Tavoita sarjakuvaharrastajat kotimaassa! Tutustu Kvaak.fi:n mediatietoihin.


Artikkelit ja henkilökuvat: Entistä rohkeampi Valiant (27.09.2019 klo 23:00:00)
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?
20.02.2020, klo 02:08:56

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Haku:     Tarkempi haku
480424 viestiä 10426 aihetta kirjoittanut 3832 jäsentä. Uusin jäsen: rasdfe
Lue lisää pikkuilmoituksesta.
  Etusivu | Ohjeet | Haku |   Galleria |   Kirjaudu | Rekisteröidy  

Stanyard's Scouts2
Edellinen kuva | Seuraava kuva
© Kuvan tekijänoikeudet kuuluvat kuvan lisääjälle tai kuvauksessa ilmoitetulle taholle. Kuvan kopiointi tai luvaton käyttö ilman tekijänoikeuksien haltijan lupaa on ehdottomasti kielletty. Julkaisu Kvaakin sarjakuvagalleriassa tapahtuu kuvan
lisääjän hyväksymän julkaisusopimuksen lisensoimana.
0 Jäsenet ja 1 vieras katselee tätä kuvaa.

Kommentteja
Reima Mäkinen
Viestejä: 9162
30.01.2020, klo 10:46:40              
MInä en ollenkaan huomannut asioita joita itse kritisoit tuossa. Sen sijaan ihastelin sitä valtavaa työmäärää, jonka olet uhrannut kuvien yksityiskohtiin. MIelessäni kuvittelin että nuo ukot ovat ilotalossa käymässä. Värejähän tuo vielä oikeastaan huutaisi. Erottuisivat hahmotkin paremmin toisistaan, esimerkiksi Crazy ja tuo kiharapää, jonka hieman kömpelön näköinen käsi viidennessä ruudussa on oikeastaan ainoa puute, joka pisti silmääni. Mutta kaiken kaikkiaan tuo on aika huikean näköinen, "eurooppalaisella tyylillä" piirretty länkkärisarjis.
OM
Viestejä: 2198
31.01.2020, klo 13:36:39              
Aivan loistavaa lännensarjakuvaa. Tälläistä jaksaa lukea ja katsella mielellään. Yhdyn Reimaan, että kova työmäärä sinulla kyllä ollut. Ja hienon tarkkaa piirräntää. Tätä lisää toivoo OM.
Ja tsot.,.tsot....älä nyt mollaa itseäsi liikaa. Tietenkin pieni kritiikki on aina paikallaan. Minullakin on tapana mollata itseäni, mutta tuo laittamasi sarjakuva sivu on todella hieno.
Hanmot ovat eläviä ja olet saanut ne näyttämään tunnistettavilta joka ruudussa,  joka on piirtäjille joskus vaikeaa. Piirtämäsi naiset ovat kauniita ja luonnollisia.  Naisten  piirtäminen on muuten hyvin hyvin haastavaa. Samoin hevosten.

Sinulla on persoonallinen tapa käyttää puhekuplia helposti seurattavalla tavalla,  joka saa aikaan sen,  että ruudun tapahtumien lukeminen on helppoa. Lisäksi mielestäni tuollainen puhekuplien sijoittelu tuonne ylös antaa lisää pintaalaa  sarjakuvan hahmoille ja tapahtumien kuvaamiseen.
Ja joo. Yhdyn myös Reimaan siinä, että värit kyllä tähän sopisivat erinomaisesti.  Siitä vaan värittämään jos sinulla vielä voimia kovan puurtamisen jälkeen.
Oletko koskaan muuten käyttänyt värejä? Itse en ole.
Olet lahjakas piirtäjä.  
Tästä tarinasta kun saat sen joskus valmiiksi tulee hieno albumi. Älä laita liikaa sivuja esille, ettei koiko tarinan juoni paljastu liian aikaisin tuleville albumisi lukijoille..... Wink  Vain pieniä makupaloja herättämään suurempaa ruokahalua. Tsemppiä tuleville sarjoille.

Ps. Oletko tehnyt jatkoa sarjalle Rex Ringo tai Lähettiläs tähdistä?  Haluaisin nähdä molemmista sarjoista paremmin päähenkilöiden kasvot.
Viimeksi muokannut: OM 31.01.2020, klo 21:34:49

Kommentoi kuvaa

HUOM! Ennen kuin kommentoit, lue seuraavaa:
  • Kommentoi vain jos sinulla on oikeaa sanottavaa työstä tai tekijästä. Vältä turhia, sisällöttömiä kommentteja. Arvostele ainoastaan työn alla olevilla tähdillä jos et keksi järkevää kommentoitavaa.
  • Kohdista kommenttisi ainoastaan kuvaan tai tekijään. Muista aiheista keskustellaan foorumilla. Tämä ei ole myöskään chatti!
  • Pysy asiallisuuksissa. Samat keskustelufoorumin säännöt pätevät myös täällä ja ylläpito valvoo kommenttejasi.

  • Kiitokset kommentistasi! Kommenttisi ei kuitenkaan näy julkisesti, ennen kuin ylläpito on tarkistanut ja hyväksynyt sen.