Tavoita sarjakuvaharrastajat kotimaassa! Tutustu Kvaak.fi:n mediatietoihin.


Arvostelut: Hajoavan sellistin koko tarina (04.01.2020 klo 20:23:43)
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?
28.05.2020, klo 04:36:13

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Haku:     Tarkempi haku
482570 viestiä 10469 aihetta kirjoittanut 3840 jäsentä. Uusin jäsen: jokiranta
Lue lisää pikkuilmoituksesta.
  Etusivu | Ohjeet |   Galleria |   Kirjaudu | Rekisteröidy  

Kaamio
Edellinen kuva | Seuraava kuva
© Kuvan tekijänoikeudet kuuluvat kuvan lisääjälle tai kuvauksessa ilmoitetulle taholle. Kuvan kopiointi tai luvaton käyttö ilman tekijänoikeuksien haltijan lupaa on ehdottomasti kielletty. Julkaisu Kvaakin sarjakuvagalleriassa tapahtuu kuvan
lisääjän hyväksymän julkaisusopimuksen lisensoimana.
0 Jäsenet ja 1 vieras katselee tätä kuvaa.

Kommentteja
wilpå
Viestejä: 159
02.08.2019, klo 11:34:15              
Jes!
Olinkin jo unohtanut koko Kaamion. Vihkosia löytyy vissiin viitisen kappaletta.
Teräskäsine
Viestejä: 371
02.08.2019, klo 14:46:10              
Mukavan lennokas kuva. Selkeästi osattu suunnata fokus kuvan keskiöön, voi sellaiset reunoista lähtevät vauhtiviivatkin nähdä, jotka päättyvät miehen kasvoihin. Hieno väritys myös.  Azn

Ja niin paljon kuin pimuista tykkäänkin ja nainen kuvassa kaunis on, hänet voisi Prinsessa Leian tavoin kuvitella paremmin makoilevan jossakin alustalla Jabban vieressä kuin veteen putoamassa tuossa vauhdissa. Totta kai kansi on kansi, jossa aina poseerataan, joten varsinaisesti tämä ei ole siis huono juttu.
Viimeksi muokannut: Teräskäsine 02.08.2019, klo 14:48:56
kespa
Viestejä: 838
03.08.2019, klo 00:42:54              
Kiitos kommenteista! Wilpå, kaikki edelliset Kaamiot siis löytyy, koska viisi kappaletta niitä silloin reilut kymmenen vuotta sitten tehtiin:)
Tämä uusi tuleminen tapahtuu Helsingin sarjakuvafestivaaleilla.
OM
Viestejä: 2248
12.09.2019, klo 23:16:13              
Näinkin festarilla kyseisen kansikuvan lahjakkaan tussaajan. Täytyy sanoa, että heidän pöytänsä oli edustava ja mielenkiintoinen.  
Kuvan dramaturgia ja selvästi aistittava vaarallinen tunnelma  innostaa minua. Käärme on hyvin uskottava. Tussaus on ammattitaitoista. Kansikuvan värimaailma on upeaa katseltavaa.  Kansikuvan ostikko sopii kuvaan hyvin, koska myös vesi on sinistä. Se luo tietynlaista täyteyttä kokonaisuuteen.
Ainoat seikat johon olisin kiinnittänyt hieman huomiota, on tuon urhean miehen kädessä oleva puukko sekä tuon kauniin naisen erikoinen asento kuvassa. Minä olisin piirtänyt tuon aseen hieman pienemmäksi, ellei se ole joku isompikokoinen tikari. Mielestäni tuon kauniin naisen olisi voinut myös piirtää puoliksi veteen pudonneenakin. Mutta pieni juttuhan tuollainen kokonaisuuteen nähden on. Mutta se vain jotenkin hyppäsi silmilleni kun ihastelin tätä kuvaa.
Ertittäin onnistunut ja näyttävä kansikuva. Pidin tätä kyseistä lehteä käsissäni festareilla.  Kiitos tästä hienosta yhteistyönne tuloksesta. Teillä on hyvä tiimi tekemässä juttujanne.
Viimeksi muokannut: OM 13.09.2019, klo 06:32:45

Kommentoi kuvaa

HUOM! Ennen kuin kommentoit, lue seuraavaa:
  • Kommentoi vain jos sinulla on oikeaa sanottavaa työstä tai tekijästä. Vältä turhia, sisällöttömiä kommentteja. Arvostele ainoastaan työn alla olevilla tähdillä jos et keksi järkevää kommentoitavaa.
  • Kohdista kommenttisi ainoastaan kuvaan tai tekijään. Muista aiheista keskustellaan foorumilla. Tämä ei ole myöskään chatti!
  • Pysy asiallisuuksissa. Samat keskustelufoorumin säännöt pätevät myös täällä ja ylläpito valvoo kommenttejasi.

  • Kiitokset kommentistasi! Kommenttisi ei kuitenkaan näy julkisesti, ennen kuin ylläpito on tarkistanut ja hyväksynyt sen.