Kvaak.fi - keskustelu

Sarjakuvanlukijoiden keskustelut => Sarjakuvaelokuvat, -TV-sarjat ja animaatiot => Aiheen aloitti: Anonyymi Jaarittelija - 05.08.2014, klo 20:40:19Otsikko: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Anonyymi Jaarittelija - 05.08.2014, klo 20:40:19
Just Jared -sivustolle on putkahtanut äkillisesti kourallinen valokuvia, joissa nähdään "virallisesti" Charlie Cox -niminen brittinäyttelijä asianajaja Matt "Daredevil" Murdockin roolissa ensimmäisen kerran...

Charlie Cox in 'Daredevil' Netflix Series - First Photos from Set (http://www.justjared.com/2014/08/04/charlie-cox-in-daredevil-netflix-series-first-photos-from-set)Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Anonyymi Jaarittelija - 14.08.2014, klo 21:18:39
Terry Crews hamuaa Luke Cagen roolia Marvelin tulevissa Netflix-sarjoissa...

Terry Crews Would Be ‘Honored’ to Play Marvel’s Luke Cage in Netflix Series  (http://spinoff.comicbookresources.com/2014/08/13/terry-crews-would-be-honored-to-play-marvels-luke-cage-in-netflix-series)

Mitenhän tuossa lopulta käynee? :laugh:Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 15.08.2014, klo 09:04:15
Kyllä minulle kelpaisi Crews-Cage. Samalla vauhdilla voisi antaa Tuomarin roolin (olettaen että hahmo ilmestyy Netflix-sarjoisin, todennäköisesti ennemmin tai myöhemmin) Tom Janelle (http://www.youtube.com/watch?v=bWpK0wsnitc), kun hän kerran ilmiselvästi sen haluaa ja ymmärtää hahmon.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Anonyymi Jaarittelija - 04.10.2014, klo 19:58:58
Kappas! Marvelin tuleva Daredevil-sarja on saanut oikein virallisen logon! :laugh:

Daredevil's Netflix Series Has Revealed This Flashy New Logo (http://www.cinemablend.com/television/Daredevil-s-Netflix-Series-Has-Revealed-This-Flashy-New-Logo-67657.html)

Vielä muutama päivä New Yorkin Comic Coniin, ei millään jaksaisi enää odottaa! >:(Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 05.10.2014, klo 14:06:32
Minusta ihan hyvä etteivät yritä keksiä pyörää uudestaan. Toivottavasti uskollisuus sarjis-esikuvalleen ulottuu myös hahmoihin yhtä vahvasti..


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Anonyymi Jaarittelija - 11.10.2014, klo 22:51:35
Hmmm... Tästä eivät fanipojat välttämättä ilahdu! :o

Marvel Unveils A Very Different Look For The Man Without Fear In DAREDEVIL Concept Art (http://www.comicbookmovie.com/fansites/JoshWildingNewsAndReviews/news/?a=109090#comments)Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 11.10.2014, klo 23:56:36
Hmmm... Tästä eivät fanipojat välttämättä ilahdu! :o

Marvel Unveils A Very Different Look For The Man Without Fear In DAREDEVIL Concept Art (http://www.comicbookmovie.com/fansites/JoshWildingNewsAndReviews/news/?a=109090#comments)

Ai miten niin? Katso esim. http://media-cache-ec0.pinimg.com/236x/5b/61/72/5b6172b89eb65f069ffc0a72a7f8d857.jpg tai http://www.2d-x.com/wp-content/uploads/2013/11/DD4.jpg

"That is just straight out of The Man Without Fear by Frank Miller and JRjr."Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Anonyymi Jaarittelija - 12.10.2014, klo 03:08:56
Kauan kaivattuja uutisia New Yorkin tämänvuotisesta Comic Conista...

DAREDEVIL Footage Description & Actors Playing 'Ben Urich', 'The Owl', More Revealed (http://www.comicbookmovie.com/fansites/JoshWildingNewsAndReviews/news/?a=109100)

Marvel Finally Reveals Rosario Dawson's Role In DAREDEVIL (http://www.comicbookmovie.com/fansites/JoshWildingNewsAndReviews/news/?a=109102)

Marvel Release First Official Images Of Charlie Cox As Matt Murdock And DAREDEVIL (http://www.comicbookmovie.com/fansites/JoshWildingNewsAndReviews/news/?a=109104)Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 12.10.2014, klo 12:02:40
Huomattavasti pidempi kuvaus näytetyistä DD-pätkistä ja paneelista yleensäkin:

http://www.superherohype.com/features/318349-nycc-marvel-television-and-netflixs-daredevil-panel

Night Nurse ja Ben Urich voisivat hyvinkin olla kaikissa Netflix-sarjoissa. Olikohan maininta Frank Castlesta tarkoituksella teaseri vai viittaus tulevasta..?


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Anonyymi Jaarittelija - 12.10.2014, klo 18:44:43
Joo-o... Ben Urichin rooliin päätyneen Vondie Curtis-Hallin, Daredevil-sarjan ilmiselvän "kiintiömustan", olisi voinut jättää vaikkapa "Teho-osaston" käytäville harhailemaan, sillä nyt alkaa totisesti jurppia!

Onko olemassa jokin kirjoittamaton sääntö, jonka takia tummaihoisia näyttelijöitä väen väkisin ängetään tulkitsemaan täysin vääriä rooleja? Tämähän näyttäisi muodostuneen ärsytystä aiheuttavaksi trendiksi erityisesti näissä viimeaikaisissa supersankariadaptaatioissa! Idris Elban muistavat varmaankin jo kaikki norjalaisena viikinkijumalana, tätä pystyin vielä katsomaan sormieni läpi, mutta Djimon Hounsoun valinta Korath-soturiksi saikin sitten jo verenpaineen kohoamaan. Eihän siinä olisi ollut mitään, mikäli Hounsoun olisi todellakin esittänyt sini-ihoista muukalaisrodun edustajaa. Sen sijaan hahmosta muokattiin ilmeisesti täysin tietoisesti sellainen, että yleisölle haluttiin rautalangasta vääntämällä viestittää afroamerikkalaisen näyttelijän esiintyvän valkokankaalla!

Ja nyt onkin sitten vuorossa tämä Netflixin uutuus ja tapaus Urich. Mitä jääkään lopulta jäljelle sarjakuvissa jo vuosikymmeniä pyörineestä suosikkireportterista, kun kookas mustaihoinen mies tungetaan näyttelemään hintelää valkoihoista hahmoa? Haastatteluissa on lisäksi vihjailtu sitä, että Curtis-Hallin kasvoilla ei välttämättä nähdä silmälaseja. Ja koska kyseessä on Marvelin sarjakuviin pohjautuva tuotanto, savukkeetkin taitavat olla pannassa. Että sellaista!

New Yorkin kapakoissa ja kujilla kumppaninsa Grotton kanssa viihtyvää Turkia ei mahdollisesti nähdä yhdessäkään jaksossa, vaikka inspiraatiota on nimenomaan haettu Millerin tuotoksista. Siinäpä olisi ollut aivan passeli rooli jollekin nuorehkolle tummahipiäiselle miesnäyttelijälle!Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Vincent - 12.10.2014, klo 19:11:59
Kuten aina, pakko kysyä: Mitä väliä?

Idris Elba oli loistava Heimdal ja Michael Clarke Duncan oli kirkkaasti Daredevil - leffan parhaimpia puolia. Jos näyttelijä tekee hyvän roolisuorituksen ja sopii hahmoksi kuin nenä päähän, niin pitääkö ihonväristä vetää hernettä nenään? Vasta silloin nämä "väärät roolitukset" alkavat minua ärsyttämään, kun hahmon taustatarinaa pitää sorkkia, jotta roolitus kävisi järkeen (esim. Michael B. Jordan tulevan Ihmeneloset - leffan Liekkinä).


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Petri - 12.10.2014, klo 20:11:22
Kuten aina, pakko kysyä: Mitä väliä?

Idris Elba oli loistava Heimdal ja Michael Clarke Duncan oli kirkkaasti Daredevil - leffan parhaimpia puolia. Jos näyttelijä tekee hyvän roolisuorituksen ja sopii hahmoksi kuin nenä päähän, niin pitääkö ihonväristä vetää hernettä nenään? Vasta silloin nämä "väärät roolitukset" alkavat minua ärsyttämään, kun hahmon taustatarinaa pitää sorkkia, jotta roolitus kävisi järkeen (esim. Michael B. Jordan tulevan Ihmeneloset - leffan Liekkinä).

Eipä sillä kai väliä ole, mutta jos alkuperäisteoksessa hahmo on valkoihoinen / 'kaukasialainen', niin miksi se ei voisi olla myös elokuvassa? Miksi pitää tasa-arvon nimissä alkaa muuttamaan tarinaa tai hahmoja? Esimerkkinä käy vaikkapa Constantine sarjakuva ja elokuva, ei muutokset ainakaan elokuvaa parantanut.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 13.10.2014, klo 08:06:06
DD-paneeli JuuTuubissa: https://www.youtube.com/watch?v=4xO7wW8ODOo

lopuksi taustalla soi Avengers tunnari, sattumaa..?


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Maisteri Outo - 14.10.2014, klo 16:26:29

Täytyy sanoa että tätä odotan ihan mielenkiinnolla. Netflix antaa Marvelille mahdollisuuden paljon synkempään/vakavampaan tarinankerrontaan kuin elokuvapuolella.

Ben Urich kyllä ihmetyttää, mutta ehkä se siitä. Toivottavasti nyt kuitenkin on luonteeltaan uskollinen alkuperäishahmolle, eikä mikään stereotyyppinen hauskaa läppää heittävä musta mies.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 14.10.2014, klo 22:53:58
Ben Urich kyllä ihmetyttää, mutta ehkä se siitä. Toivottavasti nyt kuitenkin on luonteeltaan uskollinen alkuperäishahmolle..

Ainakin Curtis-Hall tulkinta hahmosta perustuu lähdemateriaaliin; NYCC-paneelista:

"Loeb asked Vondie Curtis-Hall how much fun he’s having as Ben Urich, a character who is well-known to Daredevil fans, and the actor said that when he looked at the comics he asked himself, “How am I going to play this guy? I don’t wear glasses.” That was an inside joke since in the comics Urich is a nerdy white guy, while Curtis-Hall is neither. “It was Ben’s drive that really drew me to this character. His obsession for the truth and his passion for the city and Hell’s Kitchen and uncovering. He has the same passion Daredevil has of really wanting a better New York and a better Hell’s Kitchen. His passion is trying to find the story and uncovering the truth and the grit."


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Anonyymi Jaarittelija - 20.12.2014, klo 02:27:31
Lisää tietoa ensi vuoden puolella valmistuvasta DD-sarjasta, ja onpa mukana vielä pitkään odotettu maininta siitä ikonisesta punaisesta asusta...

DAREDEVIL Will Wear His Red Costume Eventually (http://www.comicbookmovie.com/fansites/notyetamovie/news/?a=112631)

Ai niin, sitten vielä hiukan vanhempi uutinen, jota ei ole noteerattu lainkaan tällä foorumilla. Krysten Ritter on nimittäin valittu Jessica Jonesin rooliin, ja hänen tähdittämänsä sarjan pitäisi olla senkin katsottavissa jossakin vaiheessa vuotta 2015...

Krysten Ritter Confirmed For A.K.A. JESSICA JONES (http://www.comicbookmovie.com/fansites/JoshWildingNewsAndReviews/news/?a=112003)Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 23.12.2014, klo 01:10:26
Ja tässä on Luke Cage:

http://marvel.com/news/tv/23866/mike_colter_to_star_as_luke_cage_in_marvels_aka_jessica_jones

Enää puuttuu Danny Rand.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 07.01.2015, klo 21:02:26
DD tulee ennen Ultronia!

https://www.youtube.com/watch?v=h334vn103YM


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Maisteri Outo - 16.01.2015, klo 11:48:37

Ja Jessica Jones tulee myös jo vuonna 2015!

http://www.cosmicbooknews.com/content/netflix-posts-daredevil-jessica-jones-luke-cage-iron-fist-defenders-info (http://www.cosmicbooknews.com/content/netflix-posts-daredevil-jessica-jones-luke-cage-iron-fist-defenders-info)

Linkin takana myös kaikkien Netflix-sarjojen viralliset synopsikset.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Anonyymi Jaarittelija - 26.01.2015, klo 23:09:38
Huh hah hei, Tennant Purppuramiehen roolin vei!  :o

Former DR. WHO David Tennant Cast As 'The Purple Man' In A.K.A. JESSICA JONES (http://www.comicbookmovie.com/fansites/markcassidycbm/news/?a=114279)Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 01.02.2015, klo 22:54:27
Jessica Jones saa vastaparikseen Patsy Walkerin, aka Hellcat.

http://marvel.com/news/tv/24001/rachael_taylor_the_latest_to_join_marvels_aka_jessica_jones


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Curtvile - 03.02.2015, klo 15:50:55
ja myös Carrie-Anne Mossin samaan sarjaan
http://www.gamesradar.com/carrie-anne-moss-joins-marvels-k-jessica-jones/

Dakota North?


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 03.02.2015, klo 16:22:46
ja myös Carrie-Anne Mossin samaan sarjaan
http://www.gamesradar.com/carrie-anne-moss-joins-marvels-k-jessica-jones/

Dakota North?

The Wrap oli kehittänyt jostain "tiedon" että hahmon nimi olisi Harper, eikä tämä perustuisi olemassa olevaan sarjis-hahmoon. Tiedä häntä sitten..

http://www.thewrap.com/carrie-anne-moss-joins-marvel-netflixs-jessica-jones-exclusive/


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Chompp - 03.02.2015, klo 19:58:24
Ennakkohärpäke Daredevilin Teaser tralerista (http://www.comingsoon.net/tv/trailers/406221-first-footage-from-marvels-daredevil-debuts-in-teaser-trailer-promo#/slide/1) on julkastu. Ei sillä ettenkö olisi tyytyväinen kun viimeinkin näemme jotain videokuvaa sarjasta, mutta kyllä tämä viimevuosien trendi promo teasereineen, logo teasereineenen ynnä muineen on menny aika naurettavaksi :D Mutta onhan sitä hypeä pakko saada jotenki nostettua!


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 03.02.2015, klo 21:06:17
Ennakkohärpäke Daredevilin Teaser tralerista (http://www.comingsoon.net/tv/trailers/406221-first-footage-from-marvels-daredevil-debuts-in-teaser-trailer-promo#/slide/1) on julkastu. Ei sillä ettenkö olisi tyytyväinen kun viimeinkin näemme jotain videokuvaa sarjasta, mutta kyllä tämä viimevuosien trendi promo teasereineen, logo teasereineenen ynnä muineen on menny aika naurettavaksi :D Mutta onhan sitä hypeä pakko saada jotenki nostettua!

Olis ehkä jaksanu huomiseen odottaa ilmankin.. tuleekohan varsinainen traileri Agent Carterin mukana, ei ole ainakaan etukäteen rummutettu että olisi?


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: tmielone - 04.02.2015, klo 08:28:33
Ennakkohärpäke Daredevilin Teaser tralerista (http://www.comingsoon.net/tv/trailers/406221-first-footage-from-marvels-daredevil-debuts-in-teaser-trailer-promo#/slide/1) on julkastu. Ei sillä ettenkö olisi tyytyväinen kun viimeinkin näemme jotain videokuvaa sarjasta, mutta kyllä tämä viimevuosien trendi promo teasereineen, logo teasereineenen ynnä muineen on menny aika naurettavaksi :D Mutta onhan sitä hypeä pakko saada jotenki nostettua!

Ihan samaa mieltä.
Tuosta teaserin teaserista tuli mieleen vain Kick-Ass. Ehkä JRJR:n kuva vaikutti asiaan.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Curtvile - 04.02.2015, klo 09:31:54
Ihan samaa mieltä.
Tuosta teaserin teaserista tuli mieleen vain Kick-Ass. Ehkä JRJR:n kuva vaikutti asiaan.

Sehän se.
Joskin Millarin Kick-ass on Mark Millar ja JR JR vuodelta 2008 kun taas tämä on selkeästi Daredevil Man without Fear 1993-1994 tekijöinään Frank Miller ja JR JR joka julkaistiin suomeksikin melko pian
(http://media.comicbook.com/uploads1/2014/10/dd4-109128.jpeg)


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: tmielone - 04.02.2015, klo 11:48:22
Sehän se.
Joskin Millarin Kick-ass on Mark Millar ja JR JR vuodelta 2008 kun taas tämä on selkeästi Daredevil Man without Fear 1993-1994 tekijöinään Frank Miller ja JR JR joka julkaistiin suomeksikin melko pian
(http://media.comicbook.com/uploads1/2014/10/dd4-109128.jpeg)

Juu, Millerin ja JR JR:n Daredevil on tuttu mutta mielikuva tuli jo klipistä itsestään ja tuo kuva vain vahvisti sitä. Ehkä tuollainen kotikutoisen näköinen aloitteleva sankari linkittyy päässäni ensimmäisenä Kick-Assiin vaikka todellisempiakin lähteitä olisi.

Muistaaksi tuo Man without Fear oli ihan viihdyttävä, joten voisi kaivaa sen taas esille ja katsoa onko aika vain kullannut muistot.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Curtvile - 04.02.2015, klo 20:08:43
Koko ennakkotraileri (https://www.youtube.com/watch?v=VK1mrTQd8D0)


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 04.02.2015, klo 22:09:54
Koko ennakkotraileri (https://www.youtube.com/watch?v=VK1mrTQd8D0)

Hyvältä näyttää ja tulee tietenkin katsottua mutta ei suoraan sanottuna tajuntaa räjäyttänyt. Pari ruutua on kyllä kuin suoraan lähdemateriaalin paperilta nostettu..


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Maisteri Outo - 05.02.2015, klo 00:34:03
Täähän näyttää TOSI hyvältä. Lähdemateriaalissa on potentiaalia vaikka mihin, ja oikeita elementtejä näkyykin olevan mukana (katolisuus, Kingpin, huumeita, verta ja väkivaltaa, Keppi). Odotan tätä nyt ehkä jopa enemmän kuin uusinta Avengersia.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 06.02.2015, klo 11:24:52
Toisella katselukerralla traileri upposi jo paremmin. Kaikki elementit ovat tosiaan kohdallaan ja IGN:n haastattelusta käy ilmi ettei se ole sattumaa vaan nämä kaverit ovat ottaneet lähdemateriaalin tosissaan.

http://uk.ign.com/articles/2015/02/03/daredevil-teaser-trailer-exclusive-debut


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Curtvile - 19.02.2015, klo 01:28:46
Onneksi ovat ymmärtäneet muutakin kuin näyttelijöiden roolittamisen:
(https://40.media.tumblr.com/a9bebd11f7ecfb383754a910a0e429e0/tumblr_njz4r4sioT1s5zf6fo1_1280.png)

Asiaa tuntemattomille Phil Abraham on ohjannut mm. Sopranosia, Sons of Anarchya, Orange is the New Blackia,Mad Menia ja Killingia
Adam Kane taas lienee ohjaajana tuttu Heroesin, Pushing Daisisesin, Hannibalin ja Being Humanin kautta.

Toivoa sopii että taso pysyy tai peräti hankkivat jonkun Timothy Van Pattenin tasoisen kaverin.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Lurker - 22.02.2015, klo 19:40:05
Suomen Netlflixissä Marvel-haku tuottaa tällaisen tuloksen... mustia laatikoita vielä odotellaan, mutta Agentti Carter on jo.

Daredevilistä on myös jo logo ja traileri.

(http://www.kvaak.fi/keskustelu/index.php?action=dlattach;topic=16368.0;attach=29826)


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Curtvile - 22.02.2015, klo 19:49:09
Suomen ollen operatiivinen sana. Itsellä on toiminut ihan hyvin Netflixin jenkki/kansainvälinen puoli.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Lurker - 22.02.2015, klo 19:58:43
Suomen ollen operatiivinen sana. Itsellä on toiminut ihan hyvin Netflixin jenkki/kansainvälinen puoli.

Carter ei tosiaan näy vielä jenkkipuolella.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Curtvile - 27.02.2015, klo 00:03:15
Hyvältä näyttää ja tulee tietenkin katsottua mutta ei suoraan sanottuna tajuntaa räjäyttänyt. Pari ruutua on kyllä kuin suoraan lähdemateriaalin paperilta nostettu..

No ehkä ei mutta sitten taas:
(https://40.media.tumblr.com/0934f504f54313062cf054d8ef59e6fc/tumblr_nkedk430yl1sdxw5qo1_1280.jpg)
Lainaus käyttäjältä: David Mack
Here is a poster for the Daredevil show that Vincent and Charlie signed to me when Bill Sienkiewicz & I were on the set of the filming of the Daredevil TV series w Vincent D’Onofrio & Charlie Cox.

Incredible work. Kind actors, director, producers. Very respectful to the comics.
Vincent D’Onofrio & Charlie Cox expressed to us how much they appreciated the DD stories we had made.

Looking forward to this

Rupesin vaan miettimään että koskas viimeksi sarjakuvaan johon pohjaa tehneeltä kaverilta tuli yhtä fiksunoloista vastausta, mietitääs...Dredd, Avengers, Captain America: the Winter Soldier...ei huono seurue.

eihän tuo nyt takaa mitään ennen kuin todella näkee miten onnistuu mutta


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 27.02.2015, klo 08:42:35
Kyllä vielä reilu kuukauden jaksaa odottaa, ihan hyvä vaan ettei tarvitse friikata tästä yhtä paljon kuin Ultronista. Teoriassa kaikki kyllä kuulostaa hyvältä.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: J-Viilee - 27.02.2015, klo 13:30:06
Agent Carterin eka jakso tsiikattu ja hyvinkin mielenkiintoinen oli. Alkuun vähän ajattelin että ei toimi koska sijoittuu muinaishistoriaan mutta näin Marvel-fanille toimi sittenkin hienosti. Netflix ollut jo pari vuotta eikä yhtään harmita maksaa sitä 8 euroa kuussa tästä palvelusta. Ja paranemaan päin koko ajan..


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Darth Mika - 27.02.2015, klo 14:30:32
Agent Carterin eka jakso tsiikattu ja hyvinkin mielenkiintoinen oli. Alkuun vähän ajattelin että ei toimi koska sijoittuu muinaishistoriaan mutta näin Marvel-fanille toimi sittenkin hienosti. Netflix ollut jo pari vuotta eikä yhtään harmita maksaa sitä 8 euroa kuussa tästä palvelusta. Ja paranemaan päin koko ajan..
Ai se Agent Carter tuli nyt vasta Suomen Netflixiin! Tällä viikollahan se eka kausi loppui juuri...pikkasenko on myöhässä.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Chompp - 27.02.2015, klo 16:14:51
Uusi 'Motion Poster' Daredevil:stä (http://www.comingsoon.net/tv/trailers/414241-new-motion-poster-for-marvels-daredevil-debuts#/slide/1).


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Riffe - 27.02.2015, klo 16:19:32
Ai se Agent Carter tuli nyt vasta Suomen Netflixiin! Tällä viikollahan se eka kausi loppui juuri...pikkasenko on myöhässä.
Onko kakkoskaudesta ollut niin mitään puhetta? Loppui kyllä siihen malliin että eivät vain voi jättää toista tuottista tekemättä.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 27.02.2015, klo 18:29:12
Onko kakkoskaudesta ollut niin mitään puhetta? Loppui kyllä siihen malliin että eivät vain voi jättää toista tuottista tekemättä.

Ei ole periaatteessa Netflix-sarja mutta.. ei oo ollut muuta puhetta kuin että tuotantotiimillä on ideoita mahdolliselle kakkoskaudelle, ja Hayley Atwell haluaa näytellä hahmoa vaikka loppuikänsä.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Veli Loponen - 27.02.2015, klo 21:00:14
Ai se Agent Carter tuli nyt vasta Suomen Netflixiin! Tällä viikollahan se eka kausi loppui juuri...pikkasenko on myöhässä.
Eipä Netflixiin muutenkaan sarjoja kovin tuoreeltaan tule. Varsinkaan, jos kausi on vielä pyörimässä. Eli toi Carter tuli ennemminkin nyt jo.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: J-Viilee - 01.03.2015, klo 22:23:23
Taitaapa tulla Suomen Flixiin sarjat vasta sitten kun on täysi kausi täynnä. Mutta onhan tässä aikaa, paljon jää katsomattakin. Ja mukavanpihan noita on katella putkeen koko kausi parissa viikossa.
Sitä paitsi katson aina nukkumaan mennessä Flixiä vanhalla Nintendo wiillä jolla en usko olevan mahdollista vaihtaa kansalaisuutta kuten tietokoneella, joten menis vain värkkäilyksi koko homma ja sen pitää olla helppoa ku iltapalan jälkeen menee pötkölleen ja nappia painamalla pitää tulla iltasatu :)


Otsikko: Vs: Marvel Studios/Disney/ABC -Yleinen keskustelu (Saattaa spoilata!)
Kirjoitti: Riffe - 10.03.2015, klo 17:08:58
DD:stä pukkasi uutta traileria, olen vakuuttunut!

*click* (http://dome.fi/viihde/netti-ja-tv-sarjat/netflix-julkaisi-uuden-trailerin-daredevilista-enaa-kuukausi-marvelin-sokeaan-supersankariin)


Otsikko: Vs: Marvel Studios/Disney/ABC -Yleinen keskustelu (Saattaa spoilata!)
Kirjoitti: q-mies - 10.03.2015, klo 17:58:43
DD:stä pukkasi uutta traileria, olen vakuuttunut!

*click* (http://dome.fi/viihde/netti-ja-tv-sarjat/netflix-julkaisi-uuden-trailerin-daredevilista-enaa-kuukausi-marvelin-sokeaan-supersankariin)

Todellakin! Aurinkolasit silmille ja menoksi!  8]


Otsikko: Vs: Marvel Studios/Disney/ABC -Yleinen keskustelu (Saattaa spoilata!)
Kirjoitti: Riffe - 10.03.2015, klo 18:09:33
Eikös Marvelin Netflix-rintamalle ollut oma ketjunsa? Jostain syystä ei näkynyt muiden joukossa.  ???

Sen verta piti vielä mainita että SHIELDin puolella vilahtanut Absorbing Man/Carl Creel on hyvin säilynyt ikäisekseen, jos kerta kaveri on matsannut Jack Murdockia vastaan nyrkkeilykehässä. Kyseisen matsin juliste vilahti vissiin ensimmäisessä trailerissa.


Otsikko: Vs: Marvel Studios/Disney/ABC -Yleinen keskustelu (Saattaa spoilata!)
Kirjoitti: q-mies - 10.03.2015, klo 18:44:18
Sen verta piti vielä mainita että SHIELDin puolella vilahtanut Absorbing Man/Carl Creel on hyvin säilynyt ikäisekseen, jos kerta kaveri on matsannut Jack Murdockia vastaan nyrkkeilykehässä. Kyseisen matsin juliste vilahti vissiin ensimmäisessä trailerissa.

No, jos voi omaksua minkä tahansa materiaalin ominaisuudet kehoonsa niin kaipa sitä pystyy pitämään itsensä freesinä..?  :P


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Anonyymi Jaarittelija - 21.03.2015, klo 16:36:57
Jessica Jones panee haisemaan! :laugh:

Latest A.K.A JESSICA JONES Set Pics Show Krysten Ritter In Action (http://www.comicbookmovie.com/fansites/MarvelFreshman/news/?a=116990)Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Curtvile - 21.03.2015, klo 17:59:54
Sepäs näyttää kerrassaan osuvalta. Alias-sarjakuvan fanille tuo antaa ymmärtää olevansa just eikä melkein.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 01.04.2015, klo 19:30:46
Daredevil ennakko-arviot ovat silkkaa ylityslaulua. Vielä reilu viikko..


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 02.04.2015, klo 13:23:55
Toivottavasti tämä toteutuisi joskus:

http://www.scifinow.co.uk/news/daredevil-could-spin-off-into-hard-r-punisher-show/


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Vincent - 09.04.2015, klo 19:09:21
Daredevilin lopullinen asu paljastettu. (http://www.comicbookmovie.com/fansites/MarvelFreshman/news/?a=118375)


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Curtvile - 10.04.2015, klo 11:56:45
Alun perusteella Daredevil on aika mainio sarja. Jos oikeasti jatkaa tällä höökällä loppuun asti olen hyvin tyytyväinen katsoja.
Ei siis yksin sarjakuvasovitusten saralla.

Agents of SHIELDin camparvot loistavat poissaolollaan.

"We're Murdocks. We get hit a lot"


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Riffe - 10.04.2015, klo 14:57:12
Ensimmäinen jakso vakuutti jo täysin. Miller-habitukset ovat melkoisen vahvasti läsnä.

Lisää tätä!


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Miqz - 10.04.2015, klo 15:52:20
Lisää tätä!

Eikös sinne Netflixiin tullut kaikki jaksot kerralla. :)


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Curtvile - 10.04.2015, klo 16:25:33
Eikös sinne Netflixiin tullut kaikki jaksot kerralla. :)

sarkasmi luettu ja ymmärretty.
Tuli, itse oloen aistivinani Riffesta saman kuin oma toiveeni: että tulevat Alias, Defenders & co olisivat tällä tasolla, ei Agents of SHIELDin.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 10.04.2015, klo 16:55:15
Kolme takana, nyt pitää tehdä jotain muuta mutta jatkan illalla kännykästä. Oi autuutta.  8]


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Darth Mika - 10.04.2015, klo 17:54:03
Kolme takana, nyt pitää tehdä jotain muuta mutta jatkan illalla kännykästä. Oi autuutta.  8]
Ei Marveleita katella kännystä...mahdollisemman iso TV eteen, jotain hyvää popsittavaa ja jalat oikoseksi. Muija, lapset sun muut häiritsevät tekijät ajetaan ulos, kännykät äänettömälle, valot himmeelle ja sit nautitaan.
Niin Marvel TV-sarjoja katsotaan....AAAAAAHHHHHHHH!!!


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 11.04.2015, klo 02:31:23
Ei Marveleita katella kännystä...mahdollisemman iso TV eteen, jotain hyvää popsittavaa ja jalat oikoseksi. Muija, lapset sun muut häiritsevät tekijät ajetaan ulos, kännykät äänettömälle, valot himmeelle ja sit nautitaan.
Niin Marvel TV-sarjoja katsotaan....AAAAAAHHHHHHHH!!!

Ei ole niin pientä ruutua missä Wilson Fisk ei olisi näin vakuuttava. Loki on menneen talven lumia, MCU:n uusi ykkös-pahis on Kingpin!


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Darth Mika - 12.04.2015, klo 04:37:25
Mäkin olen nyt katsonut 3 jaksoa Daredeviliä ja kyllä tyylikkäältä näyttää.
Kyllä tällä sarjalla on potentiaalia.

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi piilotetun sisällön)


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 13.04.2015, klo 11:48:45
Mäkin olen nyt katsonut 3 jaksoa Daredeviliä (...)

Päivitäpä mielipiteesi kun olet nähnyt neljännen jakson.. ja sitten taas muutaman jälkeen.. ja sitten taas..


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Darth Mika - 13.04.2015, klo 20:43:19
Päivitäpä mielipiteesi kun olet nähnyt neljännen jakson.. ja sitten taas muutaman jälkeen.. ja sitten taas..
Olen sairastellut flunssaa tässä ja katellut Daredevilit loppuun.

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi piilotetun sisällön)


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 14.04.2015, klo 00:25:35
No nyt on katsottu DD loppuun. Pitänee sulatella hetki ennen kuin aloittaa alusta uudelleen.

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi piilotetun sisällön)

Toivottavasti näemme joskus kuinka uusi Hämis pärjää Vincent D'Onofrion luoman ihmis-hirviön kanssa - näyttelijä on itse ilmaissut kiinnostuksena mahdolliseen kohtaamiseen.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Maisteri Outo - 14.04.2015, klo 14:17:48

Harmi kun ei ole Netflixiä eikä tätä pääse näkemään. Kommenteista päätellen varmaan paras tv-supersankari ikinä? No ehkä sitten joskus myöhemmin. Siihen mennessä vaan kadehdin teitä.. :)


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Miqz - 14.04.2015, klo 14:19:29
Harmi kun ei ole Netflixiä eikä tätä pääse näkemään. Kommenteista päätellen varmaan paras tv-supersankari ikinä? No ehkä sitten joskus myöhemmin. Siihen mennessä vaan kadehdin teitä.. :)

eikös netflixillä ole enää uusille asiakkaille kuukauden ilmaista kokeilua? Ihan vaan vinkkinä...


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 14.04.2015, klo 14:23:46
Harmi kun ei ole Netflixiä eikä tätä pääse näkemään. Kommenteista päätellen varmaan paras tv-supersankari ikinä? No ehkä sitten joskus myöhemmin. Siihen mennessä vaan kadehdin teitä.. :)

Kuukauden pääsee katsomaan ilmaiseksi, niin minäkin tein. Kysyy rekisteröinnissä maksutapaa mutta jos katkaiset tilauksen alle kuukaudessa niin mitään ei veloiteta.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Maisteri Outo - 14.04.2015, klo 14:29:28
Kuukauden pääsee katsomaan ilmaiseksi, niin minäkin tein. Kysyy rekisteröinnissä maksutapaa mutta jos katkaiset tilauksen alle kuukaudessa niin mitään ei veloiteta.

Ok, hieno homma. :) Pitääpä kokeilla kun aikaa on enemmän.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: kahvikuppi - 15.04.2015, klo 19:37:14
Oli kyllä loistava tuo Daredevil tv-sarja. Hakkaa mennen tullen nuo Marvel elokuvat. Suosittelen.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Lurker - 15.04.2015, klo 19:42:42
Oli kyllä loistava tuo Daredevil tv-sarja. Hakkaa mennen tullen nuo Marvel elokuvat. Suosittelen.

Jotkut pii-i-itkät kamera-ajot tuovat mieleen True Detectiven. Värimaailmaa myöten kaikki on mietittyä. Upeat kaupunkinäkymät. Iskevän dramaattisissa kuvakulmissa on sopivaa sarjakuvamaisuutta, jotta "taiteelliset juuret" näkyvät. Roolituskin on napakymppi.

Netflix antaa vapauden rytmittää tarina niin paljon paremmin kuin mainoskanavilla.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Jiksi - 17.04.2015, klo 22:24:44
Kelatkaapa tämän sivun alalaitaan (http://goodcomics.comicbookresources.com/2015/04/17/comic-book-legends-revealed-519/), siellä Daredevil tekee vierailun eräässä tv-sarjassa. Kyse lienee Tohtori Doomin aikakoneesta, ei kai tätä muutoin voi selittää...


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 18.04.2015, klo 00:07:34
Kelatkaapa tämän sivun alalaitaan (http://goodcomics.comicbookresources.com/2015/04/17/comic-book-legends-revealed-519/), siellä Daredevil tekee vierailun eräässä tv-sarjassa. Kyse lienee Tohtori Doomin aikakoneesta, ei kai tätä muutoin voi selittää...

Ei ihan aukea mulle, tarkennatko? Vai viittaatko The Trial of the Incredible Hulk tv-elokuvaan?


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Jiksi - 18.04.2015, klo 00:10:13
The Trial of the Incredible Hulk tv-elokuvaan?

tv-whatever...


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 18.04.2015, klo 01:33:51
tv-whatever...

Niin mitä siitä?


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Lurker - 20.04.2015, klo 09:50:15
Ulkopuolisen silmin...

Binge Watch: 'Daredevil' plays to comics fans only (http://www.ocregister.com/articles/daredevil-658403-bad-series.html)
Comic-book fans look at the film and television incarnations of superheroes differently than the rest of us do.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 20.04.2015, klo 10:46:19
Ulkopuolisen silmin...

Yhden ulkopuolisen silmin. Ovatko kaikki muut kriitikot sitten sarjis-faneja?

http://www.rottentomatoes.com/tv/daredevil/s01/


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 22.04.2015, klo 14:31:16
Halleluja, Daredevil saa kakkos-kauden jo 2016! Pelkäsin että joudutaan odottamaan Defendersin jälkeistä elämää, mutta onneksi ei..


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Chompp - 22.04.2015, klo 14:44:51
Itse veikkaisin että voisi jopa käydä niin että tulemme saamaan Daredevilistä kolmannen kauden ja Jessica Jones:sta toisen kauden ennen Defendersiä. Edellyttäen tietysti että taso ja katsojien kiinnostus pysyy.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 22.04.2015, klo 14:55:28
Itse veikkaisin että voisi jopa käydä niin että tulemme saamaan Daredevilistä kolmannen kauden ja Jessica Jones:sta toisen kauden ennen Defendersiä. Edellyttäen tietysti että taso ja katsojien kiinnostus pysyy.

Ero DD:n ja Jessica Jonesin välillä on taustamateriaalin määrä - pelkkä Alias-minisarja ei riitä kovin pitkälle, kun taas DD:llä on tiukkaa tarinaa vaikka lehmät söis.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Anonyymi Jaarittelija - 09.06.2015, klo 23:37:27
Tuomari on tulossa toisella tuotantokaudella...

Jon Bernthal to Play The Punisher on "Daredevil" Season 2 (http://www.comicbookresources.com/article/jon-bernthal-to-play-the-punisher-on-daredevil-season-2)Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: JJalonen - 10.06.2015, klo 01:11:18
Tuopa kuulosta suorastaan erinomaiselta uutiselta.

Bernthalhan oli jo "punisher" liian lyhyeen lopetetussa mainiossa Mob City -sarjassa.

Bugsy Siegel saa railakkaan graafisen rankaisunsa (spoiler-alert) -

https://www.youtube.com/watch?v=rHM_l-2oUbI


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 10.06.2015, klo 09:11:28
näkyyköhän tää:

(https://pbs.twimg.com/media/CHFanM5WwAE5xBX.jpg)


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 23.07.2015, klo 12:09:10
On näköjään jäänyt postaamatta että DD:n kakkoskaudelle on valittu myös Elektra:

http://marvel.com/news/tv/24840/elodie_yung_cast_as_elektra_in_the_netflix_original_series_marvels_daredevil

Mutta siis se syy miksi etsin tämän ketjun on Bendisin reaktio tulevan Jessica Jones sarjan pariin ekaan jaksoon, joka lupaa hyvää Puolustajien tulevaisuudelle (paitsi JJ myös Luke Cage saa osakseen hehkutusta):

http://brianmichaelbendis.tumblr.com/post/124610736112/have-you-been-asked-for-input-on-the-jessica-jones


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 26.07.2015, klo 19:35:11
Noinkohan Melvin Potter tekisi itselleenkin puvun DD:n kakkoskaudella?

https://twitter.com/Daredevil/status/624398898065485825/photo/1


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: rosgakori - 27.07.2015, klo 03:10:29
Noinkohan Melvin Potter tekisi itselleenkin puvun DD:n kakkoskaudella?

https://twitter.com/Daredevil/status/624398898065485825/photo/1

Erittäin hienoa! 2. kautta odotellessa. Myös tällainen (https://twitter.com/Daredevil/status/621514792281505792) teaser oli tullut. Ankerias?

Puujalkamies-easter egg oli jo ykköskaudella. Ehkä joku päivä vielä....


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Curtvile - 10.09.2015, klo 17:22:23
20.11.2015 Netflixissa
Jessica Jones (https://www.youtube.com/watch?v=ywZE-NEJ2Ik)

Alias oli kerrassaan hieno runko jolle rakentaa. Ei, ei  se agenttihumppa Jenniferi garnierinhupakolla,  vaan sarjakuva ALIAS a.k.a. Jessica Jones


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 26.09.2015, klo 22:23:47
Jessica Jones teaseri.. ei ole kapteeniamerikkaa tämä (https://www.youtube.com/watch?v=eQ3s178GW0Q)


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Curtvile - 01.10.2015, klo 12:08:16
Jessica Jones teaseri.. ei ole kapteeniamerikkaa tämä (https://www.youtube.com/watch?v=eQ3s178GW0Q)

Onpas.
Kapteeni Amerikkaa.... oikein (https://www.youtube.com/watch?v=F5vG6JXbT38)


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: sihvonen - 01.10.2015, klo 12:35:52
näkyyköhän tää:

(https://pbs.twimg.com/media/CHFanM5WwAE5xBX.jpg)

Kuva näkyi, mutta videolinkki/traileri ei pyörähtänyt tuosta suoraan. Ensimmäinen kausi Daredevilia oli kyllä todella toimiva. Minusta tässä tapauksessa oli hyvä ratkaisu ettei Daredevilin pukua otu siinä otettu käyttöön. Usein juuri trikoot tuovat supersankarileffoihin/sarjoihin humoristisen twistin, mitä ei tuohon tarinaan kaivannutkaan. Hieno uutinen, että toinen kausi tehdään.
Ylipäätään olen ollut yllättynyt Netflix-sarjojen laadusta. House of Cardsin ykköskausi oli myös aika rautaisa, mutta se ei toki tähän sarjakuva-aiheiseen topiciin kuulu.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Curtvile - 08.10.2015, klo 19:28:37
Jessica Jones traileri 5 (https://www.youtube.com/watch?v=Wi2hbejO75s)

Purppuravaloa myöten näyttää siltä että mennään oikealla ladulla.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Curtvile - 12.10.2015, klo 23:47:38
Daredevilin ekaa kautta spoilaava traileri jonka häntä NYCCn kakkoskauden härnäke (https://www.youtube.com/watch?v=UmmFjIC1TAE)


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 13.10.2015, klo 11:07:28
Virallinen DD kakkoskauden härnäke: https://www.youtube.com/watch?v=d0YsuXjQaAo


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Maisteri Outo - 20.10.2015, klo 09:07:25

Tuli viimein katsottua Daredevil ja olihan se täyttä parhautta. :)  Tarina keskittyi olennaiseen (ei mitään fillereitä) ja näyttelijät kauttaaltaan hyviä (Etenkin D'Onofrio Kingpininä). Toisin kuin muita supersarjoja, tätä kesti vertailla yleensä tv-sarjojen parhaimmistoon, joka on jo sinänsä saavutus. Mielenkiinnolla odottelen Jessica Jonesia ja kakkoskautta.

Vain pari nillittämisen aihetta: Viittaukset muuhun MCU-universumiin olivat turhia ja jopa häiritseviä, tää olisi toiminut ihan hyvin erillisenä sarjana, varsinkin kun tyylikin oli leffoihin verrattuna ihan erilainen. Onneksi viittauksia oli suht vähän. Niin, ja sitten jotkut akrobaattitemput tappeluissa olivat aika naurettavia. Tuli mieleen Arrowin turhat parkourit.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Anonyymi Jaarittelija - 23.10.2015, klo 18:31:18
Ensimmäinen kunnollinen traileri!

First Full-Length JESSICA JONES Trailer Shows Off Our Heroine's Powers & Deadly Nemesis (http://www.comicbookmovie.com/fansites/MintyNewsAndReviews/news/?a=126199)

Vielä neljä viikkoa ensi-iltaan...Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Curtvile - 23.10.2015, klo 18:36:17
Seurailee kivasti ALIASta, pelkäsin että juurikin Purple Man/Kilgrave kuvio olisi riisuttu pois mutta näyttää että koko kivulias hyväksikäyttö keskiössä on säilytetty.

Ainakin trailereista on karsittu kielenkäyttö mutta tv-sarjaksi hyvä veto. Luke Cage näyttää rooliinsa uskottavalta hänkin.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 06.11.2015, klo 13:50:26
purppura mies

(http://cdn3-www.superherohype.com/assets/uploads/gallery/marvels-jessica-jones/jessicajones15.jpg)


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Curtvile - 10.11.2015, klo 18:26:47
No niin kyllä tämä vaikuttaa olevan juuri siltä mitä pitääkin:
Jessica Jones täysi traileri 2 (https://www.youtube.com/watch?v=s3UYWK2jeX0)

"it's called whiskey"


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Chompp - 21.11.2015, klo 21:23:58
Jessica Jones -sarjan viisi ekaa jaksoa katsottuna ja täytyy kyllä sanoa, että mainiosti on Netflix pitänyt tasoa yllä. Alunperin olin hieman varautuneen oloinen päänäyttelijän suhteen, mutta mainiosti on hoitanut hommansa. Ja tämä vain lisää sitä ihmetystä kuinka Agents of SHIELD:n kohdalla ollaan voitu mennä niin metsään kun lähes kaikissa muissa Marvelin tuotoksissa näyttelijävalinnat on onnistunu niin hyvn.

Laitetaan seuraaviin mietteisiin varmuuden vuoksi spoiler tagit, vaikka eivät mitään suuria spoilereita olekaan...

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi piilotetun sisällön)


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Allu - 22.11.2015, klo 08:15:05
Eilen sain minä tämän kokonaisuudessaan katsottua. Tykkäsin kovasti, vaikkakaan en yhtä paljon kuin DD:stä. Mielestäni tarina olisi toiminut paremmin elokuvan muodossa, mutta oli tämä Jessican ja Kilgraven välinen kamppailu täyttä helmeä.

Ylläolevaan huomautan sen verran, että on SHIELD-agenteillakin onnistumisia näyttelijänvalinnoissa. Kyle Maclachlan oli kakkoskauden valopilkku hra Hydenä.

Luke Cage esiteltiin sarjassa hyvin. Innolla odotan hänen omaa tarinaansa.

Uusimmassa Hämiksessä muuten aprikoitiin sitä, että miten olisi alkuperäisten Jessica Jones -sarjakuvien julkaisu Suomessa. Itse arvostaisin sitä suuresti, sillä varmaankin ikärajasta johtuen, Aliasta ei löydy Marvel Unlimitedistä.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Lurker - 22.11.2015, klo 09:57:49
2½ jaksoa Jessicaa katsottu - ja heti ensimmäisistä sekunneista voi todeta, että onnistuttu ollaan.  Hyvin uskaliaasti on lähdetty tekemään atmosfääriin ja dialogiin keskittyvää sarjaa, toiminnan osuus on yllättävän pieni.

Synkistelyn keskellä huumori on sellaista ei niin suoraa. Alkujaksoissa ehkä huvittavinta oli se, että kun kaksi supersankaria on ekan kerran sillai, saa sängyssä alkaa painaa ns. kunnolla. Ei tartte pelätä että toinen menee rikki.

Kilgrave, yhdellä ällällä, on vasta vilahtanut, mutta tässä meillä on hyytävä hemmo. Neronleimaus valita sympaattinen David Tennant rooliin.

Nyt kun supersankarit ovat lentäneet/pomppineet/ryömineet ruutuun, kirjoa riittää koko spektrille, Jessica Jonesista Terästyttöön. Mukava näitä on katsella, niin hyvin ja sävykkäästi tehtyjä, että ovat melkein jo parempia kuin sarjakuvat. ;-)


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Curtvile - 22.11.2015, klo 11:56:53
Lähden liikkeelle hypoteesista ettei Lurker ole lukenut sarjakuvaa johon pohjaa.

Jessica Jonesissa on tv-sarjana toki huumoria mutta eri kohdissa. Tämä nyt toisaalta on myös makuasiakin.

Hyvin Marvel on tonttinsa pelannut viime kädessä, Netflix sarjat ovat tervetullut lisä ja paikkaavat Agents of SHIELDin massiivista epäonnistumista.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Lurker - 22.11.2015, klo 12:17:42
Hyvin Marvel on tonttinsa pelannut viime kädessä, Netflix sarjat ovat tervetullut lisä ja paikkaavat Agents of SHIELDin massiivista epäonnistumista.

Olen aina ollut enemmän DC:n puolelle kallellaan, joten suuri(n) osa Marvelia on lukematta. Daredeviliä luin Frank Millerin aikoihin viimeksi. Jessica Jonesista ja Purppuramiehestä en ollut ikinä kuullutkaan.

Jessicaan on selvästi kehitelty myös häivähtäviä yhteyksiä (yikes!) Twilight-sarjaan Melissa Rosenbergin kautta, (http://www.imdb.com/name/nm0742279/?ref_=ttfc_fc_wr3) mutta asetelma on paljon ahdistavampi ja häiritsevämpi. Poikkeuksellisia ominaisuuksia omaava neito, jolla on kaksi yliluonnollisia kykyjä omaavaa miestä läheisyydessään, taiteilu arjen ja sen "yliluonnollisen" maailman välillä, hyvän ja pahan välinen rajankäynti jne.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Curtvile - 22.11.2015, klo 12:32:51
Olen aina ollut enemmän DC:n puolelle kallellaan, joten suuri(n) osa Marvelia on lukematta. Daredeviliä luin Frank Millerin aikoihin viimeksi. Jessica Jonesista ja Purppuramiehestä en ollut ikinä kuullutkaan.

Jessicaan on selvästi kehitelty myös häivähtäviä yhteyksiä (yikes!) Twilight-sarjaan Melissa Rosenbergin kautta, (http://www.imdb.com/name/nm0742279/?ref_=ttfc_fc_wr3) mutta asetelma on paljon ahdistavampi ja häiritsevämpi. Poikkeuksellisia ominaisuuksia omaava neito, jolla on kaksi yliluonnollisia kykyjä omaavaa miestä läheisyydessään, taiteilu arjen ja sen "yliluonnollisen" maailman välillä, hyvän ja pahan välinen rajankäynti jne.

Niin siis Purppuramies on alunperin Daredevilin vihollinen.
Ja ihan vinkkinä Daredevilista on niin monta millä tahansa kriteerillä hyvää tekijäkautta (Brubaker/Bendis/Rucka ) mutta veikkaan että sinäkin  pitäisit Mark Waidin Daredevilista.

Joo, tuota...katso ensin edes Jessica Jones loppuun. Twilight kun alkoi sattua omaan päähän liki Bondmaisella umpityperyydellään ja on hyvin kaukana tästä.
Toki häivähtävin yhteyksin tämän voi liittää Patty Hearstiin tai Jeanne d'arciin tai Atalanteen.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Lurker - 22.11.2015, klo 12:49:20
-- Twilight kun alkoi sattua omaan päähän liki Bondmaisella umpityperyydellään ja on hyvin kaukana tästä.
Toki häivähtävin yhteyksin tämän voi liittää Patty Hearstiin tai Jeanne d'arciin tai Atalanteen.

Kyseessä on ikuinen tarina: kaunotar ja hirviö. Sitä sitten varioidaan.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Jukka Laine - 22.11.2015, klo 13:20:23
Sarjakuvassa Purppis tuli mukaan vasta viime vaiheissa, takaumassa. Sitä ennen pidettiin salassa kaksi vuotta syy miksi Jessica on traumasitoitunut.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Darth Mika - 22.11.2015, klo 16:26:08
Mäkin olen jo katsonut 6 jaksoa Jessica Jonesia ja kyllä pidän. Semmoinen realistinen ote koko hommassa, vaikka onkin supersankari-sarja. Tämmöisiä enemmän vaan.
Vaikka jotkut haukkuukin Agents of Shieldiä, niin kyllä mää siitäkin tykkään. On se parempi ainakin kuin Arrow. No nää on niin makukysymyksiä.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 23.11.2015, klo 11:10:17
Huvittaa kun ihmiset tulee tähän ketjuun dissaamaan SHIELDiä, sille on ihan oma ketjunsa.

Aika puun takaa tulee myös "kaunotar ja hirviö" analogiat, vaikka Kilgrave onkin ehdottoman selkeästi täysi ihmis-hirviö. Ellette sitten viittaa Patsyyn ja Simpsoniin?

Joku kommentoi että olisi ehkä toiminut leffana paremmin, mutta jos tästä poistat 11 tuntia materiaalia niin aikamoinen tynkä jää käteen. Toki Hogarthin ja Simpsonin kuviot, sekä Patsyn taustaa (ehkä myös Cagen, mutta ei kai sentään) olisi voinut tiputtaa, mutta ei se olisi riittänyt alkuukaan karsimaan tarpeeksi pituutta valkokangasta varten. Jatkuva yritys löytää keino pysäyttää Kilgrave ja saada tämä edesvastuuseen, ja niiden yritysten toistuva epäonnistuminen ja niiden seuraamukset loivat koko sen jännitteen loppuratkaisulle ja
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi piilotetun sisällön)


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 23.11.2015, klo 11:24:26
Niin ja jonkunlainen arvostelu JJ:n ykköskaudesta; minulle DD kolahti kovempaa, fyysinen väkivalta on helpompi sulattaa kuin henkinen väkivalta, ja JJ menee ihan siinä rajoilla että välillä realistinen ote näin hirveään aiheeseen melkein liikaa. Etukäteen olin hieman sitä mieltä ettei materiaalia riitä toiseen kauteen mutta Simpson, Patsy ja tietysti Cage sekä tietysti ihan viimeinen kohtaus loivat pohjan miltä toinen kausi on mahdollinen - paitsi tietty jos Patsy ja/tai Simpson kuviota nähdään jossain muussa Netflix-sarjassa, mutta DD:n kakkoskausi on jo aika täynnä enkä toivo että Cage'n omaa sarjaa käytetään näiden jatkona. Silti mietityttää mistä aiheesta saadaan toinen yhtä henkilökohtaisella tasolla oleva JJ-tarina ettei kakkoskausi ole sävyltään täysin erilainen kuin eka.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: mlietzen - 29.11.2015, klo 12:24:25
Oon tykännyt, ihan menin piirtelemään fan artia (http://twitter.com/mikalietzen/status/670904091065847808).


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Lurker - 29.11.2015, klo 20:52:32
Jessica Jones katsottu. Arvio: viiden tähden sarja.

Mutta mikä on tämä fiksaatio oviin, niin Daredevilissä kuin Jessicassa?!?

(https://pbs.twimg.com/media/CU_VtBhU8AA8TSG.jpg)


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 29.11.2015, klo 21:58:22
Mutta mikä on tämä fiksaatio oviin, niin Daredevilissä kuin Jessicassa?!?

JJ panostaa myös paljon ikkunoihin, katselin jonkun Youtube-arvostelun missä siihen kiinnitettiin erityistä huomiota. Laitan linkin jos törmään siihen uudelleen.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Curtvile - 30.11.2015, klo 13:01:52
Jessica Jonesin kohdalla kyse on juuri siitä, ovista ja varsinkin ikkuknoista. Samasta syystä kuin Kilgrave pistää väkisin naisuhrinsa hymyilemään.
Symboliikka on kyllä ihan selkeää joskin alleviivaavaa.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Riffe - 30.11.2015, klo 13:25:15
9 jaksoa katsottu paremman puoliskon kanssa. Hra konstaapelin kohdalla sytytti vihdoin.
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi piilotetun sisällön)


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Curtvile - 07.12.2015, klo 22:54:40
Hiljattaiset uutiset on vahvisteltu Marvel televisionin myötä
tulevan netflix.sarjan vetäjä(showrunner) on Scott Buck (http://heroichollywood.com/home-1/2015/12/7/scott-buck-iron-fist-showrunner-marvel-netflix) aiemmin tuttu mm.  Six Feet Under-mullan alla ja Rooma sarjoista

Ja koska Luke Cagen sarjaa kuvataan jo se voi olla vain....

(http://41.media.tumblr.com/11f753c0db290404377d9febc9034422/tumblr_nsxdspBvEf1rdsiguo1_500.png)


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 05.01.2016, klo 11:59:51
Aika tyly veto jos tämä huhu osoittautuu todeksi.. http://comicbook.com/2016/01/04/daredevil-season-2-to-debut-march-25th-against-batman-v-superman/


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Curtvile - 07.01.2016, klo 20:43:17
Maaliskuu oli tiedossa, mutta pieni kisailu vain kasvattaa nälkää.
Itse tsekkaan molemmat

DD:N Kakkoskauden traileri väittää 18.3. (https://www.youtube.com/watch?v=aXyW4Cuwphg)


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: JJalonen - 07.01.2016, klo 23:27:15
Tuo kallo taustalla on varsin kylmäävä! 8]


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 07.01.2016, klo 23:56:22
Maaliskuu oli tiedossa, mutta pieni kisailu vain kasvattaa nälkää.
Itse tsekkaan molemmat

DD:N Kakkoskauden traileri väittää 18.3. (https://www.youtube.com/watch?v=aXyW4Cuwphg)

Joo eiköhän tuo liene virallinen päivä 18.3., mikä tarkoittaa että kenenkään ei tarvitse valita ensi-illan ja DD:n välillä


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Anonyymi Jaarittelija - 16.01.2016, klo 20:46:19
Huh? Tuomari tulee tuomitsemaan... omassa nimikkosarjassaan? :o

Marvel And Netflix Developing THE PUNISHER Starring Jon Bernthal (http://www.comicbookmovie.com/fansites/JoshWildingNewsAndReviews/news/?a=130048)Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Anonyymi Jaarittelija - 18.01.2016, klo 01:49:46
Ihanaa! Kohta saadaan lisää Jessicaa! :laugh:

Netflix Renews Marvel's JESSICA JONES For Season 2 (http://www.comicbookmovie.com/fansites/KingPatel/news/?a=130070)Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: VesaK - 18.01.2016, klo 16:25:36
Tämä on hienoa! Jessica Jones oli ensimmäinen Marvel-sarja, joka tuntui itsenäiseltä teokselta eikä miltään Marvel/Disney -oheistuotteelta.

Myös JJ-sarjakuva ("Alias", ei mitään tekemistä samannimisen tv-tuotteen kanssa) on tutustumisen arvoinen.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Maisteri Outo - 20.01.2016, klo 16:17:53
Ihanaa! Kohta saadaan lisää Jessicaa! :laugh:

Hyvä hyvä, nyt kun sais/ehtis vielä sen ekankin kauden katsoa.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Curtvile - 15.02.2016, klo 17:26:55
Laajennettu Daredcevil kausi 2 traileri- osa 1 (https://www.youtube.com/watch?v=m5_A0Wx0jU4)


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 16.02.2016, klo 09:28:53
Laajennettu Daredcevil kausi 2 traileri- osa 1 (https://www.youtube.com/watch?v=m5_A0Wx0jU4)

Mielenkiintoinen lähestymistapa, Tuomari ja Elektra saavat ilmeisesti kumpikin oman trailerin?


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Riffe - 16.02.2016, klo 21:50:19
Frankille vähän pidempi tukka ja pääkallologo kehiin, niin avot. Muuten mennään niin oikeilla raiteilla kuin vain voi mennä.

Frank tuskin on modernissa MCU:ssa enää Vietnamin sodan veteraani (Iron Manissakin oltiin Afganistanissa Vietnamin sijaan, ajankohtaisesti), liekö sitten Persianlahden sota lähin vaihtoehto?

Ja kun trailerissa mietitään että onko DD osasyyllisenä Punisherin kaltaisten ihmisten syntyyn, niin tulee mieleen 2000-luvun puolella julkaistu Punisher-stoori, missä kolme täysin erilaista miestä ryhtyy Frankin innoittamana vigilanteiksi (joskin kaikkien motiivit ja kohderyhmät menevät ristiriitaisuuksiin keskenään).


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Curtvile - 16.02.2016, klo 21:59:21

Frank tuskin on modernissa MCU:ssa enää Vietnamin sodan veteraani (Iron Manissakin oltiin Afganistanissa Vietnamin sijaan, ajankohtaisesti), liekö sitten Persianlahden sota lähin vaihtoehto?


Paikkakuntani WC-kirjoitusta siteeraten:You are never too young to have Vietnam flashbacks...

En itsekään usko vietnamin sodan veteraaniuteen mutta jos ei halua USAn Afganistanin sotaa 2001-2014 on Irakin sota 2003-2011 ja "sotilasoperaatiot" Liberiassa, Haitilla,Somaliassa, Libanonissa, Libyassa, Pakistanissa...
Joo, on optioita, mikäli pysytään yksiomaan myönnetyissä "virallisissa" operaatioissa.Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Curtvile - 17.02.2016, klo 00:10:33
ja siitä pidemmästä tukasta...no....
(https://36.media.tumblr.com/583b54b3e226cf56fdd0a0f04d987699/tumblr_nu42iu9asr1qeqbsjo1_1280.jpg)

on epäilys että pääasiat ovat kohdillaan...


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Curtvile - 18.02.2016, klo 21:14:23
Tuorein härnäke kertoo että Ennsisin ja Dillonin Welcome back Frank on luettu...
Daredevil 50 shades of Red (https://www.youtube.com/watch?v=C7zrsh-rQII)


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: TexKiller - 18.02.2016, klo 23:39:34


Ja kun trailerissa mietitään että onko DD osasyyllisenä Punisherin kaltaisten ihmisten syntyyn, niin tulee mieleen 2000-luvun puolella julkaistu Punisher-stoori, missä kolme täysin erilaista miestä ryhtyy Frankin innoittamana vigilanteiksi (joskin kaikkien motiivit ja kohderyhmät menevät ristiriitaisuuksiin keskenään).
Mikähän tuo stoori on, kuulostaa aika mielenkiintoiselta...?

Harmi ettei flixin sarjoja julkaista dvd:llä, en viitsi liittymää ottaa koska itsellä aika mielialakohtaista jaksanko katsoa mitään. Välillä kuukausi ettei dvd/bluray kanavaa auki(tvtä en katso ikinä) sitten saattaa sujahtaa spagettiwesterniä/kungfua/jenkkisarjoja 12 tunnin päivätahtia viikko tai parikin...


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Riffe - 19.02.2016, klo 07:14:32
Mikähän tuo stoori on, kuulostaa aika mielenkiintoiselta...?
Ainakin tässä (http://comicvine.gamespot.com/the-punisher-11-any-which-way-you-can/4000-47057/) numerossa on mukana mainitsemiani hahmoja, sama stoori ilmestyi Suomessakin.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Curtvile - 19.02.2016, klo 10:12:21
Harmi ettei flixin sarjoja julkaista dvd:llä, en viitsi liittymää ottaa koska itsellä aika mielialakohtaista jaksanko katsoa mitään. Välillä kuukausi ettei dvd/bluray kanavaa auki(tvtä en katso ikinä) sitten saattaa sujahtaa spagettiwesterniä/kungfua/jenkkisarjoja 12 tunnin päivätahtia viikko tai parikin...

Niin siis kuinka? Olen nähtävästi sitten hallusinoinut omistavani House of cardsin ensimmäisen kauden DVDllä ja harha on jatkunut sen lainaamiseen ystävälle asti...

DD:n Jessica Jonesin & co dvd:t ja Blurayt kyllä saapuvat aikanaan


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: TexKiller - 19.02.2016, klo 12:45:28
Niin siis kuinka? Olen nähtävästi sitten hallusinoinut omistavani House of cardsin ensimmäisen kauden DVDllä ja harha on jatkunut sen lainaamiseen ystävälle asti...

DD:n Jessica Jonesin & co dvd:t ja Blurayt kyllä saapuvat aikanaan
Ok, olisi pitänyt tarkentaa netflixin marvelit. Ainankaan amazonissa ei ole vielä mitään mainintaa että yhtäkään sarjaa olis mahdollista ennakkotilata fyysisessä formaatissa ja yleensä infot dvd/bluray julkaisun saavista sarjoista ilmaantuu sinne hyvinkin aikaisessa vaiheessa.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 19.02.2016, klo 15:27:52
Ok, olisi pitänyt tarkentaa netflixin marvelit. Ainankaan amazonissa ei ole vielä mitään mainintaa että yhtäkään sarjaa olis mahdollista ennakkotilata fyysisessä formaatissa ja yleensä infot dvd/bluray julkaisun saavista sarjoista ilmaantuu sinne hyvinkin aikaisessa vaiheessa.

Eipä ole näistä kuulunut mitään julkaisujen suhteen. Minäkin olen odottanut DD:tä, luulisi että kakkos-kauden julkaisun aikoihin olisi ajoitettu mutta luulisi että siitä olisi tähän mennessä jo tiedotettu.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: TexKiller - 19.02.2016, klo 20:42:04
Eipä ole näistä kuulunut mitään julkaisujen suhteen. Minäkin olen odottanut DD:tä, luulisi että kakkos-kauden julkaisun aikoihin olisi ajoitettu mutta luulisi että siitä olisi tähän mennessä jo tiedotettu.
Jep, DD kiinnostaisi täälläkin. Elokuvahan oli ihan kuraa mutta trailerin ja pari clippiä, mm. dd vs kingpin antaisi olettaa sarja todella raskaasti parempi.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: J-Viilee - 20.02.2016, klo 16:15:12
Mikähän tuo stoori on, kuulostaa aika mielenkiintoiselta...?

Harmi ettei flixin sarjoja julkaista dvd:llä, en viitsi liittymää ottaa koska itsellä aika mielialakohtaista jaksanko katsoa mitään.

Odota että mielenkiinto syttyy ja ota Netflix! Ensimmäinen kuukausi on näet ilmainen ja kun ajoitat sen kesäloman tai vastaavan yhteyteen niin kerkeät kyllä katsoa parhaat sarjat läpi.
Ite oon useamman vuoden maksanut koska ei se vajaa kybä oo paljon verrattuna siihen että kuinka paljon siellä on hyvänyön satuja katsottavana. Itseasiassa keskimäärin viitenä päivänä viikossa katson iltaisin netflixiä makkarissa vanhan Nintendo Wiin kautta.

Olipa minusta kyllä valittu Tuomariksi oikea jätkä, Ei niitä hiuksia varmaan kaipaa kunhan pääsee muutaman jakson verran sisälle. Jotenkin tämän tyypin olemus on jo vanhastaan hieman "Kylmä".


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: TexKiller - 21.02.2016, klo 08:35:45
Odota että mielenkiinto syttyy ja ota Netflix! Ensimmäinen kuukausi on näet ilmainen ja kun ajoitat sen kesäloman tai vastaavan yhteyteen niin kerkeät kyllä katsoa parhaat sarjat läpi.
Ite oon useamman vuoden maksanut koska ei se vajaa kybä oo paljon verrattuna siihen että kuinka paljon siellä on hyvänyön satuja katsottavana. Itseasiassa keskimäärin viitenä päivänä viikossa katson iltaisin netflixiä makkarissa vanhan Nintendo Wiin kautta.

Olipa minusta kyllä valittu Tuomariksi oikea jätkä, Ei niitä hiuksia varmaan kaipaa kunhan pääsee muutaman jakson verran sisälle. Jotenkin tämän tyypin olemus on jo vanhastaan hieman "Kylmä".
Onhan tuo harkinnan arvoinen asia. daredevil ne trailerit ja pari kohtausta mitä katsonut näyttäisi oleven hemmetin asiallista kamaa mitä ei voi sanoa elokuvasta.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 21.02.2016, klo 09:50:35
Onhan tuo harkinnan arvoinen asia. daredevil ne trailerit ja pari kohtausta mitä katsonut näyttäisi oleven hemmetin asiallista kamaa mitä ei voi sanoa elokuvasta.

Jos vielä maltat pari viikkoa niin saat ekalla ilmaisella kuukaudella katsoa kaksi kautta DD:tä, Jessican eka kauden, ja sitten kaikkea muuta tauhkaa jos vielä intoa riittää. Tai oikeastaan voit aloittaa jo nyt, mikäli arvelet että ehdit katsoa DD:n kakkos-kauden (12-13 tuntia) parin päivän aikana.. sehän julkaistaan 18.3. ja ilmainen tilaus päättyisi 21.3. Tunnustan että itse katselin eka kauden ilmaiseksi, mutta Jessicaa varten aloin maksamaan enkä ole vielä pistänyt tilausta poikki.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Maisteri Outo - 21.02.2016, klo 12:26:51
Yhdyn myös Netflixin suosittelijoiden kuoroon.. Olen nyt katsonut neljä ekaa Jessica Jones -jaksoa, ja tämä tuntuu vielä paremmalta kuin Daredevil, joka sekin oli ihan omaa luokkaansa.

Puhumattakaan nyt kaikesta muusta katsottavasta matskusta, jota siellä Netflixissä on.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: TexKiller - 21.02.2016, klo 19:57:22
Hmm, on se otettava. Itsellä oli jo aika tavalla hyvä vaikutelma daresta ja  jessicasta ja luotan teidän suosituksiin, hyvää rohkaisua kiitos!


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 24.02.2016, klo 01:39:13
Aloitin DD:n ykkös-kauden uudestaan, pohjina lähdemateriaali-vertailu (http://www.superherohype.com/features/365973-from-comics-to-screen-visual-references-in-marvels-daredevil-season-one?slideshow=9747#/slide/1) eikä voi kuin sanoa että kyllä kelpaa. Kakkos-kautta (reilu kolme viikkoa enää!) odotellessa.

Ai niin, huhu Tuomarin oman sarjan tilauksesta ennakkoon on ammuttu alas, mutta kaikki on kuulemma mahdollista. Se on faneista kiinni.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: VesaK - 24.02.2016, klo 13:09:51
Tekisivät nyt oikeasti Judge Dreddiä edes yhden kauden. Muuten ei ole ollut pahemmin valittamista.

Jessica Jones on tähän asti ollut parasta, Daredevilissä oli pikkasen liikaa turhaa tappelunmäiskettä ohjelma-ajan täyttämiseksi ja herra Fiski yliammutun sympaattinen.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: JV - 24.02.2016, klo 19:16:09

Ai niin, huhu Tuomarin oman sarjan tilauksesta ennakkoon on ammuttu alas, mutta kaikki on kuulemma mahdollista. Se on faneista kiinni.

Minulle sekä Tuomari hahmona että myös Tuomarin näyttelijä ovat epämieluisia, ja toivonkin, että eivät ole koko kautta DD:n riesana.

Minusta Tuomarin oma tv-sarja olisi epätarkoituksenmukaista - hän on alkujaan suoraan 70-luvun filmeistä napattu hahmo eikä pysty tarjoamaan mitään mitä ei olisi jo lukuisissa tv-sarjoissa ja elokuvissa nähty - paitsi tässä tapauksessa moraalisen vastaparin DD:lle. Marvelin elokuvissa ja tv-sarjoissa supersankarit tarjoavat eri genreihin uuden "tekijä-x:n", mikä Tuomarin hahmosta ja tarinoista puuttuu.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Anonyymi Jaarittelija - 24.02.2016, klo 19:51:53
Ja nyt meillä on sitten Elektra...

'Elektra' Slices Her Way Through New DAREDEVIL Season 2 Character Artwork Promo (http://www.comicbookmovie.com/daredevil/daredevil_2/update-elektra-slices-her-way-through-new-daredevil-season-a131408)Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Vincent - 25.02.2016, klo 15:02:58
Minulle sekä Tuomari hahmona että myös Tuomarin näyttelijä ovat epämieluisia, ja toivonkin, että eivät ole koko kautta DD:n riesana.

Minusta Tuomarin oma tv-sarja olisi epätarkoituksenmukaista - hän on alkujaan suoraan 70-luvun filmeistä napattu hahmo eikä pysty tarjoamaan mitään mitä ei olisi jo lukuisissa tv-sarjoissa ja elokuvissa nähty - paitsi tässä tapauksessa moraalisen vastaparin DD:lle. Marvelin elokuvissa ja tv-sarjoissa supersankarit tarjoavat eri genreihin uuden "tekijä-x:n", mikä Tuomarin hahmosta ja tarinoista puuttuu.

Joo olen täysin samaa mieltä, sillä Tuomari on niitä sarjishahmoja joiden supersuosiota en ole koskaan pystynyt käsittämään. Täysin geneerinen omaa oikeutta jakava pyssysankari ilman mitään kiinnostavaa persoonallisuutta. Puhuttamattakaan siitä kuinka huonosti tämä istuu isompaan Marvel Universumiin, kun aina tämän kohdatessa supersankareita käsikirjoittajien pitää venyttää tarinan sisäinen logiikka ja uskottavuus äärimmilleen jottei tämä olisi pois pelistä yhden iskun jälkeen.

Myönnettävästi hahmo istuu paremmin Netflixin Daredevilin miljööseen, mutta henkoh. olisin kauden pääpahiksena mielummin nähdyt vaikkapa Napakympin.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 25.02.2016, klo 16:01:27
Huomauttaisin että missään ei ole sanottu Tuomarin olevan DD:n kakkoskauden pääpahis..  ;)

Kakkos-traileri antaa paremman kuvan mistä on kyse. Liikutuin kyyneliin.   :'(

https://www.youtube.com/watch?v=2Cn3DVV0LHY


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Anonyymi Jaarittelija - 25.02.2016, klo 16:26:29
Kakkos-traileri antaa paremman kuvan mistä on kyse. Liikutuin kyyneliin. :'(

https://www.youtube.com/watch?v=2Cn3DVV0LHY

Hitto, kun on kuumaa kamaa! Käden ninjatkin tulevat nyt kuokkimaan sankarimme kotikulmille... Mutta eikö niiden pitäisi haihtua savuna ilmaan kaaduttuaan taistelussa? Ja missä ovat Gladiaattori, Mysterio sekä Ankerias?Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Anonyymi Jaarittelija - 26.02.2016, klo 19:54:43
Rautanyrkki on valittu tulevaan Netflix-sarjaan...

IRON FIST Will Be Played By GAME OF THRONES Actor Finn Jones (http://www.comicbookmovie.com/iron_fist/confirmed-iron-fist-will-be-played-by-game-of-thrones-actor-finn-jones-a131438)Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Riffe - 26.02.2016, klo 20:29:31
Kakkostraikku laittoi hypejunaan sen verran kierroksia, että meinaa jo syöksyä raiteiltaan ulos. Huhhuh!


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 08.03.2016, klo 17:52:14
Lisää kuvia, mukana sarjan myötä kehittyvät asut näkyvillä.. mukaan lukien eräs tietty yksityiskohta eräässä t-paidassa.

https://twitter.com/netflix_india/status/707193239242219520

http://comicbook.com/2016/03/08/daredevil-season-2-new-daredevil-punisher-elektra-costumes-revea/


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Curtvile - 11.03.2016, klo 20:25:46
Luke Cage 30.09.2016
(https://45.media.tumblr.com/7b29459eef90c15427447628bbc35c82/tumblr_o3w04bddR51tf70vho1_540.gif)


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 11.03.2016, klo 22:32:52
Hip hurraa, ei tarvitse odottaa marraskuuhun! Johtunee siitä että Doctor Strange tulee marraskuussa? Viime vuonnahan Ant-Man tuli alkusyksystä ja vastaavasta Jessica Jones marraskuussa.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Maisteri Outo - 12.03.2016, klo 00:14:37

Vaikka Suomen suvi on tunnetusti lyhyt, kyllä heinäkuu kai vielä on kesää eikä alkusyksyä? :)

Tuli katsottua Jessica Jones loppuun ja kyllä tää oli hyvä, vaikka joidenkin sivuhahmojen tarpeellisuuden kyseenalaistan. Daredevil oli osaksi vielä supersankarikliseiden kahlitsema, mutta tässä oli sitä jotain.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 12.03.2016, klo 10:33:11
Vaikka Suomen suvi on tunnetusti lyhyt, kyllä heinäkuu kai vielä on kesää eikä alkusyksyä? :)

Äh, sotkin GOTG:n kanssa


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Curtvile - 13.03.2016, klo 22:24:12
Bernthal on sisäistänyt roolinsa oivasti
Kysy Daredevilin näyttelijöiltä (https://www.youtube.com/watch?v=WLpqVDJ5LEo)

hauskempaa vielä kun tietää että Jon Bernthal ja Tom Holland ovat kavereita ja hakivat roolejaan samaan aikaan....


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: VesaK - 14.03.2016, klo 16:11:37
Kohta pläjähtää Netfilksiin Darrapirun kakkoskausi. Lisää samaa ja nyt myös ninjoja, joku itämaisen näköinen vosu ja rokkana rokissa vielä mustanpuhuva örmäke. Traileri lupaa pärinää ja pauketta rutkasti:


https://youtu.be/m5_A0Wx0jU4


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Curtvile - 14.03.2016, klo 16:19:53
Kohta pläjähtää Netfilksiin Darrapirun kakkoskausi. Lisää samaa ja nyt myös ninjoja, joku itämaisen näköinen vosu ja rokkana rokissa vielä mustanpuhuva örmäke. Traileri lupaa pärinää ja pauketta rutkasti:


https://youtu.be/m5_A0Wx0jU4
juu

Laajennettu Daredcevil kausi 2 traileri- osa 1 (https://www.youtube.com/watch?v=m5_A0Wx0jU4)

kumman samantapaisia trailereita.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Anonyymi Jaarittelija - 15.03.2016, klo 20:13:49
Vielä kerran, pojat!

Daredevil Season 2 - The Final Trailer (http://www.comicbookmovie.com/daredevil/this-powerful-final-trailer-for-marvel-and-netflixs-daredevil-season-2-a132127)Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 15.03.2016, klo 21:51:48
Vielä kerran, pojat!

Daredevil Season 2 - The Final Trailer (http://www.comicbookmovie.com/daredevil/this-powerful-final-trailer-for-marvel-and-netflixs-daredevil-season-2-a132127)

Alkaa olla odotukset sitä luokkaa että joltain osin pieni pettymys on melkein varma.. toivottavasti vain pieneltä osin.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 18.03.2016, klo 12:28:49
Kolme jaksoa takana DD:n kakkoskautta, on tämä vaan ihan parhautta. Varsinkin tämä viimeisin, klassikkokamaa.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 20.03.2016, klo 18:03:41
En tiedä onko aluekohtainen vai henkilökohtainen ongelma, mutta tämä ei näkynyt minulle kun sain DD:n kakkoskauden katsottua loppuun..

https://www.youtube.com/watch?v=rCUfvemx3D0


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Riffe - 21.03.2016, klo 22:02:05
6 jaksoa takana, ja silkkaa timanttia ollut tähän asti. Jos jostain pitäisi väkisin nurista, niin Elektran rintavarustus on liian pieni.

Castle/Tuomari on tajuttoman onnistunut, nyt hahmosta löytyy sitä kirveellä veistettyä rosoisuutta, kuin myös rakastavan perheenisän puoli. Ensimmäistä Punisher-elokuvaa en ole nähnyt, Thomas Jane oli liian pehmoisen oloinen, ja Ray Stevenson taas oli aivan liian karun oloinen (ja elokuva muutenkin oli yhtä myötähäpeän juhlaa sivuhahmoineen).

Nelsonille iso peukku, hahmosta on saatu supersankari vailla supervoimia tai pukuja.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: kahvikuppi - 22.03.2016, klo 12:49:20
6 jaksoa takana, ja silkkaa timanttia ollut tähän asti. Jos jostain pitäisi väkisin nurista, niin Elektran rintavarustus on liian pieni.

Castle/Tuomari on tajuttoman onnistunut, nyt hahmosta löytyy sitä kirveellä veistettyä rosoisuutta, kuin myös rakastavan perheenisän puoli. Ensimmäistä Punisher-elokuvaa en ole nähnyt, Thomas Jane oli liian pehmoisen oloinen, ja Ray Stevenson taas oli aivan liian karun oloinen (ja elokuva muutenkin oli yhtä myötähäpeän juhlaa sivuhahmoineen).

Nelsonille iso peukku, hahmosta on saatu supersankari vailla supervoimia tai pukuja.

Melkein pitäisi katsoa uudelleen nuo kaksi jälkimmäistä Tuomari elokuvaa. Niissä on kuitenkin omat hyvät puolet. Se ensimmäinen Tuomari elokuva on ihan eeppinen näyttelijän suhteen. Toki se on hyvin tyypillinen 80-lukuinen toimintaelokuva. Katsomisen arvoinen luonnollisesti. Tässä netflix tv-sarjassa tuodaan taas oma versio Tuomarista, joka toimii ihan hyvin.

Itse sarja, niin jätti hiukan ristiriitaisen vaikutelman. Sarjaa katsoessa mietti, että olisiko pientä suoraviivaistaminen ja kohtauksien karsiminen ollut paikallaan? Jessica Jones rauhallisesta tarinan kerronta siis toimi paljon paremmin. Kuitenkin tuota kun on antanut hautua rauhassa katsomisen jälkeen, niin hyvin positiivinen fiilis tästä kaudesta jäi. Sarja on yllättävän väkivaltainen ja sisältää todella hienoja taisteluja. Näyttelijät vaikutti hyviltä. Tavallisista rikollisista oli saatu pykälää parempia mitä ensimmäisellä kaudella. Castle ja Elektra oli onnistuneita roolien suhteen. Jälkimmäisen suhteen pieni harmi, ettei ihan nähty sitä perinteistä asustetta. Ilmeisesti stunttien takia oli päädytty tuohon ratkaisuun, että kasvot peitettiin. Daredevil uusi asuste toimi hyvin vaikka paras olikin se ensimmäisella kaudella nähty tavallinen vaatetus.

Hyvä kausi joka jätti vain miettimään mitä ihmettä se iso kuoppa tarkoitti.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 22.03.2016, klo 20:54:26
Hyvä kausi joka jätti vain miettimään mitä ihmettä se iso kuoppa tarkoitti.

Minulla jäi useampikin avoin kysymys, pitänee katsoa toiseen kertaan kun eka kierros oli loppua kohden katkonaista. Voihan se olla että jotkut asiat on suunniteltu 3-kaudelle selitettäviksi kuten 1-kauden Black Sky. Raivostuttavaa jos näin on.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Vincent - 27.03.2016, klo 16:17:27
Sain nyt viimeinkin DD:n kakkoskauden loppuun katottua. En silloin aikoinaan ykköskaudesta kirjoittanut mitään, kun Netflixin puutteen takia näin sen useita kuukausia muusta maailmasta jäljestä ja silloin tuntui, että vähän kaikki oli jo sanottu mikä sarjasta oli sanottavissa. Olen kuitenkin sitä mieltä, että DD:n ykköskausi oli parasta live-action tv-supersankarointia ikinä ja kakkoskausi, vaikkei lähelläkään ykkösen tasoa, on kelvollinen jatke sille.

Ykköskaudella oli kivasti vain yksi päätarina ja koko kausi keskittyi sen kehittelyyn ja tyydyttävään lopetukseen saattamiseen. Kakkoskaudella kaksi päätarinaa, Tuomarin synty ja Elektra/Käsi - juonittelu, kilpailivat huomiosta jatkuvasti, minkä seuraksena kumpikaan ei saanut 100% ansaitsemaansa huomiota. Odotin kokoajan, että Tuomari jotenkin ovelasti kietoutuisi mukaan Daredevilin sotaan Kättä vastaan, mutta niin ei koskaan käynnyt. Jäikin vähän semmoinen olo, että tekijätiimi halusi kertoa ison mittakaavan Käsi - tarinan, mutta sitten tuli käskytty heittää Tuomari soppaan mukaan ja pohjustaa tämän omaa (mahdollista) Netflix - sarjaa. Kuten muut ovatkin jo sanoneet, monia elementtejä esiteltiin, mutta sitten unohdettiin jotta myöhemmin kolmoskausi ja/tai The Defenders minisarja voisi kaivaa ne taas esille. Myös Wilson Fiskin - tasoisen pahiksen puute latisti jännityksen luomisyrityksiä.

Tuokkari piti näistä ongelmista huolimatta minut jatkuvasti otteessaan. Vaikka tarinat eivät saanneetkaan tarvitsemaansa tilaa kunnolla kasvaa, ne olivat silti hyvin kirjoitettuja ja kiinnostavia. Parhaimmat hetket ovatkin, kun Daredevil väittelee moraalisista kysymyksistä muitten hahmojen kanssa. Toimintakohtaukset olivat aivan yhtä tylyjä kuin edellisellä kaudella ja roolisuoritukset olivat juuri eivätkä melkein täydellisiä (vaikka puristit varmasti itkevät Millerin Elektran perään). Lisäksi muutamat yllätyshahmot (niin DD:n edellisestä tuokkarista, kuin myös Jessica Jonesista) olivat iloisia yllätyksiä ja saivat innolla odottamaan mitä tulevilla kausilla on tarjolla.

Minun on myös lopuksi pakko myöntää, että suurin positiivinen yllätys oli Tuomari. Kuten jossain aiemmassa viestissä jo sanoinkin, en ole ikinä pitänyt sarjis-Tuomarista. Kaikessa synkyydessään hyvinkin lapsellinen tieni-ikäisten poikien voimafantasia, joka ei tarjoa mitään mitä ei sadoissa 80-luvulla suoraan videolle julkaistuissa toimintaleffoissa olisi jo nähty. Edes kaikkien ylistämää Garth Enniksen Punisher MAX - sarjaa en jaksanut 7 numeroa pidemmälle lukea. Tässä sarjassa Tuomarista onnistuttiin kuitenkin tekemään oikeasti kiinnostava hahmo, koska keskityttiin näyttämään kuinka psykopaattinen tämä on, mutta myös antamaan siihen ymmärrettävä ja sympaattinen syy, eikä tekemään tästä mahdollisimman "ältsin mageeta." Ihan rehellisesti katsoisin Jon Bernthalin tähdittämää Tuomari Netflix - sarjaa.

Eli lyhyesti, monista vioista huolimatta mainiota menoa ja edelleen odotan innolla mitä Marvel/Netflix seuraavaksi tarjoavat.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 27.03.2016, klo 19:38:28
^ Mielenkiintoinen näkökulma, että Tuomari olisi tullut kässäriin jälkikäteen. Ymmärrän kyllä miten päädyit tuohon, minulle se ei tullut missään vaiheessa mieleenkään. Promo-materiaaleissakin Tuomari vahvistettiin ennen kuin Elektra, ja se eka härnäke oli pääkallo eli viittasi vain Tuomariin. On totta että Elektra/Käsi kuvio jäi auki mutta kun olen asiaa miettinyt niin olen lähes varma että se tehtiin tarkoituksella. Kyllä sitä kuviota ja muutamia muitakin elementtejä olisi voinut suoraviivaistaa jos heillä olisi ollut oikeasti aikomus saada se tarina taputeltua tässä sarjassa valmiiksi asti.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Vincent - 27.03.2016, klo 23:09:09
Tämä on siis 100% vain puhdasta spekulaatiota minun osaltani, mutta vaikka Tuomaria ei sanan missään merkityksessä juosten kustu tms. niin tietyllä tapaa tuntuu, että Käsi kiinnosti tekijöitä enemmän. Käsi on tuokkarin iso paha, kaikki Käteen liittyvät asiat lisäävät elementtejä sarjan mytologiaan, neljän ekan jakson jälkeen kaikki isoimmat toimintakohtaukset pyörivät Käden ympärillä jne. Tuomarin kanssa, taasen, kunhan Daredevilin kanssa on vaihdettu näkemyksiä siitä miten maailma toimii, niin muuten kaikki hahmoon liittyvä on enimmäkseen puhtaasti pohjustusta hahmon omiin seikkailuihin. Jos Tuomari olisi kadonnut neljännen jakson jälkeen ja Blacksmith - sivujuoni oltaisiin käsitelty vasta Tuomarin omassa sarjassa, niin olisiko DD:en pääjuoneen tullut vakavia muutoksia? Siis totta kai Tuomarin juoneen linkittyivät mm.
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi piilotetun sisällön)
puhumattakaan Karenin hahmokehityksestä, joten en väitä sitä turhaksi tai mitään sellaista.

En tiedä. Ehkäpä muutan mieleni asiasta, kun katon kauden uudelleen läpi joskus. Lähinnä tämmöinen fiilis jäi ekan kerran jälkeen.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: JV - 28.03.2016, klo 00:14:16

Ykköskaudella oli kivasti vain yksi päätarina ja koko kausi keskittyi sen kehittelyyn ja tyydyttävään lopetukseen saattamiseen. Kakkoskaudella kaksi päätarinaa, Tuomarin synty ja Elektra/Käsi - juonittelu, kilpailivat huomiosta jatkuvasti, minkä seuraksena kumpikaan ei saanut 100% ansaitsemaansa huomiota.

[...]

Minun on myös lopuksi pakko myöntää, että suurin positiivinen yllätys oli Tuomari. Kuten jossain aiemmassa viestissä jo sanoinkin, en ole ikinä pitänyt sarjis-Tuomarista.

Tuomari oli minullekin odotettua parempi. Hahmo oli odotetusti DD:lle moraalinen vastinpari, mikä olisi voinut olla aika latteaakin, mutta toimi suht hyvin kokonaisuudessa.

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi piilotetun sisällön)

Minusta muutoin loistavan Jessica Jonesin ongelma oli koko kauden mittaan venytetty tarina, ja pienemmässä määrin myös DD:n 1. kaudella, joten kakkoskauden rytmitys oli minusta hyvä (varsinkin kun ei ole kovin monimutkaisia b- tai c-juonia) -  ja siinä on sarjakuvien tuntua. Loppujakso oli jotenkin vähän muita kömpelömpi (ehkä aikataulu ja raha tuli vastaan). Muutoin loistavasti valikoidussa rosterissa Elektran roolitus ei ollut täysin onnistunut - mutta ehkä se liittyy siihen, että Miller onnistui tekemään hahmosta niin myyttisen, ettei sarjakuvien myöhemmät versiotkaan ole tuntuneet siltä "oikealta".

Kaikenkaikkiaan todella mukaansatempaavaa, laadukasta meininkiä oman suosikkihahmoni edesottamuksista (onneksi sarjakuvien puolellakin on päästy Waidin karkkivärisestä itseään Peter Parkeriksi luulevasta DD:stä takaisin pimeiden katujen tunnelmiin).

Vaikka ensimmäisestä kaudesta pidin todella paljon, olin etukäteen vähän skeptinen, kun ajattelin että olisi vaara, että toistettaisiin samaa kaavaa, mutta homma kehittyy mukavasti koko ajan ja palaset liikkuvat. Kolmatta, ja erityisesti neljättä, kautta odotellessa.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 28.03.2016, klo 00:36:19
En tietenkään ole mikään käsikirjoittaja mutta en oikein keksi miten kakkoskausi olisi toiminut ilman Tuomaria. Heti alusta asti hän on siellä, ensin uhkana ja sitten peilinä DD:n omalle moraalintunnolle, hänen kauttaan toimi koko Karenin tarina tällä kaudella (ilman Tuomaria Karen olisi ollut ihan statisti), Tuomari oli myös se mikä toi sarjaan lakitupa-draamaa joka on oleellinen osa DD:tä, sitten 8-9 jaksojen tapahtumat, myöhempi jälleentapaaminen DD:n kanssa kun hahmot ovat eri asetelmassa kuin kauden alussa..

Toisaalta en myöskään näe miten kausi olisi toiminut ilman että Käsi tuotiin mukaan, koska Tuomari ei ole periaatteessa pahis eikä oikeastaan edes riittävän iso uhka. Nobu ykköskaudella alusti jo ninja-teemaa ja Madame Gao sitä mystistä puolta, ja tämä oli loogista jatkoa sille. Mystiikka oli tärkeä saada framille ennen kuin Iron Fist ilmaantuu MCU:iin, eikä Luke Cage todennäköisesti sitä tarjoile.

Ehkä nämäkään pienet valituksenaiheet muuten erinomaisesta sarjasta eivät olisi tarpeen jos sarja olisi kirjoitettu siten että käy selväksi ettei tiettyjä asioita ole aikomuskaan ratkaista kauden aikan?


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Riffe - 30.03.2016, klo 21:47:39
DD:n kakkoskausi oli timanttinen, nautin jokaisesta hetkestä.

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi piilotetun sisällön)

Ei siinä, aivan 5/5 heittämällä.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 31.03.2016, klo 10:22:22
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi piilotetun sisällön)

Samoja mietteitä on herättänyt laajemminkin, itse olen päätynyt seuraavaan:

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi piilotetun sisällön)


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Petri - 02.04.2016, klo 11:57:21
Kuka oli se mies ensimmäisellä kaudella kenelle Stick kävi raportoimassa?


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 02.04.2016, klo 12:10:27
Kuka oli se mies ensimmäisellä kaudella kenelle Stick kävi raportoimassa?

Oletettavasti kyseessä oli Stone (kun nyt kerran näitä nimiä ei käännetä), jos lähdemateriaaliin on uskominen.

(http://www.tvequals.com/wp-content/uploads/2015/05/StickNStone-550x654.jpg)


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Maisteri Outo - 02.04.2016, klo 14:29:22
Olen nyt katsonut pari jaksoa DD:n kakkoskautta ja hyvinhän tämä on lähtenyt rullaamaan. Tosin kun se tietty porukka alussa teurastettiin, niin käyttäytyivät kuin idiootit jäämällä tulilinjalle, häiritsi enemmän kuin vähän.  :(


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 02.04.2016, klo 14:55:50
Olen nyt katsonut pari jaksoa DD:n kakkoskautta ja hyvinhän tämä on lähtenyt rullaamaan. Tosin kun se tietty porukka alussa teurastettiin, niin käyttäytyivät kuin idiootit jäämällä tulilinjalle, häiritsi enemmän kuin vähän.  :(

No reiluuden nimissä niitä turvapaikkoja ei ollut järin paljon, ja sinne ainoaankin kuitenkin sukelsi se yksi ukko..


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Maisteri Outo - 03.04.2016, klo 13:11:30
No reiluuden nimissä niitä turvapaikkoja ei ollut järin paljon, ja sinne ainoaankin kuitenkin sukelsi se yksi ukko..

Ainoa fiksu joukosta. :) Mutta kun ne muut ei edes yrittäneet mitään (murtautua ulos, matalaksi lattiaan), piti vain räiskiä umpimähkään seisaaltaan sinne tänne.

No joo, mut ei siitä sen enempää. Lisää DD:tä tänä iltana.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 03.04.2016, klo 13:55:32
Ainoa fiksu joukosta. :) Mutta kun ne muut ei edes yrittäneet mitään (murtautua ulos, matalaksi lattiaan), piti vain räiskiä umpimähkään seisaaltaan sinne tänne.

No joo, mut ei siitä sen enempää. Lisää DD:tä tänä iltana.

Kolmos- ja nelos-jaksot..  :-* pitää katsoa ne uudelleen lähiaikoina


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Riffe - 29.04.2016, klo 18:05:38
Tuomari tulee tuomaroimaan omassa sarjassa (http://www.v2.fi/uutiset/viihde/23539/The-Punisher-saa-oman-Netflix-sarjan/)

Ei yllätä. Odotan, kuola suupielestä valuen.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 29.04.2016, klo 18:34:20
Tuomari tulee tuomaroimaan omassa sarjassa (http://www.v2.fi/uutiset/viihde/23539/The-Punisher-saa-oman-Netflix-sarjan/)

Ei yllätä. Odotan, kuola suupielestä valuen.

Milloinkahan tuo tulee? Tämän hetkisen tiedon mukaan Luke Cage (syksyllä) jälkeen tulee Iron Fist (keväällä?) ja sen jälkeen Defenders (ensi vuoden syksy?). Jessica Jones kakkoskausi on tekeillä, ja mikäli Defenders ei ole DD:n kakkoskauden jatke niin se tarina jatkunee DD:n kolmoskaudella. Ja nyt sitten vielä tämä. Alkaako näitä tulla kolmesti vuodessa?


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Curtvile - 02.05.2016, klo 00:10:01
Danny Rand Iron Fist
(https://40.media.tumblr.com/6c3754dd627d2841e47de5a1532cd3be/tumblr_o6in3maEKW1sdxw5qo7_1280.jpg)
(https://41.media.tumblr.com/208e31099c6cdc3c7c55ed7e71b7a478/tumblr_o6in3maEKW1sdxw5qo2_1280.jpg)

wanhana Power Man & Iron Fist fanina naamallani on poikkeuksellinen ilmiö... sattuu poskiin kun suupielet on ylöspäin...


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: JJalonen - 02.05.2016, klo 00:52:26
Vielä wanhempana Kung fu-lehti- ja wushu-fanina en nyt heti ala heittelemään voltteja.

Kuvan Danny kun näyttää lähiöisukilta, joka on aamuisella postilaatikkokäynnillään liukastunut märkiin vaahteranlehtiin ja kajauttanut kallonsa asfalttiin. Tuossa nyt sitten alakaupungilla harhaisena huitelee viattomia sivullisia. :P 

Silti tämän myötä odottelen, josko Marvel pukkaisi ulos Rudy Nebres-kokooman aiheesta.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Anonyymi Jaarittelija - 02.07.2016, klo 09:20:18
Syksyllä pitäisi tapahtua jotakin tallennemarkkinoilla... 8]

Netflix's DAREDEVIL Coming to Blu-Ray & DVD (http://www.newsarama.com/29970-is-netflix-s-daredevil-coming-out-on-dvd-blu-ray.html)Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Anonyymi Jaarittelija - 22.07.2016, klo 09:59:56
Nyt jyrää ihan kybällä!

Marvel's The Defenders - SDCC Teaser - Netflix (https://www.youtube.com/watch?v=wBZtM8q2Z1g)

Marvel's Iron Fist - SDCC - First Look - Netflix (https://www.youtube.com/watch?v=QCSPda7xQ3s)

Marvel's Luke Cage - SDCC - Teaser - Netflix (https://www.youtube.com/watch?v=Ymw5uvViqPU)Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 22.07.2016, klo 10:25:08
Ai että Cage näyttää herkulta, enää pari kuukautta..

Defenders-härnäkkeen voice-over vaikuttaisi vahvistavan sen mitä epäilinkin, DD:n kakkoskauden juonikuvio jatkuu/eskaloituu Defenders-sarjassa?

Ai niin, ovat sitten vahvistaneet DD:n kolmoskauden olevan tulossa. Josko tuo Käsi/Elektra kuvio saataisiin pois jaloista siihen mennessä Defendersin myötä, ja kolmoskausi olisi puhdas Born Again?


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Vincent - 22.07.2016, klo 17:45:33
Defenders-härnäkkeen voice-over vaikuttaisi vahvistavan sen mitä epäilinkin, DD:n kakkoskauden juonikuvio jatkuu/eskaloituu Defenders-sarjassa?

Lisäksi eka Defenders - logo (se joka koostuu lehtileikkeistä) on kämmenen siluetin ympäröimä, joten tuskinpa tässä on enää mitään epäillyn varaa.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 23.07.2016, klo 15:51:36
Lisäksi eka Defenders - logo (se joka koostuu lehtileikkeistä) on kämmenen siluetin ympäröimä, joten tuskinpa tässä on enää mitään epäillyn varaa.

Oli niin hienovarainen vihje että meni minulta ohi  :laugh:


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Maisteri Outo - 25.07.2016, klo 14:24:58

Olipa siinä kieltämättä makeaa mahan täydeltä. Olen tainnut tämän aikaisemminkin sanoa, mutta kyllä henkilökohtaisesti tämä Marvelin Netflix-puoli kiinnostaa enemmän nykyään kuin heidän elokuvapuolensa.

Noin niin kuin kokonaisuutena, onhan siellä muutamia elokuvia joita oikeasti vielä odottaa.

Onkos se Defenders tulossa vielä ens vuoden puolella? Silloin DD3:a ja JJ2:a voisi odottaa vasta 2018..


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 25.07.2016, klo 14:36:13
Onkos se Defenders tulossa vielä ens vuoden puolella? Silloin DD3:a ja JJ2:a voisi odottaa vasta 2018..

Tämänhetkisen (vahvistamattoman) yleisen käsityksen mukaan nyt syksyllä tulee Luke Cage, ensi keväänä Iron Fist (jota kuvataan parhaillaan), sen jälkeen Defenders, ja sitten lisää sooloja (DD3, JJ2, Punisher..). Itse alan hieman epäillä että Netflix tiivistää tahtia kolmeen sarjaan per vuosi, mutta tästä ei ole tietääkseni mitään viitteitä tai edes huhuja.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Anonyymi Jaarittelija - 07.08.2016, klo 19:39:14
Hmmm... Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist, Defenders, Punisher... ja... ja... Misty Knight...?

MISTY KNIGHT Confirmed to Appear in IRON FIST, Spinoff Solo Series Possible (http://www.comicbookmovie.com/iron_fist/misty-knight-confirmed-to-appear-in-iron-fist-spinoff-solo-series-a144297)Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 07.08.2016, klo 22:51:01
Hmmm... Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist, Defenders, Punisher... ja... ja... Misty Knight...?

MISTY KNIGHT Confirmed to Appear in IRON FIST, Spinoff Solo Series Possible (http://www.comicbookmovie.com/iron_fist/misty-knight-confirmed-to-appear-in-iron-fist-spinoff-solo-series-a144297)

En tunne hahmoa niin hyvin että keskisin perustetta omalle sarjalle, mutta yksi kolmesta pääosasta "Heroes For Hire" sarjassa kuulostaisi luontevammalta?


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Curtvile - 09.08.2016, klo 17:21:34
Luke Cage näyttää kerta kerralta paremmalta.

Traileri (https://www.youtube.com/watch?v=ytkjQvSk2VA)

lisäpisteitä Walter Mosleysta


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 09.08.2016, klo 19:19:26
Luke Cage näyttää kerta kerralta paremmalta.

Olin myyty jo ekan härnäkkeen jälkeen, tai oikeastaan jo Jessican Jonesia katsoessa, mutta ei nämä trailerit ole odotuksia ainakaan madaltaneet. 8]


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Anonyymi Jaarittelija - 15.08.2016, klo 19:08:25
Tuomari tulee tuomitsemaan omassa sarjassaan... jo ensi vuonna? :o

Netflix App Reveals THE PUNISHER is Coming In 2017 (http://www.comicbookmovie.com/punisher/netflix-app-reveals-the-punisher-is-coming-in-2017-a144554)Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 15.08.2016, klo 19:17:37
Kyllä minulle kelpaa, onhan tässä ollut puhetta että julkaisutahtia kiristettäisiin kolmeen sarjaan vuodessa. Kun Luke Cage tulee jo alku-syksystä niin ehkä eka 2017 sarja (Iron Fist?) tulee jo tammi-helmikuussa, sitten Defenders kesällä ja Punisher loppuvuodesta?


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 07.09.2016, klo 23:05:37
Ensimmäinen Luke Cage arvostelu (http://collider.com/luke-cage-review-netflix/)

Spoileri-vapaita poimintoja useista arvosteluista (http://www.slashfilm.com/luke-cage-reviews/) ja vielä vähän lisää (http://screenrant.com/luke-cage-netflix-reviews/)

Vielä kolme viikkoa..


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Curtvile - 08.09.2016, klo 20:24:22
En varsinaisesti ihmettele Power Man/ Luke Cage on lähtökohtaisesti mainiota.

Härnäkkeenä You Want Some? (https://www.youtube.com/watch?v=Jred0SxbnK8)


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Petri - 03.10.2016, klo 19:24:21
Kukaan ei ole vielä kirjoittanut Luke Cagesta vaikka sarja on ollut yli viikonlopun näkyvissä.

Tuotanto on taattua Marvelia, mutta ainakin omasta mielestä taso jää kauas Daredevilistä sekä Jessica Jonesista. Luke ei ole henkilönä puoliksikaan yhtä mielenkiintoinen kuin edellä mainitut, mutta se ei ole sarjan suurin heikkous.

Wilson Fisk ja Kilgrave ovat olleet yhdet TV-historian parhaista pahiksista ja nyt Cagen kohdalla tilalle tulee Cottonmouth ja Shades. Tietysti voi sanoa, että Luke Cage taisteleekin enemmän 'katutason' pahiksia vastaan, mutta hahmoista olisi voinut tehdä paljon mielenkintoisempia. Sarjan päätyttyä oikeastaan Shades oli ainoa kuka jäi mieleen positiivisesti.

13 jakson kesto oltaisiin voitu karsia ehkä 11 tai ainakin 12 jaksoon, sillä pienimuotoista filleriä tuntui olevan hetkittäin paljonkin. Näin turhan suuri hahmogalleria oltaisiin saatu karsittua pienemmäksi ja tarina tiukemmaksi. Myös tähän asti pienet viittaukset Marvel-universumiin oli vedetty täysin överiksi ja koko ajan tuli mitä ilmeisimpiä viittauksia toisiin hahmoihin ja tapahtumiin, DD:n ja JJ:n hienovaraisuus loisti poissaolollaan.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Lurker - 03.10.2016, klo 20:07:53
Vähän rakeinen pysäytyskuva, vanha logo - ja voilà, Luke Cage juuri sellaisena kuin Quentin Tarantino (http://comicbook.com/marvel/2016/10/01/quentin-tarantino-disappointed-by-luke-cage-changes/) olisi hänet halunnut.

(https://pbs.twimg.com/media/Ct27LW-XgAEObK8.jpg)


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 04.10.2016, klo 18:16:41
Netflixin palvelimet meni viikonloppuna kyykkyyn kun kysyntä oli niin kova.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Darth Mika - 04.10.2016, klo 18:37:13
Luke Cage on nyt katsottu. Oli ihan katsottava, mut pääviholliset oli kyllä aika mitään sanomattomia. Kyllä hakkaa Jessica Jonesin ja Daredevilin mennen tullen.

Olen katsellut Netflixiltä näitä ja pikkaisen outoa, kun kaikki jaksot tulee heti. Mielestäni se, että joku jakso tulee kerran viikossa olisi parempi...siinä saa sen oman jännityksensä koko viikoksi. Ei oikein ehdi sulattelemaan sitä nähtyä jaksoa niin perusteellisesti. Itse kyllä yritin pitää edes jonkunmoisen kohtuuden tässä sarjaa katsoessa...2-3 jaksoa päivässä, kerran katsoin 4 jaksoa putkeen.
No kai tää on sitä nykyaikaa sitten ja "kaikki tänne heti paikalla-kulttuuria, mutta itse pidän vähän hitaammasta tyylistä sarjojen tuomisesta näytille.
Olisin tietysti voinut pitkittää tuota katselurutiinia, mutta olen heikko...en vain malttanut, kun ne oli siellä katseltavana.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Lurker - 04.10.2016, klo 18:42:23
Monet eivät todellakaan halua pitkittää katselukokemusta vaan nopeuttaa sitä - nopeuttamalla.

How to Speed Up Your Netflix Binge Watching (http://fieldguide.gizmodo.com/how-to-speed-up-your-netflix-binge-watching-1787330590)
At a 1.1x speed, you’re saving yourself about six minutes for every hour of binge watching.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Darth Mika - 04.10.2016, klo 18:46:58
Monet eivät todellakaan halua pitkittää katselukokemusta vaan nopeuttaa sitä - nopeuttamalla.

How to Speed Up Your Netflix Binge Watching (http://fieldguide.gizmodo.com/how-to-speed-up-your-netflix-binge-watching-1787330590)
At a 1.1x speed, you’re saving yourself about six minutes for every hour of binge watching.
Voi ei...mitä nautintoa tossa nyt on. On tää maailma mennyt ihan persiilleen!


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 04.10.2016, klo 19:58:19
Olen katsellut Netflixiltä näitä ja pikkaisen outoa, kun kaikki jaksot tulee heti.

Mielestäni se, että joku jakso tulee kerran viikossa olisi parempi

itse pidän vähän hitaammasta tyylistä sarjojen tuomisesta näytille.

Olisin tietysti voinut pitkittää tuota katselurutiinia, mutta olen heikko...en vain malttanut, kun ne oli siellä katseltavana.

Sisäistä kamppailua tekstimuodossa  :laugh:


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 06.10.2016, klo 13:48:37
Onhan vaan pirun hyvä sarja, tämä Luke Cage. Ihan täysin se ei minulle aukea, tuskin myöskään suurimmalle osalle ei-mustasta väestöstä, eikä ole tarkoituskaan. Aplodit Marvelille siitä että uskalsivat tehdä oikeasti puhtaasti mustan sarjan, vaikka se tarkoittaakin sitä että en pysty täysin arvostamaan sen kaikkia ulottuvuuksia. Kesällä kun Nykissä katseli uutisia ja ajankohtaisohjelmia TV:stä niin osaan hieman eläytyä siihen mitä musta väestö kokee siellä parhaillaan, ja olen vilpittömän iloinen heidän puolestaan kun heillä on viimein  supersankari jonka voivat kokea omakseen. Hip-hop ja räppi eivät minulle uppoa mutta onneksi sarja kunnioittaa muutakin mustaa musiikkia (showrunner on vanha Rolling Stone lehden toimittaja) ja varsinkin vanhan liiton blues lämmitti sydäntä.

En kyllä ymmärrä tätä valitusta "heikoista" pahiksista, katsotaankohan me nyt samaa sarjaa ollenkaan? Cottonmouth, Shades, Mariah ja Diamondback olivat kaikki omalla tavallaan erilaisia mutta kiinnostavia, vain Shades jäi alikehitellyn oloiseksi kunnollisen taustatarinan puutteesta johtuen. Toisaalta myös Misty Knight on jäänyt kaikilta mainitsematta, erinomainen hahmo ja roolisuoritus.

MCU-viittaukset olivat välillä häiritseviä, mutta enimmältä osin ihan luontevia; "Välikohtaus" ei ilmeisesti levinnyt Harlmiin asti, joten asenne siellä Kostajia ja avaruusolentoja kohtaan on luonnollisestikin erilainen kuin Hell's Kitchenin alueella tai ydinkeskustassa, ja samoin on luontevaa että siellä keskitytään alueen omiin, todellisiin ongelmiin. Oikeastaan ainoa valittamisen aihe minusta on viimeinen jakso
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi piilotetun sisällön)

Johtuen kulttuuri-eroista en pääse uppoutumaan tähän niin syvälle että voisin rankata tämän samalle viivalle kuin DD tai JJ, mutta näin kovassa seurassa kolmanneksi jääminen ei ole huono asia. Hieman mietityttää miten näinkin realistinen sarja sopii yksiin maagisia ninjoja vastaan tappelevan DD:n ja mystisen kadonneen kung-fu kaupungin kasvattaman Iron Fist'in kanssa?


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Petri - 06.10.2016, klo 14:51:39
En kyllä ymmärrä tätä valitusta "heikoista" pahiksista, katsotaankohan me nyt samaa sarjaa ollenkaan? Cottonmouth, Shades, Mariah ja Diamondback olivat kaikki omalla tavallaan erilaisia mutta kiinnostavia, vain Shades jäi alikehitellyn oloiseksi kunnollisen taustatarinan puutteesta johtuen. Toisaalta myös Misty Knight on jäänyt kaikilta mainitsematta, erinomainen hahmo ja roolisuoritus.

Jos Luke Cagen vastustajia vertaapa vaikkapa Daredevilin ensimmäiseen kauteen, niin erot tulevat ainakin omasta mielestä selville. Sen takia koe kaikista mielekkäimmäksi verrata näitä kahta, koska molemmissa on useampi pahis ja lopulta pääpahis paljastuu (Kingpin vs. Diamondback).

DD:n pikkupahikset olivat kiinnostavia ja vaikka heidät ohitettiin 'nopeasti' matkalla Kingpiniin, niin japanilaisista ja kiinalaisista saatiin vielä äärettömän kiinnostavat jatkot seuraavalle kaudelle. Nyt voi tietysti samaa sanoa Shadesista ja Mariahista, mutta epäilys on suuri.

Myös itse Kingpin vastasi täydellisesti, ainakin omaa, mielikuvaa vahvasta gangsterista joka pyörittää koko alamaailmaa. Tähän verrattuna Diamondbackiin viittailu tuntui hyvältä,
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi piilotetun sisällön)
Hahmon tausta Harlemia hallitsevaksi rikospomoksi ei ollut omaan korvaan ollenkaan uskottava.

Cottonmouth oltaisiin voitu tehdä paremmaksi jos hänelle oltaisiin annettu tilaa kasvaa, nyt hän lähinnä toimi vain katalyyttina Mariahin kääntymisessä rikoksen poluille. Ja Mariahin huopaaminen ja soutaminen lähinnä ärsytti.

Sarjan parhaat hahmot olivat Misty ja Shades. Shadesissa oli sitä jotain suunnitelmallisuutta mitä olisin kaivannut Diamondbackiin.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 06.10.2016, klo 15:21:03
Shades oli paljon parempi välimallin pahis kuin Wesley, joka hänkin oli erinomainen. Hyvin samankaltaiset roolit, mutta Shades oli vielä astetta parempi koska tällä oli hienoisesti omakin agenda, kun taas Wesley oli pelkkä välikäsi.

Cottonmouth, Mariah ja Diamondback olivat kaikki eri osia Kingpin kokonaisuudesta; Cottonmouth oli se häikäilemätön tyylikäs gansteri, Mariah politiikko ja julkaisuuskuva, Diamondback se raivo joka kuplii pinnan alla kunnes räjähtää silmille. Ensinmainittu olisi voinut saada enemmänkin tilaa, kyseinen näyttelijäsuoritus oli erinomainen, mutta minusta täysin riittävästi tuli hahmolle syvyyttä. Mariah kamppaili sisäisesti sukujuuriaan vastaan, toisaalta kuitenkin ammentaen niistä voimaa ja lopulta hyväksyi roolinsa tässä kaikessa; jälleen upea näytteijäsuoritus. Ja Diamondback oli silkka psykopaatti alusta loppuun, täysin arvaamaton ja armoton, ja minusta siksi erittäin uskottava uhka. En muuten missään vaiheessa saanut sellaista kuvaa että Diamondback edes haluaisi olla Harlemin "kuningas", mistä sinulle tuli sellainen vaikutelma? Eikä Diamondback oikeastaan edes ollut tarinan pääpahis, kun asiaa ajattelee, vaikka olikin se fyysinen uhka nimikkosankarille.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Petri - 06.10.2016, klo 15:39:34
En muuten missään vaiheessa saanut sellaista kuvaa että Diamondback edes haluaisi olla Harlemin "kuningas", mistä sinulle tuli sellainen vaikutelma? Eikä Diamondback oikeastaan edes ollut tarinan pääpahis, kun asiaa ajattelee, vaikka olikin se fyysinen uhka nimikkosankarille.

Ensimmäisen kerran kun Shades tuli Cottonmouthin luokse, hän sanoi 'You know I'm with Diamondback now'. Myös kaikki bisnes tuntui kulkevan miehen kautta ja muut gangsteripomot pelkäsivät / kunnioittivat häntä. Kingpinin kaltainen valtapeluri, mutta Diamondbackin valtaa ei koskaan selitetty.

Mutta tosiaan Diamondback sanoi itsekin,
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi piilotetun sisällön)
Miten hän sitten oli luonut oman verkostonsa Harlemiin, ei kyllä auennut minulle. Tuliko hän sinne Luken perässä vai lähtikö hän Luken lavastamisen jälkeen muuten vaan laajentamaan etupiiriään? Yleinen käsitys taisi kuitenkin olla, että Luke kuoli vankilassa.

Tuo Kingpinin jako kolmeen eri hahmoon on mielenkiintoinen selitys, mutta miksi tehdä 3 vajavaista hahmoa kun voi tehdä 1 todella hyvän? Kingpin ja Kilgrave ovat tästä todisteita.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 06.10.2016, klo 15:50:53
Minusta kyse oli siitä että kaikki yksinkertaisesti pelkäsivät tätä sekopäätä, ja syystäkin.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Petri - 06.10.2016, klo 18:00:08
Minusta kyse oli siitä että kaikki yksinkertaisesti pelkäsivät tätä sekopäätä, ja syystäkin.

Tuntuu jotenkin erikoiselta, että yksi ihminen saa Harlemin jengit kauhun valtaan.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 07.10.2016, klo 00:03:00
Tuntuu jotenkin erikoiselta, että yksi ihminen saa Harlemin jengit kauhun valtaan.

Sitten taitaa olla niin ettet kuulu sarjan kohderyhmään. Yritäpä etsiä mustan amerikkalaisen pyörittämä nettisivu jolla kyseenalaistetaan onko Diamondback uskottava uhka.

Luke Cage on muuten herättänyt tragi-koomisen ilmiön netissä, nimittäin valkoihoiset jotka valittavat siitä miten sarja on rasistinen koska se on niin musta. Jep, Trumpilla on oikeasti mahdollisuudet päästä pressaksi.

Mutta nyt muihin Netflix-aiheisiin! Punisher kuvaukset pääsivät alkamaan kuin varkain, ilmeisesti tuotanto on jo täydessä vauhdissa. Iron Fist kuvaukset on saatu päätökseen hiljattain mutta Defenders tuotanto ei ole vielä edes alkanut joten näinköhän saadaan sittenkin jo ensi vuonna kolme Marvel-Netflix sarjaa?

Niin muuten Iron Fist julkaisi ensimmäisen virallisen kuvan (https://static1.squarespace.com/static/51b3dc8ee4b051b96ceb10de/t/57f3b403725e25e8e6681766/1475589127066/) ja julkaisupäivä-härnäkkeen  (https://www.youtube.com/watch?v=1lYcmsfrI-U)hiljattain, niitäkään ei ole tainnut kukaan täällä vielä noteerata?


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Petri - 07.10.2016, klo 12:06:57
Sitten taitaa olla niin ettet kuulu sarjan kohderyhmään. Yritäpä etsiä mustan amerikkalaisen pyörittämä nettisivu jolla kyseenalaistetaan onko Diamondback uskottava uhka.

Luke Cage on muuten herättänyt tragi-koomisen ilmiön netissä, nimittäin valkoihoiset jotka valittavat siitä miten sarja on rasistinen koska se on niin musta. Jep, Trumpilla on oikeasti mahdollisuudet päästä pressaksi.

En kuulu kohderyhmään? Jos nuori mies ei ole sitä potentiaalisinta kohderyhmää niin ihmettelen suuresti. Tietysti sarja on luotu suurelta osin mustille katsojille, mutta Marvel on varmasti pitänyt myös muut katsojat mielessä. Ei mustat sankarit ole vain mustille ja valkoiset valkoisille.

Enkä ymmärrä, että miksi tässä asiassa pitää tuoda ihonväri jatkuvasti esille. En pitäisi Diamondbackia realistisena uhkana rikollisjärjestöille oli hän sitten vaikka violetti. Pitävätkö mustat Diamondbackia jotenkin uskottavampana ja pelottavampana hahmona ihonvärin vuoksi?

Mutta ehkäpä tämä on aihe mistä ei välttämättä pääse yhteisymmärrykseen. Laadukas sarja kuitenkin Marvelilta ja odotukset ovat kovat seuraaviakin sarjoja kohtaan.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 07.10.2016, klo 12:48:26
En kuulu kohderyhmään? Jos nuori mies ei ole sitä potentiaalisinta kohderyhmää niin ihmettelen suuresti. Tietysti sarja on luotu suurelta osin mustille katsojille, mutta Marvel on varmasti pitänyt myös muut katsojat mielessä. Ei mustat sankarit ole vain mustille ja valkoiset valkoisille.

Enkä ymmärrä, että miksi tässä asiassa pitää tuoda ihonväri jatkuvasti esille. En pitäisi Diamondbackia realistisena uhkana rikollisjärjestöille oli hän sitten vaikka violetti. Pitävätkö mustat Diamondbackia jotenkin uskottavampana ja pelottavampana hahmona ihonvärin vuoksi?

Mutta ehkäpä tämä on aihe mistä ei välttämättä pääse yhteisymmärrykseen. Laadukas sarja kuitenkin Marvelilta ja odotukset ovat kovat seuraaviakin sarjoja kohtaan.

Showrunner Coker käyttä sarjan tematiikasta termiä "inclusively black". Se on suunnattu mustalle väestölle, toteutettuna siten että myös ei-musta yleisö voisi nauttia siitä ja ehkä jopa oppia jotain, mutta se on toissijaista.

Lainaus
"We kept using the phrase 'inclusively black,'" Coker says, calling from his office a week before the premiere. "From the showrunner to the cast to everything, there’s no way around the fact that this is a black show. 'Well, I mean, it’s a story that's not, um, specific in...' No, man, it’s a black show! But just because you're outside the culture doesn't mean you can't understand it, learn from it, enjoy it. You can agree with it or disagree it. Just don't expect a theme-park version of the black experience."

Olisi kiva kuvitella että asutaan maailmassa jossa ihonvärillä ei ole väliä, mutta on absurdia kuvitella että suomalaiset pystyvät eläytymään siihen miten Harlemin musta väestö suhtautuu arvaamattomaan hulluun joka riehuu kaduilla rynnäkkökiväärien kanssa eikä kunnioita edes muita rikollispomoja (Strykerin ihonvärillä ei tosiaan ole väliä). Black Lives Matter jopa mainitaan heti sarjan ekassa jaksossa, ja huppari täynnä luodinreikiä uutena katumuoti-ilmiönä on rankka kannanotto eikä suinkaan vain Cagen tukemisen symbooli. Nykissä vietetyn kesäloman aikana heräsin kolmena päivänä aamu-uutisiin joissa kerrottiin kuolonuhreihin johtaneista ammuskeluista, ja piti ottaa etukäteen selvää minne alueille ei kannata mennä mielenosoitusten vuoksi; varsinkin Dallasin tapahtumien jälkeen. Times Square oli jatkuvasti täynnä poliiseja luotiliiveissä, osalla rynnäkkökiväärit kaulassa. Pikkuisen eri uhkataso kuin kotimaassa jossa random ISS:n vartijalla on pippurisumute vyöllä.

Teoriassa kaikki supersankarit ovat kaikkia varten, joo, mutta moniko lapsi haaveilee olevansa Rhodey tai Falcon? Niinpä, kukapa haluaisi olla varsinaisen sankarin apuri; valtaosa haluaisi olla ennemmin vihreäihoinen sankari kuin mustaihoinen. Luke Cage on aidosti iso asia supersankareiden maailmassa (TV Guide nimesi sarjan "vuoden 2016 tärkeimmäksi"), ehkä jopa isompi kuin Black Panther sillä vaikka BP on mega-budjetin elokuva jossa suurin osa näytteijöistä on mustia niin se kertoo kuninkaasta kuvitteellisessa valtiossa, kun taas Luke Cage on voimiaan lukuunottamatta tavallinen kaduntallaaja ja sarja sijoittuu hyvinkin realistiseen nyky-Harlemiin. Kyky samaistua on aivan eri luokkaa.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Anonyymi Jaarittelija - 09.10.2016, klo 08:37:36
Ensimmäinen kunnollinen traileri Rautanyrkin tulevasta Netflix-sarjasta!

Marvel's Iron Fist | NYCC Teaser Trailer [HD] | Netflix (https://www.youtube.com/watch?v=0sEJeWB3RA8)Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Curtvile - 09.10.2016, klo 14:30:10
Defendersien vihollinen (https://www.youtube.com/watch?v=2eoDxcgP0BM)

ainakin roolitus on kohdillaan.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Curtvile - 09.10.2016, klo 17:05:55
Punisher - Jeph Loeb, kausi 1 Jon Bernthal , Deborah Ann Woll (https://www.youtube.com/watch?v=Tvk-5sUn4kE)


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 09.10.2016, klo 20:59:56
Defendersien vihollinen (https://www.youtube.com/watch?v=2eoDxcgP0BM)

ainakin roolitus on kohdillaan.

Mikähän mahtaa olla rooli?


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Curtvile - 09.10.2016, klo 21:27:11
Mikähän mahtaa olla rooli?

Kukaan ei vielä tiedä, loogistahan olisi Käden ollessa kyseessä joko Viper tai Typhoid Mary mutta niin tai näin näyttelijänkyvyistä suoritus ei jää kiinni.Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 09.10.2016, klo 22:53:25
Kukaan ei vielä tiedä, loogistahan olisi Käden ollessa kyseessä joko Viper tai Typhoid Mary mutta niin tai näin näyttelijänkyvyistä suoritus ei jää kiinni.

Tyfoidi saisi olla minusta nuorempi, Viper taas onnistuttiin pilaamaan Wolverinessa..


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Curtvile - 09.10.2016, klo 23:19:55
Toki mutta käyttäen Quicksilver/Elohopean ennakkotapausta (X-Men elokuvat/Kostajat Age of Ultron) Viperin voisi tehdä Madame Hydrana uusiksi.
Ja vaikka oikein vaihteeksi.

Muailmallahan ollaan vääntämässä Sigourney Weaverista Mephistoa joka sekin sopisi kuvioon hyvin, mutta eiköhän reilun vuoden päästä viimeistään olla viisaampia.

Itse pidän yhtälöstä Punisherin sarjan kohdalla: show runner on Hannibalin entinen ja mikron lisäksi mukana Ben Barnesin esittämä Billy Russo, joka lienee monelle tuttu nimi
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi piilotetun sisällön)


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 09.10.2016, klo 23:42:10
Toki mutta käyttäen Quicksilver/Elohopean ennakkotapausta (X-Men elokuvat/Kostajat Age of Ultron) Viperin voisi tehdä Madame Hydrana uusiksi.
Ja vaikka oikein vaihteeksi.

Muailmallahan ollaan vääntämässä Sigourney Weaverista Mephistoa joka sekin sopisi kuvioon hyvin, mutta eiköhän reilun vuoden päästä viimeistään olla viisaampia.

Jos käytetään Madame Hydraa niin voidaan vaikka skipata koko Viper-nimi, mutta Hydraa on nähty ihan riittämiin AOS:ssä, joten mieluummin ei. Ennemmin naispuolinen Mephisto, mutta en ymmärrä miten se liittyisi Käden ilmeiseen rooliin Defenders'issä (ellei sitten haaveeni toteudu ja Cumberbatch tule kokoamaan Puolustajat kasaan mikä olisi oikein ja kohtuullista).

Sivumennen, on tämä maailma mennyt kummalliseksi kun Weaverin kaliiperin näyttelijän casting Marvel-sarjaan ei aiheuta enää "ei voi olla totta" reaktiota, ainakin minä olin vaan että "kiva, ketähän se näyttelee"..


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Curtvile - 10.10.2016, klo 00:06:28
Ennemmin naispuolinen Mephisto, mutta en ymmärrä miten se liittyisi Käden ilmeiseen rooliin Defenders'issä (ellei sitten haaveeni toteudu ja Cumberbatch tule kokoamaan Puolustajat kasaan mikä olisi oikein ja kohtuullista).

Sivumennen, on tämä maailma mennyt kummalliseksi kun Weaverin kaliiperin näyttelijän casting Marvel-sarjaan ei aiheuta enää "ei voi olla totta" reaktiota, ainakin minä olin vaan että "kiva, ketähän se näyttelee"..

Ikinä tiedä, muistetaan että sarjakuvissa ja selkeästi Iron fistinkin myötä Käden myyttis-mystinen puoli vahvistuu.

Onhan se tavallaan vaikka siinähän on ollut yksi Marvelin koukkuja: etsiä ne taitavat näyttelijät oikeisiin rooleihin kts. mm. Vincent D'Onofrio ja David Tennant aiemmissa netflix sarjoissa.
itse lisäisin mielis listaan Mahershala Alin ja Erik LaRay Harveyn joka oli sangen vaikuttavat jo Boardwalk Empiressa.

Netflix on panostanut sankariensa vastavoimiin säännön mukaan, paremmin jopa kuin Marvel studiosin elokuvissa keskimäärin.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 10.10.2016, klo 13:24:15
Netflix on panostanut sankariensa vastavoimiin säännön mukaan, paremmin jopa kuin Marvel studiosin elokuvissa keskimäärin.

Siksi haaveilin että eka Infinity War leffa olisi ollut lähes suora kopio Thanos Quest sarjakuvasta, täydellinen keino antaa Thanokselle syvyyttä ja samalla tehdä tästä uskottava uhka.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Maisteri Outo - 12.10.2016, klo 21:34:41
Luke Cage on ollut Netflixissä jo melkein kaksi viikkoa, mutta muista kiireistä johtuen on jäänyt minulta suuremmaksi osaksi katsomatta. Kolme jaksoa olen ehtinyt nähdä, ja hyvältä vaikuttaa. Vähän hidastempoinen sarja toki, mutta se ei välttämättä ole mikään huono asia ainakaan minun kirjoissani.

Lisää jorinoita kun ehdin enemmän katsoa.

13 jakson kesto oltaisiin voitu karsia ehkä 11 tai ainakin 12 jaksoon, sillä pienimuotoista filleriä tuntui olevan hetkittäin paljonkin. Näin turhan suuri hahmogalleria oltaisiin saatu karsittua pienemmäksi ja tarina tiukemmaksi.

Tämä häiritsi minua jo Jessica Jonesissa. Daredevilin eka kausi oli todella hienosti rakennettu ja täyteläinen, ja DD:n tokalla kaudella oli niin paljon kamaa (Punisher, Hand, Wilson Fisk) ettei väsy päässyt yllättämään. Mutta JJ:stä olisi yksi tai kaksi jaksoa voinut nipsaista pois, niin olisi ollut täydellinen ja tiivis paketti.

Vahinko jos Luke Cagessakin on tätä vikaa.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 12.10.2016, klo 21:51:33
Luke Cage on ollut Netflixissä jo melkein kaksi viikkoa, mutta muista kiireistä johtuen on jäänyt minulta suuremmaksi osaksi katsomatta. Kolme jaksoa olen ehtinyt nähdä, ja hyvältä vaikuttaa. Vähän hidastempoinen sarja toki, mutta se ei välttämättä ole mikään huono asia ainakaan minun kirjoissani.

Lisää jorinoita kun ehdin enemmän katsoa.

Tämä häiritsi minua jo Jessica Jonesissa. Daredevilin eka kausi oli todella hienosti rakennettu ja täyteläinen, ja DD:n tokalla kaudella oli niin paljon kamaa (Punisher, Hand, Wilson Fisk) ettei väsy päässyt yllättämään. Mutta JJ:stä olisi yksi tai kaksi jaksoa voinut nipsaista pois, niin olisi ollut täydellinen ja tiivis paketti.

Vahinko jos Luke Cagessakin on tätä vikaa.

Makuasia. Minä en saa tarpeekseni näistä ja vietän mielelläni niin paljon aikaa näissä maailmoissa kuin mahdollista. Katsoin LK:ta odotellessa JJ:n uudelleen ja se hipoo täydellisyyttä. Mutta jos sitä pidät vikana sen sijaan että sen näkisi rikkautena ja tilana antaa hahmojen hengittää niin kyllä, Luke Cagessakin on tätä "vikaa".


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Maisteri Outo - 13.10.2016, klo 16:28:25
Makuasia. Minä en saa tarpeekseni näistä ja vietän mielelläni niin paljon aikaa näissä maailmoissa kuin mahdollista. Katsoin LK:ta odotellessa JJ:n uudelleen ja se hipoo täydellisyyttä. Mutta jos sitä pidät vikana sen sijaan että sen näkisi rikkautena ja tilana antaa hahmojen hengittää niin kyllä, Luke Cagessakin on tätä "vikaa".

Tyhjäkäynti ei ole rikkautta, se on vaan tyhjäkäyntiä. Jaa, taas se Kilgrave joutui vangiksi. Jaa, taas se pääsi vapaaksi koska tällä kertaa ääliönaapurit. Pitäskö tässä olla joku pointti vai onko tämä vain filleriä?

No, loppujen lopuksi kuitenkin tykkäsin JJ:stä, ja alkupuolellaan oli jopa DD:tä parempi. Pienellä vaivalla olisi kuitenkin ollut lähes se kuuluisa täydellinen.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 13.10.2016, klo 16:36:02
Tyhjäkäynti ei ole rikkautta, se on vaan tyhjäkäyntiä. Jaa, taas se Kilgrave joutui vangiksi. Jaa, taas se pääsi vapaaksi koska tällä kertaa ääliönaapurit. Pitäskö tässä olla joku pointti vai onko tämä vain filleriä?

No, loppujen lopuksi kuitenkin tykkäsin JJ:stä, ja alkupuolellaan oli jopa DD:tä parempi. Pienellä vaivalla olisi kuitenkin ollut lähes se kuuluisa täydellinen.

Koska Kilgrave pääsee kerta toisensa jälkeen pakoon, ei Jessicalla ole lopulta kuin yksi vaihtoehto sarjan päätteeksi, ja se on perusteltu vaikka onkin väärin.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: JV - 17.10.2016, klo 21:01:52
Onhan vaan pirun hyvä sarja, tämä Luke Cage. Ihan täysin se ei minulle aukea, tuskin myöskään suurimmalle osalle ei-mustasta väestöstä, eikä ole tarkoituskaan. Aplodit Marvelille siitä että uskalsivat tehdä oikeasti puhtaasti mustan sarjan, vaikka se tarkoittaakin sitä että en pysty täysin arvostamaan sen kaikkia ulottuvuuksia.

Showrunner Coker käyttä sarjan tematiikasta termiä "inclusively black". Se on suunnattu mustalle väestölle, toteutettuna siten että myös ei-musta yleisö voisi nauttia siitä ja ehkä jopa oppia jotain, mutta se on toissijaista.

Olisi kiva kuvitella että asutaan maailmassa jossa ihonvärillä ei ole väliä, mutta on absurdia kuvitella että suomalaiset pystyvät eläytymään siihen miten Harlemin musta väestö suhtautuu arvaamattomaan hulluun joka riehuu kaduilla rynnäkkökiväärien kanssa eikä kunnioita edes muita rikollispomoja (Strykerin ihonvärillä ei tosiaan ole väliä). Black Lives Matter jopa mainitaan heti sarjan ekassa jaksossa, ja huppari täynnä luodinreikiä uutena katumuoti-ilmiönä on rankka kannanotto eikä suinkaan vain Cagen tukemisen symbooli.

Olen samaa mieltä, että luodinkestävä supersankari luodinreikäisessä paidassa on puhutteleva, osuva symboli, mutta se ei riitä 13-osaisen sarjan sisällöksi. Jos haluaa ymmärtää mustien amerikkalaisten tilannetta, kannattaa katsoa Netflixin erinomainen 13th (tai 13th Amendment) -dokkari, Luke Cage ei sitä mielestäni kovin syvällisesti avaa. Pikemmin kuin todellisesta maailmasta, se tuntuu sijoittuvan jonnekin kuvitteelliseen, vanhahtavaan tv-sarjojen limboon, jossa hahmot vain sattuu olemaan mustia.

Kaikkia Netflixin Marvel-sarjoja on vaivannut turha venyttäminen, mutta Cagen kohdalla juoni on yksinkertaisesti liian simppeli ja kaavamainen. Supersankarifilmatisoinneissa minua on kiinnostanut se miten supervoimia on käytetty eri tavoin ja yhdistetty eri genreihin oivaltavastikin - lähtien Heroesista, mutta Luke Cagesta tarinan tasolla puuttuu näkökulmallisuus, Cagen geneeriset supervoimat johtavat aika geneerisiin ratkaisuihin.

En ihan sulata selityksenä sille jos sarja ei iske, että kyse olisi kulttuurieroista.  Populaarikulttuurin ja verkottuneen maailman kautta Yhdysvaltojen musta kulttuuri kuitenkin on suhteellisen tuttu suomalaisellekin katsojalle - arjessa haasteet voivat olla hyvin erilaisia kuin valkoisella suomalaisella Suomessa, mutta siitä Luke Cage ei mitään kerrokaan.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 18.10.2016, klo 17:48:19
ei riitä 13-osaisen sarjan sisällöksi.

Kaikkia Netflixin Marvel-sarjoja on vaivannut turha venyttäminen, mutta Cagen kohdalla juoni on yksinkertaisesti liian simppeli ja kaavamainen.

En ihan sulata selityksenä sille jos sarja ei iske, että kyse olisi kulttuurieroista. 

Kuten sanottu niin makuja on monia, minusta kaikki Netflix-sarjat ovat olleet hyvän pituisia tai liiankin lyhyitä. Eikä se tietenkään pelkästään kulttuuri-eroista johdu jos sarja ei iske, ei kaikki tykkää kaikesta, ei edes Game Of Thronesista.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 26.10.2016, klo 11:16:34
Punisher vahvistettu vuodelle 2017, sen tarkempaa tietoa ei vielä ole. Iron Fist tulee maaliskuussa joten ehkä Defenders/Punisher tulee kesällä tai alkusyksystä ja toinen niistä sitten loppuvuodesta?


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Vincent - 26.10.2016, klo 17:12:41
HUOM! Luke Cage spoilereita!

Just äsken sain Luke Cagen viimeisen jakson katottua. Valitettavasti tämä on heikoin Marvelin Netflix - sarja tähän mennessä. Eka puolisko oli oikein mainiota rikosdraamaa, mutta loppupuolella käsikirjoittajilla tuntui olevan vaikeuksia löytää tarinan aihetta 6 jakson ajaksi ja sarja kompuroi aika epätyydyytävään lopputulokseen. En nyt missään nimessä sano sarjaa huonoksi, mutta Daredevilin ja Jessica Jonesin nostettua rima taivaisiin, on vaikea olla kokematta oloa pettyneeksi.

Cottonmout oli hyvin tehokas pahis ja tämän filosofinen konflikti Cagen kanssa pelitti hyvin, mutta sitten tämän kuoltua kaikki alkoi kusta. Diamondback on yksinkertaisesti aivan liian ylinäytelty piirrossarjapahis, joka ei oikein istu kauden ekan puoliskon luomaan tunnelmaan, ja kaikki twistit tämän menneisyydestä Cagen kanssa tulevat täysin puskan takaa, maistuen väkisin väännetyltä twisteiltä ihan vain twistien itsensä takia. Minulla on tunne, että Diamondback olisi voinnut olla ihan jees pahis, jos tällä olisi ollut koko kausi aikaa kehittyä, mutta sitä ei yksinkertaisesti ollut. Väkisinkin jäi semmoinen fiilis, että parasta olisi ollut pitää Cottonmouth koko ykköskauden pääpahiksena ja Diamondback olisi säästetty seuraavalle.

Ärsytti myös kuinka pahikset ylipäätään tuntuivat jäävän aina voitolla puhtaan tuurin, eivätkä rehellisen vaarallisuutensa ansiosta. Toki korruptoitunut systeemi jms. auttoivat, mutta turhan monta kertaa nämä pakenevat paikalta viime tipassa, väistelevät luoteja ja löytävät ennen hyviksiä jonkin tärkeän todisteen. Tietenkään asiat eivät saa olla sankareille liian helppoja, mutta vaikeuksien pitäisi syntyä luonnollisesti jotta tarinan sisäinen uskottavuus pysyisi yllä. Vrt. vaikka siihen kuinka Daredevilin piti purkaa Fiskin imperiumi pala palalta tai kuinka Kilgraven voimien ohi on aika hankala tanssahdella, jos tämän haluaa napata elossa.

En nyt tietenkään haluaisi olla liian negatiivinen, kun sarjassa oli rehellisesti monia hyviä hetkiä. Eka puolisko oikeasti pelitti kiitettävästi, päähahmot olivat mukaansa tempaavia, kaikki pienet vinkkaukset sarjisfaneille olivat arvostettuja (Luke Cage pikaisesti klassisessa sarjis-lookissaan oli täydellistä) ja vaikka Daredevilin Opening Theme onkin edelleen lemppari yksittäinen kappale, niin kokonaisuutena Luke Cagen soundtrack on Netflix sarjoista paras. Eikä Luke Cagen kulttuurista merkitystä mustaihoisille amerikkalaisille tosiaan sovi vähätellä.

Etkä nämä ajatukset olivat hieman sekavia ja ilman punaista lankaa, mutta se tiivistää sarjankin aika hyvin. Parempi kuin moni muu keskiverto tv-sarja, mutta ei täysi kunnari.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Maisteri Outo - 29.10.2016, klo 22:23:08

Luke Cage on nyt katsottu loppuun ja aika lailla samoja ratoja ajatukseni kulkivat kuin Vincentillä: Mainio sarja, mutta ei samanlainen helmi kuin Daredevilit tai Jessica Jones. Diamondback ei häirinnyt yhtä paljon minua, mutta

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi piilotetun sisällön)

Kaikkia vierailevia räppäreitä sun muita en tunnistanut mutta ei ilmeisesti ollut tarkoituskaan. Hyvin viihdyin. Jatkoa odotellessa.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Dwight - 16.11.2016, klo 20:28:03
Lopetin Luke Cagen muutaman jakson jälkeen .

Nyt vain odotetaan ...

"One batch , two batch . Penny and dime..."
"Latausääni"

D


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 05.12.2016, klo 18:44:00
Kakkos-kausi tulossa.. tosin vasta 2018 tai 2019?

https://twitter.com/Marvel/status/805485434478403584/video/1


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 13.01.2017, klo 09:34:57
Defenders (http://www.flickeringmyth.com/wp-content/uploads/2017/01/C1-83yKUQAADdI3.jpg)

Lisää kuvia täällä (http://ew.com/tv/the-defenders-photos-episodes/mike-colter-as-luke-cage-charlie-cox-as-daredevil-krysten-ritter-as-jessica-jones-and-finn-jones-as-iron-fist)


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Chompp - 07.02.2017, klo 18:09:13
Iron Fist traileri (https://www.youtube.com/watch?v=f9OKL5no-S0)

Mä en jostain syystä missään vaiheessa kuvien perusteella vakuuttunu tosta näyttelijävalinnasta ja nyt trailerin myötä vain vahvistui oma fiilis väärästä näyttelijävalinnasta. Harmi kyllä, kun tähän mennessä Marvelin Netflix sarjojen kohdalla on onnistuttu siinä suhteessa hyvin.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Curtvile - 07.02.2017, klo 22:03:56
Iron Fist traileri (https://www.youtube.com/watch?v=f9OKL5no-S0)

Mä en jostain syystä missään vaiheessa kuvien perusteella vakuuttunu tosta näyttelijävalinnasta ja nyt trailerin myötä vain vahvistui oma fiilis väärästä näyttelijävalinnasta.

Tähän ei oikein voi sanoa mitään, itsellä kun ei ole tuota fiilistä lain trailerin jälkeen. Mutta vaikka makuasioista ei voi kuin riidellä, tässä on se sama kuin jokin aika sitten kun törmäsin tyyppiin jonka mielestä Tim Sale ei osaa piirtää.
Eri maailmoista ollaan silloin.

Minulle tuli hyvällä tapaa Iron fistien alkupuolen tuntu(mm. Essential Iron fist vol1), mutta lopputuotehan se ratkaisee.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 09.03.2017, klo 16:23:34
Netflix-MCU:n eka huti? Ainakin kriitikot ovat ekan 6 jakson perusteella sitä mieltä, tosin enimmäkseen siksi että pääosan esittäjä on valkoihoinen eikä aasialainen.

https://www.rottentomatoes.com/tv/marvel_s_iron_fist/s01


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: J-Viilee - 10.03.2017, klo 00:25:34
Netflix-MCU:n eka huti? Ainakin kriitikot ovat ekan 6 jakson perusteella sitä mieltä, tosin enimmäkseen siksi että pääosan esittäjä on valkoihoinen eikä aasialainen.

https://www.rottentomatoes.com/tv/marvel_s_iron_fist/s01

Olisikohan Danny Rand pitänyt muuttaa aasialaiseksi sen takia että hän osaa kung-fua?
Siinä vasta strereotypia.
Oiskohan joku suuttunut siitäkin.
Sarjiksissa kalpeanaama vaikka verissä taisi ollakin 50 prossaa itämailta.
Lukekin vielä kesken mutta ku eukko jaksaa yhen jakson illassa kerran viikkoon.
Minkäs teet ku kerran tykkää. Ei tässä mihinkään hätää ole.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Jukka Laine - 18.03.2017, klo 12:59:55
Ei ainakaan eka jakso ollut lainkaan huono. Eihän tämä mikään huippusarja ole, mutta ihan viihdyttävää äksonia.

Olisivat sitten tehneet Shang-Chistä tv-sarjan, jos aasialainen pitää olla. Tai Tiikerin Pojista, olisi ollut vielä enemmän etnistä diversiteettiä. Mutta voihan noista vielä tullakin.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 18.03.2017, klo 22:56:44
Mulle kanssa eka jakso oli positiivinen kokemus, jopa erittäin positiivinen kun koko ajan odotti että missä vaiheessa tämä menee pieleen, mutta eipä tämä ainakaan lähtökuoppiinsa kuollut. Pahaan aikaan tuli ulos, menee pitkälle ensi viikkoon että saan katsottua joten pliis muistakaa kaikki käyttää spoileri-tägejä jos aiotte keskustella sarjan sisällöstä tarkemmin..


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 22.03.2017, klo 15:41:20
Viisi jaksoa takana ja pidän tästä erittäin paljon.. mutta
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi piilotetun sisällön)


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Chompp - 22.03.2017, klo 22:55:29
Kaikki jaksot katsottu ja täytyy kyllä sanoa, että vaikka ikan ok sarja olikin niin mielestäni selvästi huonoin näistä Marvelin Netflix tuotoksista.

Pääosan näyttelijä ei ollutkaan aivan yhtä huono kuin oletin; tai ehkä odotukseni eivät olleet liian korkealla. Mutta se mikä ärsytti niin Danny Randista oli tehty liian hyväuskoinen ja aivan liian ailahteleva tunteiltaan, mutta ehkä sen voi vielä jotenkin laittaa sen piikkiin että oli ollut poissa 15 vuotta ja vasta etsimässä itseään Iron Fistinä....

Käsikirjoitus oli ehkä paikoitellen hieman heppoista, mutta ei niin että se olisi minua suuremmin haitannut. Kaikkein pahin ärsyttävyys oli useiden tappelukohtausten huonous. Itse Kung-Fua (tai oikealta nimeltään Wushu) nuorempana joitakin vuosia harrastaneena jatkuvasti huomasin liikkeiden asennoissa, lyönneissä ja potkuissa virheitä, joka vähensi meikän kohdalla uskottavuutta Dannyn Kung-Fu taitoja kohtaan; olihan hän sentään 15 vuotta treenannut lajia huippumestareiden opissa. Toinen mikä oli tappelukohtauksissa huonoa, niin monessa kohtaa tuli sellainen olo että iskuissa ei ollut mitään voimaa, joten uskottavuus kärsi. Pahimmin tämä tuli ehkä esille aika sarjan alkuvaiheilla
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi piilotetun sisällön)


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Anonyymi Jaarittelija - 23.03.2017, klo 18:04:21
Rautanyrkki, hitti vai huti?

Despite Being Critically Panned, IRON FIST Becomes A Huge Hit On Netflix (https://www.comicbookmovie.com/tv/marvel/iron_fist/despite-being-critically-panned-iron-fist-becomes-a-huge-hit-on-netflix-a149837)

Toinen tuotantokausi lienee jo varmistunut...Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Pässi - 27.03.2017, klo 10:57:00
Iron Fist perseeseen (http://www.hs.fi/nyt/art-2000005143884.html)


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Jukka Laine - 27.03.2017, klo 11:27:37
Iron Fist oli yksi Marvelin "martial arts" -sarjakuvista, joiden lanseeraus 70-luvulla johtui silloin suosituista honkkarielokuvista. Valkoinen mies hän oli siksi, koska Marvelilla oli jo aasialainen kungfusankari, Shang-Chi. Tuohon aikaan laskettiin että valkoinen sankari myy paremmin kuin vähemmistöt. Nyt ajatusmalli on päinvastainen.

80-luvulla IF muuttui tavalliseksi katutason sankariksi, joka seikkaili toisen samanlaisen, Luke Cagen kanssa. Meditoinnit ja kadonnut tiibetiläisulottuvuus jätettiin taka-alalle.

Myöhemmin sarjakuvissa palautettiin hahmo juurille, mutta silti tehtiin moderni näkemys. Haluttiin miellyttää vähän kaikkia. Ei tämäkään kaupallisesti ole ollut kannattava.

Näillä aineksilla ei vaan nykypäivän tv-sarjaa saada toimimaan. Kohderyhmäkin on aivan eri ikäinen kuin 70-luvulla. Ja onhan nämä kaikki Netflix-sarjat tehty nopeasti ja hutiloiden. Daredevilin eka kausi poisluettuna. Se oli hyvä.

Marvelin sarjakuvissakin on tehty virheitä, että uuden konseptin lanseerauksessa on pitänyt aloittaa monta lehteä kerralla, sen sijaan että universumin annettaisiin kasvaa vähitellen. New Universe sortui tähän, eikä asiaa auttanut että budjettia leikattiin. Ei ensimmäistä mokaa korjata toisella mokalla.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Darzee - 27.03.2017, klo 11:42:26
Valkoinen mies hän oli siksi, koska Marvelilla oli jo aasialainen kungfusankari, Shang-Chi.

Jaa-a, olisikohan kannattanut antaa oma sarja Shang-Chille Rautanyrkin asemesta? Mutta sitten olisi voinut todeta senkin ratsastavan kuluneilla kliseillä, kun aasialaistaustaisen päähenkilön pitää tietenkin olla taistelulajien mestari sen sijaan, että hänellä olisi jokin "kulttuurisesti neutraali" supervoima. Ehkä suomalaisillekin Hämähäkkimiehestä tuttu Valkoinen Tiikeri sittenkin olisi paras vaihtoehto, kuten Jukka edellä ehdottaa. Espanjankielisiä ei niin selkeästi yhdistä kung fu -juttuihin.

Yksi mahdollisuus olisi tietenkin ollut vetää aasialaisstereotypiat komediallisesti överiksi Fu Manchu -hengessä, kuten Jussi Ahlroth tuossa Pässin linkittämässä jutussa toteaa. Shang-Chille tämä olisi sopinut tietysti erityisen hyvin, kun Fu Manchu on sarjan tärkeimpiä sivuhahmoja. Immateriaalioikeudelliset seikat ehkä estäisivät Fu Manchun käyttämisen, mutta ainahan sen voisi korvata esimerkiksi Marvelin omalla hahmolla Yellow Claw'lla.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 27.03.2017, klo 16:12:58
Rotu-korteilla pelaaminen on perheestä ja poikittain, siinä pelissä ei voi kuin hävitä.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Petri - 27.03.2017, klo 18:55:12
Nyt on tullut katsottua koko sarja. Alkuun aika kökköä ja ei se lopussakaan hirveesti parane, mutta on huomattavasti parempi kuin kritiikit antavat ymmärtää. Heikoin tähän asti, mutta ei kaukana Luke Cagesta.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Maisteri Outo - 28.03.2017, klo 21:06:49

Iron Fist on nyt läpi tuijotettu, ja vaikka olikin ihan ok, onhan tämä nyt selkeästi heikompi kuin Luke Cage, DD:stä ja Jessica Jonesista puhumattakaan. Tarina heilui sekavasti sinne tänne, ja pahiksista jäi sekava kuva. Danny Randkin oli välillä kuin kiukutteleva pikkulapsi, eikä mikään suuri kung fu -mestari.

Tosin en ole Rautanyrkkiin sarjiksissa tutustunut yhtään, mutta jäi sellainen mielikuva, että tuskin tämä päähenkilö kovin uskollinen inkarnaatio oli.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Jukka Laine - 28.03.2017, klo 23:18:21
Fu Manchu

Shang-Chin sivuhenkilöinä on muitakin Sax Rohmerin kirjallisia hahmoja, toiseksi tärkeimpänä Sir Denis Nayland Smith.

Joskus oli puhetta, että omnibus-julkaisuihin muutetaan näiden nimet, osaako joku omnibusin omistaja kertoa onko niin tehty?

Alunperinhän Marvel halusi tehdä sarjakuvan suositusta Kung Fu -tv-sarjasta. Oikeuksia ei annettu, koska oikeuksien omistaja Warner oli Marvelin suurimman kilpailijan DC Comicsin omistaja.

Ja valkoinen mieshän KF-tv-sarjassakin oli pääosassa.
https://en.wikipedia.org/wiki/Kung_Fu_(TV_series%29


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Vincent - 29.03.2017, klo 12:07:32
Itsekkin sain Iron Fistin hiljattain loppuun katsottua. Ei saamiensa haukkujan arvoinen, mutta ei nyt mitenkään erityisen hyväkään, etenkin, kun miettii aiempien sarjojen asettamaa tasoa.

Tarinaa ei yksinkertaisesti ole 13 tunnin edestä, joten kaikkea mahdollista venytetään, eikä edes mitenkään erityisen tunnelmallisesti. Tarina on myös aika hajanainen ja ilman punaista lankaa, kun ei ole oikein mitään hajua mikä on Dannyn pääobjekti hahmona tai kenen olisi tarkoitus olla sarjan pääkonflikti. Sarjassa uupuu myös täysin looginen hahmokehitys ja viimeisessä jaksossa ei ole lainkaan eskaloitumisen tunnetta.

Olen vakuuttunut siitä, että Finn Jones voisi olla kaikin puolin pätevä Rautanyrkki, mutta tällä ei ole koskaan mitään kunnollista matskua työstettävään. Ongelma on yksinkertaisesti siinä, ettei hahmoa syvennetä koskaan ja tämä jääkin vain ontoksi kuoreksi. Ei olekkaan ihme, että sivuhahmot jäävät sarjasta paremmin mieleen.

Pahisrintamallakaan ei kyllä ole hurraamista, eikä se auta yhtään ettei sarja tunnu tietävän kuka sen pääpahis on. Madame Gao? Bakuto? Käsi organisaatio yleisesti? Harold? Sarja tuntuu koko ajan muuttavan mieltään asiasta, minkä takia yksikään edellä mainituista ei saa tilaisuutta kunnolla kehittyä ja luoda itsestään uhkaavaa kuvaa. Reiluuden nimessä pitää sanoa, että David Wenham vetää sekopäisen bisnesmiehen roolin erinomaisesti ja huomasin usein ajattelevani, että mies olisi pitänyt säästää tuleviin Hämähäkkimies - leffoihin Norman Osborniksi.

Vähän yllättäen ne paljon haukutut toimintakohtaukset eivät häirinneet kummemmin. Älkää käsittäkö väärin, ne ovat aika mitään sanomattomia mikä on suuri moka sarjassa jonka pääpainon ainakin pitäisi olla silmiä hivelevässä Kung Fussa, mutta minusta ne olivat pahimmillaankin vain perus tv-tasoa eivätkä mitään oman luokkansa pohjanoteerauksia. Ehkä olen vain turhan anteeksiantava, kun olen ison luoka Star Trek -fani ja kyseinen sarja on surullisenkuuluisa suorastaan noloista lähitaistelukohtauksistaan.

Minusta sarjan ongelmat voi tiivistää kahteen lähtötason ongelmaan. Ensinnäkin minulle jäi vahvasti semmoinen tunne, että sarjan tekijöillä ei ollut suurtakaan intohimoa Rautanyrkkin lähdemateriaaliin. Koko sarjassa hehkuu tekemisen ilon puute, joka oli kaikissa aiemmissa Marvelin Netflixin sarjoissa, ja kaikki Rautanyrkille tyypilliset elementit on korvattu jollain geneerisillä tai turvallisilla vaihtoehdoille (musta huppari sarjis-puvun sijaan ja klassisten vihollisten sijaan Daredevilin pahiksia lainassa jne.). Toisekseen, vaikka tekijöillä intohimoa olisikin ollut niin Rautanyrkin mytologia on liian kunnianhimoinen Netflixin tuotantoarvoihin nähden. Muutama pitempi flashbacki K'un-Luniin, jotta oltaisiin oikeasti nähty millaisen fyysisen ja filosofisen koulutuksen Danny sai, olisi auttanut paljon niin nimikkohahmon kuin sarjan teemojen syventämisessä, mutta Netflix budjektilla ei moiseen ollut varmaan koskaan mahdollisuuksia.

Iron Fist ei ole yhtä huono, kuin esimerkiksi Agents of SHIELD tai Marvelin nykyiset animaatiosarjat, mutta en kyllä koskaan tule löytämään itseäni puolustamassa sitä intohimoisesti jos joku haukkuu sen maan rakoon. Daredevilin ja Jessica Jonesin haluan ehdottomasti joskus katsoa uudestaan ja saatan joskus kaivaa Youtubesta Luke Cagen parhaimpia hetkiä, mutta Iron Fistin pariin en jaksa koskaan palata. Toka tuokkari on luultavasti tulossa, mutta sitä ennen Marvelilla ja Netflixillä on työn alla The Defenders ja The Punisher, kuin myös Jessica Jonesin, Luke Cagen ja Daredevil seuraavat kaudet. Toivottavasti tämä aika käytetään oikeasti hyväksi ja Marvel miettii sarjan uusiksi aivan pohjalta asti. Tai vielä parempi olisi, jos Finn Jones ja Mike Colter pistettäisiin kahdestaan tähdittämään Heroes for Hire - sarjaa.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Anonyymi Jaarittelija - 03.04.2017, klo 18:45:57
Toki mutta käyttäen Quicksilver/Elohopean ennakkotapausta (X-Men elokuvat/Kostajat Age of Ultron) Viperin voisi tehdä Madame Hydrana uusiksi. Ja vaikka oikein vaihteeksi.

Kelpaisiko sitten tuollainen ainoastaan yhden toistaiseksi julkaistun valokuvan perusteella?

AGENTS OF S.H.I.E.L.D.: Come Get Your First Look At *SPOILER* As Madame Hydra (https://www.comicbookmovie.com/tv/marvel/agents_of_shield/agents-of-shield-come-get-your-first-look-at-spoiler-as-madame-hydra-a150098)Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 04.04.2017, klo 22:36:53
Kelpaisiko sitten tuollainen ainoastaan yhden toistaiseksi julkaistun valokuvan perusteella?

AGENTS OF S.H.I.E.L.D.: Come Get Your First Look At *SPOILER* As Madame Hydra (https://www.comicbookmovie.com/tv/marvel/agents_of_shield/agents-of-shield-come-get-your-first-look-at-spoiler-as-madame-hydra-a150098)

Väärä ketju..


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Riffe - 05.04.2017, klo 07:05:05
Iron Fist tsekattu, paljon parempi mitä on annettu olettaa, enkä edes kutosjakson kohdalla huonoa näyttelyä nähnyt. Jatkoa odotellessa, sitä ennen toki Defenders ja jatkot aikaisimmille.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 05.04.2017, klo 13:51:26
Iron Fist tsekattu, paljon parempi mitä on annettu olettaa, enkä edes kutosjakson kohdalla huonoa näyttelyä nähnyt. Jatkoa odotellessa, sitä ennen toki Defenders ja jatkot aikaisimmille.

Paljolti samat fiilikset, vaikka mielipiteeni 6-jaksosta on edelleen sama kuin yllä.

Eniten tässä lopulta ärsytti se että ykköskausi ei kertonut alusta loppuun järkevää tarinaa (poislukien Ward Meechum, hänellä oli ihan mukava hahmonkehitys-kaari), se punainen lanka puuttui vähän samaan tapaan kuin DD:n kakkoskaudella, ja vaikka Marvel-sarjisfani olenkin niin runsas Käsi-mytologia ynnä K'un-Lun mytologia oli paikoin liikaa jopa minulle. Kysymyksiä oli enemmän kuin vastauksia. Aineksia olisi ollut paljon parempaankin, se tästä päällimmäisenä jäi mieleen.

Defenders tulee muuten (lähes varman tiedon mukaan) elokuun 18.pvä; pikainen härnäke-video: https://www.youtube.com/watch?v=ostYFNFjhJ4&t=0s

Ja kuvan ylälaidassa oleva IP-osoite johtaa New York Bulletin lehden (se missä Karen työskentelee nykyään) feikkisivuille: http://nybulletin.com/


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Riffe - 05.04.2017, klo 18:47:59
Ward (melkoinen American Psycho!) kehittyi kyllä kaikkein näyttävimmin. Meikää ei taas eri organisaatioiden runsas mytologia ja auki jääneet mysteerit haittaa, hyvää vain että verhoa ei täysin aukaistu vielä. Lisää selviää sitten uusilla kausilla. :)

Yksi teoria sentään syntyi:

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi piilotetun sisällön)


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 03.05.2017, klo 19:51:49
Elokuun 18.pvä laitetaan Netflixin serverit taas koetukselle; Defenders on täällä

https://www.youtube.com/watch?v=4h3m7B4v6Zc&t=0s


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Curtvile - 20.07.2017, klo 20:16:00
Defendersin korealainen traileri (https://www.youtube.com/watch?v=tQxnUwswqPo)


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Curtvile - 22.07.2017, klo 11:06:40
ei-koreaa varten:
Defenders traileri 2 (https://www.youtube.com/watch?v=D_6J9BqgonU)


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 22.07.2017, klo 14:33:22
SDCC:ssä näyttivät koko ekan Defenders-jakson, reaktiot ovat olleet erittäin positiivisia.

Ilmoittivat myös että Iron Fist saa kakkos-kauden, reaktiot ovat olleet huomattavan paljon vähemmän positiivisia.. lähinnä "ei voi olla ekaa huonompi" luokkaa.

Ja Punisher-sarjasta näytettiin neljä minuuttia, jonka aikana Tuomari pisti neljä tyyppiä kylmäksi brutaalisti.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Lurker - 22.07.2017, klo 15:26:28
SDCC:ssä näyttivät koko ekan Defenders-jakson, reaktiot ovat olleet erittäin positiivisia.

Ilmoittivat myös että Iron Fist saa kakkos-kauden, reaktiot ovat olleet huomattavan paljon vähemmän positiivisia.. lähinnä "ei voi olla ekaa huonompi" luokkaa.

Ja Punisher-sarjasta näytettiin neljä minuuttia, jonka aikana Tuomari pisti neljä tyyppiä kylmäksi brutaalisti.

Iron Fist tuntui pettymykseltä, mutta omakohtaisesti sarjan katsomisen jälkeen se on jotenkin jäänyt tajuntaan kummittelemaan - joten ei se nyt niin huono voinut olla. Sankari oli oudon puolivillainen epäkypsä nöösi, joka vaati totuttelua.

Punisher on psyko.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Curtvile - 22.07.2017, klo 15:53:02
...Sankari oli oudon puolivillainen epäkypsä nöösi, joka vaati totuttelua.

Punisher on psyko.


nämähän ovat vain sarjakuvien mukaan menemistä.
Danny Rand on oman alansa osaaja jonka maailmankuva on äärimmäisen naiivi.
 
Frank Castlen määrittely psykopaatiksi on määritelmän väärinkäyttöä, Punisherin tai Tuomarin käsitteellinen kyky on toimiva ja hän on ollut kykeneväinen (ja ajoittain yhä on) empatiaan.
Termiä käytetään herkästi kun halutaan painottaa että on valmis käyttämään väkivaltaa myös fyysisessä muodossaan äärimmäisyyksiin asti.
Itse en allekirjoita niin rajoittunutta ja yhteiskunnallisen kaksinaismoralismin omaavaa käsitettä.

Moni myös allekirjoittaisi Punisherin fasistisuuden mutta sekin osoittaisi ettei ymmärrä käsitettä sen paremmin kuin esim. sovinismia tai feminismiä.Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Lurker - 22.07.2017, klo 17:03:30
nämähän ovat vain sarjakuvien mukaan menemistä.
Danny Rand on oman alansa osaaja jonka maailmankuva on äärimmäisen naiivi.

Frank Castlen määrittely psykopaatiksi on määritelmän väärinkäyttöä, Punisherin tai Tuomarin käsitteellinen kyky on toimiva ja hän on ollut kykeneväinen (ja ajoittain yhä on) empatiaan.
Termiä käytetään herkästi kun halutaan painottaa että on valmis käyttämään väkivaltaa myös fyysisessä muodossaan äärimmäisyyksiin asti.
Itse en allekirjoita niin rajoittunutta ja yhteiskunnallisen kaksinaismoralismin omaavaa käsitettä.
Moni myös allekirjoittaisi Punisherin fasistisuuden mutta sekin osoittaisi ettei ymmärrä käsitettä sen paremmin kuin esim. sovinismia tai feminismiä.

Käytinkin popuularikulttuurista paremmin tuttua psyko-sanaa Piiskurin, eikun Tuomarin, kohdalla.

Pakenee loppumattomaan tappamiseen maailman pahuutta ja menetystään, mikä on sinänsä paradoksaalista. Kuinka monta orpoa on mies Marvel-maailmaan tehnytkään...

(https://pbs.twimg.com/media/DEX2TSoXUAESfq6.jpg)


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Curtvile - 22.07.2017, klo 17:10:53
Pakenee loppumattomaan tappamiseen maailman pahuutta ja menetystään, mikä on sinänsä paradoksaalista. Kuinka monta orpoa on mies Marvel-maailmaan tehnytkään...

tuoreehkot Punisher Max sarjat ovat käsitelleet aihetta, mutta tämä vastannee paremmin:
(https://68.media.tumblr.com/be532d749951049c304bb30efebd061d/tumblr_othwmkEu9X1qj34j2o2_540.jpg)


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Jiksi - 22.07.2017, klo 23:24:13
Punisher on psyko.

Tuomari ensi alkuun, Hämiksen sivuilla, olikin täysin harhainen. Ulkomuistista ampui mm. konetuliaseella kadulla kulkenutta roskaajaa, päätyi oikeuteen ja oikean tuomarin lausuttua tuomionsa passitettiin raivoavana linnaan tai hoitoon.

Kun hahmon sitten oivallettiin sopivan ajan henkeen ja siitä tehtiin oikea Marvel-antisankari, oikaistiin Tuomarin omassa julkaisussa edeltäneet tapahtumat siten, että hänet olikin huumattu hulluksi.

Kultaisia lapsuusmuistoja...

Kirjoitin vuosia sitten, filmatisointien innoittamana, sarjan Marvel-hahmojen esittelyjä. Oma jälkiarvioni tästä Tuomari-esittelystä  (http://www.kvaak.fi/index.php?articleID=1173) on "heppoinen julkaisuhistorian läpikäynti".

Toisaalta en minä hahmoa sen enemmän analysoimaan lähtisi. Hahmon juuret ovat samassa jenkkien oman käden oikeus -fantasiassa, mistä syntyivät mm. Charles Bronsonin Väkivallan vihollinen. Tällainen vigilante-hahmo on perin juurin americanaa, se ei koskaan mene pois muodista.

Kuten Garth Ennis summasi ensimmäisen Punisher Max – The Complete Collection -opuksen esipuheessa, eivät ne tarinat, Chuck Dixonin kirjoittamat poislukien, juuri kummoisia olleet.

Ei hahmo oikein kunnolla ole sopinut Marvel-universiumiin. Hahmoa ei ottanut tosissaan edes Ennis, ja komediaa tarinat ajalta ennen 9/11 olivatkin. Kaksoistornien jälkeen Ennis jätti huumorin pois ja loppu olikin legendaa.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Anonyymi Jaarittelija - 17.08.2017, klo 22:19:59
Viimeistä viedään ennen huomista ensi-iltaa...

Marvel’s The Defenders | Official Trailer (https://www.youtube.com/watch?v=QNwjRfSldM0)Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 18.08.2017, klo 22:40:14
Miten pitkällä muut on Defendersin kanssa? Ihan parhautta..


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Darth Mika - 18.08.2017, klo 23:13:36
Miten pitkällä muut on Defendersin kanssa? Ihan parhautta..
Just katoin ekan osan. Hieman alku on haahuilua...toivottavasti seuraavassa jaksossa jo alkaa tapahtumaan!


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Vincent - 20.08.2017, klo 14:40:09
Laadullisesti heittelevän Luke Cagen ja pohjaaoteeraavan Iron Fistin jälkeen The Defenders oli mukava paluu plussan puolelle, mutta ei ehkä täysin odotuksia lunastanut mestariteos.

Kuten Avengers - leffoissa, niin tässäkin hahmojen välinen vuorovaikutus on parasta antia ja näyttelijöillä on hyvät kemiat keskenään. Toimiviksi todetut hahmot toimivat edelleen ja, kuten aikanaan epäillin, Finn Jones paransi suoritustaan huomattavasti paremmalla materiaalilla. Colleenia, Clarea, Stickiä ja Mistyä lukuunottamatta kaikki aiemmista sarjoista tutut sivuhahmot ovat lähinnä vain venytettyjä cameo - rooleja, mutta valehtelisin jos sanoisin ettei näitäkin ollut hauska nähdä jälleen.

Toimintakohtaukset eivät Daredevilin asettamaan rimaan ylttäneet, mutta hoitivat tehtävänsä. Kiitettävästi pidettiin myös kaikki hahmojen taistelutyylit ja voimatasot aina mielessä, joten taistelujen etenemiset ja lopputulokset tuntuivat loogisilta.

Tarina on hyvin simppeli ja äärinmäisen suoraviivainen "hyvisten pitää pysäyttää pahis" - asetelma, eikä siitä oikein riitä puhtia 8 tuntiin. Väkisinkin tätä vertasi ensimmäiseen The Avengers - leffaan, joka myös kärsii suoraviivaisesta juonesta, mutta kestoakin oli vain vähän yli kaksi tuntia joten se ei käynyt koskaan puuduttavaksi. The Defenders alkaa hieman jumittaa paikoillaan, kun sankarit ovat kaikki toisensa kohdanneet ja ennen finaalia yrittävät ratkoa mysteereitä, joiden vastaukset eivät oikein perustele niihin käytettyä aikaa.

Pahikset eivät kyllä jättäneet mitään vaikutusta ja Alexandra oli täydellinen Sigourney Weaverin tuhlausta. Hahmoilla ei ole oikein mitään personaa ja motivaatiot niin pinnallisia ettei ole lainkaan jännitettä sen suhteen onnistuvatko sankarit näitten pysäyttämisessä. Jos jälleen Avengerssiin vertaa, niin Lokin paha suunnitelma oli toki myös suoraviivainen, mutta hahmon motiivit oli hyvin pohjustettu Thorissa ja tällä oli myös rutkasti persoonallisuutta. Alexandra ja Käden viisi sormea eivät onneksi ole yhtä tylsiä kuin Harold tai yhtä ärsyttäviä kuin Diamonback, mutta alkaa tässä olla ikävä Wilson Fiskiä ja Kilgravea.

Vaikka keskityinkin enemmän noihin negatiivisiin puoliin, niin yleisellä tasolla kuitenkin tästä tykkäsin. Toisin kuin Luke Cagen ja Iron Fistin kanssa, koskaan ei tullut tarvetta pitää taukoa jaksojen välissä vaan katsoin niitä useamman putkeen mieluusti. Ja se tärkein elemetti tälläisessä team-up tarinassa, eli hahmojen välinen vuorovaikutus, pelitti kuten tuossa jo sanoinkin. Daredevil ja Jessica Jones ovat edelleen näitten Marvelin Netflix - sarjojen mestariteokset, mutta The Defenders viihdytti myös.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 21.08.2017, klo 00:04:37
Aika lailla samoilla linjoilla Vincentin kanssa, joskin hänen kirjoituksensa sävystä veikkaisin että pidin Defenders'istä häntä enemmän.

Iso asia oli että Iron Fist saatiin (enimmäkseen) pelastettua nimikko-sarjan jäljiltä, ja ihan mielenkiinnolla odotan IF kakkos-kautta. Samoin Jessican kakkos-kausi pedattiin ihan hyvin, DD:n kolmos-kaudesta puhumattakaan. Oikeastaan ainoa josta en tiedä mitä se tulee olemaan on Luke Cage kakkos-kausi, ja suoraan sanoen toivon että se yhdistettäisiin IF-kakkoskauteen koska Heroes For Hire olisi liipasimella ja äärettömän paljon kiinnostavampi - ne henkilökemiat nimittäin toimivat oikein hyvin yksiin ja hymy hiipi naamalle jokaisessa kohtauksessa jossa Danny ja Luke seisoivat rinnakkain tai olivat muuten vaan kahdestaan.

Arvostin todella paljon paitsi yksilöllisten taistelutyylien säilymistä, myös hahmojen omien sarjojen yleis-fiiliksen sisällyttämistä. Varsinkin eka jakso oli kuin trade-paperback johon on koottu soolo-julkaisuista tie-in lehdet jotka johtavat varsinaiseen crossoveriin. Äärettömän paljon tyylikkäämpää kuin esim. CW:n Arrowverse-crossover jaksot.

Tarina oli ihan OK, ei siitä sen enempää, simppeli toimii aina paremmin kuin turhaan väkisin monimutkaiseksi suunniteltu sekametelisoppa. Sanompa vaan että paremmin kirjoitettuna siitä olisi saanut paljon enemmän irti, ja Weaverin kaliiberin näyttelijää olisi voitu käyttää paljon tehokkaammin. Mitä pahiksiin noin yleisesti tulee niin hahmojen motivaatiot olivat ihan OK ajatuksena mutta ei näkynyt näyttelijäsuorituksissa oikein muuten kuin Weaverin kohdalla. "Show, don't tell" kuten amerikkulaiset sanoo.

DD:n molemmat kaudet ja JJ:n ykköskauden olen katsonut jo kahteen kertaan, luultavasti Cagenkin jossain välissä (tykkäsin kovasti), ja ihan varmasti myös Defenders tulee katsottua uudelleen. Ottaen huomioon Marvel TV:n tilanteen ja että tämä julkaisu hakattiin kiveen neljä vuotta sitten niin onhan se pieni ihme että tämä on näin hyvä.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Chompp - 21.08.2017, klo 14:11:11
Hyvin pitkälti samoilla linjoilla kuin Vincent ja q-mies, joten en sen enempää jaksa tarinoida, mutta se mikä jäi häiritsemään oli kuinka Lukea välillä jotenki heppoisen oloisesti heiteltiin päin seiniä. Ensin Danny ei saa Lukea liikahtamaan mihinkään ilman hohtava nyrkkiään ja sit joku viidestä sormesta tai Elektra pistää sen lentämään tosta noin vaan. Ja sit jotenki häiritsi se Luken murahtelu ja äännähtely et ihanku sitä olis jotenki sattunu ihan pirusti; toki sen sisuskalut voi jotenki vahingoittua, mut silti...


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 21.08.2017, klo 14:17:31
Luke on vahva ja omaa vahingoittumattoman ihon, mutta sen alla on kuitenkin enemmän tai vähemmän ihminen. Lyöntien ja potkujen vaikutus on lievempi, mutta olemassa. Luke ei myöskään osaa mitään kamppailulajeja (vankila-nyrkkeilyssä menestymisestä päätellen), joten judoa tms. osaavan on suhteellisen helppo viskoa häntä kuin rättiä.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Curtvile - 21.08.2017, klo 21:06:44
Vietnam päivitetty persianlahteen ja afganistaniin sekä John Wick nähty, mutta kokonaisuutena Tuomari lienee ymmärretty ihan oikein

Punisher- Demolition (https://www.youtube.com/watch?v=sDp4AuNen0Y)


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: JJalonen - 21.08.2017, klo 21:54:09
Pääsin juuri tuohon kohtaukseen, jossa Danny tinttaa rautanyrkillä Lukea leukaperään.

Ihan sysipaska kohtaus. Jos oikein muistan, niin Jessica Joneshan ampui Cagen tajuttomaksi haulikolla!

Toisaalta supersankarisähellyksissä ylipäätään useimmiten unohdetaan sisuskalut. Tai fysiikka.
 Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 24.08.2017, klo 20:18:37
Pääsin juuri tuohon kohtaukseen, jossa Danny tinttaa rautanyrkillä Lukea leukaperään.

Ihan sysipaska kohtaus. Jos oikein muistan, niin Jessica Joneshan ampui Cagen tajuttomaksi haulikolla!

Juurikin näin, eikä ainoastaan tajuttomaksi vaan aiheutti lähes kohtalokkaan sisäisen verenvuodon.. vaikka minusta kylläkin se kohtaus oli "liian realistinen" supersankarointiin, kun fysiikka pääsääntöisesti ohitetaan olankohautuksella.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Anonyymi Jaarittelija - 18.09.2017, klo 21:27:17
"I'm coming for you." :o

The Punisher Trailer (https://www.youtube.com/watch?v=Nawaui9ZYJ8)Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Riffe - 20.09.2017, klo 18:17:31
Ja tässä (http://www.imdb.com/title/tt5675620/videoplayer/vi4185569561?ref_=tt_ov_vi) Punisherin ensimmäinen varsinainen traileri.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Curtvile - 20.09.2017, klo 23:35:01
Voiko enää onnistuneempi olla? Joo on retorinen kysymys.
Kyse ei ole vain editoinnista ja kerrassaan upeista musiikkivalinnoista.
Siinä missä Eli Roth ei ihan ymmärrä Death Wishin ajatusmaailmaa(tai ymmärtää sitä liikaakin) tässä mentiin suoraan asiaan ja pysyttiin siinä.
Olennaisessa hahmosta.

It is. it is work of a dead man.
Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Anonyymi Jaarittelija - 19.10.2017, klo 19:29:51
Tuomarin sota rikollisuutta vastaan jatkuu täsmälleen neljän viikon kuluttua...

Marvel's The Punisher - Official Trailer (https://www.youtube.com/watch?v=w1hLARWP7ys)Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Maisteri Outo - 19.10.2017, klo 19:57:29
Punisheria odotellessa katsoin Defendersin sitten viimeinkin. Hyvä oli, vaikka ei pärjännyt Daredeveleille eikä Jessica Jonesille. Jokseenkin samaa perushyvää tasoa kuin Luke Cage, ja reilusti parempi kuin Iron Fist.

Sankareiden yhteiset kohtaukset olivat niitä parhaita, itse päästoori sitten tuntui loppua kohti yhä yhdentekevämmältä. Toivottavasti Hand kuopattiin nyt lopullisesti, ei ainakaan mulla ole mitään intoa nähdä sitä enää pahiksena.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 24.11.2017, klo 09:49:32
Punisher on hurja. Enkä tarkoita pelkästään toiminnan osalta, mikä on toki brutaalia kuin faan, vaan miten paljon minua onnistuu koskettamaan niinkin vieras asia kuin sotilaiden PTSD ja syrjäytyminen palveluksen jälkeen jenkkilässä. Aihe ei hirveästi edes kiinnosta (sotaleffat skippaan suosiolla), edellinen kerta kun vastaavaan olen törmännyt oli eka Rambo, joten pääsi yllättämään. Monelta muultakin osin sarja heijastelee viime aikojen tapahtumia.. en oikein keksi ilmaisua, sanat tuskallinen, piinallinen ja ahdistava tulevat mieleen.. Kylmiltään heittäisin tämän Netflix-sarjojen kärkeen jos hyperväkivalta ei aiheuta virtanappi-kramppia.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Lurker - 25.11.2017, klo 17:23:05
Punisher on aina tuntunut vastenmieliseltä sarjakuvahahmolta. Mutta tämä minisarja oli... erinomainen! Q-mies summasi edellä hyvin sarjan sisällön.

Saanut kritiikkiä siitä, että oli liian pitkä. Mutta juuri tuo viitseliäs taustoitus ja pitkät keskustelut, sen ultraväkivallan seassa, tekivät tästä aivan poikkeuksellisen sarjakuvafilmatisoinnin Marvel-hahmoista. Menee Legion tv-sarjan kanssa Marvel-filmatisointien kärkeen.

(https://pbs.twimg.com/media/DPfNLihVAAABkWV.jpg)


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: J-Viilee - 29.11.2017, klo 21:27:54
Olen vähän jäljessä näistä syksyn kiireiden takia. Mutta minusta Iron Fist oli ehdottomasti parempi sarja kuin on haukuttu.
Muutamia kliseitä (juopunut taistelija esim. vähän nolotti) lukuunottamatta niin tämähän oli oikein mielenkiintoinen pätkä. Jotain ennalta arvattavaakin oli joukossa mutta silti, tykkäsin tosi paljon. Parasta oli että muija tykkäsi myös.
Nyt aloitellaan pikkuhiljaa Defenderssiä ja sitten odottaaakin jo Tuomari. Eihän näitä kerkeä kattomaan, Twin peaksitkin on boksilla ja walking deadit odottaa katsojaa...Aika on on rajallinen.
Sarjakuvahahmona minusta Rautanyrkki on aina ollut aika tylsä, tässä kuitenkin koukutti lähinnä juonenkäänteet eikä toiminta nousut pääosaan. Ehkä hieman olisin kaivannut Daredevilin tyylisiä katkeamattomia taistelupätkiä silloin kun oli aika antaa nyrkin puhua.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: JPH - 01.12.2017, klo 08:44:16
Oon kattonu The Punisheria Netflixistä nyt pari jaksoo ja tuntuu kovin tylsältä sarjalta... Olisin odottanut jotain aivan muuta...

Siinä jotenkin rakennetaan  sitä hommaa kovin hitaasti... Ehkä ennakko-odotukset oli niin erilaiset. Odotin paljon enemmän actionia Schwarzeneggerin Commando-tyyliin. Punisher ei oo mun mielestä koskaan ollu kovin tarina-painotteinen juttu.

Mietin vaan kannattaako tuohon tuhlata enempää aikaa tohon sarjaan. Mitä sanotte te, jotka ootte pidemmälle kattoneet?

Iron Fististä tykkäsin hienojen taistelu-koreografioiden ansiosta.  Mut nää supersankari-elementit meni välillä yli..... En tiedä, ehkä mä oon kasvanu ulos tosta genrestä,,,,Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Jukka Laine - 01.12.2017, klo 08:51:19
Mullekin tuli mieleen että Punisheria kasvatetaan hitaasti. Luultavasti toisella kaudella on enemmän toimintaa ja väkivaltaa. Muutama jakso on vielä ekalta kaudelta katsomatta. Parhaasta päästä näistä Marvel-sarjoista toki.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 01.12.2017, klo 10:25:04
Oon kattonu The Punisheria Netflixistä nyt pari jaksoo ja tuntuu kovin tylsältä sarjalta... Olisin odottanut jotain aivan muuta...

Siinä jotenkin rakennetaan  sitä hommaa kovin hitaasti... Ehkä ennakko-odotukset oli niin erilaiset. Odotin paljon enemmän actionia Schwarzeneggerin Commando-tyyliin. Punisher ei oo mun mielestä koskaan ollu kovin tarina-painotteinen juttu.

Mietin vaan kannattaako tuohon tuhlata enempää aikaa tohon sarjaan. Mitä sanotte te, jotka ootte pidemmälle kattoneet?

Iron Fististä tykkäsin hienojen taistelu-koreografioiden ansiosta.  Mut nää supersankari-elementit meni välillä yli..... En tiedä, ehkä mä oon kasvanu ulos tosta genrestä,,,,Ehdottomasti kannattaa katsoa. Jos nyt Raaka-Arskan Commandoa haluat käyttää mittatikkuna niin venytäpä leffan kesto kahteentoista tuntiin ja laske suhteessa montako minuuttia siinä leffassa on toimintapätkiä. Niinpä, ei kukaan perkele jaksa katsoa pelkkää räimettä, on siinä oltava juoni taustalla. Ja Punisherissa sitä juonta piisaa. Siksikin hyvä sarja sulle että (spoileri?) tässä ei ole hiventäkään supersankari-elementtejä.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 01.12.2017, klo 14:23:12
Mullekin tuli mieleen että Punisheria kasvatetaan hitaasti. Luultavasti toisella kaudella on enemmän toimintaa ja väkivaltaa. Muutama jakso on vielä ekalta kaudelta katsomatta. Parhaasta päästä näistä Marvel-sarjoista toki.

Kirjoitapa sitten mitä olit mieltä viimeisestä kolmesta jaksosta..


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Anonyymi Jaarittelija - 10.12.2017, klo 09:12:57
Marvel's Jessica Jones | Date Announcement: She's Back | Netflix (https://www.youtube.com/watch?v=QK_iX5cPDhE)Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Jiksi - 11.12.2017, klo 00:32:18
Tuomari käynnistyi hyvin, mutta Mikro upotti koko sarjan. Plääh.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 12.12.2017, klo 23:12:20
Tuomari käynnistyi hyvin, mutta Mikro upotti koko sarjan. Plääh.

Siitä vaan sitten sormet ristiin että häntä ei nähdä kakkos-kaudella, sellainen on nyt vahvistettu (ja on ilmoituksen mukaan tulossa Netflixille, ei Disneyn kaavailemalle streaming-alustalle). Minulle hahmo perhettä myöten toimi erittäin hyvin.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: echramath - 01.01.2018, klo 00:26:57
Katsoin Punisherin tuossa muutaman päivänä muutamassa putkessa, eli kyllähän se melko viihdyttävä paketti kokonaisuutena oli. Mutta parin jakson verran tyhjäkäyntiä olisi voinut varmasti poistaakin ja minua ei haitannut tekninen ja brutaali väkivalta, sen sijaan Castlen bondailut Libermanin perheen kanssa olivat jotenkin tuskaista katsottavaa.

Itselläni ei ole juuri mitään suhdetta Punisheriin, oli lukenut vähäsen Ennisin kirjoittamaa ja kutenkin kaikki tietävät, Ennis on ihan hullu eikä hänen visioitaan voi suoraan telkkariin tunkea.

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi piilotetun sisällön)Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Curtvile - 07.02.2018, klo 21:33:15
Jessica Jones kausi 2 traileri (https://www.youtube.com/watch?v=hSvnepZS26s)


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Curtvile - 06.03.2018, klo 18:26:08
Luke Cage kausi 2 traileri (https://www.youtube.com/watch?v=FU4Xn__5Qjg)

A Hero for Hire...


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: JV - 06.03.2018, klo 20:18:44
Luke Cage kausi 2 traileri (https://www.youtube.com/watch?v=FU4Xn__5Qjg)

A Hero for Hire...

Mike Colter Luke Cagena on ollut karismaattinen hahmo Jessica Jonesissa ja Defendersissä. Nimikkosarjansa eka kausi oli harmillisen tylsä, mutta toivottavasti kakkoskaudelle on saatu parempi tarina veistettyä.

Kuinkakohan pitkään Netflixin Marvel-sarjoja mahdetaan tehdä? Myös Iron Fist- joka ei tiettävästi oikein millään mittarilla kovin suosittu tai onnistunut ollut - saa ainakin kakkoskauden. Ilmeisesti Netflixillä on oikeudet sovittuja sarjoja jatkaa haluamallaan tavalla (siinä missä uudet projektit keskitetään tulevalle Disney-streamauspalvelulle), joten ehkä he takovat rautaa, niin kauan kun se on edes kädenlämpöistä.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Curtvile - 06.03.2018, klo 20:36:10
Netflix pitänee kynsin hampain kiinni vaikka koko ajan laajentaa alkuperäissarjavarantoaan muutenkin, sehän on tietyn tasoinen elinehto suoratoistopalveluille.

Luke Cagen ja Daniel Randin pitkäaikaisena fanina ei pettymystä ole tullut kummastakaan, Iron Fist oli minusta hahmoonsa oikein sopiva sarja.
Se Jessica Jones ja Punisher ovat olleet isompia irtiottoja koska on tietty Netflix-formaatti siinä missä MCUformaattikin.

Siinä mielessä soisi että Luke Cagen toinen kausi menisi enemmän siihen mitä ensimmäinen vasta lupaili ja että Heroes for Hire rakentuu luontevasti.
Blaxploitaatio ja Wushu/Kung Fu buumi sekä Buddyleffat olivat taustalla ja niillä rahastaminen mutta Power Man & Iron Fist on sarjakuvapuolella yksi toimivimmista duoista ikinä.
Moni varmaan huomauttaa jostain Batman & Robinista mutta ennen Carrie Kellya ja eritoten Damian Waynea se kokonaisuus vaan ei toiminut.

Ilman tätä mallia kun ei olisi Archer & Armstrongia ja Quantum & Woodya ja maailma olisi hiukan köyhempi paikka.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: JV - 06.03.2018, klo 21:37:29
Netflix pitänee kynsin hampain kiinni vaikka koko ajan laajentaa alkuperäissarjavarantoaan muutenkin, sehän on tietyn tasoinen elinehto suoratoistopalveluille.

Luke Cagen ja Daniel Randin pitkäaikaisena fanina ei pettymystä ole tullut kummastakaan, Iron Fist oli minusta hahmoonsa oikein sopiva sarja.
Se Jessica Jones ja Punisher ovat olleet isompia irtiottoja koska on tietty Netflix-formaatti siinä missä MCUformaattikin.

Siinä mielessä soisi että Luke Cagen toinen kausi menisi enemmän siihen mitä ensimmäinen vasta lupaili ja että Heroes for Hire rakentuu luontevasti.
Blaxploitaatio ja Wushu/Kung Fu buumi sekä Buddyleffat olivat taustalla ja niillä rahastaminen mutta Power Man & Iron Fist on sarjakuvapuolella yksi toimivimmista duoista ikinä.
Moni varmaan huomauttaa jostain Batman & Robinista mutta ennen Carrie Kellya ja eritoten Damian Waynea se kokonaisuus vaan ei toiminut.

Ilman tätä mallia kun ei olisi Archer & Armstrongia ja Quantum & Woodya ja maailma olisi hiukan köyhempi paikka.


Defendersissä vähän haettiin Cagen ja Randin välille yhteyttä - ehkä keinotekoisestikin. Olisi kyllä hauska jos muotoutuisi sarjakuvista tuttu hauska kaksikko - tai jos Cagen toisella kaudella olisi teaserin mukaisesti enemmän lennokkuutta, rentoutta ja rohkeutta.

Ehkä pitää antaa Iron Fistille vielä mahdollisuus, eka kausi jäi alkumetreille. Toisaalta Defendersissä  hahmo jatkoi samalla yksitotisuudella (että sikäli ei lisännyt motiivia palata sarjan pariin).


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 07.03.2018, klo 14:19:31
Kuinkakohan pitkään Netflixin Marvel-sarjoja mahdetaan tehdä?

Toistaiseksi.

Alkuperäinen diilihän oli tehdä neljä soolo-sarjaa ja Defenders, nyt ollaan paitsi tehty näille jatkoa niin lisäksi Punisher tuli kokonaan alkuperäisen sopimuksen ulkopuolelta.

Aiheesta on ollut mediassa soutamista ja huopaamista, osa perustuen faktoihin ja osa puhdasta spekulaatiota, mutta konsensus on että nykyiset Marvel-Netflix-sarjat ovat ja pysyvät siellä, ja niitä jatketaan kuten parhaaksi nähdään. Laajennukset/spinoffit tyyliin Punisher ovat suurempi kysymysmerkki, mutta riippuen moooonista asioista (suurimpana Disneyn striimaus-palveluun soveltuvan sisällön speksaus johon vaikuttaa merkittävästi mahdollinen Fox-diili) tämän tyyliset ja tähän ryppääseen tiukasti nivotut sarjat luultavasti ehkä mahdollisesti ovat vastaisuudessakin Netflix-kamaa.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Lurker - 11.03.2018, klo 09:27:10
Jessica Jonesin toisen kauden eka jakso katsottu. Täytyy sanoa, ettei Marvel lähesty tätä supersankaruusteemaa ainakaan ilon ja hauskan kautta...

Ymmärrän hyvin, että Punisher maalaa mustalla, ja punaisella, mutta onkos tämän kaiken nyt tosiaan oltava ihan näin ankheaa? Vissiin sitten. Noh, onneksi on tasapainottamassa ne CW:n sarjat: molempi ehkä parempi.

Aivan kuten sarjakuvien myös sarjakuvista ammentavan television/suoratoiston skaala olkoon laaja.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: X-men - 15.03.2018, klo 19:38:16
Jos/kun Marvelin sarjat häippäsee Netflixistä niin tilalle tulee Liefeldin luomuksia.

https://www.theverge.com/2018/3/8/17097726/netflix-rob-liefeld-extreme-universe-comics-akiva-goldsman-movies-adapations


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 15.03.2018, klo 22:31:47
Jos/kun Marvelin sarjat häippäsee Netflixistä niin tilalle tulee Liefeldin luomuksia.

https://www.theverge.com/2018/3/8/17097726/netflix-rob-liefeld-extreme-universe-comics-akiva-goldsman-movies-adapations

Väärä ketju? Tämä on Marvelin Netflix, eli Netflixin supersankarit..


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: X-men - 16.03.2018, klo 19:47:00
Väärä ketju? Tämä on Marvelin Netflix, eli Netflixin supersankarit..

Liittyy Marveliin (osittain) ja täällä ei ole yleistä Netflix-ketjua.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 16.03.2018, klo 20:08:42
Liittyy Marveliin (osittain) ja täällä ei ole yleistä Netflix-ketjua.

Ei ole Netflixille omaa mutta on "ihan kaikki... tv-sarjoiksi"


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Curtvile - 18.03.2018, klo 22:46:30
Jessica Jonesin toisen kauden eka jakso katsottu. Täytyy sanoa, ettei Marvel lähesty tätä supersankaruusteemaa ainakaan ilon ja hauskan kautta...

Ymmärrän hyvin, että Punisher maalaa mustalla, ja punaisella, mutta onkos tämän kaiken nyt tosiaan oltava ihan näin ankheaa? Vissiin sitten. Noh, onneksi on tasapainottamassa ne CW:n sarjat: molempi ehkä parempi.

Aivan kuten sarjakuvien myös sarjakuvista ammentavan television/suoratoiston skaala olkoon laaja.

alun perusteella olin valmis torppaamaan kunnolla mutta loppukaneettisi on oikein.
Ei ole vain yhtä tapaa tehdä sarjakuvatelevisioineinteja.
Moni kasvoi uskomaan että voi olla vain 60-luvun idioottihumppa bätmän ja muuta ei ole, ilon ja höpsöyden kautta.

Kyllä, iloa ja höpsöyttä molempia tarvitaan mutta jossain kohden ne menevät aivan väärään osoitteeseen.

Marvelin jako on ollut koko ajan elokuviensa(MCU ei ne aikoinaan oikeuksiltaan myydyt) olevan enemmän seikkailua ja huumoriakin sarjakuvista ammentavilla täysipainoisilla henkilöhahmoilla kun taas varsinkin netflixin sarjoissa mennään HBOn viitoitamalla suunnalla sortumatta Starzin & co "tissejä tissien takia ja pari raatoa" kaavaan.

Jessica Jones on kypsempi sarjakuvanakin joten siitä ei, onneksi, ole saatu vesitettyä versiota.

Toivoa sopii että myös vielä synkemmissä vesissä soutavat sarjakuvat, Marvelin ja muidenkin, päätyvät lähdemateriaaliaan mukaellen Tv ja elokuvaversioiksi.
Ja että vastineenaan on kepeää ja humoristista. molempia ON oltava, ei vain toista


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Lurker - 19.03.2018, klo 19:23:21
--
Toivoa sopii että myös vielä synkemmissä vesissä soutavat sarjakuvat, Marvelin ja muidenkin, päätyvät lähdemateriaaliaan mukaellen Tv ja elokuvaversioiksi.
Ja että vastineenaan on kepeää ja humoristista. molempia ON oltava, ei vain toista

Tästä ihan samaa mieltä.

Netflix aikoo käyttää lähivuosien aikana 8 miljardia (!!!) dollaria omiin tuotantoihinsa niin että tarjonnasta noin puolet olisi heidän omaansa. Animea, genre-sarjoja ja sarjakuvaan (Millarworld, Rob Liefeld's Extreme Universe) perustuvaa materiaalia vyöryy kohta kuin jostain runsaudensarvesta konsanaan.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Anonyymi Jaarittelija - 08.05.2018, klo 13:00:36
Juhannuksen aikoihin kova peli jatkuu Harlemissa! :laugh:

Marvel's Luke Cage - Season 2 (https://www.youtube.com/watch?v=sB1in0KkoG4)


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Chompp - 30.06.2018, klo 15:15:56
Avataanpas nyt keskustelu Luke Cagen kakkoskaudesta.

Sama hidastempoinen tahti jatkuu kuin ekassakin kaudessa, mutta kenties jopa vielä selkeämpänä elementtinä. Ekan kauden katsoin sentään suht nopeaan tahtiin, mutta nyt toka kausi mulla ei ole edennyt edes yks jakso per päivä tahtia; jotenkin ei vaan saa niin vedettyä mukaansa, että jaksais katsoa useampaa jaksoa putkeen. Bushmaster vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta pahikselta, mutta tarinankaari etenee niin etanavauhtia ettei oikein jaksa kiinnostaa.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Lurker - 04.07.2018, klo 09:35:28
-- Bushmaster vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta pahikselta, mutta tarinankaari etenee niin etanavauhtia ettei oikein jaksa kiinnostaa.

Täällä taas juuri tästä syystä pidetään Luke Cagesta, verkkainen leikkaus ja pitkät pätkät mustaa musaa Harlemin Paratiisi-klubilta ovat herkkua. Toinen kausi tuntui näitä piirteitä vielä oikein korostavan.

Hyvin vähän oli tällä kaudella mitään perinteistä supersankarointia; oikeastaan vain yhden jakson verran, kun Rautanyrkin kanssa rymisteltiin. Toivottavasti saamme vielä joskus Heroes for Hire -kauden.

Loppuratkaisu yllätti, vaikka olikin ihan looginen.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Anonyymi Jaarittelija - 20.07.2018, klo 12:11:37
Syyskuun ensimmäisellä viikolla toivon mukaan räjähtää...

IRON FIST Season 2 Official Trailer (https://www.youtube.com/watch?v=mRDyaY9xNTY)


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 24.07.2018, klo 11:57:34
Syyskuun ensimmäisellä viikolla toivon mukaan räjähtää...

IRON FIST Season 2 Official Trailer (https://www.youtube.com/watch?v=mRDyaY9xNTY)


Eipä herätä suuria riemunkiljahduksia, sen sijaan tieto että tällä kaudella ilmeisesti nähdään Daughters Of The Dragon kuulostaa lupaavalta. Mulla on Luke Cage kakkoskausi edelleen kesken enkä tiedä mitä siinä tehdään Dannyn suhteen, joten ehkä sekin kohottaa odotuksia, olen kuullut että taas mennään asteen-pari oikeaan suuntaan?


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Curtvile - 17.08.2018, klo 16:25:04
Itsellä oli Iron Fistin ekasta valittamista lähinnä taipumuksesta nopeisiin leikkauksiin ja lähikuviin, mutta ymmärrän meiksei moni pidä itsellä Danny Rand Iron Fist fanitus juontaa oieasti siitä 1980-luvun alkupuoli/puolivälistäjoten pidin siitäkin.

Ja tuoreempi traileri on sekin parempi (https://www.youtube.com/watch?v=kvvWB0GwCek)


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 21.08.2018, klo 12:18:28
Vaikuttaa jo paljon lupaavammalta:

https://www.youtube.com/watch?v=kvvWB0GwCek

Dannyn rooli Luke Cage kakkos-kaudella oli niin mainio että toivottavasti sama vauhti pysyy yllä tässäkin.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 20.09.2018, klo 10:42:14
IFs2 katsottu, olihan melkoinen parannus ekaan verrattuna. Tai oikeastaan mihin tahansa verrattuna. Tämä oli siis hyvä. Ihan innolla odotan jatkoa, ja varsinkin kiinnostaa sivuhahmojen tulevaisuus.

Ilmeisesti toista Defenders kautta ei tule, ja se on ihan OK minun puolestani. Eka kausi hajosi käsiin alkuinnostuksen jälkeen mikä osoitti että näitä ei kannata tehdä pelkästä tekemisen "ilosta".


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Anonyymi Jaarittelija - 20.09.2018, klo 23:29:43
Jack Murdockin poika seikkailee jälleen lokakuun 19. päivästä lähtien...

Marvel’s Daredevil: Season 3 (https://www.youtube.com/watch?v=-NFEp52eEWA)Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 21.09.2018, klo 00:06:53
Jack Murdockin poika seikkailee jälleen lokakuun 19. päivästä lähtien...

Marvel’s Daredevil: Season 3 (https://www.youtube.com/watch?v=-NFEp52eEWA)

Hmm. Ei ihan ensimmäisenä tullut Born Again mieleen tästä, ehkä huhut olivat sittenkin väärässä?


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Maisteri Outo - 21.09.2018, klo 15:11:06
Kesällä on tullut katsottua näitä Netflixin Marvel-sarjojen uusia kausia, ja eipähän siinä, mielellään niitä on töllötellyt. Jessica Jones kausi 2 oli vähän pettymys verrattuna siihen miten upea eka kausi oli, mutta kyllä hahmon toilailuja silti seurasi mielenkiinnolla. Luke Cagen kakkoskausi oli taas todella mainiota menoa, Bushmaster uhkaava pahis ja vaikka juoni poukkoili useassa kohdassa vähän holtittomasti eri suuntiin, keskittyminen ei milloinkaan herpaantunut ja lopussa oltiinkin aika syvissä vesissä. Jatkoa osdottaa vesi kielellä. Parempi kuin ykköskausi, joka vähän lässähti siinä loppupuolella tunnetuista syistä.

Tarinan tiivistäminen yksi tai kaksi jaksoa poistamalla olisi ollut kyllä kummallekin sarjalle eduksi. Mutta tämähän on tuttu valitusvirsi, ei siitä sen enempää.

Seuraavista siisoneistä Iron Fist kausi 2 ei suuria tuntemuksia herätä, taitaapi jäädä katsomatta ellei yllättäen löydy ylimääräistä aikaa. Sen sijaan DD kausi 3 on pakkokatsottava, varsinkin kun Wilson Fisk näyttää tekevän comebackin. :)


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 21.09.2018, klo 17:00:33
Kesällä on tullut katsottua näitä Netflixin Marvel-sarjojen uusia kausia, ja eipähän siinä, mielellään niitä on töllötellyt. Jessica Jones kausi 2 oli vähän pettymys verrattuna siihen miten upea eka kausi oli, mutta kyllä hahmon toilailuja silti seurasi mielenkiinnolla. Luke Cagen kakkoskausi oli taas todella mainiota menoa, Bushmaster uhkaava pahis ja vaikka juoni poukkoili useassa kohdassa vähän holtittomasti eri suuntiin, keskittyminen ei milloinkaan herpaantunut ja lopussa oltiinkin aika syvissä vesissä. Jatkoa osdottaa vesi kielellä. Parempi kuin ykköskausi, joka vähän lässähti siinä loppupuolella tunnetuista syistä.

Tarinan tiivistäminen yksi tai kaksi jaksoa poistamalla olisi ollut kyllä kummallekin sarjalle eduksi. Mutta tämähän on tuttu valitusvirsi, ei siitä sen enempää.

Seuraavista siisoneistä Iron Fist kausi 2 ei suuria tuntemuksia herätä, taitaapi jäädä katsomatta ellei yllättäen löydy ylimääräistä aikaa. Sen sijaan DD kausi 3 on pakkokatsottava, varsinkin kun Wilson Fisk näyttää tekevän comebackin. :)

IF kakkoskausi on kyllä ihan suositeltavaa, eikä pituuttakaan ole kuin kymmenen jaksoa. Daughters of the Dragon kuviot ovat jo yksistään sen arvoisia, ja tällä kertaa ruorissa on oikeasti IF- ja kungfu-fani joten tappelukset ovat ihan eri tasoa.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Curtvile - 04.10.2018, klo 20:36:35
Daredevil kauden kolme traileri nro tiesmonta (https://www.youtube.com/watch?v=n83s6NO1NE0)

vaikuttaa napakympiltä sarjalta.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Maisteri Outo - 11.10.2018, klo 11:59:34
Iron Fistin kautta 2 olen nyt katsonut kolme ekaa jaksoa, ja tarinan geneerisyydestä huolimatta ihan mielellään tätä seuraa. Ei nyt lähellekään samaa tasoa kuin DD:t, JJ:t, ja Luke Caget, mutta parempi kuin se ekan kauden kökköilyparaati.

Kyllähän tämä menee DD3:sta odotellessa.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Jukka Laine - 13.10.2018, klo 16:26:03
Iron Fistin kakkoskausi oli ekaa parempi, mutta kolmatta on turha odottaa.
https://www.cbr.com/iron-fist-netflix-canceled/


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Maisteri Outo - 13.10.2018, klo 16:59:07
Iron Fistin kakkoskausi oli ekaa parempi, mutta kolmatta on turha odottaa.
https://www.cbr.com/iron-fist-netflix-canceled/

Jaahas. No ehkä Danny Rand jatkaa vierailevana tähtenä Luke Cagessa ja muissakin sarjoissa, vaikka omaa juttua ei enää olekaan.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Lurker - 13.10.2018, klo 18:43:02
Iron Fistin kakkoskausi oli ekaa parempi, mutta kolmatta on turha odottaa.
https://www.cbr.com/iron-fist-netflix-canceled/


Jossakin jutussa vinkattiin, että jatkoa, ehkä, voisi tulla Disneyn omalla kanavalla. Epäilen kyllä, ei tämä Rautanyrkki oikein, öh, iskenyt...


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Toni - 20.10.2018, klo 15:44:02
Iron Fistin kakkoskausi oli ekaa parempi, mutta kolmatta on turha odottaa.
https://www.cbr.com/iron-fist-netflix-canceled/


Ja nyt ilmoitettiin, että saman kohtalon kokee myös Luke Cage:

https://variety.com/2018/tv/news/luke-cage-canceled-1202987278/ (https://variety.com/2018/tv/news/luke-cage-canceled-1202987278/)


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Chompp - 21.10.2018, klo 15:22:47
Tuli tässä nyt parin päivän sisään katsottua Daredevilin kolmas kausi, ja olihan se taas ihan mainiota katsottavaa. Ainoa mikä hieman häiritsee on Wilson Fisk, vaikka näyttelijä tekeekin hyvää työtä roolissa, niin ajoittain se sen puhetyyli on jotenkin ärsyttävä/häiritsevä. Ja sais ehkä vähän olla lihaksikkaampi ja leveäharteisempi näyttelijä. Mutta loppupeleissä aika pieniä kauneusvirheitä nuo.

Ja nyt ilmoitettiin, että saman kohtalon kokee myös Luke Cage:

https://variety.com/2018/tv/news/luke-cage-canceled-1202987278/ (https://variety.com/2018/tv/news/luke-cage-canceled-1202987278/)
Vaikka ihan ok sarja olikin niin ei nyt mikään hirveä menetys. Ja toisaalta tämä ehkä jopa vähän nostaa todennäköisyyksiä sille, että voisimme saada Heroes for hire -sarjan sitten Disneyn omalle alustalle.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 07.11.2018, klo 14:00:07
DD-kolmonen katsottu, aivan mahtavaa settiä. Ei alkuunkaan uskollinen Born Again tarinalle mutta samaa sisältöä kyllä löytyy, eikä lähdemateriaali ole minulle niin pyhä etten osaisi arvostaa tätä mukaelmaa. On toki mukana muutama easter egg jotka saivat hihkumaan ääneen. Jos jostain pitää narista niin kerrankin olen samaa mieltä "tää on liian pitkä" valittajien kanssa, Karen Page takauma oli aivan turha.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Maisteri Outo - 29.11.2018, klo 15:08:12
Iron Fist kakkoskausi katsottu loppuun. Ihan kivaa meininkiä loppuun asti, sääli ettei tälle enää tule jatkoa. No ehkä kaikki paukut on nyt muutenkin tässä sarjassa jo katsottu.

DD:n kolmoskausi sitten joulunpyhinä. Mikäs sen mukavampaa.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Curtvile - 30.11.2018, klo 06:27:24
Daredevilin kolmas kausi jää tällä erää netflixin viimeiseksi

https://variety.com/2018/tv/news/daredevil-canceled-1203054452/


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: q-mies - 30.11.2018, klo 08:05:14
Daredevilin kolmas kausi jää tällä erää netflixin viimeiseksi

https://variety.com/2018/tv/news/daredevil-canceled-1203054452/

Se siitä sitten. Vasta hetki sitten hehkuttivat miten heillä on suunnitelmia neljälle seuraavalle kaudelle, ja sitten matto lähti alta. Ihan satavarmaa että Jessica Jones ja Punisher loppuvat myös sitä myöten kun niiden jo kuvatut kaudet tulevat ulos. Toivottavasti Disney käyttää lelujaan kun saa ne takaisin, eikä vaan lopeta näitä kilpailun kampittamiseksi.


Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Curtvile - 30.11.2018, klo 16:44:00
näin sopii toivoa
mutta kuten sarjan käsikirjoittajatkin sanovat:
https://twitter.com/havensam/status/1068350428687912960Otsikko: Vs: Marvelin Netflix-sarjat
Kirjoitti: Curtvile - 10.01.2019, klo 18:57:46
Punisher kausi 2 (https://www.youtube.com/watch?v=jrLhP5sK2wI)