Tavoita sarjakuvaharrastajat kotimaassa! Tutustu Kvaak.fi:n mediatietoihin.


Artikkelit ja henkilökuvat: 1952 / 100 – Seikkailuja erämaassa (13.03.2018 klo 11:48:55)
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?
14.08.2020, klo 05:50:33

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Haku:     Tarkempi haku
483956 viestiä 10429 aihetta kirjoittanut 3838 jäsentä. Uusin jäsen: Pete313
Lue lisää pikkuilmoituksesta.
  Etusivu | Ohjeet |   Galleria |   Kirjaudu | Rekisteröidy  

A Mistake of Epic Proportions
Edellinen kuva | Seuraava kuva
© Kuvan tekijänoikeudet kuuluvat kuvan lisääjälle tai kuvauksessa ilmoitetulle taholle. Kuvan kopiointi tai luvaton käyttö ilman tekijänoikeuksien haltijan lupaa on ehdottomasti kielletty. Julkaisu Kvaakin sarjakuvagalleriassa tapahtuu kuvan
lisääjän hyväksymän julkaisusopimuksen lisensoimana.
0 Jäsenet ja 1 vieras katselee tätä kuvaa.

Kommentteja
OM
Viestejä: 2273
13.05.2020, klo 12:09:15              

Wau! Hieno teos tämä siunulta. Pidän...siis koko kuvituksesta, mutta jos pitäisi jokin tai jotakin yksityiskohtia tarkemmin mainita, niin katseeni kiinnittyi oivaan veden ja noiden aaltojen taidokkaaseen kuvailuun, mutta....nuo pilvet ovat minusta jotakin niin hienoa. Kerrotko, miten sinä nuo kauniin utuiset pilvet olet tehnyt, jotka todella vangitsevat katseen itseensä?  Samoin tuollaista kaunista pintaa tuossa majakan seinän pinnassa. Kerroppa salaisuutesi..!!
HTH
Viestejä: 53
13.05.2020, klo 12:20:31              
Kommentista kiitän. Pistetekstuuri tehty siis Photoshopissa pistemaalaustyökalulla.(Stipple Brush). Ensin "piirsin" pilven osan lassotyökalulla ja sitten maalasin kyseisellä pensselityökalulla. Ensin mustalla, sitten valkoisella valoa rakentaen. Samaa efektiä käytin myös meressä, kallioissa ja rakennuksissa hieman työkalun kokoa vaihdellen. Eli käytin liikaa, mutta  nyt tykkäsin jäljestä. Smiley
OM
Viestejä: 2273
13.05.2020, klo 12:42:58              
Kiitti infosta. Taidokasta jälkeä. Harmittaa, etten ole koskaan itse opetellut noiden hienojen tietokone pohjaisten ohjelmien käyttöä. Toki tiedän, että niillä saa kaikenlaista hienoa aikaiseksi, jopa sellaista jota ei pysty toteuttamaan perinteisillä kynillä ja muilla välineillä. En usko oppivani noiden ohjelmien käyttöä enää, kun ne ovat useat englanninkielisiä ja vaikuttavat niin monimutkaisilta. Mutta iloitsen niiden puolesta, jotka osaavat hyödyntää niitä taiteellisessa ilmaisussaan. Minulle riittää kynä, pensseli ja muste se vähä, mitä enää nykyään jaksan piirtää. Kiitos kun kerroit miten teit nuo ihastuttavat tekstuurit pilviin. Noita voisin ihailla koko päivän.
Viimeksi muokannut: OM 13.05.2020, klo 12:43:59
Illodiini
Viestejä: 617
14.05.2020, klo 14:10:34              
Jos nyt jotain kritiikkiä yrittää kaivaa tästä, niin nuo kalliot ovat vähän tylsän samanlaatuisia. Jos jotain ehdottaisi niin pieni epätasapaino tekisi hyvää kuvillesi. Nyt ne ovat usein niin jumalattoman aseteltuja että tietää ettei niille ole missään todellisuudessa vastinetta.
hdc
Viestejä: 2432
18.05.2020, klo 18:39:54              
Itse asiassa sanoisin että etualalla nuo kalliot ja mainingit ei nyt kohtaa, ei mitään pärskeitä tms, joten näyttävät erillisiltä, aallot lipuu tyynesti ohi kallioiden...
Siitä ylöspäin on kyllä nättiä jälkeä, erityisesti nuo pilvet.

Kommentoi kuvaa

HUOM! Ennen kuin kommentoit, lue seuraavaa:
  • Kommentoi vain jos sinulla on oikeaa sanottavaa työstä tai tekijästä. Vältä turhia, sisällöttömiä kommentteja. Arvostele ainoastaan työn alla olevilla tähdillä jos et keksi järkevää kommentoitavaa.
  • Kohdista kommenttisi ainoastaan kuvaan tai tekijään. Muista aiheista keskustellaan foorumilla. Tämä ei ole myöskään chatti!
  • Pysy asiallisuuksissa. Samat keskustelufoorumin säännöt pätevät myös täällä ja ylläpito valvoo kommenttejasi.

  • Kiitokset kommentistasi! Kommenttisi ei kuitenkaan näy julkisesti, ennen kuin ylläpito on tarkistanut ja hyväksynyt sen.