Kvaak.fi - keskustelu

Sarjakuvantekijöiden keskustelut => Välineet ja oppaat => Aiheen aloitti: Timo Ronkainen - 14.12.2017, klo 10:30:30Otsikko: Videokuvasta sarjakuvaksi automaagisesti
Kirjoitti: Timo Ronkainen - 14.12.2017, klo 10:30:30
Kehitys kehittyy. Piirtäjää ei kohta tarvita kuin puhekuplien asettelijaksi perhaps.
Google Storyboard turns your videos into comic strips. (https://thenextweb.com/google/2017/12/11/google-storyboard-turns-videos-comic-strips/?ref=webdesignernews.com)
Android appsi. Kehtaiskohan tuota kokeillakaan.

Kokeilin:
koska kun oli yksi sopiva videokin valmiina kännykässä. Ihan randomisti se alkoi tuutata siitä erilaisia versioita. Ei mitään mahdollisuutta vaikuttaa siihen, millä tavalla se niitä tekee. Muutama hauskan näköinen sivu tuli, mutta mihinkähän hiivattiin se ne sitten tallensi? Ei mitään kansiota löydy mistään. Ohjelmassa ei ole yhtään mitään näppylää, gallerioista ei löydy... Ohjelmassa ei ole options-valikkoa, opastetta tai oikein mitään. Ainoastaan "Send feedback", "Open Source Licenses", "Privacy Policy" ja "Terms of Service" siinä kaikki.

Timo


Otsikko: Vs: Videokuvasta sarjakuvaksi automaagisesti
Kirjoitti: Reima Mäkinen - 15.12.2017, klo 10:02:01
Kaikki menee nykyään pilveen. Todennäköisesti ne teettämäsi sarjakuvatkin. :)

Panee miettimään. Mutta toisaalta, tuo ohjelma tunkee lähinnä pohjoisamerkkalaisen mainstreamin näköisen sarjakuvan tontille. Piirtäjälle jää edelleen se omin ja monien mielestä tärkein tontti eli kohteiden yksinkertaistaminen, tyylittely ja merkitsevien painotusten hakeminen.


Otsikko: Vs: Videokuvasta sarjakuvaksi automaagisesti
Kirjoitti: Pekka Salonen - 09.01.2018, klo 22:19:19
Microsoft Pix osaa kans tehdä videosta automaattisesti stripin. Mut se on tylsempi, tekee vaan kolmen kuvan sarjan eikä koko sivua. Sitten siinä voi lisätä käsin puhekuplan (jonka kirjasin on pelottavan lähellä sitä just). Ynnä valita perään Prismatyyppisiä häröfilttereitä. Mitkä härötttävät sitten ne puhekuplatkin, jos niitä on mennyt lisäämään. Filttereissä ei näköjään ole yhtään feikkikynänjälkeä, sekoilua vaan.