Tavoita sarjakuvaharrastajat kotimaassa! Tutustu Kvaak.fi:n mediatietoihin.


Arvostelut: Rakastajiksi syntyneet (17.05.2019 klo 15:57:58)
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?
16.06.2019, klo 00:43:03

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Haku:     Tarkempi haku
474920 viestiä 10539 aihetta kirjoittanut 7404 jäsentä. Uusin jäsen: Manga fan
Lue lisää pikkuilmoituksesta.
  Etusivu | Ohjeet | Haku | Jäsenet |   Galleria |   Ylläpito ja toimitus | Kirjaudu | Rekisteröidy  

Noutaja tulee
Edellinen kuva | Seuraava kuva
© Kuvan tekijänoikeudet kuuluvat kuvan lisääjälle tai kuvauksessa ilmoitetulle taholle. Kuvan kopiointi tai luvaton käyttö ilman tekijänoikeuksien haltijan lupaa on ehdottomasti kielletty. Julkaisu Kvaakin sarjakuvagalleriassa tapahtuu kuvan
lisääjän hyväksymän julkaisusopimuksen lisensoimana.
0 Jäsenet ja 1 vieras katselee tätä kuvaa.

Kommentteja
Reima Mäkinen
Viestejä: 8947
05.06.2015, klo 11:53:31              
Erittäin hieno. Varsinkin väritys. Pientä puutetta olen näkevinäni lähinnä sivun oikeassa ylälaidassa, joka on hieman tyhjä sekä tokassa ruudussa, joka ei ole muun näytön tasolla. Siitä jää syvyysvaikutelma puuttumaan.
 
Itse korjaisin, jos korjaisin, tekemällä 2. ruudun uusiksi ja siirtämällä tuon toisen tekstilaatikon siitä tuonne ekaan ruutuun. Tietenkin julkaisukoko vaikuttaa ja tokaa ruutua saisi dramaattisemmaksi myös siirtämällä päävalon lähteen vaikka oikeaan reunaan, jolloin varjo ei jäisi tukemaan tuota litteyttä, vaan muodostaisi oman visuaalisen elementtinsä ukkelin vasemmalle puolelle.
Tämmöisiä pikkujuttuja mietin omankin sarjiksen kanssa, joten kommentti kannattaa suhteuttaa siihen. Eihän tuossa sivussa sinänsä mitään vikaa ole. Tuommoinen väritys on aika vaikea tehdä ja nyt se luo hienosti kylmän ja lämpimän vaihtelevia tunteita.
K
Viestejä: 1
05.06.2015, klo 13:27:57              
toinen ruutu saisi olla isompi niin näkyy julkaistaessa. 2. ruudun tuolit vaikuttavat olevan seinässä kiini, mutta ne näyttävät osoittavan eri suuntiin. Perspektiivi on hieman epäselvä. Kuitenkin väritys, varsinkin ekassa ruudussa, on hienoa!

Lisäksi itse hahmot ovat kuin suoraan oikeasta elämästä poimittuja, erittäin inhimillisen oloisia.
Viimeksi muokannut: K 05.06.2015, klo 13:29:01
Illodiini
Viestejä: 591
05.06.2015, klo 15:50:05              
Jos nyt jotain viisaan oloista, ja tietenkin silloin negatiivista, sivusta etsimällä etsii, niin toisen ruudun miekkosen varjo saa aikaan vaikutelman, että hahmo on seinän sisällä.
Mutta hienohan tämä on, pikku viilaamista vaan, ja rohkeutta leikkiä perspektiiveillä niin kuin on nähty aikaisemmissa kuvissasi. Ihmiset nillittää, ja huomaa, pikkumokat. Isoja mokia sitten jo ihaillaan rohkeina oivalluksina.

Kommentoi kuvaa

HUOM! Ennen kuin kommentoit, lue seuraavaa:
  • Kommentoi vain jos sinulla on oikeaa sanottavaa työstä tai tekijästä. Vältä turhia, sisällöttömiä kommentteja. Arvostele ainoastaan työn alla olevilla tähdillä jos et keksi järkevää kommentoitavaa.
  • Kohdista kommenttisi ainoastaan kuvaan tai tekijään. Muista aiheista keskustellaan foorumilla. Tämä ei ole myöskään chatti!
  • Pysy asiallisuuksissa. Samat keskustelufoorumin säännöt pätevät myös täällä ja ylläpito valvoo kommenttejasi.

  • Kiitokset kommentistasi! Kommenttisi ei kuitenkaan näy julkisesti, ennen kuin ylläpito on tarkistanut ja hyväksynyt sen.