Tavoita sarjakuvaharrastajat kotimaassa! Tutustu Kvaak.fi:n mediatietoihin.


Artikkelit ja henkilökuvat: 1952 / 100 – Seikkailuja erämaassa (13.03.2018 klo 11:48:55)
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?
15.10.2019, klo 00:44:05

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Haku:     Tarkempi haku
477308 viestiä 10486 aihetta kirjoittanut 7431 jäsentä. Uusin jäsen: lahtini99
Lue lisää pikkuilmoituksesta.
  Etusivu | Ohjeet | Haku | Jäsenet |   Galleria |   Ylläpito ja toimitus | Kirjaudu | Rekisteröidy  

Pelin Kansikuva "Stupid Survivor"
Edellinen kuva | Seuraava kuva
© Kuvan tekijänoikeudet kuuluvat kuvan lisääjälle tai kuvauksessa ilmoitetulle taholle. Kuvan kopiointi tai luvaton käyttö ilman tekijänoikeuksien haltijan lupaa on ehdottomasti kielletty. Julkaisu Kvaakin sarjakuvagalleriassa tapahtuu kuvan
lisääjän hyväksymän julkaisusopimuksen lisensoimana.
0 Jäsenet ja 1 vieras katselee tätä kuvaa.

Kommentteja
Reima Mäkinen
Viestejä: 9048
26.02.2015, klo 09:12:52              
Tarkoittanet sarjakuvamaisella että grafiikka muistuttaa joistakin sarjakuvista tuttua tyyliä. Itsellä tulee kyllä enemmän mieleen animaatiohahmot (Hanna-Barberat ja Ren&Stimpyt). Katselin gameplay-trailerin ja tykkään kyllä graffasta.
Marko Raassina
Viestejä: 120
26.02.2015, klo 10:03:50              
Onhan toi kyllä komeen näköstä. Nykyään peleissä onkin aika paljon yksinkertaista ja sarjakuvamaista grafiikkaa, ja kyllä tää musta pesee jo aikalailla suurimman osan. Kansi on mainio.
Teräskäsine
Viestejä: 371
26.02.2015, klo 11:44:51              
Kyllä viehättää Super Mario Bros -viittaus. Smiley Muutenkin retro iskee.

Peli näytti oikein hyvältä.
Lokkiparvi
Viestejä: 55
27.02.2015, klo 01:33:47              
Kiitos paljon kaikki positiivisista kommenteista!

@Reima. Jep, John K on yksi sankareistani ja Hanna Barbera animaatiot ovat toimineet inspiraationa. Niin toi terminologia on hieman helpompi englanniksi kun sana cartoon/toon ylittää animaation ja sarjakuvan rajat, mutta olet ilman muuta oikeassa että animaatio on ollut pääinspiraatio, vaikka sekä sarjakuvissa että animaatioissa esiinty 'sarjakuvahahmoja'.

@MarkoR. Yksi asia mistä itse tykkäsin kovasti on että käytettiin rasterigrafiikkaa joka tekee pelin piirrostyylistä luonnollisemman näköinen (vaikka sillä menetelmällä on omat hankaluutensa) yleensä 2D pelit on nykyään vektorigrafiikkaa joissa ääriviivat saattavat olla hieman steriilejä "matemaattisesti täydellisiä käyriä".

@Teräskäsine. Joo toivottiin että viittaus herättäisi positiivisia nostalgisia tunteita, mutta muutenkin innostaa tuommoinen yksinkertainen graaffinen tyyli.
Viimeksi muokannut: Lokkiparvi 27.02.2015, klo 01:36:25
Reima Mäkinen
Viestejä: 9048
27.02.2015, klo 13:20:27              
Lainaus
Yksi asia mistä itse tykkäsin kovasti on että käytettiin rasterigrafiikkaa joka tekee pelin piirrostyylistä luonnollisemman näköinen (vaikka sillä menetelmällä on omat hankaluutensa) yleensä 2D pelit on nykyään vektorigrafiikkaa joissa ääriviivat saattavat olla hieman steriilejä "matemaattisesti täydellisiä käyriä".

Tuo ylläoleva kuva kyllä muistuttaa erehdyttävästi juuri vektorigrafiikkaa, mutta toki kynällä ja paperillakin eli "käsin" saa aikaan samaa.  Smiley

Kommentoi kuvaa

HUOM! Ennen kuin kommentoit, lue seuraavaa:
  • Kommentoi vain jos sinulla on oikeaa sanottavaa työstä tai tekijästä. Vältä turhia, sisällöttömiä kommentteja. Arvostele ainoastaan työn alla olevilla tähdillä jos et keksi järkevää kommentoitavaa.
  • Kohdista kommenttisi ainoastaan kuvaan tai tekijään. Muista aiheista keskustellaan foorumilla. Tämä ei ole myöskään chatti!
  • Pysy asiallisuuksissa. Samat keskustelufoorumin säännöt pätevät myös täällä ja ylläpito valvoo kommenttejasi.

  • Kiitokset kommentistasi! Kommenttisi ei kuitenkaan näy julkisesti, ennen kuin ylläpito on tarkistanut ja hyväksynyt sen.