Tavoita sarjakuvaharrastajat kotimaassa! Tutustu Kvaak.fi:n mediatietoihin.


Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?
14.07.2020, klo 09:17:21

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Haku:     Tarkempi haku
483590 viestiä 10479 aihetta kirjoittanut 3846 jäsentä. Uusin jäsen: jokisen tapsa
Lue lisää pikkuilmoituksesta.
  Etusivu | Ohjeet |   Galleria |   Kirjaudu | Rekisteröidy  

Rex Ringo
Edellinen kuva | Seuraava kuva
© Kuvan tekijänoikeudet kuuluvat kuvan lisääjälle tai kuvauksessa ilmoitetulle taholle. Kuvan kopiointi tai luvaton käyttö ilman tekijänoikeuksien haltijan lupaa on ehdottomasti kielletty. Julkaisu Kvaakin sarjakuvagalleriassa tapahtuu kuvan
lisääjän hyväksymän julkaisusopimuksen lisensoimana.
0 Jäsenet ja 1 vieras katselee tätä kuvaa.

Kommentteja
OM
Viestejä: 2265
21.11.2013, klo 20:00:51              
Plussat lännentarinasta. Piirrosjälki oikein erinomainen minusta. Tulee mieleen vanhat lännensarjat 1950-1960 luvulta. Ainoa asia mikä särähti silmääni josta annan pienen  miinuksen on tuon viimeisen ruudun sankarin pää. Ihan kuin joku olisi vääntänyt siltä niskat nurin Smiley  Minusta pää kääntyy luonnottomasti. No. Pikku juttuhan toi on..mutta kokonaisuus tosi hyvä. Mustia väripintoja sopivan hallitusti.
Tätä tarinaa lukisi mielellään lisää.
Tekstifonttikin minusta sopii tämän sarjan kokonaisilmeeseen mukavasti. Olet sen ehkä tehnyt käsin!
Viimeksi muokannut: OM 21.11.2013, klo 20:14:37
Reima Mäkinen
Viestejä: 9277
21.11.2013, klo 22:10:46              
Hienosti vinksahtanut pastissi. Kaikin puolin timangia jälkeä. Mitä enemmän tuota katselen, ruutujen sommittelua ja kaikkea, sitä enemmän tykkään.
Secos-Bill
Viestejä: 802
22.11.2013, klo 10:26:10              
Kiitokset nopeasta palautteesta - hieno puoli internetissä.

Tämä on tehty yli kuukausi sitten ja kommentteihin liittyen kaksi sattumaa:
1) omiin silmiini niska ei näytä niin pahalta, mutta käytinpähän juuri alkuviikosta kokonaisen päivän harjoitellen kaulan ja hartioiden seudun kuvaamista, joten jatkossa lienee lupa odottaa parempaa jälkeä.
2) tämän tekemisen jälkeen täällä annettiin linkki C Flandersin sarjisoppaaseen. Sen mukaan sommittelu on täysin pielessä, sillä kaikki kuvat ohjaavat katseen ulos stripistä.

Tekstaus on ihan käsityötä, apuna oli valopöytä ja 5 mm ruutupaperi. Keino, jonka löysin täältä Kvaakista ( muistikuvan mukaan sen esitti juuri edellinen komentoija  Huh )

40-lukua tässä tavoittelin, se käy ilmi copyright-tarrasta ja viimeisessä ruudussa olevasta 'julkaisupäivästä' ( lähin sunnuntai piirtämispäivästä 70 vuoden päähän )

Tarinaa ei ole olemassa enempää, enkä ole edes varma, miten tämä jatkuisi ( oikea zombie vai tyrkkäsikö Gabe vain kameran jalalla keinutuolia - jälkimmäinen lienee enemmän omaa lajiani. Mutta miten tähän saa 'ensi viikolla' sotkettua mukaan apassit?
Reima Mäkinen
Viestejä: 9277
22.11.2013, klo 10:36:00              
Koitin kans katsoa että miten tekstaus on tehty. Hienoa ja huolellista, kirjaimet on melkein samanlaisia keskenään, ihan kuin ammattilaisten tekstauksissa. Ei varmaan niin nopeaa tehdä kuin jollain muulla, mutta lopputulos palkitsee.

Nyt olisi hetimmiten syytä lopettaa sarjisoppaiden yms. lukeminen. Tuossa on hyvää juuri se tietty naivismi ja oma ote. Se on siis piirretty hyvin ja kiinnostavasti, vaikka ei olekaan tehty sillä tavalla hyvin kuin oppaat, anatomia ja muut auktoriteetit sanovat.
Vartavasten tuollaisen tyylin opettelu on hyvin hankalaa, sitten kun oppinut noudattamaan sääntöjä ja työt ovat muuttuneet tusinatavaraksi. Ymmärrän kyllä jos tavoitteesi on kehittyä realistisen jäljen tekijänä, mutta tietyissä "taidepiireissä" juuri tuollainen outsider-art meininkiin kallellaan oleva jälki on hyvinkin arvostettua.
Vieraat
22.11.2013, klo 12:12:01              
Kommentoidaanpa vaihdossa. Cheesy Hieno sarjakuva. Pidän erityisesti varjoista sekä mustan ja valkoisen tasapainoisesta käytöstä.
Canard
Viestejä: 743
22.11.2013, klo 13:59:13              
Secos-Billin retrotyyli on viehättänyt minua ennenkin. Jos en tietäisi, voisin uskoa tämän olevan oikeasti vuodelta 1943.
Secos-Bill
Viestejä: 802
23.11.2013, klo 19:04:05              
Kiitokset yllättävänkin suopeista kommenteista.

Juu, tusinapiirtäjäksi minulla ei ole hinkua, mutta omissa töissä tapaa nähdä virheet korostuneesti, joten aina kaipaa parannusta. Tässä minua vaivaa eniten viimeisessä kuvassa sankarin käsivarren, housujen ja alarajauksen yhdistyminen, joka tekee kuvaan todella kolhon efektin ( originaalissa väli on sen verran isompi, että jäi huomaamatta piirtäessä ) - voi olla, että kukaan muu ei ole kiinnittänyt siihen huomiota.

Eniten tyyliini vaikuttanut piirtäjä on G Letteri ( Tex Willer ), jonka tarkasta  ja selkeästä tyylistä pidän edelleenkin, mutta tällä hetkellä haluaisin oikeastaan piirtää kuin Alex Raymond joskus 1936-37 ( realistisemmilla mittasuhteilla tosin ).
sarja
Viestejä: 747
25.11.2013, klo 19:50:58              
Pidin paljon tästä sarjakuvasta. Kiinnitin erityistä huomiota piirrosten selkeyteen. Täytyy myöntää, että kiinnostaa tietää, miten tuo tarina jatkuu.

Kommentoi kuvaa

HUOM! Ennen kuin kommentoit, lue seuraavaa:
  • Kommentoi vain jos sinulla on oikeaa sanottavaa työstä tai tekijästä. Vältä turhia, sisällöttömiä kommentteja. Arvostele ainoastaan työn alla olevilla tähdillä jos et keksi järkevää kommentoitavaa.
  • Kohdista kommenttisi ainoastaan kuvaan tai tekijään. Muista aiheista keskustellaan foorumilla. Tämä ei ole myöskään chatti!
  • Pysy asiallisuuksissa. Samat keskustelufoorumin säännöt pätevät myös täällä ja ylläpito valvoo kommenttejasi.

  • Kiitokset kommentistasi! Kommenttisi ei kuitenkaan näy julkisesti, ennen kuin ylläpito on tarkistanut ja hyväksynyt sen.