Tavoita sarjakuvaharrastajat kotimaassa! Tutustu Kvaak.fi:n mediatietoihin.


Artikkelit ja henkilökuvat: 1959 / 100 – Välskärin kertomuksia (03.03.2018 klo 22:57:16)
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?
21.05.2019, klo 14:40:02

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Haku:     Tarkempi haku
474249 viestiä 10527 aihetta kirjoittanut 7397 jäsentä. Uusin jäsen: seitani
Lue lisää pikkuilmoituksesta.
  Etusivu | Ohjeet | Haku | Jäsenet |   Galleria |   Ylläpito ja toimitus | Kirjaudu | Rekisteröidy  

Pahennus
Edellinen kuva | Seuraava kuva
© Kuvan tekijänoikeudet kuuluvat kuvan lisääjälle tai kuvauksessa ilmoitetulle taholle. Kuvan kopiointi tai luvaton käyttö ilman tekijänoikeuksien haltijan lupaa on ehdottomasti kielletty. Julkaisu Kvaakin sarjakuvagalleriassa tapahtuu kuvan
lisääjän hyväksymän julkaisusopimuksen lisensoimana.
0 Jäsenet ja 1 vieras katselee tätä kuvaa.

Kommentteja
Reima Mäkinen
Viestejä: 8918
19.12.2018, klo 22:12:04              
Joo, näkyy olevan kulissi tuo "rakennuksen pääty". :-) Hieno kuva muuten. Sopisi väritettäväksikin. Muutama huomio. Maassa voisi olla yhtä tumma varjo kuin laatikossa jalan alla. Parvekkeen kaiteiden takaa seinä näyttäisi jääneen kesken? Katoksen tukitolppien yläpään varjot?
HTH
Viestejä: 52
19.12.2018, klo 23:18:00              
Huomioista kiitän. Hieman muokkailin rakennuksia ja muuta. Muutin liivit mustiksi nahkaliiveiksi. Hankala hieman piirtää uskottava nahan kiiltotehoste.
Teräskäsine
Viestejä: 371
31.12.2018, klo 21:56:47              
Kommentoidaas pitkästä aikaa Kvaakkiin. HTH:n työt ovat aivan mahtavaa taidonnäyttöä viivan ja mustan käytöstä. Kokeilet rohkeasti erilaisia teemoja ja aiheita. Vaikka ihmiset ovat selkeästi haastavia, uskallat heidänkin kohdalla kokeilla piirtää erilaisiin tilanteisiin eri näköisiä tyyppejä enemmän kuin vaikkapa allekirjoittanut.

Tästä työstä sekä muista töistäsi minulle tulee usein mieleen, että tyylisi tunnistaa viivan ja mustan käyttöä enemmän itse asiassa teatraalisuudesta. Monet työsi ovat kuin valokuvaajan huolella sommiteltuja otoksia tilanteista, joita voisi käyttää elokuvien julisteissa ja valistuskampanjoissa. Sellainen luontevuus ja arkisuus kuvistasi puuttuu tyystin, joka on tavallaan jo taidetta itsessään.Olisi mielenkiintoista nähdä sinulta mahdollisimman tylsä kuva, vailla dramatiikkaa, poseeraamista, jyrkkiä varjoja ja viivoja.

Olet saanut jo kyllästymiseen asti kehuja ja samantyylisiä kommentteja vuosikymmenen ajan, joten tällainen henkilökohtainen fiilisnäkemys on varmaan ihan piristävää vaihtelua. Wink

Viimeksi muokannut: Teräskäsine 31.12.2018, klo 22:00:54
HTH
Viestejä: 52
01.01.2019, klo 00:13:43              
Jep, aika lailla noin itsekin nämä raapustukset näen. Otanpa haasteena piirtää tulevaisuudessa jotain tylsän arkista. Smiley

Kommentoi kuvaa

HUOM! Ennen kuin kommentoit, lue seuraavaa:
  • Kommentoi vain jos sinulla on oikeaa sanottavaa työstä tai tekijästä. Vältä turhia, sisällöttömiä kommentteja. Arvostele ainoastaan työn alla olevilla tähdillä jos et keksi järkevää kommentoitavaa.
  • Kohdista kommenttisi ainoastaan kuvaan tai tekijään. Muista aiheista keskustellaan foorumilla. Tämä ei ole myöskään chatti!
  • Pysy asiallisuuksissa. Samat keskustelufoorumin säännöt pätevät myös täällä ja ylläpito valvoo kommenttejasi.

  • Kiitokset kommentistasi! Kommenttisi ei kuitenkaan näy julkisesti, ennen kuin ylläpito on tarkistanut ja hyväksynyt sen.