Kvaak.fi - keskustelu

Sarjakuvanlukijoiden keskustelut => Netti- ja mobiilisarjakuvat => Aiheen aloitti: Ossi-kun - 28.10.2005, klo 17:24:21Otsikko: YWAM - Your Wings Are Mine (Manga)
Kirjoitti: Ossi-kun - 28.10.2005, klo 17:24:21
Your Wings Are Mine (http://ywam.ozymandias9.net/finnish/index.html) on alkuperäisestä suomennettu japanilais tyylinen ilmainen omakustantainen sarjakuva. Manga on käännetty alkuperäisestä englanninkielisestä mangasta Suomeksi.

Manga käsittelee hyvin pitkälti Kenichi "Ken" Fujimuran hyvinkin traagisia elämänvaiheita ja ihmissuhteita. Luvassa on hieno shounen-ai tarina, draamaa, sekä upeaa piirrosjälkeä.

Sarja on tällä hetkellä toisessa näytöksessä ja päivitys tahti on noin 3 sivua päivässä. (Alkuperäinen on 6:ssa näytöksessä) Sivuille on tulossa vielä hahmoesittelyjä, extrojaja mahdollisesti taustakuvia ja muuta. Itse sarja tulee oletettavasti olemaan 10 näytöstä pitkä, mutta mitään varmaa ei voi sanoa.

Kohderyhmänä voisi pitää 15 - 25 vuotiaat naiset, mutta eihän mikään/kukaan estä muitakin mangasta nauttimista. ;)

Kommentteja itse sarjakuvasta/sivuista olisi parempi lähettää sähköpostia osoitteeseen: ossi.suvanot @ pp3.inet.fi

Terv,
Ossi-kun


Otsikko: Re: YWAM - Your Wings Are Mine (Manga)
Kirjoitti: Ossi-kun - 03.11.2005, klo 20:54:36
Sanottakoon nyt vielä nopeasti, että mangassa on juuri alkamassa kolmas nätös ja olenkin juuri saanut jonkinlaisen hahmoesittelyn sivuilleni...

Kysymyksiä, kommentteja ja muita saakin sitten lähetellä miten vain parhaaksi näette joko PM:nä, taikka sähköpostiin...

Terv,
Ossi-kun