Tavoita sarjakuvaharrastajat kotimaassa! Tutustu Kvaak.fi:n mediatietoihin.


Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?
19.06.2018, klo 03:57:17

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Haku:     Tarkempi haku
464582 viestiä 10319 aihetta kirjoittanut 7279 jäsentä. Uusin jäsen: Dikudaku
Lue lisää pikkuilmoituksesta.
  Etusivu | Ohjeet | Haku | Jäsenet |   Galleria |   Ylläpito ja toimitus | Kirjaudu | Rekisteröidy  

Wanderer
Edellinen kuva | Seuraava kuva
© Kuvan tekijänoikeudet kuuluvat kuvan lisääjälle tai kuvauksessa ilmoitetulle taholle. Kuvan kopiointi tai luvaton käyttö ilman tekijänoikeuksien haltijan lupaa on ehdottomasti kielletty. Julkaisu Kvaakin sarjakuvagalleriassa tapahtuu kuvan
lisääjän hyväksymän julkaisusopimuksen lisensoimana.
0 Jäsenet ja 1 vieras katselee tätä kuvaa.

Kommentteja
Merrot
Viestejä: 347
14.01.2013, klo 14:34:24              
Upea kuva tämäkin. Ilmalaiva on pirun tyylikäs. Olisi hienoa nähdä tämä myös suuremmassa koossa. Ainakin tässä koossa valokuva istuu mielestäni todella hyvin kuvaan.
HTH
Viestejä: 52
14.01.2013, klo 14:43:17              
Täällä vähän isompana: http://harhon.deviantart.com. Mielestäni koko kuvajuttu toimi tässä paljon paremmin kuin etukäteen ajattelin.
Bazim
Viestejä: 0
14.01.2013, klo 19:53:14              
Olen jo pitkään ihastellut HTH:n töitä. Tämäkin on mahtava. Jotenka tahtoisin tietää, onko HTH julkaissut yhtään albumia? Tämmöisillä kuvilla varustetut sarjakuvat kyllä pesisi nautinnollisesti monet muut...  
Gothicus
Viestejä: 2741
14.01.2013, klo 20:10:40              
Arvostan sitä, että HTH on uskaltanut alkaa kokeilla uusia juttuja. Jotkut toimivat, jotkut taas eivät niinkään. Tämä toimii hienosti! Kokeiluja voisi ulottaa enemmän myös erilaisiin tyyleihin. Muistan esimerkiksi nähneeni HTH:lta onnistuneen ligne claire -tyylisen työnäytteen.
HTH
Viestejä: 52
14.01.2013, klo 21:01:35              
Ei ole albumia meikäläiseltä tullut. Lyhyempiä juttuja ollut pari kertaa Portissa ja tietenkin U.S.A. Fighters -lehteen olen piirtänyt. Eivät tämän tämän tyyppistä jälkeä nekään. Suurin syy, ettei kokopitkää scifi- tai fantasiajuttua (suosikkilajityyppi) ole syntynyt lienee se, etten ole saanut käsiini sellaisen käsikirjoitusta. Itsellä ei ole oikein taitoa tai kärsivällisyyttä sellaisen hiomiseen. Ehkä joskus.
Teräskäsine
Viestejä: 369
14.01.2013, klo 22:03:10              
Valokuvan käyttäminen on rohkea veto, joka yleensä saa ajattelemaan tekijän olleen vain laiska. Tässä tapauksessa kuva toimii loistavasti ja istuu taustaan niin hyvin, ettei siihen heti ensimmäiseksi katse kiinnity.
JJalonen
Viestejä: 774
16.01.2013, klo 22:40:46              
Erinomaisen "fantsu" kuva jälleen.

Valokuvat ja valmiit taustakuviot ovat mukavaa kauraa fotarissa (tai loputon suo), mutta tuovat mukanaan myös uusia haasteita. Tässä kuvassa ongelmana on aurinkoisen pilvitaivaan varjottomuus alla leviävässä maisemassa. Pilvi-tasosta voisi tehdä uuden peilikuvallisen varjotason eli pilvien muotoisen läpikuultavan väritason (hailakka violetti?). Myös horisontti on rajattu liian jyrkästi, pilvimassaakin voisi sumentaa kaukaisemmasta päästä.
Sane
Viestejä: 0
16.08.2016, klo 16:01:21              
Mielestäni pilvet ja taivasgrafiikat ylipäätään on ok copy pasteta valokuvasta, koska taivaalla kaikki on muutenkin niin haaleasti nähtävissä, että sulautuvat mainiosti piirretyn kanssa

Kommentoi kuvaa

HUOM! Ennen kuin kommentoit, lue seuraavaa:
  • Kommentoi vain jos sinulla on oikeaa sanottavaa työstä tai tekijästä. Vältä turhia, sisällöttömiä kommentteja. Arvostele ainoastaan työn alla olevilla tähdillä jos et keksi järkevää kommentoitavaa.
  • Kohdista kommenttisi ainoastaan kuvaan tai tekijään. Muista aiheista keskustellaan foorumilla. Tämä ei ole myöskään chatti!
  • Pysy asiallisuuksissa. Samat keskustelufoorumin säännöt pätevät myös täällä ja ylläpito valvoo kommenttejasi.

  • Kiitokset kommentistasi! Kommenttisi ei kuitenkaan näy julkisesti, ennen kuin ylläpito on tarkistanut ja hyväksynyt sen.