Kvaak.fi - keskustelu

Sarjakuvanlukijoiden keskustelut => Netti- ja mobiilisarjakuvat => Aiheen aloitti: Sihvonen - 26.11.2003, klo 19:56:34Otsikko: Rip Kake
Kirjoitti: Sihvonen - 26.11.2003, klo 19:56:34
Hilipatilii,

Laitoinpas nyt ihan oman threadin. Käykääpäs katsomassa uusi sarjakuvani osoittesta
http://viinaralli.com

Sarjakuva löytyy Myrkky -painikkeen alta.


Otsikko: Re:Rip Kake
Kirjoitti: Veli Loponen - 26.11.2003, klo 20:28:23
Ja olihan siellä linkki Rip Kake -nimelläkin.


Otsikko: Re:Rip Kake
Kirjoitti: Hazart - 26.11.2003, klo 22:23:55
Pidin tyylistäsi. Hyvä väripaletti ja sävytys. Se loi oman mukaansa tempaavan tunnelman. Myös piirustustaitosi on pääosin erittäin hyvä, joten ei siitä muuta kuin positiivista. Mielestäni voisit ottaa vähän rohkeammin erilaisia kuvakulmia käyttöön ja lähikuvia kanssa. Pidin myös siitä, että ei ollut lainkaan puhekuplia. Pelkkä kertoja toimi loistavasti. Se mistä en pitänyt oli sisältö. Kaljahuumori ei uppoa meikäläiseen sen enempään kuin alapäävitsitkään. Mutta kohderyhmä varmasti diggailee siitäkin.


Otsikko: Re:Rip Kake
Kirjoitti: Wilpuri - 27.11.2003, klo 09:02:41
Hienoa kynäilyä. Erityisesti naishahmo oli tehty oikeasti kauniiksi, eikä pelkästään hoikaksi ja isorintaiseksi. Myös neidon kasvojen kauneuteen oli selvästi panostettu.

Mieshahmotkin olivat taidokkaasti piirrettyjä, mutta etenkin "sankari" oli jopa liian ärsyttävän näköinen. Vaikka kyseessä onkin nilkki, niin mielestäni myös nilkin pitää saada edes vähän lukijaa puolelleen, jos hän on pääosassa.

Tarina oli sinänsä ihan hauska, mutta mielestäni alku lupaili "rohkeampaa" teosta. Tämän genren ystävät saattavat ehkä pettyä vaisuhkoon loppuun.

Teos oli kuuitenkin taidolla tehty ja miellyttänee tämän genren ystäviä ihan kohtuullisen hyvin.