Tavoita sarjakuvaharrastajat kotimaassa! Tutustu Kvaak.fi:n mediatietoihin.


Artikkelit ja henkilökuvat: 1966 / 100 - Jorma Tiittanen: Titulointia (22.02.2018 klo 21:57:15)
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?
20.09.2018, klo 10:55:16

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Haku:     Tarkempi haku
466744 viestiä 10374 aihetta kirjoittanut 7316 jäsentä. Uusin jäsen: matiaskarhu
Lue lisää pikkuilmoituksesta.
  Etusivu | Ohjeet | Haku | Jäsenet |   Galleria |   Ylläpito ja toimitus | Kirjaudu | Rekisteröidy  

Jussila III
Edellinen kuva | Seuraava kuva
© Kuvan tekijänoikeudet kuuluvat kuvan lisääjälle tai kuvauksessa ilmoitetulle taholle. Kuvan kopiointi tai luvaton käyttö ilman tekijänoikeuksien haltijan lupaa on ehdottomasti kielletty. Julkaisu Kvaakin sarjakuvagalleriassa tapahtuu kuvan
lisääjän hyväksymän julkaisusopimuksen lisensoimana.
0 Jäsenet ja 1 vieras katselee tätä kuvaa.

Kommentteja
Vural
Viestejä: 11
24.03.2014, klo 21:48:55              
Mielettömän tyylikäs viiva ja väritys. Tyttö mielettömän kaunis. Miehen ihastuksen ymmärtää. Vitsikin hauska. Hieno on
Teräskäsine
Viestejä: 369
25.03.2014, klo 09:55:17              
Pitkästä aikaa Kvaakissa näkee jotain erilaista. Eka ruutu toimisi erinomaisesti yksittäisenä kuvituksena, jolle antaisin *****. Miehen mustat silmät ovat oudot, mutta toisaalta tekevät tästä speciaalimman.

Viimeisen ruudun varjo miehen kainalossa näyttää kuin sinulta olisi pudonnut mustepisara siihen. Kiinnittää huomiota, etenkin kun toinen äijä katsoo suoraan siihen. Jos värin muuttaisi punaiseksi, näyttäisi kuin mies saisi juuri luodista rintaansa. Cool
Viimeksi muokannut: Teräskäsine 25.03.2014, klo 09:56:49
Hege
Viestejä: 933
25.03.2014, klo 17:40:56              
Mustien silmien ja kainalon ongelma on, että kun ne ovat ainoat läpimustat kohdat kuvissa niin ne "irtoavat" kuvasta ja muihin varjoihin verrattuna antavat vaikutelman syvästä reiästä. Vähän niinku luodinreiät.

Viimeisen ruudun hämmästyneet silmät toimivat paljon paremmin.
Secos-Bill
Viestejä: 713
25.03.2014, klo 20:47:41              
Täytyy myötäillä muita ja valittaa mustista silmistä, varsinkin, kun ne ovat täysin pyöreät. Lisäksi, kun naisen silmät ovat realistiset, niin kontrasti on outo. Kakkoskuvassa naisen ympärillä oleva valkoinen vaikuttaa siltä kuin hänet olisi piirretty erilliselle paperille ja leikattu sekä liimattu tähän ( tuliko kumitettua paperi puhki täydellisyyttä tavoitellessa - no, se kannatti ja taustakin on nerokas  Kiss
Muita töitäsi on ( ainakin minun silmiini ) vaivannut tietty asentojen pysähtyneisyys, mutta tässä on minusta hyvin liikettäkin.
Viimeisessä kuvassa korston ilme on kyllä pielessä.
Vieraat
28.03.2014, klo 09:05:46              
Paljonkaan valittamista ei osaltani ole miesten nappisilmistä, vaikka ovatkin eri tasoa naisen silmiin nähden. Se on enemmän toisen miehen kainalossa oleva musteläiskä, joka pisti silmääni heti alkuun. Ollakseen heittovarjo ei vaan muodosta uskottavanoloisia laskoksia puseroon.
Lastori
Viestejä: 0
29.03.2014, klo 15:51:30              
Kiitos ihmisille kommenteista, oikein reilun oloista palautetta.

Oikeasti en kyllä arvannut strippejä aloittaessani, että juuri "silmäkuoppasilmistä" tulisi eniten sanomista. Tämä on ensimmäinen kerta kahteen vuoteen, kun saan niistä mitään kommenttia, joten oon projektin aloittamisesta lähtien luottanut vaan omiin vaistoihini sen suhteen. Jos stripit enää jatkuvat, niin tuota pitää ehkä sumplia vielä.
Pahentaakseni asioita, voin tunnustaa, että aikaisimmista stripeistä löytyy kappale, joissa on täysin valkoisiakin kuulia silminä, niin ettei varmasti ole hahmojen silmillä mitään johdonmukaisuutta.

Mustetahraa kainalossa en pysty puolustamaan. Joskus tulee kämmejä.

Secos-Bill: tuo vaikutelma tulee siitä, että se nimenomaan on leikattu ja liimattu epäonnistuneen piirroksen päälle Smiley Minä halusin myös ne reunat Photarilla piiloon, mutten muistanut sanoa asiasta editorilleni eli Ilkalle.
Vaan mitä tarkoitat "ilmeellä, joka on pielessä"?

- Lasse, piirtäjä
Secos-Bill
Viestejä: 713
29.03.2014, klo 16:40:23              
^^Mielestäni viimeisen kuvan ilme on jotenkin apaattisen tyytymätön ja siten ei sovi repliikkiin, joka on ihaileva tai ainakin hyväksyvä. Vähän tällainen :-( , ku pitäisi olla enempi tällainen :-)  
Secos-Bill
Viestejä: 713
05.04.2015, klo 11:39:46              
Huh Huh Olen aika varma, että tämä ei ollut neljän katsotuimman joukossa, kun aamulla lähdin töihin ja nyt ruokatunnilla se on ensimmäisenä parin sadan kaulalla!
Ja liki 27 000 klikkausta vuodessa, kun normaali määrä on ehkä 500.
Onko toinen tekijöistä ( tai molemmat ) ehkä opettajia ja koko koulu on päättänyt tehdä Jussilasta meemin, koska aika monta klikkaajaa on tuo määrä tarvinnut.

Hyvä teos kylläkin, kuten olen itse muiden mukana sanonut...
ilkka
Viestejä: 11
05.04.2015, klo 15:55:27              
?

Kommentoi kuvaa

HUOM! Ennen kuin kommentoit, lue seuraavaa:
  • Kommentoi vain jos sinulla on oikeaa sanottavaa työstä tai tekijästä. Vältä turhia, sisällöttömiä kommentteja. Arvostele ainoastaan työn alla olevilla tähdillä jos et keksi järkevää kommentoitavaa.
  • Kohdista kommenttisi ainoastaan kuvaan tai tekijään. Muista aiheista keskustellaan foorumilla. Tämä ei ole myöskään chatti!
  • Pysy asiallisuuksissa. Samat keskustelufoorumin säännöt pätevät myös täällä ja ylläpito valvoo kommenttejasi.

  • Kiitokset kommentistasi! Kommenttisi ei kuitenkaan näy julkisesti, ennen kuin ylläpito on tarkistanut ja hyväksynyt sen.