Tavoita sarjakuvaharrastajat kotimaassa! Tutustu Kvaak.fi:n mediatietoihin.


Artikkelit ja henkilökuvat: 1959 / 100 – Välskärin kertomuksia (03.03.2018 klo 22:57:16)
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?
08.12.2019, klo 09:38:33

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Haku:     Tarkempi haku
478490 viestiä 10402 aihetta kirjoittanut 3830 jäsentä. Uusin jäsen: Testi
Lue lisää pikkuilmoituksesta.
  Etusivu | Ohjeet | Haku | Jäsenet |   Galleria |   Ylläpito ja toimitus | Kirjaudu | Rekisteröidy  

Nuclear fallout dragon
Edellinen kuva | Seuraava kuva
© Kuvan tekijänoikeudet kuuluvat kuvan lisääjälle tai kuvauksessa ilmoitetulle taholle. Kuvan kopiointi tai luvaton käyttö ilman tekijänoikeuksien haltijan lupaa on ehdottomasti kielletty. Julkaisu Kvaakin sarjakuvagalleriassa tapahtuu kuvan
lisääjän hyväksymän julkaisusopimuksen lisensoimana.
0 Jäsenet ja 1 vieras katselee tätä kuvaa.

Kommentteja
OM
Viestejä: 2170
11.01.2013, klo 23:04:32              
Kiva nähdä lohikäärmeitä tulevan Galleria töihin pitkästä aikaa. Sinulla noita lohikäärmeitä on enemmän ja vähemmän galleriassasi. Kiva. Minäkin pidän lohikäärmeistä.

Muutamaan seikkaan kiinnitän sinun huomiosi seuraavaa lohikäärmettä piirtäessäsi.

Ensiksi koen, että tuo viimeinen silmä päässä on liikaa. Minusta se on hieman liian kaukana ja siitä tulee erikoinen kontrasti. Tai oikeastaan tarkoitan sitä, että päätöksesi piirtää silmät erikokoisina oli huono valinta. Ne olisivat minusta tulleet paremmin esille jos ne olisivat olleet samankokoisia ja  lähempänä toisiaan.
Minusta sinun ei olisi pitänyt enää taustassa käyttää noin paljon ruskeahkoa sävyä, sillä sitä on tuossa lohikäärmeessä jo ja se tekee mielestäni kokonaisuudesta hieman vaikean hahmottaa.
Lohikäärme on erinomaisesti toteutettu...siis hieno,  mutta värimaailmasi ei puhuttele minua tällä kertaa.
Värien käyttö ja hallinta on hyvin haasteellista ja koen sen myös itselleni vaikeana elementtinä. Siksi pysyttelen hyvän matkan päässä väreistä. Wink

ps. Unohdin mainita noista vihreistä silmistä. Hienosti piirretty. Tuo mukava efektikin välittyy niistä hienosti.
Viimeksi muokannut: OM 12.01.2013, klo 00:10:00
Corppi
Viestejä: 1
12.01.2013, klo 01:54:08              
Orjan May: Kiitos kritiikistä, ja tulen ottamaan ne huomioon seuraavaa lohikäärmettä piirtäessä. Smiley Taustasta olen kyllä täysin samaa mieltä,  mutta kun en hallitse vielä niin hyvin vesivärejä joten tämän kanssa oli virhe niitä edes yrittää... yrittäessäni pelastaa taustaa vain pahensin tilannetta... mutta toivottavasti seuraavalla kerralla viisaampi. Smiley
HTH
Viestejä: 52
12.01.2013, klo 02:15:16              
Kivaa linjatyöskentelyä.
Reima Mäkinen
Viestejä: 9110
12.01.2013, klo 11:32:44              
Tässä on nyt enemmän tavaraa ja tapahtumaa kuin aiemmissa näyteissäsi. Kannattaa kuitenkin kiinnittää huomiota sommitteluun ja tehdä vaikka useampi pieni luonnos ennen varsinaista työtä. Niin vältät sitten joitain ongelmia värityksen ja tussauksen kanssa. Tässä tuo loharin keskari ei oikein pääse esiin. Myöskin tuo sienipilvi olisi voinut olla tehokkaampi jos se olisi vaikka ikään kuin tullut hahmon suusta. Nämä siis vain ihan esimerkkeinä siitä mitä tarkoitan.

Kannattaa myös harjoitella tai miettiä sitä miten hahmosta saisi luonnollisemman osan kuvaa eikä se jäisi ikään kuin irralliseksi, taustan päälle liimatuksi.

Värimaailma eli valitut sävyt ja niiden pinta-alat toimii minusta oikein hyvin.  
OM
Viestejä: 2170
12.01.2013, klo 19:40:35              
 "....mutta kun en hallitse vielä niin hyvin vesivärejä joten tämän kanssa oli virhe niitä edes yrittää... yrittäessäni pelastaa taustaa vain pahensin tilannetta." Corppi

Nyt sanon että HÖPSISTÄ. Minusta sinun nimenomaann kannattaa jatkaa värien käyttöä. Sanoihan Reima Mäkinenkin hienosti, että valitsemasi väri-sävyt toimivat. Täytyy ymmärtää, että mielipiteitä on yhtä monia kuin meitä ihmisiäkin. Ja Reima kyllä tietää mistä puhuu.  Puhuin vaan omasta puolestani siitä, että minulle oli hieman vaikea erottaa yksityiskohtia kun tota ruskeaa oli paljon.
Mutta jatkat ehdottomasti vesivärien käyttöä sillä harjoittelu tekee mestarin. Ota varteen mitä Reima sanoi tuosta useamman luoknnoksen tekemisestä ennen varsinaista työtä. Se oli kullanarvoinen neuvo ja itsekkin teen aina muutamia luonnoksia jotka kasvavat ennen lopullisen kuvan valmistumista.
Ei muuta kuin kynät ja värit sauhuamaan seuraavaa työtä varten. Grin
Viimeksi muokannut: OM 12.01.2013, klo 19:42:28
Corppi
Viestejä: 1
23.01.2013, klo 00:13:15              
Kiitos myös neuvoista Reima. Smiley
Ja orjan, kyllä! Cheesy

Kommentoi kuvaa

HUOM! Ennen kuin kommentoit, lue seuraavaa:
  • Kommentoi vain jos sinulla on oikeaa sanottavaa työstä tai tekijästä. Vältä turhia, sisällöttömiä kommentteja. Arvostele ainoastaan työn alla olevilla tähdillä jos et keksi järkevää kommentoitavaa.
  • Kohdista kommenttisi ainoastaan kuvaan tai tekijään. Muista aiheista keskustellaan foorumilla. Tämä ei ole myöskään chatti!
  • Pysy asiallisuuksissa. Samat keskustelufoorumin säännöt pätevät myös täällä ja ylläpito valvoo kommenttejasi.

  • Kiitokset kommentistasi! Kommenttisi ei kuitenkaan näy julkisesti, ennen kuin ylläpito on tarkistanut ja hyväksynyt sen.