Kvaak.fi - keskustelu

Sarjakuvanlukijoiden keskustelut => Netti- ja mobiilisarjakuvat => Aiheen aloitti: Divine - 07.10.2010, klo 01:34:35Otsikko: Left 4 Dead: The Sacrifice
Kirjoitti: Divine - 07.10.2010, klo 01:34:35
Kuuluisikohan tämä tälle osastolle... Toimintasankaritkin voisi olla oikea paikka, mutta laitetaan nyt tänne, kun netissä tämä on julkaistu.

Left 4 Dead (http://fi.wikipedia.org/wiki/Left_4_Dead)han on siis rouhea first-person-shooter -tyyppinen zombiräiskintäpeli PC:lle ja XBoxille, jossa voi pelata niin selviytyjänä kuin zombinakin, niin tiimissä kuin yksinpelinäkin. Peliin on tullut myös jatko-osa L4D2 (http://fi.wikipedia.org/wiki/Left_4_Dead_2), ja niiden tarinat muodostavat yhtenäisen jatkumon, joka selviää pelaamalla pelit läpi. Alkuperäisen L4D:n ja kakkososan tarinat nivoutuvat yhteen pelissä, ja peliyhtiö julkaisi tänä syksynä tähän liittyen sarjakuvan, joka täydentää jatkumoa. Taiteesta vastaa kaveri nimeltä Michael Avon Oeming (http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Avon_Oeming).

En ole vielä lukenut sarjakuvaa, enkä siis tiedä, toimiiko se standalone-sarjiksena, vai vaatiiko ymmärrys myös pelien juonen tietämystä. Kiinnostuneet voivat lukea tai ladata PDF:t täältä (http://www.l4d.com/comic/).


Otsikko: Vs: Left 4 Dead: The Sacrifice
Kirjoitti: Mara - 07.10.2010, klo 08:22:53
Tuli luettua läpi. Ihan hyvä, muttei mitään uutta tai mullistavaa. En sanoisi, että sarjakuva vaatisi pelin juonen tuntemista. Pieni L4D-tuntemus on kuitenkin hyväksi, että sarjakuvan tunnelmaan pääsee mukaan.