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 15 141


« Vastaus #123 : 09.01.2011, klo 23:53:58 »

no pahus.
Alun perin ajattelin "jeesata" Juhoa ja laittaa Meksikon huumesodasta linkkejä esimerkiksi siitä mitä vaihtoehtoja on faveloille.
tämä youtubepätkä on parin päivän takaa sikäläisestä uutislähetyksestä Tepicistä:
http://www.youtube.com/watch?v=VeUmtwDNjaM
HUOM: kaikki tuo papattimainen räime aiheutti kahden paikallispoliisin, kahden liittovaltion poliisin ja neljän huumekartellien asemiehen(sicarioiden) hengenlähtöön. Eli EI herkille vaikkei hurmetta hollywoodtyyliin tarjoakaan.

mutta törmäsin sitten
VICEn oppaaseen Narco cineman maailmaan

samalla myös siis meksikon arkeen huumeiden valtaväylänä. Tuossa 23 minuutissa ei mitään syväluotaavaa sosiopoliittista tutkielmaa luoda, mutta ensimmäinen ajatus on sotkea elokuvantekijät ja oikeat gangsterit keskenään.
Sisäänrakennetusti jo moraalisia kysymyksiä, kehnoa huumoria ja tarpeetonta eksploitaatiota... pahus kun piirtäjistä ja ajasta on aina pula....
tallennettu
JJalonen
Jäsen
****
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 804« Vastaus #124 : 09.01.2011, klo 23:57:28 »

ei nyt ruveta sotkemaan termejä! Henkilöhahmojen rakentamiseen vaaditaan eroavaisuuksia.

Lähinnä kuppikoossa.

Kyllä, kyllä! Isot luonnenäyttelijät ovat laatukerronnan tae.

Muuten hyvä, mutta unohdit ne cheerleaderit suihkussa.

Novoi! Tekisin uuden, mutta tämä on vähän offtopikkia.
Pitäisikö perustaa ketju tuunatuille leffa-julisteille? laugh
tallennettu
Nirpi
Jäsen
****
Poissa

Viestejä: 74


« Vastaus #125 : 16.01.2011, klo 14:05:29 »

Anteeksi että keskeytän spekulointinne Cheesy

Minusta tuntuu sillä että alan piirtää omasi ilokseni pientä lännentarinaa. En ole mikään sarjakuvantekijä, ei sinne päinkään, pelkästään taiteilun, piirtämisen ja tarinankerronnan innokas harrastaja. Tarinani päähenkilö on nuori rosvo, joka tuntuu olevan nimeltään Outlaw Kate. Hän kuuluu pieneen, melko säälittävään rosvojoukkioon, joka terrorisoi lähikaupunkia ja ryöstelee postivaunuja. Muut koplan jäsenet ovat vanhempia karpaaseja, jotka löysivät Katen retkillään ja kasvattivat hänestä joukkion tulevan toivon. Myöhemmin myös eräs sotilaspoika liittyy joukkoon siloposkisena ja helposti petettävänä. Remmin roistot ovat valkoisia, lukuun ottamatta Katen "isää", joka on intiaani kuten Katekin (heimoa en ole vielä päättänyt, ehkä cheyenne tai mustajalka) Kate ei ole perinteinen lännen nainen, vaan aika ronski, välillä jopa ajattelematon tyyppi, jota yleisesti vihataan ja halveksutaan rikollisena ja inkkarina.

Joukkion vihollisia ovat kilpaileva rosvokopla (joka on, yllätys yllätys, menestyvämpi, raaempi ja kauheampi kuin minun tunarirenttuni)ja kaupungin ruotsalaissntyinen kapakoitsija, joka haluaisi likvitoida Katen välittomästi, koska rosvoileva intiaanityttö häiritsee häntä tavattomasti. Kaupungin sheriffistä rosvoilla ei ole huolta, sillä hän on täysin lahjottu. Muita sarjakuvassa vilahtavia henkilöitä ovt ryöstöjen kohteet ja rosvojen kainalossa viihtyvät saluunatytöt. Koplaan myöhemmin liittyvää entistä sotilasta vainoaa onneton rakkaus viileään ja petolliseen Louieen, joka kerta toisensa jälkeen särkee hänen sydämensä.

Seikkailut varmaan tulevat pyörimään enemmän ja vähemmän epäonnisen ryöstelyn, laillisuuden reunalla tasapainottelun ja pakoilun teemoissa. Kate on niin kaupunkilaisten kuin omien heimolaistensa oudoksuma ja rosvojen laajan ammattikunnan naureskelema, eikä suinkaan kunnioitettu. Ehkäpä Katesta tulee joskus vielä jopa osa-aikasankari.

//edit: sarjakuvan tekeminen on sen verran aikaavievää, että tuskin saan koskaan luotua kovin pitkiä seikkailuita. Ja kvaakin kuvien kovan tason takia en kyllä uskalla laittaa tänne ainakaan vielä mitään
« Viimeksi muokattu: 17.01.2011, klo 15:21:54 kirjoittanut Nirpi » tallennettu
Curtvile
Ylläpitäjä
****
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 15 141


« Vastaus #126 : 17.01.2011, klo 01:23:25 »

Nirpin kehittely kuulostaa aika hyvältä. Tuollaista lännensarjista lukisin ihan mielelläni, jos saat projektin ilmaan muista mainostaa täällä.

Tuorein kypsyttelyyn menevä idea onkin tästä ranskalaisen hillityn tyylitajun osoituksesta: kun luin uutisen ranskalaisesta vuonna 1941 valmistuneesta kirkosta ja sen lasimaalauksesta jossa Adolf Hitler on Herodeksen roolissa .

Se että itse diggailee art noveauta ja vastarannan kiiskiä sai miettimään millaisia olivat José ja Carl Mauméjean ja ne muut jotka osallistuivat kirkon rakennustöihin.


ottaen huomioon miten maailma makasi tuohon aikaan ja katolinen kirkko nyt ei Vichyä puhtaammin paperein selvinnyt, mikä lisää maalaustyön tilanneen papin Isä Ducouedicin poikkeuksellisuutta.
pitäisi vaan tehdä enemmän taustatutkimusta että saisi paloja paikoilleen paremmin tässä kun on kaiki moraaliset kysymykset liiankin näppärästi sisäänrakennettuna pienten ihmisten hiljaisesta kapinasta aina uskonnon ja hallinnon pään pensaaseen työntämisestä ja siihen miten kukakin reagoi stressin ja poikkeustilanteiden alla.


vaatii ihan törkeästi viilailua ja fokuksen rajausta mutta idea hiljaisesta vastarinnasta miellyttää kovasti että heittäsii kokonaan menemään.
tallennettu
Curtvile
Ylläpitäjä
****
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 15 141


« Vastaus #127 : 18.01.2011, klo 23:30:44 »

edelliseen liittyen kiitän yhteydenotosta ja tunnen muutamia katolilaisia ja lukenutg historian kirjan jos toisenkin.
Vichy ja vatikaani pyrkivät toimimaan moraalisesti mutta eipä kukaan muukaan päässyt "puhtain asein"toisesta maailmansodasta, puhumattakaan niistä jotka "jäivät puolueettomiksi".

Oma venäjä alkaa olla ruosteessa(voi mennä metsiinkin ), mutta Lenta.run uutisointi Jakutiasta herätti heti ideoinnin: 400 suden lauma on jo tappanut 30 hevosta ja muita eläimiä
Huom linkki on venäjäksi.

Itse aloin miettiä miten paha tilanteen on oltava koska mutu-tuntumani kaivaa muistista laumojen maksimikoon olevan muutamassa kymmenessä, ei sadoissa.
Ja miten /miksi tähän päädyttiin

Ja laumaa johtava Alfa-pari lienee niin HCpetoeläimiä  ettei mitään määrää.

heitetään sekaan vaikka reilaaja tai yliopistovaihdossa oleva biologian opiskelija ja a vot.
tallennettu
Nirpi
Jäsen
****
Poissa

Viestejä: 74


« Vastaus #128 : 02.06.2011, klo 19:56:02 »

Täältä on äärimmäisen hauskaa lukea toisten ideoista ja osasta niistä kuulisi enemmänkin. Itse olen sen tyyppinen pää pilvissä kulkija, että minulla on jatkuvasti monta viritystä meneillään ja yritän innokkaasti valmistella niitä kaikkia (myös tuota lännenjuttua). Mutta mitään kunnollista ei ole toistaiseksi tullut valmiiksi, mikähän on syynä? No se, että into on kovempi kuin taito ja haluan suunnitella kaiken niin perhanan perusteellisesti.

Nyt yritän viritellä (muiden, vanhojen juttujen lisäksi) scifihommia. Tai en mie oikein tiiä mitä tämä on. Pääosissa sisko, rikollinen ja melkeinpä psykopaatti, veli, jääkiekkoilija ja kolmanneksi omituinen muukalaispoika, joka ei voi unohtaa raunioitunutta Venetsiaa. Sisko palvoo veljeään muttei mitään muuta, maailma palvoo veljeä myös, mutta veli on hiukkasen eksyksissä koko ajan. Tapahtumiksi hakkausta ja runttausta ja iloa ja pettymystä. Tapahtumapaikaksi lähitulevaisuuden pohjoinen. Miten nämä sillisalaatin sattumat muka toisiinsa liittyvät? Ja miksi tarinan pääteemat ovat väkivallan tuomitseminen ja elämän epätoivoisuus? Olisi kyllä hienoa jos saisin jotakin aikaan edes tämän projektin suhteen, pahalta tosin vaikuttaa, kun en osaa sitä tuon paremmin esitelläkään.
tallennettu
Inka
Jäsen
****
Poissa

Sukupuoli: nainen
Viestejä: 92« Vastaus #129 : 27.06.2011, klo 22:03:40 »

Huh, kuvakäsis vauhdissa, joten päätin jakaa tarinani. Mielipiteitä vastaanotetaan.

 Elikkäs, näin joskus vuosia sitten dokkarin Hikikomorista ja innostuin kehittelemään siitä tarinaa.

  Tarinan keskiössä on n.27 vuotias mies, joka elää Hikikomorissa erään kerrostalon kellariasunnossa. Tämä tarkoittaa sitä, että hän pelkää ulkomaailmaa, eikä suostu tulemaan ulos asunnostaan ollenkaan. Enemmän http://fi.wikipedia.org/wiki/Hikikomori

  Miehen ainoa ystävä on vanha mummo. Mummo vie miehelle ruokaa ja kertoo tälle tarinoita asunnon ainoan, pienen ikkunan ääressä istuen.
 
 On kesä ja kaupungissa elää kiertolaistyttö joka soittaa huuliharppua. Tyttö kohtaa miehen ja näiden välille syntyy (tietty) suhde. Ongelmana on se, ettei mies tule ulos kellarista ja se, että talven tullessa tytön on jatkettava matkaansa.

  Lisäksi sarjakuvassa on muutamien muiden talossa asuvien tarinat, mm. pikkutyttö joka alkaa naukua, kun ei saa äidiltään koskaan huomiota.

 Enempää en halua paljastaa. Pistän kuvaa tänne kunhan saan tehdyksi.
tallennettu

Doctor Phantomizer
Kesyttämätön outolintu
Jäsen
****
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 6 594


Bite from the dust til the dawn


« Vastaus #130 : 27.06.2011, klo 23:38:04 »

Vaikuttaa mielenkiintoiselta tarinalta näin äkkiseltään katsottuna. Ja paikka johon tarina sijoittuu on myös hyvää vaihtelua. Mielenkiintoista romantisointia. Tulee vähän mieleen Disneyn Up elokuva...
tallennettu

"Ollie, the only people who have to worry about Big Brother are the people who are doing something wrong."-Green Lantern, Hal Jordan.
TyhjäSointu
Uusi jäsen
*
Poissa

Viestejä: 6« Vastaus #131 : 04.07.2011, klo 03:29:24 »

Itselläni on viimepäivinä mielessä pyörinyt tarina tytöstä, joka jakautuu epäonnistuneen murhayrityksen seurauksena kahteen osaan. Toinen näistä on tytön koomassa makaava, tiedoton keho. Tytön sielu puolestaan eksyy kissojen maahan - paikkaan, joka on eräänlainen turmeltunut peilikuva omasta maailmastamme ihmisten aiheuttamien tuhojen jäljiltä.  Tyttö saa mahdollisuuden palata takaisin maanpääliseen elämäänsä mikäli hän onnistuu matkaamaan maan läpi, kohdaten kauhukuvat maailman tulevaisuudesta, omat, synkät muistonsa, sekä murhayritystä edeltäneet päivät ja tapahtumat.

Semmoinen juoni Smiley Arviota kaivataan.
tallennettu

"Sleep baby don't you cry
Daddy's got a worn out lullaby..."
Inka
Jäsen
****
Poissa

Sukupuoli: nainen
Viestejä: 92« Vastaus #132 : 04.07.2011, klo 11:20:30 »

Tyhjäsointu
  tuo kuulostaa mielenkiintoiselta. Kai tuohon tulee joku tvisti siitä, haluaako tyttö sitten kuitenkaan palata takaisin? Kehotan myös välttämään liikaa synkistelyä.
tallennettu

hdc
Architectus urbis caelestis
Jäsen
****
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 2 303« Vastaus #133 : 04.07.2011, klo 13:41:54 »

Tyhjäsointu, kiinnostava idea, joskin tältä kuulemalta tuntuu tosiaan vaativan jotain tvistiä, tuo kun saattaa kovin helposti mennä liialliseksi synkistelyksi ja maailmantuskan potemiseksi.
Onko tuossa "kissojen maa"-aiheessa myös joku syvempi koukku vai onko kissat vain kivoja piirtää? Smiley
tallennettu
TyhjäSointu
Uusi jäsen
*
Poissa

Viestejä: 6« Vastaus #134 : 04.07.2011, klo 14:33:42 »

Tyhjäsointu, kiinnostava idea, joskin tältä kuulemalta tuntuu tosiaan vaativan jotain tvistiä, tuo kun saattaa kovin helposti mennä liialliseksi synkistelyksi ja maailmantuskan potemiseksi.
Onko tuossa "kissojen maa"-aiheessa myös joku syvempi koukku vai onko kissat vain kivoja piirtää? Smiley

Totta - liikaa synkistelyä pitäisi onnistua välttämään. Tosin omaa silmääni kyllä miellyttävät varsin tummasävyiset sarjakuvat, muttei synkistelyä toki saa liikaa olla. Yksi idea sarjan "valoistamiseksi" onkin, että kulkiessaan maailman läpi, muuttaa päähenkilö samalla tulevaisuutta valoisammaksi omien matkalla tekemiensä ratkaisujen seurauksena. Tarina on myös jonkunlainen kasvamisprosessi, josta hyväksikäytetystä, epävarmasta ja synkästä tytöstä kasvaa itsevarmempi ja valoa pienemmissäkin asioissa näkevä persoona.

Kissojen maa -aihe on sekä siksi, että pidän kissojen piirtämisestä, että ihan juonellisistakin syistä. Kissoillahan on seitsemän elämää ja mitä itsekkäin luonne mikä sinänsä sopii hyvin tarinan tarkoitukseen ja luomaan koomisiakin kinastelupätkiä. Yksi jippo on myös siinä, että päähenkilö sattuu itsekin tuohon maahan eksyessään muuttumaan kissaksi. Hyväksikäytetty hahmo joutuu matkallaan pikkuhiljaa "muuttumaan kissaksi" myös sisäisesti ja löytämään siten myös itsekkäämmän puolensa. Eräs muista tarinan hahmoista joutuukin alussa toteamaan päähenkilölle tämän kyllä näyttävän kissalta mutta olevan jotain aivan muuta. Tosin vielä tämä kaikki on hieman pohdintavaiheessa, joten paranneltavaa toki löytyy rutkasti Smiley
« Viimeksi muokattu: 04.07.2011, klo 16:19:10 kirjoittanut TyhjäSointu » tallennettu

"Sleep baby don't you cry
Daddy's got a worn out lullaby..."
Sivuja: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 | Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry: