Tavoita sarjakuvaharrastajat kotimaassa! Tutustu Kvaak.fi:n mediatietoihin.


Artikkelit ja henkilökuvat: 1952 / 100 – Seikkailuja erämaassa (13.03.2018 klo 11:48:55)
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?
24.09.2018, klo 09:32:45

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Haku:     Tarkempi haku
466844 viestiä 10376 aihetta kirjoittanut 7317 jäsentä. Uusin jäsen: cccp59
Lue lisää pikkuilmoituksesta.
  Etusivu | Ohjeet | Haku | Jäsenet |   Galleria |   Ylläpito ja toimitus | Kirjaudu | Rekisteröidy  

Merenneito
Edellinen kuva | Seuraava kuva
© Kuvan tekijänoikeudet kuuluvat kuvan lisääjälle tai kuvauksessa ilmoitetulle taholle. Kuvan kopiointi tai luvaton käyttö ilman tekijänoikeuksien haltijan lupaa on ehdottomasti kielletty. Julkaisu Kvaakin sarjakuvagalleriassa tapahtuu kuvan
lisääjän hyväksymän julkaisusopimuksen lisensoimana.
0 Jäsenet ja 1 vieras katselee tätä kuvaa.

Kommentteja
Curtvile
Viestejä: 14874
16.07.2017, klo 13:01:38              
Oikein tyylikäs. Elintavoista ja kumiankasta plussaa
Teräskäsine
Viestejä: 369
16.07.2017, klo 13:10:55              
Kuvän värimaailma on oikein hyvä, ei liian pirtsakka. Pyrstö on mielenkiintoisen omaperäinen. Suihkun letkun yksityiskohdat ovat myön hienot.

Kritiikkinä täytyy sanoa, että ekana huomio kiinnittyy naisen todella pieneen ja laihaan käteen ja sitten yläkehoon. Joko päätä pitäisi pienentää paljonkin tai vaihtaa lapsen yläkropalta vaikuttava osa aikuisen naisen kroppaan.
pirkale
Viestejä: 0
16.07.2017, klo 14:31:05              
Kiitan kommenteista Curtvile ja Teräskäsine! Tuo mitä sanot Teräskäsine, kropan mittasuhteista on ihan totta. Tämä oli kyllä minulle liian vaikea kuvakulma. Tätä kuvaa rakentaessa lähdin siitä että rinnat jäävät pyrstön taakse. Kuvaa rakentaessa tuli kuitenkin vastaa erinäisiä haasteita. Harkitsin jossain vaiheessa uimapuvun piirtämistä, jolloin olisi ollut enemmän pelivaraa, mutta kuka nyt uimapuvussa ammeessa... Luulen että tämän väännön seurauksena mittasuhteet tuli tehtyä noin. Tiedä häntä olisiko tuota sitten voinut paikkailla päätä pienentämällä. Hyvä että sanoit asian ääneen. Nyt näen ongelman itsekin selvemmin.
Reima Mäkinen
Viestejä: 8726
16.07.2017, klo 18:58:07              
Kuka sitä nyt merenneidon anatomian täysin tuntisi. Tuo on pieni sellainen. Tai pieni verrattuna ihmisiin. Pyrstö taas ainakin pari kolme vartalonmittaa, mutta mikäs siinä. Pidän siitä miten olet valkoisilla valokohdilla elävöittänyt pintoja ja saumakohtia. Myös sommittelu on kaiken kaikkiaan ihan nasta. Jos nyt joku kohta vielä lisähuomiota kaipaisi, niin tuo missä pyrstö taittuu alas ammeeseen reunan yli.
pirkale
Viestejä: 0
16.07.2017, klo 20:23:20              
Kiitos Reima palautteesta! Todellakin tuo kohta pyrstöstä oli vaikea ja sitä tehdessä tuntui kyllä oma kolmiulotteinen ajattelukyky riittämättömältä. Viivan paksuudet tummuudet on myös minulla luullakseni hakusessa. Viivaa jätän usein vähän sinne tänne, jos tuntuu että se kuvan luettavuutta parantaa.

Kehut sommittelusta otan ilolla vastaa. Käytän kuvien sommitteluun suhteellisen paljon aikaa kokeilemalla erillisia variaatioita digin suomin mahdollisuuksin. Sitten kun omasta mielestä "näyttää hyvältä" on lopullinen sommittelu valmis.
Vieraat
17.07.2017, klo 11:16:38              
Ihan hieno. Merenneito näyttää vähän taustasta irralliselta.

Kommentoi kuvaa

HUOM! Ennen kuin kommentoit, lue seuraavaa:
  • Kommentoi vain jos sinulla on oikeaa sanottavaa työstä tai tekijästä. Vältä turhia, sisällöttömiä kommentteja. Arvostele ainoastaan työn alla olevilla tähdillä jos et keksi järkevää kommentoitavaa.
  • Kohdista kommenttisi ainoastaan kuvaan tai tekijään. Muista aiheista keskustellaan foorumilla. Tämä ei ole myöskään chatti!
  • Pysy asiallisuuksissa. Samat keskustelufoorumin säännöt pätevät myös täällä ja ylläpito valvoo kommenttejasi.

  • Kiitokset kommentistasi! Kommenttisi ei kuitenkaan näy julkisesti, ennen kuin ylläpito on tarkistanut ja hyväksynyt sen.