Tavoita sarjakuvaharrastajat kotimaassa! Tutustu Kvaak.fi:n mediatietoihin.


Kolumnit ja matkaraportit: MAAPALLO TARVITSEE SHOKKIA! (13.05.2018 klo 11:00:00)
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?
17.01.2019, klo 07:59:01

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Haku:     Tarkempi haku
470660 viestiä 10471 aihetta kirjoittanut 7355 jäsentä. Uusin jäsen: jonna88
Lue lisää pikkuilmoituksesta.
  Etusivu | Ohjeet | Haku | Jäsenet |   Galleria |   Ylläpito ja toimitus | Kirjaudu | Rekisteröidy  

Fight scene
Edellinen kuva | Seuraava kuva
© Kuvan tekijänoikeudet kuuluvat kuvan lisääjälle tai kuvauksessa ilmoitetulle taholle. Kuvan kopiointi tai luvaton käyttö ilman tekijänoikeuksien haltijan lupaa on ehdottomasti kielletty. Julkaisu Kvaakin sarjakuvagalleriassa tapahtuu kuvan
lisääjän hyväksymän julkaisusopimuksen lisensoimana.
0 Jäsenet ja 1 vieras katselee tätä kuvaa.

Kommentteja
Secos-Bill
Viestejä: 745
04.03.2018, klo 20:30:09              
Hyvä sivu, vauhtia piisaa, mutta muutama kohta käy ainakin minun silmiini.
Kakkoskuvan musta takki sulautuu kolmoskuvaan niin, että äkkiseltään näyttää kuin kyseessä olisi sama hahmo, joka on jakautunut kahteen ruutuun.
En tiedä onko kolmoskuvassa tukijalka oikein, mutta täysin pystysuorana se näyttää hiukan staattiselta.

Kuvasommittelu on minusta näin kaoottisena sopiva taistelukohtaukseen. Täysleveitä taas ei mahtuisi sivulle tarpeeksi tai sitten hahmoista tulisi liian pieniä.

Seuraava mutu voi mennä täysin pieleen, mutta äänitehosteet saattavat olla tehokkaampia siistimmin tehtynä tai sitten oikein kunnolla tyyliteltyinä. Tällaisina ne ovat hiukan pehmoisia. Jollain lailla näyttää myös oudolta, kun on liuta erilaisia iskuja, mutta sama äänitehoste toistuu monta kertaa peräkkäin.

Mutta ehdottomasti kommentoimisen arvoinen sivu  Smiley
JPH
Viestejä: 56
23.03.2018, klo 17:14:58              
Kiitos kommenteista!

Juuri noita äänitehosteita mietin pitkään. Mietin kauan mikä olisi esim. torjunnalle hyvä äänitehoste. Jostain sitten bongasin tuon THWAKin ja päädyin sitä käyttämään. Tietysti vaikka Hong Kong Kung Fu -leffassa joka isku ja torjunta kuulostaa samalta (ainoa ero on iskun ja torjunnan välillä), näin sarjakuvaan toteutettuna se voisi kyllä olla parempi jos eri käden osalla suoritetussa torjunnassakin olisi eri ääni(tehoste).

Tuo musta puku tosiaan sulautuu toiseen kuvaan parissakin kohtaa, mietin että se olisi lähinnä hauska yksityiskohta mutta se tosiaan ensinäkemältä saattaa hieman hämmentääkin. Itse sen kun tosiaan on tekiessä nähnyt niin että siinä olivat vaan ääriviivat Cheesy

Kommentoi kuvaa

HUOM! Ennen kuin kommentoit, lue seuraavaa:
  • Kommentoi vain jos sinulla on oikeaa sanottavaa työstä tai tekijästä. Vältä turhia, sisällöttömiä kommentteja. Arvostele ainoastaan työn alla olevilla tähdillä jos et keksi järkevää kommentoitavaa.
  • Kohdista kommenttisi ainoastaan kuvaan tai tekijään. Muista aiheista keskustellaan foorumilla. Tämä ei ole myöskään chatti!
  • Pysy asiallisuuksissa. Samat keskustelufoorumin säännöt pätevät myös täällä ja ylläpito valvoo kommenttejasi.

  • Kiitokset kommentistasi! Kommenttisi ei kuitenkaan näy julkisesti, ennen kuin ylläpito on tarkistanut ja hyväksynyt sen.