Tavoita sarjakuvaharrastajat kotimaassa! Tutustu Kvaak.fi:n mediatietoihin.


Kolumnit ja matkaraportit: Fluctuat nec mergitur (28.05.2020 klo 19:09:38)
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?
08.07.2020, klo 02:24:41

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Haku:     Tarkempi haku
483476 viestiä 10477 aihetta kirjoittanut 3846 jäsentä. Uusin jäsen: 246173vwouasteq
Lue lisää pikkuilmoituksesta.
  Etusivu | Ohjeet |   Galleria |   Kirjaudu | Rekisteröidy  

Stanyard's Scouts
Edellinen kuva | Seuraava kuva
© Kuvan tekijänoikeudet kuuluvat kuvan lisääjälle tai kuvauksessa ilmoitetulle taholle. Kuvan kopiointi tai luvaton käyttö ilman tekijänoikeuksien haltijan lupaa on ehdottomasti kielletty. Julkaisu Kvaakin sarjakuvagalleriassa tapahtuu kuvan
lisääjän hyväksymän julkaisusopimuksen lisensoimana.
0 Jäsenet ja 1 vieras katselee tätä kuvaa.

Kommentteja
OM
Viestejä: 2265
21.09.2019, klo 23:18:39              
On tosi hienoa että olet tarttunut haastavaan teemaan Villi Länsi. Haastavuutta tuo juuri noiden hirnuvien heppojen  piirtäminen vain yhtenä esimerkkinä mainitakseni. Joku tunnettu sarjispiirtäjä sanoikin kerran, että hän koki hevosten piirtämisen vaikeaksi. Hyvä että rohkeasti tartuit hevosia suitsista....harva piirtää hevosia noin hyvin kuin sinä.
Tarinasi menee mukavasti eteenpäin ruuduissa. on helppoa lukea tarinaa. Kerrontasi  on minusta ilmavaa ja sopii aihepiiriin hyvin. Erityisesti minua lämmitti tapasi kuvata ruuduissa miljöötä  ja maisemia lännessä.. Se luo hienosti tunnelmaa tarinaan. Hahmot ovat hyvin piirretyt. Viimeisen ruudun mustalla tehty panoraama päättää sarjakuva sivun kiinnostavasti. Ja puhekuplat olet sijoittanut hyvin ruutuihin. Jos tosiaan joskus saat tälläisen toistasataa sivuisen tarinan tehdyksi, huh, tarjoan joko limun tai rasvatonta maitoa korvapuustin kera. Kiitti lännenaiheisesta sarjasta. Se ainakin minua lämmittää mukavasti kun ilmat taas kylmenevät.
Viimeksi muokannut: OM 21.09.2019, klo 23:20:34

Kommentoi kuvaa

HUOM! Ennen kuin kommentoit, lue seuraavaa:
  • Kommentoi vain jos sinulla on oikeaa sanottavaa työstä tai tekijästä. Vältä turhia, sisällöttömiä kommentteja. Arvostele ainoastaan työn alla olevilla tähdillä jos et keksi järkevää kommentoitavaa.
  • Kohdista kommenttisi ainoastaan kuvaan tai tekijään. Muista aiheista keskustellaan foorumilla. Tämä ei ole myöskään chatti!
  • Pysy asiallisuuksissa. Samat keskustelufoorumin säännöt pätevät myös täällä ja ylläpito valvoo kommenttejasi.

  • Kiitokset kommentistasi! Kommenttisi ei kuitenkaan näy julkisesti, ennen kuin ylläpito on tarkistanut ja hyväksynyt sen.